- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
Canım benim ne zaman bat senin her ay beraberiz biz ne güzel umarım bebişler bekletmez tatlım :) klomen ne içindi yumurta gelişimi miBiz yine batdaş olmusuz canim ben de dun kan verdim.sifir cikti yalan oldu bu ay da klomen kullandim ustelik ühüü
Çok farklı bi rüya. Ölçme tatlım gripken ateş sapıtır yani doğru çıkmaz belki de embriyonun hücre bölünmesi falandır Hazaten adet belırtısıyle hamılelık aynıymıs canım cıkmadık candan umut kesılmez olumsuz dusunmesenın ates yuksek gıdıyor :) ben artık olcmeyeyım demı grıp oldum yanlıs sonuc verır.. Ruyamda elımı kasıgıma atıyorum top gıbı sıslık elıme gelıyor ama bastırınca kopuyor sonra 3 e bolunuyor :) bakya sacmalık dızboyu
ayy yok kız ıgrenc bır ruyaydı :) saol canım sende dıkkat et ıyı haberlerle gel ıns bu arada sakın tahlıl falan yapmaÇok farklı bi rüya. Ölçme tatlım gripken ateş sapıtır yani doğru çıkmaz belki de embriyonun hücre bölünmesi falandır Hadikkat et kendine ok
Yok tatlım bende yapmayı düşünmüyorum :) inş güzel haberler verebilirizayy yok kız ıgrenc bır ruyaydı :) saol canım sende dıkkat et ıyı haberlerle gel ıns bu arada sakın tahlıl falan yapma
Ona takilma canim... Bat a 4 guun kala 43 tu.. 1 gün kala 216 oldu.. herkesin farklı farklı olur...mühim olan düzenli artmasii:) stresli bir zaman ama stres ancak bebisi etkiler...stres yapma lütfen..:)Canim senin hcg kacti bat gecmiymiydi..insallah benim degerlerimde yüksek cikar..dun kan tahlilim 29.8 cikti bebbisim olur insllh..stres oluyrm yine uff neyyse
Oyy rüyaya bak kiyamam...bebis en kısa zamanda gelsin inşaAllah :)zaten adet belırtısıyle hamılelık aynıymıs canım cıkmadık candan umut kesılmez olumsuz dusunmesenın ates yuksek gıdıyor :) ben artık olcmeyeyım demı grıp oldum yanlıs sonuc verır.. Ruyamda elımı kasıgıma atıyorum top gıbı sıslık elıme gelıyor ama bastırınca kopuyor sonra 3 e bolunuyor :) bakya sacmalık dızboyu
21 i benimki evet canim yumurta gelisimimde sorun yok ama biraz gec gelisiyo benimkiler döngü uzun beklemek sıkıcı oluyo hizlandirmak amacli kullandim en dusuk doz gunde bi tane yetti gayet iyi catlamis igneye gerek kalmadan. Bakalim din bise cikmadi ama dr adet olmazsangel dedi demek hala umut vat ☺Canım benim ne zaman bat senin her ay beraberiz biz ne güzel umarım bebişler bekletmez tatlım :) klomen ne içindi yumurta gelişimi mi
Ne güzel yumoş sorununda yok o vakit bu ay olmadı önümüzdeki ay hamiş olursun :)21 i benimki evet canim yumurta gelisimimde sorun yok ama biraz gec gelisiyo benimkiler döngü uzun beklemek sıkıcı oluyo hizlandirmak amacli kullandim en dusuk doz gunde bi tane yetti gayet iyi catlamis igneye gerek kalmadan. Bakalim din bise cikmadi ama dr adet olmazsangel dedi demek hala umut vat ☺
Ben yaşamadım böyle bir şey canim.. burda birileri yasadiysa yazar elbette merak etme... adet oldun bitti ve ondan 3 gün sonra lekelenme geldi.. yumus zamanın olabilir.. bilemedim.Kızlar merhaba. Pembe ve kahverengi akıntı yaşayan arkadaslar bilgi almak istıyorum yardımcı olabilecek birileri vardır umarım bu ay temizlendik ten 3 gün sonra pembe ve kahve akıntı yaşadım 4 gün sürdü ağrım vesaire. Birşey yok sadece uyku hali var içinizde bu tarz bır durum yaşayan varmı ?
merhabaKızlar aranızda hamile olan arkadaslarımız var yardımcı olabileceklerini düşünüyordum ama kims e yok galiba
Cevabin için çok saol haklı olabılırsın ilk defa yasıyorum bunu adetim bitti 3 gün sonra oldu 4 gün sürdü anlamadım ne olduğunu yerleşme kanaması olabılr mı dıye düşündüm. Evt ilişkiden sonra Ve normal. Günde de pembe renkli Akıntı geliyor umarım kötü birşey yokturmerhaba
bende senin yasadigini daha once yani evliliyimin ilk yillarind yasamisdim
adet oldum temizlendim sonra iliskiden sonra acik pembe kan geldi cok korktum
sonra oyrendimki eyer azicik bisey kalmissa yolunda gelmis oluyorum
eyer ustune gormediysen normal adet olduysan bu kadar cabuk yerlesme olmaz
:)Çok teşekkür ederim cvbın için ben yerleşme olabiliriniz diye düşünmüştümBen yaşamadım böyle bir şey canim.. burda birileri yasadiysa yazar elbette merak etme... adet oldun bitti ve ondan 3 gün sonra lekelenme geldi.. yumus zamanın olabilir.. bilemedim.
canim ins ALLAH oyledir ben bilemem ama yani benimde basima geldi ama bende bir gun surmedi 1 2 saat surduCevabın i
Cevabin için çok saol haklı olabılırsın ilk defa yasıyorum bunu adetim bitti 3 gün sonra oldu 4 gün sürdü anlamadım ne olduğunu yerleşme kanaması olabılr mı dıye düşündüm. Evt ilişkiden sonra Ve normal. Günde de pembe renkli Akıntı geliyor umarım kötü birşey yoktur
sen ne zamandir bebek isdiyorsun?İnşallah mutlu bir haber verebilirim size suan randevu aldım ama benimki uzun sürdü dilerim Allah bebek isteyen her çifte nasip eder sanada kucağına almayı bır bebek şahını olmayı nasip etsın inşllah
sen ne zamandir bebek isdiyorsun?[/QU evlenip mesleğine başladığım ilk günden bu yana ben öğretmenim ve eşimde cok istiyor 4 aydır istiyoruz ve deniyoruZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?