Teşekkür ler kizlar..allah sizleredde nasib etsin...insallah yukselir
@elisa nerdesin iyi misin denetime geldilerde ne bileyim h sonu da geldi merak ettim
canım nerelerdesin özlettin kendini iiyiz sennasılsın :)Merhaba kızlar nasılsınız gorusmeyelı varmı guzel haberler
Kizlar HAMILEYIIIIIIIIIİIIMMMMMMMMMMM yupppiii hihigi cok mutluyum sonuc:29.8 kizlar batim ya 15 kasim ya 16 kasim di..normal mi sizce? ?????
Kıs sende şey buldun şeysizini istiyosun:)).3 e beşe bakma keyfine bak.Hamilemisin hamilesin daha ne üçün beşin hesabını yapıyosun Allahım vermiş şükürler olsunde duanı et keyfine bak.Allah sağlıkla sıhhatle mutlulukla bebeğini kucağına almayı nasibetsin.Seninde tüm hamilelerimizinde Artı benim gibi bekleyen tüm anne adaylarımızında tez zamanda hayırlısıyla sağlıklı evlatlara kavuşmamıza vesile olsun cuma günü hürmetine allahım kabul etsin inşallah dualarımızı.Satla alakalı benim kafamda karışık. KK ile benimde kafam karışık 28 gün 4 kasım itibariyle benim döngümdü. Ben şimdi 5 + 3 müyüm 2 mi bilemiyorum. Doktorda bir söylemedi.
KKya göre sen 7+6 oluyorsun
canım nerelerdesin özlettin kendini iiyiz sennasılsın :)
Bugün cuma müslümanların bayramı ve bayramlarda küslerin barıştığı gündür.Buda drmek oluyoki barış kocişinle yazık.Sensiz şaşkın ördek gibidir şimdi o
yok bacım yaptırmıyom bıse hastanede serbetı verıyomus zaten ılkınde yaptırdım susunu bunda bıse yaptırmıcam mıllet ıkı gun sonra cope atıyor ama kendıme saklamak ıcın bıseler yaptırırım ozel onlara harcıyacagım parayı bebetlerıme harcarım
şu midemin yanması öldürüyor beni kaç haftadır mubarek sanki asit fışkırtıyor ne yesem içsem ölcem
İyiyim canım benım patron bugun gıttı bende rahatladım ıslerımde hafıfledı sen nasılsn tatlıım
Sadece 2 yudum soğuk süt iç miğden rahatlar.Fazlasını içme sadece 2 yudumabbooo doktora desen rahatlatacak bi şeyler önerse ?
ohh iyi olmuş bende iyiyim göremeyince dedim elisa yok bi şey mi oldu allah korusun :)
Hmm doğru diyorsun biz ne olucazdururlar sanırımda ilk 13 son 5 loğusa derken seneyi kapatıyoruz zor hadi onlar işlerini önceki gibi sürdürsünler biz ne olucazz :) bebişşler duysa gelmezler bizim için dayanılmaz mı diye :)
O yakıyı yıllar önce birdefa belime yapıştırmıştım çok fena kaşındırdı dayanamadım bide sabırsızlandım çıkartıp atıyım dedim resmen belime ağda yapmış oldım ondan beri belimde kıl var.Kullanmak isteyen ıslatarak çıkarmayı denesin yada kendisinin çıkmasını beklesin yoksa tüyleriniz kıla dönüşür.:))))Kızlar başka sitede okudum biri 8 aydır hamile kalamıyormuş kuzeni yakı yaparak hamile kalmış bu arkadaşta yakı yaptığı ay hamile kalmış ben hiç kullanmadım ama eczanelerde satılan yara bandından büyük bir malzeme bel boşluğuna yapıştırmış. Okuyunca sizinlede paylaşmak istedim.
abbooo doktora desen rahatlatacak bi şeyler önerse ?
Hemsireler canimi sikti canim yaa henuz hamilelik soz konusu deil dediler canimi siktilar ikiside gozume cadi gibi gözüktüTebrik ederim canım sen çıkan değere hiiiç takılma o yum gününe göre değişiyor önemli olan değerin katlanması iyi bak kendine beslenmene gerisi Rabbime emanet
Sadece 2 yudum soğuk süt iç miğden rahatlar.Fazlasını içme sadece 2 yudum
Saol cnm darisi sana insllhTebrık ederım canım Allah saglıcakla kucagına almayı nasıp etsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?