2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

4 aydır deniyoruz. Olmuyor
daha yolun basindasiniz buna hic gerek yok
ins ALLAH olacaktir canim uzulme sakin sabirli ol
biz 3yil 5 aydir bebek isdiyoruz ama olmuyor yinde sukurler olsun kotu bi sorun yok saligimiz iyi cok mutluyuz bebeyimiz de mutlulugumuza mutluluk katacak

Y

a ben öğretmenim ve. Çocuklarla bır arada. Olmak çocuk istegımı körükledi ve. Esim de cok istiyor ama olmuyor 4 aydır hele hele bu belirtiler beni çıldırtacak psikolojım boUldu
bu arada belirtilere sakin takilma insani hep yaniltiyorlar kafani rahar tut

Günaydınnn, mutlu hafta sonları :) W wuslt nerelerdesinn???
Sekerpancarim ara ara vakit buldukca okumaya calisiyorum yazdiklarinizi sabah uyaninca kv deyim aksama kadar 3 gundur babannede hasta oldu esimin halasi geldi bakmaya haladahasta oldu yarin gidecek sanirim afedersin aksama kadar dogru durust popomun uzerine oturamiyorum bi kv bi babanne derken nasil bakacagim cok yoruluyorum imdattt diye bbagirasim geliyor bende gribim sukur ayaktayim sen nasilsin beni merak etmen hosuma gitti

kecmis olsun canim bende merak etdim nerelerde diye bu kiz
ALLAH kuc kuvvet sabir versin senden baska kimseleri yokmu bakacak ?

Tesekkur ederim canim tek gelinim baska kimse yok bakacak sen nasilsin tatlim calismalar nasil gidiyor
canim ya seni cok iyi anliyorum bende tek gelindim ve cok yoruluyodum 2 evim vardi sanki evde temizlik yap sonra kaynanada yemek utu 2 ser2 ser yapiyodum dusun yani
bende tedavideyim isde doktor esimede banada ilac verdi bide ilac verdi o da siparisle geliyor bizimparayla cok pahali bugun ilac geldi pekmezz sanki ismini hatirlayamadim simdi ama turkiyede uretiliyor
kocam sabah bende iliskiden 40 dakika once alicam tadi ve kokusu berbat ama cok para verdiyimiz icin ve bebek icin mecbur icicem
ismide sultanla basliyodu suanda evde diyilim yazamadim acaba siz kulandinizmi o ilacdan?
cok uzun oldu ozur dilerim

Evet iki ev isi zor oluyuor kv oncekine gore biraz daha iyi ufak tefek isleri yapiyor bende evi supur sil yemek yap gelene bak yoruluyorum bugun erken geldim eve insallah faydasi olur ilacin canim yok ben kullanmadim o ilactan sadece klomen yumurta gelistirici hap kullanmistim iki ay esimde bi toz kullanmisti sulandirip iciyordu tadi cok kotu diye zor icti merak ettim eve gidince ismini yazarmisin insallah guzel haberler verirsin tatlim

Canim.neymis o ilac bize de soyle muhakkak. Bi de sen nerelisin canim

iceriyini okudum icinde neler neler var keci boynuzuna kadar var
eve gidince yazarim ne gibi faydalari oldugunu

Canim.neymis o ilac bize de soyle muhakkak. Bi de sen nerelisin canim
ilacin adini hatirlayamadim turkiyeden geldi doktor tavsiyesinde kocam sabah alicak bende iliskiden 40 dakika once alicam bide ilaci tahta kasikla icmek gerekiyomus
ben azerbaycanliyim canim
eve gidince yazarim adini

iceriyini okudum icinde neler neler var keci boynuzuna kadar var
eve gidince yazarim ne gibi faydalari oldugunu
Tamam tatlim insallah guzel haberler verirsin bende esime keci boynuzu pekmezi iciriyorumarada bende iciyorum bu ay hesap yapmadim bakalim insallah burdaki herkes hamis olsun tum isteyenler

Tamam tatlim insallah guzel haberler verirsin bende esime keci boynuzu pekmezi iciriyorumarada bende iciyorum bu ay hesap yapmadim bakalim insallah burdaki herkes hamis olsun tum isteyenler
amin canim ins ALLAH rabbim tum isteyenlerin yuzunu tez vakitte guldursunn
ben bu yeni doktorumdan cok umutluyum o umudu bana kendisi verdi bakalim hayirlisi olsun
gelsin artik minakklarimiz

mogamı canım aralık bata kayanları kasımdan sılmek daha ıyı olmazmı :) bende buyuk ıhtımal 20 aralıkta olucam
canım ay ay gidiyorum daha düzenli oluyor hem hamilelerde daha uzun süre görüyorlar kendilerini listede...umarım olmazsın adette bebiş gelir

Ooo bu tempoda kendini ihmal etme oldu mu wusltum geçmiş olsun kaynanan hastaydı daha önce değil mi iyileşsinlerde rahat otur dinlen c vitamini al kuzum bende yorgunum bugün arkadaşlar yarın bana geliyor iş kek kurabiye tatlı yemekler falan Hazırlık yaptım yoruldum tabi yarın ve diğer gün batım dua et bana

canim geldim eve ve ilacin adi sultan macunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…