kızlar bu aralar giremiyorum bu ay günde 2 klomen kullandım salı günü kontrolüm vardı gittim solda tek yumurta var cok üzüldüm hatta ağladım tek haplada solda 1 yumurta olmustu hatta hap kullanmadığım zamnda soldan tek yumurtluyordum sağ yumurtalığımda sorun olduğunu düşündüm kafamda kurdum kurdum sol tüpümde tıkalı ondan hamile kalamıyorum dedim perşembe tekrar kontrole gittim oda ne!!! 1 sağda 1 de sol da aynı boyutlarda yumurtam var yine ağladım rabbime şükrettim kızlar sakın umdunuzu kesmeyin rabbim öyle büyükki pazartesi tekrar kont var ama belki çatlar falan biz gün aşırı gidiyoruz. bu arada vicks le hamile kalanlar varmış bi arkadaşım önerdi bende geceleri pamuğa vicks sürüp vajinama yerleştiriyorum bakalım vesile olur insallah. yumurtalarımın resmini atayım size :):)
Canım ben olsam intikamımı eşimden ayrı sosyalleşerek alırdım ne demekmiş kuyruk Arasında bulsun bundan sonra kaygılıyıEŞİMLE KV LERE YEMEĞE GİTTİK YEMEK YEDİK YEMEKTEN SONRA SALEP YAPIYORDUK GÖRÜMCEMLE O ARA EŞİM GİTMİŞ HABER VERMEDEN TELEFONUNU DA BIRAKMIŞ AİLE APARTMANINDAYIZ DİYE MERAK ETMEDİM SONRA KV LERLE SALEP İÇTİM EŞİMİN EŞYALARINI DA ALIP EVİME GEÇTİM GEÇERKEN AYAKKABILARINI KUZENİNİN EVİNİN ÖNÜNDE GÖRDÜM KAPIYI ÇALIP TELEFONUNU VERDİM İÇERDEN ÇAĞIRDILAR GİTMEDİM EVİME GİTTİM. EVE TAM 1.5 SAAT SONRA GELDİ EŞİM TARTIŞTIK BANA GİDERKEN HABER VERMEDİN ÇAĞIRMADIN NEDEN DEDİM SALEP YAPIYORDUNUZ DEDİ ÇOK MU ACELEYDİ DEDİM HER ŞEYİ HABER Mİ VERECEKMİŞ KUYRUK GİBİ HEP BENİ Mİ GÖTÜRECEKMİŞ KARISINI KUYRUK! OLARAK GÖREN BİR EŞ ONU BIRAKMAK İSTİYORUM ŞU AN EŞİMİ İŞİMİ HEPSİNİ BIRAKMAK İSTİYORUM SABAH UZUN UZUN YAZDIM TÜM İŞLERİNİ GÖRÜCEM AMA BENİ BİR YERE GÖTÜRMEK SANA KUYRUK OLARAK GELECEK SEN BENİ SEVMİYORSUN DEMEK DEDİM VE BİTSİN BU İŞ DEDİM ÇOK ÜZGÜNÜM İNSAN KARISINI BÖYLE GÖRÜYORSA SEVMEZZZ
Doktor 13. haftaya kadar yasaklıyor bilginize... Hatta eşime doktor söylemişti.Ben yokkendoktora sormadım işin açıkçası hep unutuyorum o da bişe demedi ama bidakine doktor yasakladı dicem hani bu konda bana zor kullanmadı kavga da etmedik kendi de diyo bebeğimiz daha önemli diye işte ben biraz evham yapıyorum
Kızlar merhaba aslında doktor randevum haftaya ama dayanamadım bugün devlet hast gittim mercimeğimi kalp atışınıda gördük Rabb'ime Şükürler olsun ben bukadar dert ettiğimi bilmiyordum ultrasonda görünce birden boşaldım çok Ağladım doktorda diyor ne oldu kötü bişey yok ağlama diye içimi Döktüm rahatladım
Canım ben olsam intikamımı eşimden ayrı sosyalleşerek alırdım ne demekmiş kuyruk Arasında bulsun bundan sonra kaygılıyı
Doktor 13. haftaya kadar yasaklıyor bilginize... Hatta eşime doktor söylemişti.Ben yokken
Doktor 13. haftaya kadar yasaklıyor bilginize... Hatta eşime doktor söylemişti.Ben yokken
Allah Razı olsun bitanem sende Sıkma Can'ını Özgür özgür takıl ne istiyorsan yap bişey dersede alır cevabını mesela vizyonda çok güzel filmler var tak bir arkadaşını koluna git kafa dağıtırsınkıyamam çok güzelll maşallah
Kızlar hormon test sonuçlarım☺
Aile hekimi normal dedi ama kanamanın neden olduğunu bilemeyiz en iyisi ultrason dan bakılsın dedi. Ya anlamıyorum kendimi hormonlarım benle dalga geçiyor sanki. Dr
İçerde belki bi şeyler var dedi öyle olsa sonyçlarda çıkmaz mıydı kafam karıştı
Mogami cnm sen beni listeden çıkar
Yeni bat ne zaman artık allah bilir
En kısa zaman da kd dr gideceğim
Allah Razı olsun bitanem sende Sıkma Can'ını Özgür özgür takıl ne istiyorsan yap bişey dersede alır cevabını mesela vizyonda çok güzel filmler var tak bir arkadaşını koluna git kafa dağıtırsın
Benim doktorumda yasak dedi zaten ben başka moddayım hiiç o işlere giremiycemDoktor 13. haftaya kadar yasaklıyor bilginize... Hatta eşime doktor söylemişti.Ben yokken
Ya ozaman başka tabi ben olayı düşündükçe abartanlardanım gündemimi değiştirmek bana iyi geliyor neden tartıştığımızı bile unutuyorum ama aramız açılır diyorsan biran önce konuşup anlaşmak daha doğru olur sanırımhaklısın bana yeterki gezme olsun akşam başlıyorum yarın akşama kadar :):):) yemekte yaparım bugün yarın ama arayı soğutunca bende soğuyorum iş kötü oluyo :)
Freuenmantel yani kadın mantosuCanim almanca adini yazarmisin bulursam bende alirim.
Cnm benim kan sonuçlarımda minimum ve maksimum kaç olması gerektigi yazıyo her hormonun normali yazıyo.Canim proklatin ve progestron u adetin 20 -24 gunleri arasinda yaptirmak lazimmis dun gittigim doktorun verdigi kagitta yaziyordu.hangi testi hangi gunlerde yapilmasi gerek diye.
Ya ozaman başka tabi ben olayı düşündükçe abartanlardanım gündemimi değiştirmek bana iyi geliyor neden tartıştığımızı bile unutuyorum ama aramız açılır diyorsan biran önce konuşup anlaşmak daha doğru olur sanırım
Ben adetin 27. Günü yaptırmıştım aynı günde adet oldum zaten.Canim proklatin ve progestron u adetin 20 -24 gunleri arasinda yaptirmak lazimmis dun gittigim doktorun verdigi kagitta yaziyordu.hangi testi hangi gunlerde yapilmasi gerek diye.
Naturix24 - Frauenmantelkraut geschnitten - 500g Beutel.Bunu internetten buldum cnm.Canim almanca adini yazarmisin bulursam bende alirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?