Tesekkur ederim tatlim dikkat ediyorum bol bol c vitamini tuketiyorum sivi almaya dikkat ediyorum sukur ayaktayim bende yatarsam kim bakacak insallah cabuk iyilesirlerde bende rahatlarim dualarim seninle kuzum insallah hamissindir oy kiyamam sana sende yorma kendini hamarat kiz masallahOoo bu tempoda kendini ihmal etme oldu mu wusltum geçmiş olsun kaynanan hastaydı daha önce değil mi iyileşsinlerde rahat otur dinlen c vitamini al kuzumbende yorgunum bugün arkadaşlar yarın bana geliyor iş kek kurabiye tatlı yemekler falan Hazırlık yaptım yoruldum tabi yarın ve diğer gün batım dua et bana
Him anladim canim bende bi arastirayim bakalim bu adetimde dr a gidecegim olmadi dr a sorup alirizcanim geldim eve ve ilacin adi sultan macunu
Tatlım çok geçmiş olsun duamda bir an önce toparlanması kv.nin.etmezmiyim bu topikteki ilk arkadaşım, hiç unuturmuyum,sen iyi olda gerisi hiç önemli değil, çok dikkat et kendine, senden yok bir tane dahaSekerpancarim ara ara vakit buldukca okumaya calisiyorum yazdiklarinizi sabah uyaninca kv deyim aksama kadar 3 gundur babannede hasta oldu esimin halasi geldi bakmaya haladahasta oldu yarin gidecek sanirim afedersin aksama kadar dogru durust popomun uzerine oturamiyorum bi kv bi babanne derken nasil bakacagim cok yoruluyorum imdattt diye bbagirasim geliyor bende gribim sukur ayaktayim sen nasilsin beni merak etmen hosuma gitti
Pozitif gorunuyor ins bebegin gelirAdetim 2 gün geçti gebelik testim pozitif mi bakarmisiniz
Hayirlisi canim belki bebis gec tutunmustur bir kac gun daha bkle:)Gunaydin kizlar adete 4 gun kaldi bugun bebe marka gebelik testi yaptim tabiki negatifbu ayda olmadi ;(
Yok canim ya catlam tahi belliHayirlisi canim belki bebis gec tutunmustur bir kac gun daha bkle:)
Cok tesekkur ederim sekerim benim dusunceli arkadasim kv oncekine gore iyi yavas yavas toparliyor kendini babannenin hastaligi cekilmiyor hicbisey yemiyor begenmiyor herseye karisiyor yaslaninca bizde mi boyle olacagiz acaba cok huysuz ben iyiyim tatlim bazen bunaliyorum kendime evime vakit ayiramiyorum bunda vardir bir hayir senin durumlar nasil ilaclari kullaniyor musun tup tedavisi bu ay basladi degil mi insallah senin gibi seker bebislerin olur ilk tup denemesinde rabbim hayirlisiyla nasip etsinE
Tatlım çok geçmiş olsun duamda bir an önce toparlanması kv.nin.etmezmiyim bu topikteki ilk arkadaşım, hiç unuturmuyum,sen iyi olda gerisi hiç önemli değil, çok dikkat et kendine, senden yok bir tane daha
Hayirlisi olsun canim daha batina varmis gebelik varsa bile cikmayabilir testte bati bekle bakalimGunaydin kizlar adete 4 gun kaldi bugun bebe marka gebelik testi yaptim tabiki negatifbu ayda olmadi ;(
Bu test pozitif tatlım kan ver kesibleşsin hayırlı olsun bu aradaAdetim 2 gün geçti gebelik testim pozitif mi bakarmisiniz
evet sor bence super bi ilac bu sabah esim icdiHim anladim canim bende bi arastirayim bakalim bu adetimde dr a gidecegim olmadi dr a sorup aliriz
gunaydinnnGunaydin hatunlar herkese guzel ve bol romantik bir pazar diliyorum.bu sabah ov.guldu aksama mesai varbakalim bu ay rabbim yuzme gulucekmi.gecen aya gore daha sakin ve rahatim.
Gecen ay cok sik yapmistik bu ay az ve oz olsun istiyorum.en son cuma aksam olmustu.bugun aksam dusunuyorum.olursa olur en az 3 gun yasiyorlar.rabbim ol derse neler oluyor.allah hepimizin yuzunu guldurur saglikli hayirli evlatlar nasub eder.gunaydinnn
siki siki caliski ikramiyeyideay sonunda alasin
iyi yapmissin her gun iliski olunca kalitede olmuyor sperimde ya gun asiri yada 2 gunde bir olacakGecen ay cok sik yapmistik bu ay az ve oz olsun istiyorum.en son cuma aksam olmustu.bugun aksam dusunuyorum.olursa olur en az 3 gun yasiyorlar.rabbim ol derse neler oluyor.allah hepimizin yuzunu guldurur saglikli hayirli evlatlar nasub eder.
Kalite bi yana hergun olunca kasiyorsun pek istekli olmuyor.zaman girince heycanli oluyor seninde canin cekiyor zateni
iyi yapmissin her gun iliski olunca kalitede olmuyor sperimde ya gun asiri yada 2 gunde bir olacak
ins ALLAH her kese nasip edsin hayirli evlat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?