- 30 Ekim 2013
- 20.487
- 57.165
- 798
Arkadaşlar listemiz başlığımızda AKTİF olarak sohbet edenlere açıktır...Bekleriz
KASIM BAT
Bebek isdeyen biri ----> 1 Kasım -------> 37. deneme ------->
Adrenalin85 -----------> 1 Kasım -------> 10. deneme ------->
Wuslt -------------------> 1 Kasım -------> 7. deneme --------->
Elifbade06 -------------> 3 Kasım -------> 8. deneme -------->
Batu7884 --------------> 3 Kasım -------> 3. deneme --------->
Sebebiumut -----------> 4 Kasım -------> 2. deneme ---------> HAMİŞ
Ayseygt1453 -----------> 5 Kasım -------> 4. deneme --------->
Elisa --------------------> 6 Kasım -------> 5. deneme --------->
Kaygılı ------------------> 6 Kasım -------> 3. deneme --------->
Golyayla* ---------------> 7 Kasım --------> 21. deneme ------->
Blummmm -------------> 7 Kasım -------> 5. deneme --------->
Ecrin87* ----------------> 10 Kasım ------> 37. deneme ------->
Donence5838 ----------> 11 Kasım ------> 5. deneme --------->
Friendly8584 ----------> 11 Kasım ------> 5. deneme --------->
Cemrem15 --------------> 11 Kasım ------> 2. deneme --------->
Tospaa ------------------> 12 Kasım ------> 5. deneme --------->
Nilgunuk ----------------> 12 Kasım ------> 3. deneme --------->
Yfrks --------------------> 13 Kasım ------> 10. deneme -------->
Deminos ----------------> 14 Kasım ------> 8. deneme
Tubaomur01 ------------> 16 Kasım -----> 4. deneme --------> HAMİŞ
Pielorr -------------------> 16 Kasım -----> 6. deneme
Mgul ----------------------> 17 Kasım -----> 3. deneme
Hanife55 -----------------> 18 Kasım -----> 11. deneme
Abcdefcd -----------------> 19 Kasım -----> 11. deneme
Secido --------------------> 20 Kasım -----> 15. deneme
Betiboop -----------------> 21 Kasım ------> 6. deneme
Berlinberlin -------------> 23 Kasım ------> 1. deneme
Arsinli --------------------> 24 Kasım -----> 7. deneme
Beztebya -----------------> 24 Kasım ------> 2. deneme
Gulbıke -------------------> 25 Kasım -----> 5. deneme
Bebek isdeyen biri ------> 25 Kasım -----> 38. deneme
Svai5 ----------------------> 26 Kasım -----> 9. deneme
Nenu ----------------------> 26 Kasım -----> 50. deneme
Jasmine53 ---------------> 27 Kasım -----> 14. deneme
Golyayla ------------------> 28 Kasım -----> 21. deneme
Zzzzynpppp -------------> 30 Kasım -----> 7. deneme
Okosale -------------------> 30 Kasım -----> 8. deneme
ARALIK BAT
Ayseygt1453 -------> 4 Aralık -------> 5. deneme
Cemrem15 ---------> 4 Aralık -------> 3. deneme
Hanfendi25 --------> 6 Aralık -------> 5. deneme
Elisa ----------------> 7 Aralık -------> 6. deneme
Blummmm --------> 8 Aralık -------> 6. deneme
Okulum ------------> 9 Aralık -------> 13. deneme
Friendly8584 -----> 12 Aralık ------> 6. deneme
Kaygılı -------------> 16 Aralık ------> 4. deneme
Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz alıntı yapabilirsiniz
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
teşekkürler bende iyiyim sizleri arıyodum neler yaptınız bakayım dedimhoş geldin iyiyiz siz nasılsınız pettyy:)
trsekur ederim cnm darisi sizlere artik..adete 4 gun kala idrar testinde ogrendim hayalet bir cizgi vardi dunde kan tahlili yaptirdim sonuc 29.8 ezberlemisim valla.selam canım hmiş misin senn ? hayırlı olsun tebrik ederimadet günün ne zamandı ? ne zaman öğrendinn ?
