kuzucum sen naptın ne durumdasın eşinle
hafta sonu illaki düzelirsiniz ben öle tahmin ediorum daha ılımlımıydı peki canım bak yine seni düşünmüş aç kalma die sevmese yapmazakşam eve geldi baktı yemek yok gitti annesine tabi v aradı lütfen gel yemek yiyelim dedi sonra görümcem gel deyince gittim iki lokma yedim biz otururken o eve döndü hiç konuşmadık hala aynı yani neyse bakalım h sonu ne yapıcaz
hafta sonu illaki düzelirsiniz ben öle tahmin ediorum daha ılımlımıydı peki canım bak yine seni düşünmüş aç kalma die sevmese yapmaz
MINIKKUS1 canım dün olanları okudum ama yazamadım bir türlü malum bizim işin en yoğun haftası.Erkekler bazen gerçektende çok saçma sapan davranabiliyorlar.Hala tek başlarınaymışçasına hareket edebiliyorlar çünkü anlama özürlüler.O an bizim ne hissettiğimizi anlamıyorlar anlyamıyorlar malesef.Ama zamanla yola da geliyorlar.Ben 9 senelik evliyim 11 yıldır tanıyorum eşimi ama hala bazen ben nasıl yaşayabiliyorum bu adamla diyorum.Sorunsuz evlilik yok önemli olan sorunları konuşabilmek,bir şekilde orta yol bulabilmek.O da biraz zaman ve sabır istiyor.Bu arada işi gücü bırakıp 1 seneyi kendine ayırma planına da BA-YIL-DIM.İmkanın varsa kesinlikle yap derim.Umarım herşey ,eşin,işin,bebişin dilediğin gibi olur.:)
dün zaten gereken her şey söylendi zaten ama yine diorum erkekler çok farklı düşünüo bizden bakalım h sonu nolcak inşallah düzelirsiniz kuzumyok düşündüğü annesi düşündü ben evde yalnızım diye. sabah öptüm baktım çekildi istemedi iyi bende seni sevmiyorum dedim sonra anahtarı birine vermemi istedi veremem dedim bozuldu iyice kötü olduk çıktım evden öylece bilmiyorum seven insan durmaz inat etmez üzüldüğünü bile bile göreceğiz h sonu ne olacak çok sıkıcı böyle
Iyidir inşallah canim bu ay yumurta geliştirici kullanmıyorum diğer adet ile başlayacağım inşallah ben çok heyecanlıyım :)iyiyiz çok şükür sen nasılsın ne durumda yum rezevleri :))
akşam eve geldi baktı yemek yok gitti annesine tabi v aradı lütfen gel yemek yiyelim dedi sonra görümcem gel deyince gittim iki lokma yedim biz otururken o eve döndü hiç konuşmadık hala aynı yani neyse bakalım h sonu ne yapıcaz
dün zaten gereken her şey söylendi zaten ama yine diorum erkekler çok farklı düşünüo bizden bakalım h sonu nolcak inşallah düzelirsiniz kuzum
Iyidir inşallah canim bu ay yumurta geliştirici kullanmıyorum diğer adet ile başlayacağım inşallah ben çok heyecanlıyım :)
hadi hayırlısı kuzum.. hafta sonu düzelir aranız inşaallah canım..
amin canım hayırlısıyla senin de bebişlerin olur tostos tostos olurlar :) her zaman dinlerim seni aklım yettiğince fikirlerimi söylerim kadın dayanışması başka bişey bizi biz anlarız sadce tabi yardımcı olmaya çalışcaz sen iyi ol da gerisi kolay :)çok sağ ol canımmm düşündüğün için dinlediğin için rabbim sizleree tontonlu miss bebişler versin tez zamanda inşallah :)
Selam kızlar, nasılsınız? Hepiniz iyisinizdir umarım. Dün itibariyle ameliyat günüm kesinleşti. Önümüzdeki perşembe oluyorum sonunda. Polibimden kurtulacağım inşallah :)
canım ben dün eşime senin durumu anlattım sen olsan napardın ya da bi erkek olarak ne düşünüosun seviomu yoksa sıkıldı mı die bana ddiki ben de yapabilirdim böle bişey ama şimdi direk yaşanan bi olay var kendimi bayan yerine koyarsam evet kötü bi durum oyüzden biraz ayıp etmiş kocası ama abartılcak bişey değil ddi ben de ama kuyruk falan demiş bu çok ağır değilmi ddm o da ddiki sen böyle yapsaydın o bayan gibi ben daha da ağır konuşabilirdim biliosun ddi ama tabiki bu sevmediğimden değil sadce üste çıkmak içindir ddi bunları söylerken alkolde vardı eşimde oyüzden doğruları söliceni biliodum alkollü olmasa aman ne bilim der geçerdi bi de erkek gözünden olayın yorumunu yazayım ddmŞİMDİ SİZİ AİLE MEVZULARIMLA YETERİNCE RAHATSIZ ETTİM SON SORUM VAR BENİ YANINDA AKRABASINA GÖTÜRMEK ZOR GELİYORSA VE BANA HABER VERMEK ZOR GELİYORSA BU ADAM BENİ SEVİYOR MUDUR? İNSAN SEVDİĞİ YANINDA OLMASIN İSTER Mİ ? HABERSİZ BIRAKMAK ONU DÜŞÜNMEDEN ÇEKİP GEZMEYE (İKİ KAT AŞAĞIDA OLSA) GİTMEK AKLIMDA SORU İŞARETİ BIRAKIYOR ASLINDA UZATMAMIN SEBEBİ BUNDA ŞÜPHE DUYMAM
canımm tospaam hayırlı olsun gitsin artıkt rahatlayalım inşallah :)
Kaygılım birde böyle düşün onlar arasında ciddi bir sorun veya sıkıntı vardır. Bunu duymanı istememiştir. Belki karşı taraf boşanma aşamasında, aldatma vb. ciddi bir durum vardır ve eşin bundan etkilenmeni istemiyordur.Ya da olurda ilerde kafasına kalkacağını düşündüğü bir şey vardır. Erkekler bizim gibi düşünmezler. Eşimle benim olaylarımı da biliyorsun. Sana soruyorum seven bir adam bunu yapar mı? Sana eşin aynı olayları yaşatsa ne yaparsın? Herkesin sevme şekli farklıdır. Eşim beni daha çok uykumda sever ama işi olunca ben aklından çıkabiliyorum. Birazcık farklı açılardan bakmayı deneŞİMDİ SİZİ AİLE MEVZULARIMLA YETERİNCE RAHATSIZ ETTİM SON SORUM VAR BENİ YANINDA AKRABASINA GÖTÜRMEK ZOR GELİYORSA VE BANA HABER VERMEK ZOR GELİYORSA BU ADAM BENİ SEVİYOR MUDUR? İNSAN SEVDİĞİ YANINDA OLMASIN İSTER Mİ ? HABERSİZ BIRAKMAK ONU DÜŞÜNMEDEN ÇEKİP GEZMEYE (İKİ KAT AŞAĞIDA OLSA) GİTMEK AKLIMDA SORU İŞARETİ BIRAKIYOR ASLINDA UZATMAMIN SEBEBİ BUNDA ŞÜPHE DUYMAM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?