2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

evet bu onun yapısı bu kadarıyla idare edebilirim daha farklı huyları çıkmazsa iyi ideal eş benim için ama beni kuyruk gibi görme lafını sevgisiyle bağdaştırınca durum dğeişti bende eğer öyle diyorsanız bu olayı akşama bi şekilde hallederim :) bundan sonrada kavga küslük olmadan olayları farklı şekilde sonuçlandıracağım :) teşekkürler pamuk şekerim :)

eleştirmek değilde öhö öhö diyorum ama lütfenn ayıp oluyor diyorum öyle tatlı uyarılar yapıyorum herkes benim çok ağır oturaklı olduğumu söylüyor ona göre ama tabi eğlenceli hareketliyim davranış olarak öyle istiyorum ki oda böyle lafını bilsin ama tüm ailesi kabul etmişse benim ailemin yanındada düzgünse banane aslında di mi olayın içinde kendime de pay çıkardım keşke düşüncelerini o söylese ben tahminlerle gitmesem siin gibi yapacağım iyi olup arada lafımı diyeceğim :)

evet haklısın bende artık tepkimi sessizliğimle ya da normal davranıp arada laf diyerek belli edeceğim olayı uzatmadan kavgaya sebebiyet vermeden :) bende akşam eşimin teyzesiyle yemek yiyeceğim dışarıda ordan kuaföre gideceğim öyle bir şeyler yaparım kendimce zaman geçiriyorum ona odaklı değilim dün burdada dedim hayatımın merkezine kendimi koyacağım siz vve tecrübeler oldukça hiç bir sorun uzamaz benim hayatımda :))

Bazı erkekler çocuk olmadan birlikte hareket etmeleri gerektiklerini fark edemez..
bence de şöyle der: heeyyyttt , gelin bakkiim buraya.. toplanın başımda, herdaim yanyana

Bazı erkekler çocuk olmadan birlikte hareket etmeleri gerektiklerini fark edemez..
bence de şöyle der: heeyyyttt , gelin bakkiim buraya.. toplanın başımda, herdaim yanyana

hamile kaldığım o 6 gün şuaya bak bebişle hayatımız çok başka güzel dedim sanırım o zaman tam aile olabiliyoruz :)

erkeklerin beyninin sadece tek bir olaya yoğunlaşabildiğini kanıtlayan bir örnek size.Birgün işe erken gelmem gerekti.Eşiminde tesadüf evimizin oralarda bir işi var o gün.Deidim ki canım çocuğu okula sen bırak öyle git işe.Tamam dedi.Ertesi gün ben erkenden daha oğlum uyanmadan çıktım evden,işe geldim okul saati geçti aradım eşimi.
Canım ne yaptın?
Tamam bıraktım okula.
Kahvaltı yaptırdın mı?
Yooo.
Hmmm dışarda mı yedirdin,pastanede filan?
Yooo.
Alıp yanına mı verdin ,poğaça filan?
Yooo.
Para verdin mi çocuğa?
Yooo.
Sen ne yaptın peki?
Okula bıraktım.
AFERİN.
Güler misin,ağlar mısın...

abbbooo gerçekten ya git bırak o kadar gerisi yok detaylı düşünmek tamamen kadın işi bunu anlıyorum sanırım detaylı düşünen erkekleri görünce istisna gibi düşünelim normalde olması gereken gibi değil

bizde 28 yaşını devirdik. bu ayın 25 18 aylık evli olacağız. İnsanlar değişmezler ama birbirleri için törpülenirler ben buna inanıyorum. Eşimin kusurlarını görmemeye çalışıyorum. Oda benimkileri görmemezlikten gelmeye çalışıyor. Artık birbirimizle konuşurken daha dikkatliyiz.
Kaygılım hiç sorma bende senin gibi bu duruma deliriyorum. Eşim diyor sen kızdın bir şeye anlat bakim yine kafanda ne senaryo kurdun der. Bende madem kafamda kuracağımı biliyorsun işin aslını başta al karşına konuşarak anlat. Fakat nerde ben tavır yapıcam o anlayıp nedenini soracak yada o tavır yapacak ben nedenini soracağım öyle çözülecek. doğum günüm benim için dönüm noktasıydı öküzlükte sonra oda düşüncelerime hak verdi. Öylece anlaşmaya başladık. Çoğu zaman tiye alıyorum. Dalga geçiyorum. Yada film izlerken bir kareden örnek veriyorum tanıdık geldi gülüşleri atıyorum anlıyor. Evlilik birde zeka oyunu gibi insanı geliştiriyor kuzucuk

ama kuzum sen okula bırak demişssin.. vazifesini yapmış mı yapmış
ayrıntılı anlatsan bu seferde " o kadarını biliyoruz, heralde yani " der, konuyu da kapatırlar.. o kadarda gururlular :)

hahhahahha bayıldım

Cnm bi oluru vardır illaki bırak o sana gelsin zaman herşeyi halleder biz mesela 1 ay hiç konuşmadık ben bu iş bitti artık oluru yok diyordum ama şimdi aramız bal şeker maşallah :) o yüzden sizde düzelirsiniz olanları düşünüp üzülme zor biliyorum ama sonra herşey yoluna girince üzüldüğünle kalıyorsun aradaşlarınla buluş mesela kafan dağılsın ama eşine çok soğuk davranma sonra sıyrılır fırsat verme tmm tatlım