Saolcnm adetin 12. 15 16 gunu oldu cnm..gelecekse bebissss kader ağlar ini orecektir hihi gunun bwbek sozu olsun. .Allah tamamına da erdirsin canım benim teşekkürler anlatımın için...ben zaten şubata kadar hap kullanıcam kist var onu eritmek için nisanda da rahim filmi çektiricem dilerim hayırlısı olur...belirtin olmamasıda doğal evet...yani sen şimdi iki gün üst üste ilşkiye girdin hatta iki gün bile değil akşam ve sabahı...işte ol diyen Rabbim oldurmuş...keyfini sür kuzum
tatlim bendede bulanti falan yoktu ohh diyodum sonradan basladi galiba kalp aatislariyla basladi ama olsun cok sukur bu arada cok uykum geliyo cok halsizlik var .seve seve anlatırım canım ...bılırsınız ben vajınamda enfeksıyon belasından kurtulamamıştım ..farklı bır doktora gıtmeye karar vermıstım hap,fıtıl,merhem bunları duzenlı kullandım ..hepsını kullandıktan sonra maydonoz buharı yaptım ınanılmaz derecede ferahlık hıssetmıştım sabahında sarı bır akıntı geldı zaten sanırım rahmım ıltıhap mantar vs arınmıştı..kızlar benden sıze tavsıye ılk once vajınanız berrak olsun berrak olsun kı spermın hızını kesmesın..ocak ayına kadar olmasaydı esımde bende doktorun kapısını aşındıracaktık..mucize gibi geldı kuzum yaa 3 kasım benım dogum gunumdu bana verılecek en guzel hediye bu olducok duygusalım ya rabbım bu sevıncı herkese yaşatsın..belirtılerım arasın da ne bıleyım ne gogüslerim sistı ne sızlama oldu ne kasıklarımda bır agrı oldu mıde bulantısı bas donmesı de olmadı zaten bu tarz belirtiler 5.haftadan sonra olurmus..bu arada mogamı sen rahım fılmı cektırecem demıstın benım buradakı bayan arkadaşım fıilm cekildikten sonra hamiş olmustu..ınşallah fıilme gerek kalmadan hamiş olursun cnm..ha bu arada ben bal-çörekotu-polen-tarcın karişimi yapmıştım cok duzenlı olamasada aklıma geldıkce bır kaşık alıyordum sıze de tavsıye ederım yumurtanın kalıtesını arttıryormuş bol bol havuç ta tuketın..eşim özel bir sey yapmadı ..kızlar cok sıcak tutun kendınız ayagınızda patık corap eksık olmasın cok sıcakta ıltıhap varsa atıyorsun..ılişki gunlerımde 2 kasımda yani adetımın 15.gununde cıft cızgı gordum onun akşamında oldum bırde 13.gununde sabah olmuştu sanırım sonra bırde 16 .gunde oldu o da sabah tı ...mumkunse sabahları ılişkıye gırın spermler daha dınamık olur bır saat sonrasında kalkıp ıdrarımı yapıyordum ıdrar yolu enfeksıyonu nuksetmesın dıye ..bu arada ben hemen banyoya koşup sıcak bır duş almıyordum aksam ılişkı olduysa sabah duş alıyordum hesabıma gore 4 haftalık hamıleyım kalbım jızlı carpıyor gogüslerımde degışıklık yok kasık bolgesınde uyusukluk var sadece sankı hamıle degılmışım gıbı ..ınsaşşşah sonuna kadar sağlıklı bır hamılelık sürecı yaşarım en kısa zamanda sizler de tadarsınız kızlar...
Tebrikler canım benim .Rabbim bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin .Saolcnm adetin 12. 15 16 gunu oldu cnm..gelecekse bebissss kader ağlar ini orecektir hihi gunun bwbek sozu olsun. .
Canim senin hcg kac cikti bat gecmismiyditatlim bendede bulanti falan yoktu ohh diyodum sonradan basladi galiba kalp aatislariyla basladi ama olsun cok sukur bu arada cok uykum geliyo cok halsizlik var .
Saol cnm amin biran once duzelsin istiyom artikcanim insallah iyi olursunuz var iyi hoca kotuluk ustune yapmayan allahtan korkan iyi olmak icin arayi duzeltmek icin yapanlar var onlara git rabbim sifanizi versin
Bulantı için erken daha canim... Özellikle pik yaptığı zaman 8.haftadan sonrası...bu günlerin tadını çıkarCanim senin hcg kac cikti bat gecmismiydi
benim batdan bir gun sonra 1000 uzeri cikmisti canim tam soylemediler acilde baktirdigim icin binden yuksek dediler tek. keseyi gordugumuz icin bidaha betaya bakilmadiCanim senin hcg kac cikti bat gecmismiydi
Son 2 gün banakızlar regl olmama 5 gun kaldı bakalım ne olacak tek belırtım erken uyuyorum ama hava değişimide olabilir
Oyy azcik kalmış...güzel haberler vermek nasip olsun...:)Son 2 gün banabende yorgunum ama iş yaptığımdan falan olabilir
Canım inş öyle olur ama benle eşim oturup bu ay da olmadı diyoz :) hayırlısı olsunOyy azcik kalmış...güzel haberler vermek nasip olsun...:)
O erken gebeliklere Takilma sakın...genelde yanlış çıkıyorlar
Öyle diyin ki olmuşsa süpriz olur hehe :):)Canım inş öyle olur ama benle eşim oturup bu ay da olmadı diyoz :) hayırlısı olsun
ee atesın nasıl ben hastayım dıye bugun olcmedım zaten yuksek cıkar..benım adete 2 gun kala gogus agrm gecıyorSon 2 gün banabende yorgunum ama iş yaptığımdan falan olabilir
Bak iyi fikir esmam bu ay olsa sürpriz olur herhalde regl ağrılarım başladı hafiftenÖyle diyin ki olmuşsa süpriz olur hehe :):)
36,7 tatlım bende de regl ağrısı başladı zaten ateşim adet günü düşüyor benim daha önce de.ölçtüğüm içinee atesın nasıl ben hastayım dıye bugun olcmedım zaten yuksek cıkar..benım adete 2 gun kala gogus agrm gecıyor
Canim senin hcg kacti bat gecmiymiydi..insallah benim degerlerimde yüksek cikar..dun kan tahlilim 29.8 cikti bebbisim olur insllh..stres oluyrm yine uff neyyseBulantı için erken daha canim... Özellikle pik yaptığı zaman 8.haftadan sonrası...bu günlerin tadını çıkar
Biz yine batdaş olmusuz canim ben de dun kan verdim.sifir cikti yalan oldu bu ay da klomen kullandim ustelik ühüüBak iyi fikir esmam bu ay olsa sürpriz olur herhalde regl ağrılarım başladı hafiften
zaten adet belırtısıyle hamılelık aynıymıs canım cıkmadık candan umut kesılmez olumsuz dusunme36,7 tatlım bende de regl ağrısı başladı zaten ateşim adet günü düşüyor benim daha önce de.ölçtüğüm içinhayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?