Kıyamam canım.. sikinti yok.. Bu günler de geçecek elbet.. Bunlar da insanlık sınavımızın birer parçaları..inşallah çok sağol senden öğrenecek çok şeyimiz var tecrübe konuşuyor :) evet seni tecrübeli yaptım cemrem le karıştırdım :):) off ben bu kafaylaa çocuk yapar hastanede unutur çıkarımunuturmuyummm hiççç :)) sen kaç senelik evlisin bari onuda öğreniyim :)
ŞİMDİ SİZİ AİLE MEVZULARIMLA YETERİNCE RAHATSIZ ETTİM SON SORUM VAR BENİ YANINDA AKRABASINA GÖTÜRMEK ZOR GELİYORSA VE BANA HABER VERMEK ZOR GELİYORSA BU ADAM BENİ SEVİYOR MUDUR? İNSAN SEVDİĞİ YANINDA OLMASIN İSTER Mİ ? HABERSİZ BIRAKMAK ONU DÜŞÜNMEDEN ÇEKİP GEZMEYE (İKİ KAT AŞAĞIDA OLSA) GİTMEK AKLIMDA SORU İŞARETİ BIRAKIYOR ASLINDA UZATMAMIN SEBEBİ BUNDA ŞÜPHE DUYMAM
Hadi hayırlısı canım.. İnşallah kendini çabuk toparlarsın.. Sonrada hayırlı haberler alırsın inşaAllahSelam kızlar, nasılsınız? Hepiniz iyisinizdir umarım. Dün itibariyle ameliyat günüm kesinleşti. Önümüzdeki perşembe oluyorum sonunda. Polibimden kurtulacağım inşallah :)
canım ben dün eşime senin durumu anlattım sen olsan napardın ya da bi erkek olarak ne düşünüosun seviomu yoksa sıkıldı mı die bana ddiki ben de yapabilirdim böle bişey ama şimdi direk yaşanan bi olay var kendimi bayan yerine koyarsam evet kötü bi durum oyüzden biraz ayıp etmiş kocası ama abartılcak bişey değil ddi ben de ama kuyruk falan demiş bu çok ağır değilmi ddm o da ddiki sen böyle yapsaydın o bayan gibi ben daha da ağır konuşabilirdim biliosun ddi ama tabiki bu sevmediğimden değil sadce üste çıkmak içindir ddi bunları söylerken alkolde vardı eşimde oyüzden doğruları söliceni biliodum alkollü olmasa aman ne bilim der geçerdi bi de erkek gözünden olayın yorumunu yazayım ddm
İşte bu yazının altına imzamı atarım. Benimde sana söylemeye çalıştığım bu kaygılı erkekler bencildirler. Eşim bana önceki gün beni bunaltma biraz kendime vakit ayırayım dedi. Düşünebiliyor musun ben zaten mide bulantıları ağrılarla kıvranıyorum. Her yerde kafamı koyduğum gibi uyuyorum beyimiz bunaldığını söylüyor. Sabah ağlayarak uyandım. Eşim kaldırınca ne oldu dedi. Anlattım Allah yardımcın olsun kadınlık zor biz erkekler asla katlanamayız dedi. Düşün onlar bile bunu kabul ederken sen hala bizimle aynı incelikte düşünmesini bekliyorsun. Benim doğum günümde özel sofra kuruyorum adam eve geç geliyor. Hemde tok karnına ben sinirden sofrayı toplayıp arkadaşlara gidiyorum. Annemler bize gelip doğum günü için hazırlık yapıyor. Sonra beni alıyor birlikte kutluyoruz. Ertesi gün yine geç yine tok karnına ve elinde bir pastayla geliyor. Bunu da madem sende toksan yarın işte arkadaşlarınızla yersiniz diyor.bak yine kendimden örnek vereyim.Eşimi çok seviyorum o da beni seviyor eminim ama bu erkek milleti o kadar bencilki her zaman önce ben diyorlar.Canı oraya gitmek istemiş ve gitmiş.O an aklında sen yoksun.Tek bir düşünce var kafasında arkada kalanları düşünmüyor.Beyinleri 2 şeye aynı anda çalışmıyor,bunun seni sevmemesi ile ilgisi yok asla.Daha 1 senelik evlisiniz hani zaman geçti ilişki yıprandı desem değil,rayına oturmadı birlikte yaşamaya tek değil çift olduğunuza alışamadı henüz.Benim ki ailece bir yere gitsek telefonda biriyle konuşurken hala ben şuraya geldim der.Yahu adam yanında karın var çocuğun var .Neden ''biz'' değil de ''ben''?Canı sıkılır ben balığa gidicem .Eeee ben ne yapıcam?Belki benim de canım sıkılıyor bende birşey yapmak istiyorum.Düşünmez,önce beyimizi eğlendiricez.Hani bazen düşünüyorum ayrılsak hani filmlerdeki gibi barışalım diye uğraşır mı diye.Hiç sanmıyorum ama aynı zamandada ödü patlıyo bana bişey olacak diye.Hamileliğin zor geçecek korkuyorum sana birşey olursa diye bebek yapmasak da evlat edinsek mi diyebilecek kadar seviyor biliyorum.Ama ne yaparsan yap önce ben demekten vazgeçmiyorlar,zamanla yontuluyorlar.Of çok uzatmışım .Sonuç seni sevdiğinden kuşkum yok ama bencilliğini yenmesi biraz zaman alacak ve malesef bu süreçte sen biraz üzüleceksin.Hem senin gibi tatlı bir kız sevilmezmi deli.Sil o soru işaretlerini kafandan...
