2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

ne güzel canım inşallah kısa zamanda bebişin fotolarını paylaşırsın.Benim de sağda bir solda 3 yumurtam varmış bu ay.İçlerinden biri tutar inşallah

Kızlar merhaba aslında doktor randevum haftaya ama dayanamadım bugün devlet hast gittim mercimeğimi kalp atışınıda gördük Rabb'ime Şükürler olsun ben bukadar dert ettiğimi bilmiyordum ultrasonda görünce birden boşaldım çok Ağladım doktorda diyor ne oldu kötü bişey yok ağlama diye içimi Döktüm rahatladım

Canım ben olsam intikamımı eşimden ayrı sosyalleşerek alırdım ne demekmiş kuyruk Arasında bulsun bundan sonra kaygılıyı

Kızlar hormon test sonuçlarım☺
Aile hekimi normal dedi ama kanamanın neden olduğunu bilemeyiz en iyisi ultrason dan bakılsın dedi. Ya anlamıyorum kendimi hormonlarım benle dalga geçiyor sanki. Dr
İçerde belki bi şeyler var dedi öyle olsa sonyçlarda çıkmaz mıydı kafam karıştı
Mogami cnm sen beni listeden çıkar
Yeni bat ne zaman artık allah bilir
En kısa zaman da kd dr gideceğim

Eklentiler

• 20141114_135421.webp
    97,7 KB · Görüntüleme: 54
Doktor 13. haftaya kadar yasaklıyor bilginize... Hatta eşime doktor söylemişti.Ben yokken

kıyamam çok güzelll maşallah

Doktor 13. haftaya kadar yasaklıyor bilginize... Hatta eşime doktor söylemişti.Ben yokken

13 müüüüü şu bebek işini biraz ertelesek mi ben ilk hamileliğimde doktor normal yaşamınıza devam edin demişti bizde etmiştik belkide onun zararı oldu kısmet nasip tabi ama :) tanıdığımız hamile olduğunu öğrenmiş 4.ayda maşallahhhh

canım sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim aile hekimin çocuk istediğini biliyor mu bazı değerleri bilince daha çok önemsiyorlarda :)

haklısın bana yeterki gezme olsun akşam başlıyorum yarın akşama kadar :):):) yemekte yaparım bugün yarın ama arayı soğutunca bende soğuyorum iş kötü oluyo :)

haklısın bana yeterki gezme olsun akşam başlıyorum yarın akşama kadar :):):) yemekte yaparım bugün yarın ama arayı soğutunca bende soğuyorum iş kötü oluyo :)
Ya ozaman başka tabi ben olayı düşündükçe abartanlardanım gündemimi değiştirmek bana iyi geliyor neden tartıştığımızı bile unutuyorum ama aramız açılır diyorsan biran önce konuşup anlaşmak daha doğru olur sanırım

kızlar ben geçen hafta çarşamba keseyi görmüştüm ya doktor 5+5 demişti ama ayrıntılı usg de sormuştum benim doktor söylememişti bugün 7 haftalık olması gerek sat a göre 8 haftalık ama dün doktor 6 haftalık dedi hadi buyur ben hiç bişe anlamadım bu işten

Canim proklatin ve progestron u adetin 20 -24 gunleri arasinda yaptirmak lazimmis dun gittigim doktorun verdigi kagitta yaziyordu.hangi testi hangi gunlerde yapilmasi gerek diye.
Cnm benim kan sonuçlarımda minimum ve maksimum kaç olması gerektigi yazıyo her hormonun normali yazıyo.

bende öyle unuturum niye tartıştığımızı hemen gider barışırım akıllı ben bir an önce barışıcaz demedim ki yemek yapıcam sadece otursun koysun yesin

Canim proklatin ve progestron u adetin 20 -24 gunleri arasinda yaptirmak lazimmis dun gittigim doktorun verdigi kagitta yaziyordu.hangi testi hangi gunlerde yapilmasi gerek diye.
Ben adetin 27. Günü yaptırmıştım aynı günde adet oldum zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…