canım benim geçmişi az çok okuyabildim işler çok yoğun rahat giremiyorum,ara ara okumaya çalışıyorum.şimdi şöyleki 2,5 senelik evliyiz biz çok şükür, erkeklerin beyni tek taraflı çalışıyor sadece 1 olay yani, yan dallar yok, ben giderim kuzende otururum var kafada, gidiyor, eşim ne der ne yapar beyinde yok. sonra sen eve gelince bunun yan dallarını yani olayın tümünü gözler önüne seriyorsun eşinde ben bunu neden düşümedim diye bence aslında kendine kızıyor ve aslında suçunu bastırmak bunu olağan bir durum gibi göstermek adına olmadık şeyler söylüyor ve bence kırıcıda olabiliyor tabii bu arada, bu durumda tabiki eşinin kabalığına ve düşüncesizliğine veriyorum ama bunu sevgisizlikle bağdaştıramam asla, erkek kadını algılayabildiği kadar seviyor, ister yaratılış de ister evrim ne dersen de. yontma meselesine gelince bir insan 7 sinde neyse 70 inde o,ben kimsenin bu yaştan sonra çokta fazla değişebileceğine inanmıyorum, özür dilesin, unutun bir mevzuyu çokça uzetmakta araya soğukluk katar, hiç istenilecek bir durum değildir. sen çok güzel yürekli güzel ve akıllı bir kadınsın en doğru şeyi yapacağına inanıyorum ....
Birde başkalarının yanında eleştrilmeyi kabul edemiyorsan eşine de yapmayacaksın. Sana bu sinirli halinde söylemek istememiştim ama zaten kendin sonuca varmışsın. Eşim beni başkasının yanında annemler bile olsa iki defa uyarsın bak ne yaparım o zaman.
Cemrem senle aynı kafadanız gerçi benim bunu öğrenmem evliliğimizin ilk 3 ayını almıştı. :)
Güzel benimki olsa neler derdi acaba düşünmek bile istemiyorum. Ortada bir şey yokken hep ayrılacakmışız gibi konuşuyorlar. Allah bir de bu olsa dadından yenmez eğlencenin
selam kızlar nasılsınız? uzun süredir giremiyorum ama arada girip okuyorum yazdıklarınızı yeni hamişlere Allah kucaklarına almayı da nasip etsin inşaAllah...
gelelim kaygılımm sanaa senin durumunu okudum ve sana tek bir şey söyleyecem erkekleri asla değiştirmeye çalışma çünkü sonunda değişen sen oluyorsun...
bak benim 12. yılım evlilikte 19 umda evlendim aynı zaman da üniversite okudum başımdan 2 defa boşanma davası geçti ama boşanamadık çünkü birbirimizi seviyoruz.sizinde birbirinizi sevdiğinize eminim...
senin bu durumda yapman gereken neydi biliyormusun.eşinle tartışmak yerine eve geldiğinde onunla konuşmamak tavır yapmak uzun bir süre ceza vermek yani...kızlarında dediği gibi onların beyni farklı işliyor bi nevi çocuk gibi düşünüyorlar kızınca bağırınca tam tersi üste çıkarlar ama ceza yöntemi konuşmama yöntemi hatalarını anlamalarını sağlar.sessiz tepki yani :) sen tavrına devam et ama fikrimce fazla uzatma...ve asla kendini kocana bağlama kendine kaliteli zamanlar yarat
Bazı erkekler çocuk olmadan birlikte hareket etmeleri gerektiklerini fark edemez..o bebiş olsa ahh ahh ama bu ilişkiyi büyütmeden bebiş olmaz çocuk yazık ne biçimsiniz be derinşallah her şey yoluna girecek hayat çok kısa değmez böyle kötü şekilde geçirmeye ama kocama anlatamadım ki
Bazı erkekler çocuk olmadan birlikte hareket etmeleri gerektiklerini fark edemez..
bence de şöyle der: heeyyyttt , gelin bakkiim buraya.. toplanın başımda, herdaim yanyana
erkeklerin beyninin sadece tek bir olaya yoğunlaşabildiğini kanıtlayan bir örnek size.Birgün işe erken gelmem gerekti.Eşiminde tesadüf evimizin oralarda bir işi var o gün.Deidim ki canım çocuğu okula sen bırak öyle git işe.Tamam dedi.Ertesi gün ben erkenden daha oğlum uyanmadan çıktım evden,işe geldim okul saati geçti aradım eşimi.
Canım ne yaptın?
Tamam bıraktım okula.
Kahvaltı yaptırdın mı?
Yooo.
Hmmm dışarda mı yedirdin,pastanede filan?
Yooo.
Alıp yanına mı verdin ,poğaça filan?
Yooo.
Para verdin mi çocuğa?
Yooo.
Sen ne yaptın peki?
Okula bıraktım.
AFERİN.
