2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

mogamı canım aralık bata kayanları kasımdan sılmek daha ıyı olmazmı :) bende buyuk ıhtımal 20 aralıkta olucam

selam canım hmiş misin senn ? hayırlı olsun tebrik ederim adet günün ne zamandı ? ne zaman öğrendinn ?
trsekur ederim cnm darisi sizlere artik..adete 4 gun kala idrar testinde ogrendim hayalet bir cizgi vardi dunde kan tahlili yaptirdim sonuc 29.8 ezberlemisim valla.

Saolcnm adetin 12. 15 16 gunu oldu cnm..gelecekse bebissss kader ağlar ini orecektir hihi gunun bwbek sozu olsun. .

tatlim bendede bulanti falan yoktu ohh diyodum sonradan basladi galiba kalp aatislariyla basladi ama olsun cok sukur bu arada cok uykum geliyo cok halsizlik var .

ee atesın nasıl ben hastayım dıye bugun olcmedım zaten yuksek cıkar..benım adete 2 gun kala gogus agrm gecıyor
36,7 tatlım bende de regl ağrısı başladı zaten ateşim adet günü düşüyor benim daha önce de.ölçtüğüm için hayırlısı olsun

Bulantı için erken daha canim... Özellikle pik yaptığı zaman 8.haftadan sonrası...bu günlerin tadını çıkar
Canim senin hcg kacti bat gecmiymiydi..insallah benim degerlerimde yüksek cikar..dun kan tahlilim 29.8 cikti bebbisim olur insllh..stres oluyrm yine uff neyyse

36,7 tatlım bende de regl ağrısı başladı zaten ateşim adet günü düşüyor benim daha önce de.ölçtüğüm için hayırlısı olsun
zaten adet belırtısıyle hamılelık aynıymıs canım cıkmadık candan umut kesılmez olumsuz dusunme senın ates yuksek gıdıyor :) ben artık olcmeyeyım demı grıp oldum yanlıs sonuc verır.. Ruyamda elımı kasıgıma atıyorum top gıbı sıslık elıme gelıyor ama bastırınca kopuyor sonra 3 e bolunuyor :) bakya sacmalık dızboyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…