2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Bu sadece bitkinin kendisi.acaba daha etkilimi olur.cok ot caylarinida sevmem
Bende klasik çay dışında bişey içmezdim ama sağlığımız iyi olsun diye içmemiz gerekiyosa içicez.içtigimiz ilaçların ve kullandığımız kremlerin içinde neler var biliyotmuyuz mesela kapsül şeklindeki haplerin dış kapsulü domuz jelatini olan bile var.ağzımıza aldığımızda dışı eriyo tozu kalıyo ya o kapsüllerin ana maddesi domuz jelatini olanları var.Jelibon şekeride domuz jelatininden yapılıyo esnek olmasını o jelatin sağlıyo.Tr dekiler sığır jelatini olabilir ama almanyadakiler domuz jelatini kullanıyomuş.

:) bende 12 si ama bugün bitiyor az az yarın artık sonu bulur sonra gelsin çalışmalar :) bu ay kocamla barışırsak çok çalışıcam
Küstünmü ki bir ben küs kalamam hemen unutuyorum kırgınlıgımı :))

Ewt valla benim ki hele hiç duramaz olsun sabretsin azcık
Değerlendirelim kuzum :)

dururlar sanırımda ilk 13 son 5 loğusa derken seneyi kapatıyoruz zor hadi onlar işlerini önceki gibi sürdürsünler biz ne olucazz :) bebişşler duysa gelmezler bizim için dayanılmaz mı diye :)

Satla alakalı benim kafamda karışık. KK ile benimde kafam karışık 28 gün 4 kasım itibariyle benim döngümdü. Ben şimdi 5 + 3 müyüm 2 mi bilemiyorum. Doktorda bir söylemedi.

KKya göre sen 7+6 oluyorsun

U uzum34 oğluşlar kocaman sende bebiş şekerleri yaptırıyor musun hastane loğusa şerbeti bardakları fln :):):):

yok bacım yaptırmıyom bıse hastanede serbetı verıyomus zaten ılkınde yaptırdım susunu bunda bıse yaptırmıcam mıllet ıkı gun sonra cope atıyor ama kendıme saklamak ıcın bıseler yaptırırım ozel onlara harcıyacagım parayı bebetlerıme harcarım

hamıs haberı alan arkadasım tebrık ederım allahım tamamına erdırsın ınsallah

şu midemin yanması öldürüyor beni kaç haftadır mubarek sanki asit fışkırtıyor ne yesem içsem ölcem

Aynen oyle canim. Senin de bir oglun olacakmis Allah'in izniyle. Allah sunnetini dugununu de gostersin insallah. Bakalim biz neler yapicaz. Pazartesi kontrol var ama cinsiyeti belli olmaz hrhalde daha.

Ayyy kuzum ben hamıle degılım hıc cocgumda yok amın Rabbım evlatlarımızın her guzel gunlerınde yanlarında olmayı nasıp etsın bır bakmıssın cınsıyetını gosterı vermıs anne ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…