- 2 Ağustos 2014
- 4.149
- 3.204
- 178
İyi canim kolundan is yapamiyor tek gelin olunca butun is bana kaldi yoruluyorum insallah cabuk iyilesir
Bugundu canim once leke gelir benden bugunde geldi yarin sokulurum
Amin insallah canim benim sagda 2 yumurta var biri 20 mm digeri 21 mm catladi catliycak :)iyi bak deneyeyim bu ay :) inş gelir konar bebişler göbüşümüze
Evet rahim kontrolu dogru degilmis yok canimbenim lekenin devami gelir bari gece gelse sabaha sancim biraz gecerdi benim cok sancili oluyor t cok kotu sancilaniyorumEn ıyısı aslında canım benım canım belkı bu lekenın devamı gelmez ınsallahda öyledır kuzum guzel hbaerler alırız senden ama aklıma suda gelıyor larsson v esra elle kontrol yapıp bırsey geldıgını söylemıslerdı ama o ay hamılerdı buda aklıma gelıyor kısmet canım sunun surasında 4 guncuk kaldı
Bende sunu farkettim sık sık olunca cikiyor 3 gunde bir falan olunca cikmiyor.sanirim biz gun asiri denemeliyiz
Amin insallah canim benim sagda 2 yumurta var biri 20 mm digeri 21 mm catladi catliycak :)
Spemcıklerle hemen ask yasasın yumurtacıklar :)
Evet rahim kontrolu dogru degilmis yok canimbenim lekenin devami gelir bari gece gelse sabaha sancim biraz gecerdi benim cok sancili oluyor t cok kotu sancilaniyorum
Hayirlisi olsun canim olurum sinyal veriyor kirmizilar gelsinler bakalim insallah son kirmizilar oluranladım cnm kısmet bi bakarsın devamı gelmez inşallah bebiş gelir:)
Bu yolda herseyi mubah goruverin canim bebek olsun die cnm ben ramazanda bile sahura kadar bekliyodum spermler olmesin dus alinca dieyok cnm ya yatma o şekil 1 saat sonra kalk ve banyonu yap günah kız yatma öyle :)
Herhalde usutuyoruz dus ala ala 3 gundur ust uste iliski oldu sabah erkenden dus alip kv ye geldim yum gunu ust uste olmadi gun asiri oldu dedim esime olsun ne olacak diyor yum zamani esim kaciyor yum gecincede hergun olsun istiyor bu nasil isse insallah sen olmazsinda bebis gelir gobusuneEvet canım bende onu baz almayacagım gunu bekleyecegım ınsallah carsamba persembe kırmızılar gelmez
ınsallah olmazsın canım ama olursanda dedıgın gıbı gece olursun ınsallah sıcak tut kendını ben usuttugum zaman sancılı olur genelde
Herhalde usutuyoruz dus ala ala 3 gundur ust uste iliski oldu sabah erkenden dus alip kv ye geldim yum gunu ust uste olmadi gun asiri oldu dedim esime olsun ne olacak diyor yum zamani esim kaciyor yum gecincede hergun olsun istiyor bu nasil isse insallah sen olmazsinda bebis gelir gobusune
İnsallah ise yaramistir tatlim rabbim ol dedikten sonra tek iliskiyle bile oluyor hayirlisi olsun biz 7 aydir hep gun asiri yaptik kismet zamani degilmis diyorum bi tek gecen ay yum gunu 3 gun ust uste denemistik yine tutturamadik benim yumoslar pek secici ciktilarİnşallah canım benimmmmmmm güzel bir haber verebilirimmmm
aynen canım bızım yum gunu öyleydı ıkı gun ust uste oldu bır gun ara verdık bızımde once oyle oluyordu canım adet bıttımı hemen oluyor bırkac gun yum donemı geldımı duruluyoruz yumdan sonr ayıne oluyor ama bu defa ben ıplerı ele aldım bakalım ıse yaramısmı :)
İnsallah ise yaramistir tatlim rabbim ol dedikten sonra tek iliskiyle bile oluyor hayirlisi olsun biz 7 aydir hep gun asiri yaptik kismet zamani degilmis diyorum bi tek gecen ay yum gunu 3 gun ust uste denemistik yine tutturamadik benim yumoslar pek secici ciktilar
İyi geceler kizlar ben uyumaya calisayim yerimde degisti nasil uyuyacaksam sabah erken kalkacagim
kızlar çarşamba gidecem ya doktora o zman sat a göre 6+4 haftalık oluyo geç döllenme olduğunda 5+6 veya 6 haftalık oluyo şimdi keseyi bebeği ve kalp atışlarını görürmüyüm acaba bilen varsa cvplayabilirmi aceba
İnsallah balim senin guzel haberlerini aliriz o kadar spermcikten birini secmistir artik bizim yumoslar cok nazli birini secin artik degilmiİnşallah canım bakalım hayırlısı BEnde öyle diyorum inşallah dogru zamandır RAbbım ol demıstırde olur dıyorum valla bende 5 aydır sasııryorum canm ama demekkı zamanı degılmıs evet baya secıcıymıs canım senınkıler ama benımkılerde öylede sanırım
Basiniz sagolsun canim Allah mekaninj cennet eylesinKuzularım...yengemin babası kanserden vefat etti bugun..tam hastaneye ziyarete gitmiştik... Çok zor bir durum... Rabbim mekanını cennet eylesin..çok iyi bir adamdı gerçekten...
Bende boşlukta gibiyim...'İnne lillahi ve inne ileyhi raciun... '
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?