Güler misin,ağlar mısın...
bizde 28 yaşını devirdik. bu ayın 25 18 aylık evli olacağız. İnsanlar değişmezler ama birbirleri için törpülenirler ben buna inanıyorum. Eşimin kusurlarını görmemeye çalışıyorum. Oda benimkileri görmemezlikten gelmeye çalışıyor. Artık birbirimizle konuşurken daha dikkatliyiz.e sen bana göre çabuk akıllanmışsın.Başlarda biz çok feciydik.Ne kavgalar ne kavgalar...Yaşımızda küçük tabi onunda etkisi vardı.Şimdi 30 u devirince insan daha bir mantıklı bakabiliyor olaylara.Ve bir de çocuk geldikten sonra hayatınıza ilginiz ona kayıyor biraz daha ve eşinin yaptıklarını biraz daha görmezden gelebiliyorsun.Eskiden kendi başına birşey yapmak istediğinde sinirden çıldıran ben ,şimdilerde oğlumla bir olup hadi sen balık tutmaya filan git biz birlikte birşey yapıcaz diyoruz.O yalnız kalıp kafasını dinliyor ben oğluşumla kalıp dinliyorum kafamı...Orta yolu bulduk yani.
Kaygılım hiç sorma bende senin gibi bu duruma deliriyorum. Eşim diyor sen kızdın bir şeye anlat bakim yine kafanda ne senaryo kurdun der. Bende madem kafamda kuracağımı biliyorsun işin aslını başta al karşına konuşarak anlat. Fakat nerde ben tavır yapıcam o anlayıp nedenini soracak yada o tavır yapacak ben nedenini soracağım öyle çözülecek. doğum günüm benim için dönüm noktasıydı öküzlükte sonra oda düşüncelerime hak verdi. Öylece anlaşmaya başladık. Çoğu zaman tiye alıyorum. Dalga geçiyorum. Yada film izlerken bir kareden örnek veriyorum tanıdık geldi gülüşleri atıyorum anlıyor. Evlilik birde zeka oyunu gibi insanı geliştiriyor kuzucukeleştirmek değilde öhö öhö diyorum ama lütfenn ayıp oluyor diyorum öyle tatlı uyarılar yapıyorum herkes benim çok ağır oturaklı olduğumu söylüyor ona göre ama tabi eğlenceli hareketliyim davranış olarak öyle istiyorum ki oda böyle lafını bilsin ama tüm ailesi kabul etmişse benim ailemin yanındada düzgünse banane aslında di mi olayın içinde kendime de pay çıkardım keşke düşüncelerini o söylese ben tahminlerle gitmesem siin gibi yapacağım iyi olup arada lafımı diyeceğim :)
erkeklerin beyninin sadece tek bir olaya yoğunlaşabildiğini kanıtlayan bir örnek size.Birgün işe erken gelmem gerekti.Eşiminde tesadüf evimizin oralarda bir işi var o gün.Deidim ki canım çocuğu okula sen bırak öyle git işe.Tamam dedi.Ertesi gün ben erkenden daha oğlum uyanmadan çıktım evden,işe geldim okul saati geçti aradım eşimi.
Canım ne yaptın?
Tamam bıraktım okula.
Kahvaltı yaptırdın mı?
Yooo.
Yooo.
Yooo.
Para verdin mi çocuğa?
Yooo.
Sen ne yaptın peki?
Okula bıraktım.
AFERİN.
hahhahahha bayıldımerkeklerin beyninin sadece tek bir olaya yoğunlaşabildiğini kanıtlayan bir örnek size.Birgün işe erken gelmem gerekti.Eşiminde tesadüf evimizin oralarda bir işi var o gün.Deidim ki canım çocuğu okula sen bırak öyle git işe.Tamam dedi.Ertesi gün ben erkenden daha oğlum uyanmadan çıktım evden,işe geldim okul saati geçti aradım eşimi.
Canım ne yaptın?
Tamam bıraktım okula.
Kahvaltı yaptırdın mı?
Yooo.
Yooo.
Yooo.
Para verdin mi çocuğa?
Yooo.
Sen ne yaptın peki?
Okula bıraktım.
AFERİN.
Cnm bi oluru vardır illaki bırak o sana gelsin zaman herşeyi halleder biz mesela 1 ay hiç konuşmadık ben bu iş bitti artık oluru yok diyordum ama şimdi aramız bal şeker maşallah :) o yüzden sizde düzelirsiniz olanları düşünüp üzülme zor biliyorum ama sonra herşey yoluna girince üzüldüğünle kalıyorsun aradaşlarınla buluş mesela kafan dağılsın ama eşine çok soğuk davranma sonra sıyrılır fırsat verme tmm tatlımyok düşündüğü annesi düşündü ben evde yalnızım diye. sabah öptüm baktım çekildi istemedi iyi bende seni sevmiyorum dedim sonra anahtarı birine vermemi istedi veremem dedim bozuldu iyice kötü olduk çıktım evden öylece bilmiyorum seven insan durmaz inat etmez üzüldüğünü bile bile göreceğiz h sonu ne olacak çok sıkıcı böyle
bizde 28 yaşını devirdik. bu ayın 25 18 aylık evli olacağız. İnsanlar değişmezler ama birbirleri için törpülenirler ben buna inanıyorum. Eşimin kusurlarını görmemeye çalışıyorum. Oda benimkileri görmemezlikten gelmeye çalışıyor. Artık birbirimizle konuşurken daha dikkatliyiz.
