Bende haftaya çarşambaya jinekoloğa gitcem randevum alındı.Bakalım bende nevar ne yok görcez.Canim proklatin ve progestron u adetin 20 -24 gunleri arasinda yaptirmak lazimmis dun gittigim doktorun verdigi kagitta yaziyordu.hangi testi hangi gunlerde yapilmasi gerek diye.
6 aralık benim bat cnm.
Danke canim markete gidince bakiyim bu ay tutmazsa icerimFreuenmantel yani kadın mantosu
Bu sadece bitkinin kendisi.acaba daha etkilimi olur.cok ot caylarinida sevmemNaturix24 - Frauenmantelkraut geschnitten - 500g Beutel.Bunu internetten buldum cnm.
Benimkinde de yaziyor ben en son adetin 4.gunu yaptirdim.degerler normal aralikta bi sorun yoktu.ama proklatin ve progestron 20-24.gun arasi yapilmasi lazimmis.bidahaki ay oyle yaptiricam.tsh icinde ilac aliyorum.vajinal krem kullandim bu ay ilk defa seffaf tertemiz akintim gelmeye basladi.insallah etkisini gosterir.Cnm benim kan sonuçlarımda minimum ve maksimum kaç olması gerektigi yazıyo her hormonun normali yazıyo.
Canimm tebriklerrr insallah katlanarak yukselir.Kizlar HAMILEYIIIIIIIIIİIIMMMMMMMMMMM yupppiii hihigi cok mutluyum sonuc:29.8 kizlar batim ya 15 kasim ya 16 kasim di..normal mi sizce? ?????
Kizlar HAMILEYIIIIIIIIIİIIMMMMMMMMMMM yupppiii hihigi cok mutluyum sonuc:29.8 kizlar batim ya 15 kasim ya 16 kasim di..normal mi sizce? ?????
Kizlar HAMILEYIIIIIIIIIİIIMMMMMMMMMMM yupppiii hihigi cok mutluyum sonuc:29.8 kizlar batim ya 15 kasim ya 16 kasim di..normal mi sizce? ?????
6 aralık benim bat cnm.
Teşekkür ler kizlar..allah sizleredde nasib etsin...insallah yukselirCanimm tebriklerrr insallah katlanarak yukselir.
Hayırlı olsun cnm çok sevindim tebrikler :)Kizlar HAMILEYIIIIIIIIIİIIMMMMMMMMMMM yupppiii hihigi cok mutluyum sonuc:29.8 kizlar batim ya 15 kasim ya 16 kasim di..normal mi sizce? ?????
Doğal olması daha iyiBu sadece bitkinin kendisi.acaba daha etkilimi olur.cok ot caylarinida sevmem
Kız daha 10 kasımda oldum anavatan kan ağladı bendede yurttada:))6 mıbekleki gelsin desene benim daha kırmızılar var 35 gün beni bekler
Vajinal kremi ne için kullandınBenimkinde de yaziyor ben en son adetin 4.gunu yaptirdim.degerler normal aralikta bi sorun yoktu.ama proklatin ve progestron 20-24.gun arasi yapilmasi lazimmis.bidahaki ay oyle yaptiricam.tsh icinde ilac aliyorum.vajinal krem kullandim bu ay ilk defa seffaf tertemiz akintim gelmeye basladi.insallah etkisini gosterir.
Kız daha 10 kasımda oldum anavatan kan ağladı bendede yurttada:))
sağol cnm bende sevindim iyi çıkmasınacanım sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim aile hekimin çocuk istediğini biliyor mu bazı değerleri bilince daha çok önemsiyorlarda :)
Teşekkür ler kizlar..allah sizleredde nasib etsin...insallah yukselir
sağol cnm bende sevindim iyi çıkmasına
Ewt cnm biliyor o yüzden bi de kd görsün dedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?