2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

İyi canim kolundan is yapamiyor tek gelin olunca butun is bana kaldi yoruluyorum insallah cabuk iyilesir

Bugundu canim once leke gelir benden bugunde geldi yarin sokulurum

anladım cnm kısmet bi bakarsın devamı gelmez inşallah bebiş gelir:)

Evet rahim kontrolu dogru degilmis yok canimbenim lekenin devami gelir bari gece gelse sabaha sancim biraz gecerdi benim cok sancili oluyor t cok kotu sancilaniyorum

Evet rahim kontrolu dogru degilmis yok canimbenim lekenin devami gelir bari gece gelse sabaha sancim biraz gecerdi benim cok sancili oluyor t cok kotu sancilaniyorum

Evet canım bende onu baz almayacagım gunu bekleyecegım ınsallah carsamba persembe kırmızılar gelmez
ınsallah olmazsın canım ama olursanda dedıgın gıbı gece olursun ınsallah sıcak tut kendını ben usuttugum zaman sancılı olur genelde

Herhalde usutuyoruz dus ala ala 3 gundur ust uste iliski oldu sabah erkenden dus alip kv ye geldim yum gunu ust uste olmadi gun asiri oldu dedim esime olsun ne olacak diyor yum zamani esim kaciyor yum gecincede hergun olsun istiyor bu nasil isse insallah sen olmazsinda bebis gelir gobusune

İnşallah canım benimmmmmmm güzel bir haber verebilirimmmm
aynen canım bızım yum gunu öyleydı ıkı gun ust uste oldu bır gun ara verdık bızımde once oyle oluyordu canım adet bıttımı hemen oluyor bırkac gun yum donemı geldımı duruluyoruz yumdan sonr ayıne oluyor ama bu defa ben ıplerı ele aldım bakalım ıse yaramısmı :)

İnsallah ise yaramistir tatlim rabbim ol dedikten sonra tek iliskiyle bile oluyor hayirlisi olsun biz 7 aydir hep gun asiri yaptik kismet zamani degilmis diyorum bi tek gecen ay yum gunu 3 gun ust uste denemistik yine tutturamadik benim yumoslar pek secici ciktilar

İnşallah canım bakalım hayırlısı BEnde öyle diyorum inşallah dogru zamandır RAbbım ol demıstırde olur dıyorum valla bende 5 aydır sasııryorum canm ama demekkı zamanı degılmıs evet baya secıcıymıs canım senınkıler ama benımkılerde öylede sanırım

İyi geceler kizlar ben uyumaya calisayim yerimde degisti nasil uyuyacaksam sabah erken kalkacagim

kızlar çarşamba gidecem ya doktora o zman sat a göre 6+4 haftalık oluyo geç döllenme olduğunda 5+6 veya 6 haftalık oluyo şimdi keseyi bebeği ve kalp atışlarını görürmüyüm acaba bilen varsa cvplayabilirmi aceba

Kuzum benım sımdıye kadar gordugum kısıye gore degısıyor hıc bellı olmuyor ama ınsallah sen gıttıgınde gorursun

İnsallah balim senin guzel haberlerini aliriz o kadar spermcikten birini secmistir artik bizim yumoslar cok nazli birini secin artik degilmi

Basiniz sagolsun canim Allah mekaninj cennet eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…