2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Amin cnm inşallah bambaşka bi duygu tarifsiz sizlere de nasip olsun en kısa zamanda inşallah
Günaydın
Amin cnm inşallah :)
Ama benim için zor herhalde bende bu adet düzensizliği olduktan sonra bugün hormon testi sonuçlarım çıkacak ona göre kd gideceğim

Bayanlar esime cocuk istiyorum diyecegim bakalim ne diyecek

nazelihay kafandaki soruların her biri çözülmüş emin olmuş gibi birde çocuk isteğini söylemen eşini iyice rahatlatır anladığım o ki sen seviyorum deyip hiç bir şeyi sorgulamadan devam edeceksin ama bıraktığın şeyler yeniden başına gelir böyle yaparsan neyse hayat senin umarım kendi değerinin farkına varıp ona göre davranırsın ve rabbim kimsenin evliliğinin tadını kaçırmasın ...

kızlar merhaba dun de a gittim rahim ağzında küçük bir yara var ama onemlş değil hamile kalmana engel değil doğumdan sonra rahatsız ederse yakarız dedi sağda 1 solda 3tane yumurta oluşmuş hızlı gelişiyorlar kafana takma birkaç ay içinde gelir bebek dedi.Ama şu yaraya canım sıkıldı beni hiç rahatsız etmiyo aslında .İlaç filan da vermedi nasıl geçecek ki kendiliğinden anlamadım

Canim bi arkadasimin da vardi nasil halletti bilmiyorum ama suan bebisi var 2 yasinda sıkma canini o kadar bilgilendiren ve umut verrn dr u bulmusken ☺

canim surekli kuru tut pecete felan koy yara enazindan kurur gider diye dusunuyorum

Canim bi arkadasimin da vardi nasil halletti bilmiyorum ama suan bebisi var 2 yasinda sıkma canini o kadar bilgilendiren ve umut verrn dr u bulmusken ☺
dr um çok iyi gerçekten moral veriyor hep 3ay. önce kürtaj olduğumdada çok destek olmuştu enfeksiyon kaynaklı olabilirmiş yara,Ordayken aklım hamilelikte olduğundan sormadım nasıl geçecek diye şimdide aklıma takıldı

Günaydınlar ve Hayırlı Cumalar hatunlar..
Bu güzel günde dualarınız kabul olsun.. Kucakalr bebişlerle dolsun inşaAllah..
Evlilik zor.. insanın beraber hareket etmesi gereken biri olması ve biribirlerinden sorumlu olmaları keza aynı şekilde..
Eşler arasındaki anlaşılmaz durumlar da bugünün güzelliğiyle geçip gitsin..
Evlerimizden huzur , sevgi eksik olmasın..
Hep pozitif düşünelim kuzular.. gerekirse adı pollyannacılık olsun.. Önemli olan huzur.. gerisi tırt.. aamma velakin, arada küçük dersler vermek gerekiyorsa da kaçınmamak lazım ama küçük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…