2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Bu listeye her baktığımda herkesi bu şekilde görmek istiyorum.
Yüzümüzde kocaman gülümsemeler olsun inşallah en kısa zamanda

Değiştir meye çalışma değişmezler ama sen akıllı davranırsan şöyle bir silkelenir o zaman hatasını anlar zaten :) tabi cnm konuş küs kalma araya soğukluk girmesin
Kuaföre de gidecekmişsin bak ne güzel akşam seni görünce tekrar aşık olsun gözünü senden alamadın bak nasıl tıpış tıpış geliyor :)
anladın sen onu

Hürrem karakterine sokma beni adam demek geliyor içimden bazen :)
Fakat arkadaş iş çeviremem malesef ne düşünüyorsam dilimde bu yüzden başım çok derde girer

bende öyleyim bir de samimiyetsiz yapılan her iş yanlış anlaşılıyor bende açık açık söylerim her detayı :)

olmaz regl günümdeyim belki de ondan arayı uzattık biz hep öyle barışırdık

kızlar bu aralar giremiyorum bu ay günde 2 klomen kullandım salı günü kontrolüm vardı gittim solda tek yumurta var cok üzüldüm hatta ağladım tek haplada solda 1 yumurta olmustu hatta hap kullanmadığım zamnda soldan tek yumurtluyordum sağ yumurtalığımda sorun olduğunu düşündüm kafamda kurdum kurdum sol tüpümde tıkalı ondan hamile kalamıyorum dedim perşembe tekrar kontrole gittim oda ne!!! 1 sağda 1 de sol da aynı boyutlarda yumurtam var yine ağladım rabbime şükrettim kızlar sakın umdunuzu kesmeyin rabbim öyle büyükki pazartesi tekrar kont var ama belki çatlar falan biz gün aşırı gidiyoruz. bu arada vicks le hamile kalanlar varmış bi arkadaşım önerdi bende geceleri pamuğa vicks sürüp vajinama yerleştiriyorum bakalım vesile olur insallah. yumurtalarımın resmini atayım size :):)

Eklentiler

• 10805140_670086653090383_1497686051_n.webp
    41,3 KB · Görüntüleme: 65
Off kizlar ya cok canim sikkin ist merkezde 4 tane kendini birsey sanan bauyanlar geldi zorla sabrediyorum

kızlar bişe dicem hamile olduğumu öğrendiğimden beri ilişki olmadı eşim istiyo sonrada bakıyo ben istemiyorum o da vazgeçiyo ama her fırsatta bunu belli ediyo ben korkuyorum en azından ilk 3 ay yapmak istemiyorum eşimin bu kadar sabredeceğini hiiç sanmıyorum bende üzülüyorum sanki bundan dolayı aramız açılmış gibi ne bilim benden soğmuş veya soğuyacak gibi off bilmiyorum yaa 1 2 gün önce tmm yapalım dedim çok hafif ağır ağır yaptık ama bende sanki her an bişe olacak korkusu vardı eşim de şimdi hani bişe olmadı yapalım diyo ne yapıcam bilmiyorum ya biraz açık anlattım ama kusura bakmayın kızlar

yani nacizane tavsiyem dr. a danışmanızdır, ancak 12 hafta dolmadan yani ilk çeyrek bitmeden yapılmasa sanki daha iyi olmazmı, Allah korusun iyiki bir şey olmamış ama eşin bunu dr.dan duyarsa öyle soğuk falanda davranamaz sana aranızda bozulmaz hem çok takılma bebeğine ve kendi sağlığına odaklan :)

afedersın ama azıcık tutsun kendını hayret bıse kanaman yada lekelenmen olmadıgı surece sıkıntı yok ama ınsan tedırgın oluyo zaten bısede anlamıyosun doktor yasakladı de kendı ısını kendı halletsın belırlı bır sure tobe ya bak kızdım sımdık

yaaa bu vicks işi biraz sakıncalı diye duymuştum direk vajina ile teması enfeksiyona neden olabilir yada başka birşey olabilir,dimyata pirince giderken eldeki bulgurdanda olmayalım değilmi? direk yapmasanız bunun yerine süt maydonoz buharları var bence bu çok daha sağlıklı, yumoşlarada maşallah bu arada :)

hahahaha tmm kız ne bağrıyon yok beni hiiç zorlamıyo paşa paşa hallediyo da ben aramız bu yüzden açılacak endişesindeyim kendisi de diyo yok bebeğimiz daha önemli diye ama bazen istediğinin farkındayım anlatıyorum bu aylar çok önemli Allah korusun tutunamaz düşerse senin değil benim içim yanar diyorum biraz edebiyat yapıyorum tmm diyo zorla yapmıyo yani

merhabalar vıcks olayını hıc duymadım ama oraya surdugunuz her sey spermlerı oldurerek gebelıgı engeller bunu bılıyorsunuz degılmı afedersınız ama tukuruk bıle spermı olduruyor hazır boyle yumurtalarınız olmusken nasıl boyle bıseye cesaret edıyorsunuz bence bırakın derım

doktora sormadım işin açıkçası hep unutuyorum o da bişe demedi ama bidakine doktor yasakladı dicem hani bu konda bana zor kullanmadı kavga da etmedik kendi de diyo bebeğimiz daha önemli diye işte ben biraz evham yapıyorum

ısın ucunde bebetler olunca hıc dayanamıyorum napıyım benımkıde yanasmaya calısyor bende hadı dıyom beklıcen az kaldı bebet dogsun 40 dolsun ondan sonra gel kapıma ınan bende senden farklı degılım ılkınde daha aktıftık bunda ayrıyız zaten canımda ıstemıyo hıc yanasmasını

işin kötü tarafı benim de canım istiyo

aahahahah kız hıc gulcem yoktu he ozaman dıkkatlı olun barı ne dıyım

yok anam tutacam kendimi napim kız yatakta nasıl yatacağımızı şaşırdık ben arkamı dönüyom olmuyo ortam kötü kolla götü hesabı eşim dönüyo bu sefer ben akıllı durmuyom birbirimize dönüyoz bu sefer hiç olmuyo neyse idare edicik artık

hcg sonuç sıfır bari 1 falan olaydı da umutlanaydım dedim insafsız laborant :) :) progesteron da 16 iyi dedi yumurtlama olmuş çatlatma iğnesi olmadan.. adetin 3.günü tekrar kan kontrol :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…