Kaygılım hiç sorma bende senin gibi bu duruma deliriyorum. Eşim diyor sen kızdın bir şeye anlat bakim yine kafanda ne senaryo kurdun der. Bende madem kafamda kuracağımı biliyorsun işin aslını başta al karşına konuşarak anlat. Fakat nerde ben tavır yapıcam o anlayıp nedenini soracak yada o tavır yapacak ben nedenini soracağım öyle çözülecek. doğum günüm benim için dönüm noktasıydı öküzlükte sonra oda düşüncelerime hak verdi. Öylece anlaşmaya başladık. Çoğu zaman tiye alıyorum. Dalga geçiyorum. Yada film izlerken bir kareden örnek veriyorum tanıdık geldi gülüşleri atıyorum anlıyor. Evlilik birde zeka oyunu gibi insanı geliştiriyor kuzucuk
Cnm bi oluru vardır illaki bırak o sana gelsin zaman herşeyi halleder biz mesela 1 ay hiç konuşmadık ben bu iş bitti artık oluru yok diyordum ama şimdi aramız bal şeker maşallah :) o yüzden sizde düzelirsiniz olanları düşünüp üzülme zor biliyorum ama sonra herşey yoluna girince üzüldüğünle kalıyorsun aradaşlarınla buluş mesela kafan dağılsın ama eşine çok soğuk davranma sonra sıyrılır fırsat verme tmm tatlım
amanınnn iyiki bırakmış, görev tamam yani,dediğim gibi olayı bir bütün olarak asla göremiyorlar çok ilginç, sadece okula bırak var kafada, harçlık verme kahvaltı yaptırma falan yok, inşallah montunu falan giydirmiştir yavrunun :) kıyamam yaaaerkeklerin beyninin sadece tek bir olaya yoğunlaşabildiğini kanıtlayan bir örnek size.Birgün işe erken gelmem gerekti.Eşiminde tesadüf evimizin oralarda bir işi var o gün.Deidim ki canım çocuğu okula sen bırak öyle git işe.Tamam dedi.Ertesi gün ben erkenden daha oğlum uyanmadan çıktım evden,işe geldim okul saati geçti aradım eşimi.
Canım ne yaptın?
Tamam bıraktım okula.
Kahvaltı yaptırdın mı?
Yooo.
Yooo.
Yooo.
Para verdin mi çocuğa?
Yooo.
Sen ne yaptın peki?
Okula bıraktım.
AFERİN.
ama kuzum sen okula bırak demişssin.. vazifesini yapmış mı yapmış
ayrıntılı anlatsan bu seferde " o kadarını biliyoruz, heralde yani " der, konuyu da kapatırlar.. o kadarda gururlular :)
şimdiden geçmiş olsun canım kurtul ve gel buraya göreyim seniSelam kızlar, nasılsınız? Hepiniz iyisinizdir umarım. Dün itibariyle ameliyat günüm kesinleşti. Önümüzdeki perşembe oluyorum sonunda. Polibimden kurtulacağım inşallah :)
seviyor ama düşüncesizŞİMDİ SİZİ AİLE MEVZULARIMLA YETERİNCE RAHATSIZ ETTİM SON SORUM VAR BENİ YANINDA AKRABASINA GÖTÜRMEK ZOR GELİYORSA VE BANA HABER VERMEK ZOR GELİYORSA BU ADAM BENİ SEVİYOR MUDUR? İNSAN SEVDİĞİ YANINDA OLMASIN İSTER Mİ ? HABERSİZ BIRAKMAK ONU DÜŞÜNMEDEN ÇEKİP GEZMEYE (İKİ KAT AŞAĞIDA OLSA) GİTMEK AKLIMDA SORU İŞARETİ BIRAKIYOR ASLINDA UZATMAMIN SEBEBİ BUNDA ŞÜPHE DUYMAM
Hürrem karakterine sokma beni adam demek geliyor içimden bazen :)evet benimde bu zekayı epey geliştirmem lazım hani filmlerde kötü kadınlar var ya olayı bir şekilde lehlerine döndürüyorlar onları örnek alıyorum ya da hürrem gibi fln yapıcaz çıldırsakta belli etmeden
amanınnn iyiki bırakmış, görev tamam yani,dediğim gibi olayı bir bütün olarak asla göremiyorlar çok ilginç, sadece okula bırak var kafada, harçlık verme kahvaltı yaptırma falan yok, inşallah montunu falan giydirmiştir yavrunun :) kıyamam yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?