evet benimde bu zekayı epey geliştirmem lazım hani filmlerde kötü kadınlar var ya olayı bir şekilde lehlerine döndürüyorlar onları örnek alıyorum ya da hürrem gibi fln yapıcaz çıldırsakta belli etmeden

bende artık konuşucam bu akşam bir şey sorarsa ya da yemek yaparım o kadar :) kendim yiyicem dışarıda ve kuaföre gidicem :):):) oluru vardır da işte bu kadar uzun küs kalmak hiç iyi değil bu huyundan vazgeçirmem lazım :) ama huylar dğeişmezz :):)

amanınnn iyiki bırakmış, görev tamam yani,dediğim gibi olayı bir bütün olarak asla göremiyorlar çok ilginç, sadece okula bırak var kafada, harçlık verme kahvaltı yaptırma falan yok, inşallah montunu falan giydirmiştir yavrunun :) kıyamam yaaa

yani Allah tan okul kıyafetlerini giydirmeyi akıl etmiş onu da oğlum kendisi giymiştir eminim ki...Valla o günden sonra akıllandım herşeyi tek tek tek sabırla anlatıyorum.
ama kuzum sen okula bırak demişssin.. vazifesini yapmış mı yapmış
ayrıntılı anlatsan bu seferde " o kadarını biliyoruz, heralde yani " der, konuyu da kapatırlar.. o kadarda gururlular :)

Selam kızlar, nasılsınız? Hepiniz iyisinizdir umarım. Dün itibariyle ameliyat günüm kesinleşti. Önümüzdeki perşembe oluyorum sonunda. Polibimden kurtulacağım inşallah :)
şimdiden geçmiş olsun canım kurtul ve gel buraya göreyim seni

seviyor ama düşüncesiz

Arkadaşlar listemiz başlığımızda aktif olarak sohbet edenlere açıktır...Bekleriz

KASIM BAT

Bebek isdeyen biri ----> 1 Kasım -------> 37. deneme ------->
Adrenalin85 -----------> 1 Kasım -------> 10. deneme ------->
Wuslt -------------------> 1 Kasım -------> 7. deneme --------->
Elifbade06 -------------> 3 Kasım -------> 8. deneme -------->
Batu7884 --------------> 3 Kasım -------> 3. deneme --------->
Sebebiumut -----------> 4 Kasım -------> 2. deneme ---------> HAMİŞ
Ayseygt1453 -----------> 5 Kasım -------> 4. deneme --------->
Elisa --------------------> 6 Kasım -------> 5. deneme --------->
Kaygılı ------------------> 6 Kasım -------> 3. deneme --------->
Golyayla ----------------> 7 Kasım -------> 21. deneme ------->
Blummmm ------------> 7 Kasım -------> 5. deneme --------->
Ecrin87 -----------------> 10 Kasım ------> 37. deneme
Donence5838 ----------> 11 Kasım ------> 5. deneme -------->
Friendly8584 ----------> 11 Kasım ------> 5. deneme
Cemrem15 --------------> 11 Kasım ------> 2. deneme -------->
Tospaa ------------------> 12 Kasım ------> 5. deneme
Nilgunuk ----------------> 12 Kasım ------> 3. deneme
Yfrks ---------------------> 13 Kasım -----> 10. deneme ------->
Deminos -----------------> 14 Kasım -----> 8. deneme
Tubaomur01 ------------> 16 Kasım -----> 4. deneme
Pielorr -------------------> 16 Kasım -----> 6. deneme
Mgul ----------------------> 17 Kasım -----> 3. deneme
Hanife55 -----------------> 18 Kasım -----> 11. deneme
Abcdefcd -----------------> 19 Kasım -----> 11. deneme
Secido --------------------> 20 Kasım -----> 15. deneme
Betiboop -----------------> 21 Kasım ------> 6. deneme
Berlinberlin -------------> 23 Kasım ------> 1. deneme

Arsinli --------------------> 24 Kasım -----> 7. deneme
Beztebya -----------------> 24 Kasım ------> 2. deneme
Gulbıke -------------------> 25 Kasım -----> 5. deneme
Bebek isdeyen biri ------> 25 Kasım -----> 38. deneme
Mine_burcu -------------> 25 Kasım ------> 2. deneme
Svai5 ----------------------> 26 Kasım ------> 9. deneme

Nenu ----------------------> 26 Kasım ------> 50. deneme
Jasmine53 ---------------> 27 Kasım ------> 14. deneme
Golyayla ------------------> 28 Kasım -----> 21. deneme
Zzzzynpppp -------------> 30 Kasım ------> 7. deneme
Okosale -------------------> 30 Kasım ------> 8. deneme

ARALIK BAT

Ayseygt1453 -------> 4 Aralık -------> 5. deneme
Cemrem15 ---------> 4 Aralık -------> 3. deneme

Hanfendi25 --------> 6 Aralık -------> 5. deneme
Elisa ----------------> 7 Aralık -------> 6. deneme
Blummmm --------> 8 Aralık -------> 6. deneme
Okulum ------------> 9 Aralık -------> 13. deneme
Kaygılı --------------> 16 Aralık ------> 4. deneme

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz alıntı yapabilirsiniz
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen

Hürrem karakterine sokma beni adam demek geliyor içimden bazen :)
Fakat arkadaş iş çeviremem malesef ne düşünüyorsam dilimde bu yüzden başım çok derde girer

gerçekten yazık oğluşuma ya montunu ayakkabılarını kendi giymiştir o zaten...Sonradan ben kızınca gidip hem harçlık hem yiyecek götürdü ama ben arayıp sormasan çocuk aç aç kalacak okulda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…