Geçmiş olsun tosbağam diyeceğimiz günlerde yakındır inşallah
Kızlar benim çok bulantım var, sabah akşam hiç geçmiyor
Kaygılım birde böyle düşün onlar arasında ciddi bir sorun veya sıkıntı vardır. Bunu duymanı istememiştir. Belki karşı taraf boşanma aşamasında, aldatma vb. ciddi bir durum vardır ve eşin bundan etkilenmeni istemiyordur.Ya da olurda ilerde kafasına kalkacağını düşündüğü bir şey vardır. Erkekler bizim gibi düşünmezler. Eşimle benim olaylarımı da biliyorsun. Sana soruyorum seven bir adam bunu yapar mı? Sana eşin aynı olayları yaşatsa ne yaparsın? Herkesin sevme şekli farklıdır. Eşim beni daha çok uykumda sever ama işi olunca ben aklından çıkabiliyorum. Birazcık farklı açılardan bakmayı dene
Geçmiş olsun tosbağam diyeceğimiz günlerde yakındır inşallah
Kızlar benim çok bulantım var, sabah akşam hiç geçmiyor
Kıyamam canım.. sikinti yok.. Bu günler de geçecek elbet.. Bunlar da insanlık sınavımızın birer parçaları..:)
bende 2 senem dolcak inşaAllah.. yeni sayılırım
Hem o bebişi unutsan bile o seni unutamaz ki.. kokunu ister hep.. Ağlar ağlar durmaz, seni bulur teslim ederiz bi şekilde yawrum.. kurtuluşun yok
bak yine kendimden örnek vereyim.Eşimi çok seviyorum o da beni seviyor eminim ama bu erkek milleti o kadar bencilki her zaman önce ben diyorlar.Canı oraya gitmek istemiş ve gitmiş.O an aklında sen yoksun.Tek bir düşünce var kafasında arkada kalanları düşünmüyor.Beyinleri 2 şeye aynı anda çalışmıyor,bunun seni sevmemesi ile ilgisi yok asla.Daha 1 senelik evlisiniz hani zaman geçti ilişki yıprandı desem değil,rayına oturmadı birlikte yaşamaya tek değil çift olduğunuza alışamadı henüz.Benim ki ailece bir yere gitsek telefonda biriyle konuşurken hala ben şuraya geldim der.Yahu adam yanında karın var çocuğun var .Neden ''biz'' değil de ''ben''?Canı sıkılır ben balığa gidicem .Eeee ben ne yapıcam?Belki benim de canım sıkılıyor bende birşey yapmak istiyorum.Düşünmez,önce beyimizi eğlendiricez.Hani bazen düşünüyorum ayrılsak hani filmlerdeki gibi barışalım diye uğraşır mı diye.Hiç sanmıyorum ama aynı zamandada ödü patlıyo bana bişey olacak diye.Hamileliğin zor geçecek korkuyorum sana birşey olursa diye bebek yapmasak da evlat edinsek mi diyebilecek kadar seviyor biliyorum.Ama ne yaparsan yap önce ben demekten vazgeçmiyorlar,zamanla yontuluyorlar.Of çok uzatmışım .Sonuç seni sevdiğinden kuşkum yok ama bencilliğini yenmesi biraz zaman alacak ve malesef bu süreçte sen biraz üzüleceksin.Hem senin gibi tatlı bir kız sevilmezmi deli.Sil o soru işaretlerini kafandan...
