2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Kıs sende şey buldun şeysizini istiyosun:)).3 e beşe bakma keyfine bak.Hamilemisin hamilesin daha ne üçün beşin hesabını yapıyosun Allahım vermiş şükürler olsunde duanı et keyfine bak.Allah sağlıkla sıhhatle mutlulukla bebeğini kucağına almayı nasibetsin.Seninde tüm hamilelerimizinde Artı benim gibi bekleyen tüm anne adaylarımızında tez zamanda hayırlısıyla sağlıklı evlatlara kavuşmamıza vesile olsun cuma günü hürmetine allahım kabul etsin inşallah dualarımızı.

Bugün cuma müslümanların bayramı ve bayramlarda küslerin barıştığı gündür.Buda drmek oluyoki barış kocişinle yazık.Sensiz şaşkın ördek gibidir şimdi o

bensiz nezle olmuş dün diyecektim ne o vitaminsiz mi kaldın yazık değil onaaa mübarek cumayı üzgün geçirmeme sebep oluyor o düşünsün

bende öyle düşünüyorum abidikgubidik şeyler onların yerine fotoğraf makinası alır kendimizi çekerim bol bol hatıra kalır dünyaya :)

Kızlar başka sitede okudum biri 8 aydır hamile kalamıyormuş kuzeni yakı yaparak hamile kalmış bu arkadaşta yakı yaptığı ay hamile kalmış ben hiç kullanmadım ama eczanelerde satılan yara bandından büyük bir malzeme bel boşluğuna yapıştırmış. Okuyunca sizinlede paylaşmak istedim.

dururlar sanırımda ilk 13 son 5 loğusa derken seneyi kapatıyoruz zor hadi onlar işlerini önceki gibi sürdürsünler biz ne olucazz :) bebişşler duysa gelmezler bizim için dayanılmaz mı diye :)
Hmm doğru diyorsun biz ne olucaz ayıp olu bebişlere valla :)
Bebişler olsunda cnm 1 sene değil 2 sene dayanırız :) zor ama

O yakıyı yıllar önce birdefa belime yapıştırmıştım çok fena kaşındırdı dayanamadım bide sabırsızlandım çıkartıp atıyım dedim resmen belime ağda yapmış oldım ondan beri belimde kıl var.Kullanmak isteyen ıslatarak çıkarmayı denesin yada kendisinin çıkmasını beklesin yoksa tüyleriniz kıla dönüşür.:))))

Tebrik ederim canım sen çıkan değere hiiiç takılma o yum gününe göre değişiyor önemli olan değerin katlanması iyi bak kendine beslenmene gerisi Rabbime emanet
Hemsireler canimi sikti canim yaa henuz hamilelik soz konusu deil dediler canimi siktilar ikiside gozume cadi gibi gözüktü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…