bak yine kendimden örnek vereyim.Eşimi çok seviyorum o da beni seviyor eminim ama bu erkek milleti o kadar bencilki her zaman önce ben diyorlar.Canı oraya gitmek istemiş ve gitmiş.O an aklında sen yoksun.Tek bir düşünce var kafasında arkada kalanları düşünmüyor.Beyinleri 2 şeye aynı anda çalışmıyor,bunun seni sevmemesi ile ilgisi yok asla.Daha 1 senelik evlisiniz hani zaman geçti ilişki yıprandı desem değil,rayına oturmadı birlikte yaşamaya tek değil çift olduğunuza alışamadı henüz.Benim ki ailece bir yere gitsek telefonda biriyle konuşurken hala ben şuraya geldim der.Yahu adam yanında karın var çocuğun var .Neden ''biz'' değil de ''ben''?Canı sıkılır ben balığa gidicem .Eeee ben ne yapıcam?Belki benim de canım sıkılıyor bende birşey yapmak istiyorum.Düşünmez,önce beyimizi eğlendiricez.Hani bazen düşünüyorum ayrılsak hani filmlerdeki gibi barışalım diye uğraşır mı diye.Hiç sanmıyorum ama aynı zamandada ödü patlıyo bana bişey olacak diye.Hamileliğin zor geçecek korkuyorum sana birşey olursa diye bebek yapmasak da evlat edinsek mi diyebilecek kadar seviyor biliyorum.Ama ne yaparsan yap önce ben demekten vazgeçmiyorlar,zamanla yontuluyorlar.Of çok uzatmışım .Sonuç seni sevdiğinden kuşkum yok ama bencilliğini yenmesi biraz zaman alacak ve malesef bu süreçte sen biraz üzüleceksin.Hem senin gibi tatlı bir kız sevilmezmi deli.Sil o soru işaretlerini kafandan...
İşte bu yazının altına imzamı atarım. Benimde sana söylemeye çalıştığım bu kaygılı erkekler bencildirler. Eşim bana önceki gün beni bunaltma biraz kendime vakit ayırayım dedi. Düşünebiliyor musun ben zaten mide bulantıları ağrılarla kıvranıyorum. Her yerde kafamı koyduğum gibi uyuyorum beyimiz bunaldığını söylüyor. Sabah ağlayarak uyandım. Eşim kaldırınca ne oldu dedi. Anlattım Allah yardımcın olsun kadınlık zor biz erkekler asla katlanamayız dedi. Düşün onlar bile bunu kabul ederken sen hala bizimle aynı incelikte düşünmesini bekliyorsun. Benim doğum günümde özel sofra kuruyorum adam eve geç geliyor. Hemde tok karnına ben sinirden sofrayı toplayıp arkadaşlara gidiyorum. Annemler bize gelip doğum günü için hazırlık yapıyor. Sonra beni alıyor birlikte kutluyoruz. Ertesi gün yine geç yine tok karnına ve elinde bir pastayla geliyor. Bunu da madem sende toksan yarın işte arkadaşlarınızla yersiniz diyor.
eline koz geçti boşver kullanrsın bunuseninkide epey ağırr sanırm bunları hafifletelim biraz :):):) çok şeyler dedim ama ağır hakaret tarzında değil incindiğimi ifade ettim erkekler işte ne varki diyebildikleri şeylerin sonumuz olabileceğinden haberleri yok eşime de sorsan iki yere gittim diye mahvetmesi mi gerek ben zaten onsuz hiç bir yere gitmiyorum burnumdan getiriyor der ama kuyrukkk ::):) gelde unutmayan aklıma söyle bu kelimeyi :) onsene söylerim :)
Baksana cevabı biliyorsun ama seni sevmediğin şüphesine kapılıyorsun. Sende çok ilginçsin kaygılı muayyen gününde dedi anlaşılancanım gittiği aile 3 çocuklu gürültü ses gidince kendide sıkılıyor arada. enişteyle muhabbet ediyor bazen rahat oluyor ağzından küfür tarzı şeyler çıkıyor erkekler arasında hemen müdahele ediyorum benim yanımda espriler laflar hep dikkat istediği için belkide rahatlığına kızdığımdan çağırmadı ben öyle düşünüyorum ama ben böyleyim. yani karşı tarafın durumunu çok iyi biliyorum.
Sorma ya sıpa berbat yaptı 1 haftada yarım kilo verdim şimdidenmilim ama fena gelişiyorr bulantılara bak :):)): maşallah
Geçenlerde anlatıyorum olayı annesine yok diyor benim oğlum öyle değil.yani hem güldüm hem üzüldüm derdimiz zorumuz ne hayat boyu bunlarla böylee ahhh ahh sevgi olmasa bak dünya ne hale geliyor ya kafalar çok farklı çalışıyorr alllah bize yardım etsin gerçekten :))
Baksana cevabı biliyorsun ama seni sevmediğin şüphesine kapılıyorsun. Sende çok ilginçsin kaygılı muayyen gününde dedi anlaşılan
Sorma ya sıpa berbat yaptı 1 kilo verdim şimdiden
Geçenlerde anlatıyorum olayı annesine yok diyor benim oğlum öyle değil.
Eşimde kızıyor kimseye anlatma diye
Birde diyor ki hakkaten ne öküzmüşüm ben ya hiç aklıma gelmemişti diyor.
canım benim geçmişi az çok okuyabildim işler çok yoğun rahat giremiyorum,ara ara okumaya çalışıyorum.şimdi şöyleki 2,5 senelik evliyiz biz çok şükür, erkeklerin beyni tek taraflı çalışıyor sadece 1 olay yani, yan dallar yok, ben giderim kuzende otururum var kafada, gidiyor, eşim ne der ne yapar beyinde yok. sonra sen eve gelince bunun yan dallarını yani olayın tümünü gözler önüne seriyorsun eşinde ben bunu neden düşümedim diye bence aslında kendine kızıyor ve aslında suçunu bastırmak bunu olağan bir durum gibi göstermek adına olmadık şeyler söylüyor ve bence kırıcıda olabiliyor tabii bu arada, bu durumda tabiki eşinin kabalığına ve düşüncesizliğine veriyorum ama bunu sevgisizlikle bağdaştıramam asla, erkek kadını algılayabildiği kadar seviyor, ister yaratılış de ister evrim ne dersen de. yontma meselesine gelince bir insan 7 sinde neyse 70 inde o,ben kimsenin bu yaştan sonra çokta fazla değişebileceğine inanmıyorum, özür dilesin, unutun bir mevzuyu çokça uzetmakta araya soğukluk katar, hiç istenilecek bir durum değildir. sen çok güzel yürekli güzel ve akıllı bir kadınsın en doğru şeyi yapacağına inanıyorum ....ŞİMDİ SİZİ AİLE MEVZULARIMLA YETERİNCE RAHATSIZ ETTİM SON SORUM VAR BENİ YANINDA AKRABASINA GÖTÜRMEK ZOR GELİYORSA VE BANA HABER VERMEK ZOR GELİYORSA BU ADAM BENİ SEVİYOR MUDUR? İNSAN SEVDİĞİ YANINDA OLMASIN İSTER Mİ ? HABERSİZ BIRAKMAK ONU DÜŞÜNMEDEN ÇEKİP GEZMEYE (İKİ KAT AŞAĞIDA OLSA) GİTMEK AKLIMDA SORU İŞARETİ BIRAKIYOR ASLINDA UZATMAMIN SEBEBİ BUNDA ŞÜPHE DUYMAM
Birde başkalarının yanında eleştrilmeyi kabul edemiyorsan eşine de yapmayacaksın. Sana bu sinirli halinde söylemek istememiştim ama zaten kendin sonuca varmışsın. Eşim beni başkasının yanında annemler bile olsa iki defa uyarsın bak ne yaparım o zaman.cevabı biliyorum dediğin gibi ama biraz dikkat etsin benden gizlemesi hoş değil iki laf edecek diye yalnız mı gezecek ya da ben onu olduğu gibi kabul etmeli başkalarının yanında müdahale etmemeliyim sanırım evet sonuç budur bu olaydan sonra çok şeyler öğrendim :):):)
Cemrem senle aynı kafadanız gerçi benim bunu öğrenmem evliliğimizin ilk 3 ayını almıştı. :)aynen öyle hayat çok kısa .Gereksiz yere üzüyoruz kendimizi.Ben artık tartıştığımızda düşünüyorum şimdi ben küssem ne olacak ?ayrılmayı düşünüyor muyum?Hayır .E o zaman neden uzatalım ,barışalım gitsin.O suçlu bile olsa ben gidip yanaşıyorum hadi sıkıldım artık barışalım diyorum.Bir şekilde yumuşatıyorum onu ama lafımı da sokarım yani....
Güzel benimki olsa neler derdi acaba düşünmek bile istemiyorum. Ortada bir şey yokken hep ayrılacakmışız gibi konuşuyorlar. Allah bir de bu olsa dadından yenmez eğlenceninbenim kv diyorki benim oğlum küs kalmaz dedim iki gündür konuşmuyo demek bana böyle iyice kötü oldu kv dedim bi sene oldu garantisi var mı geri iade edebiliyor muyuz verilen mal geri alınmaz diyor güldük akşam :)
yani hem güldüm hem üzüldüm derdimiz zorumuz ne hayat boyu bunlarla böylee ahhh ahh sevgi olmasa bak dünya ne hale geliyor ya kafalar çok farklı çalışıyorr alllah bize yardım etsin gerçekten :))
Cemrem senle aynı kafadanız gerçi benim bunu öğrenmem evliliğimizin ilk 3 ayını almıştı. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?