2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Tesekkur ederim tatlim dikkat ediyorum bol bol c vitamini tuketiyorum sivi almaya dikkat ediyorum sukur ayaktayim bende yatarsam kim bakacak insallah cabuk iyilesirlerde bende rahatlarim dualarim seninle kuzum insallah hamissindir oy kiyamam sana sende yorma kendini hamarat kiz masallah

İyi geceler kızlar çok içim sıkılıyo varım yoğum bebek oldu yine ve kürtajdan sonra hamile kalamıycam diye çok korkuyorum.. İçim çok huzursuz çok üzgünüm ağlayamıyorumda .. Kürtajdan sonra kendimi topladım o yönden iyiyim biliyorum kendimi ama beni üzen bişey var içim sıkılıyo bugün adetimin 2.günüydü bu ay çalışma yok bize çünkü pıhtılaşma sonucumu bekliycem

E
Tatlım çok geçmiş olsun duamda bir an önce toparlanması kv.nin.etmezmiyim bu topikteki ilk arkadaşım, hiç unuturmuyum,sen iyi olda gerisi hiç önemli değil, çok dikkat et kendine, senden yok bir tane daha

Günaydın
hayat koşturmaca devam ediyor
zaman desen su misali
yeni bir güne daha merhaba diyoruz işte...
her anın değerini kıymetini bilelim
hiç birşey bizden önemli değil...

E

Tatlım çok geçmiş olsun duamda bir an önce toparlanması kv.nin.etmezmiyim bu topikteki ilk arkadaşım, hiç unuturmuyum,sen iyi olda gerisi hiç önemli değil, çok dikkat et kendine, senden yok bir tane daha
Cok tesekkur ederim sekerim benim dusunceli arkadasim kv oncekine gore iyi yavas yavas toparliyor kendini babannenin hastaligi cekilmiyor hicbisey yemiyor begenmiyor herseye karisiyor yaslaninca bizde mi boyle olacagiz acaba cok huysuz ben iyiyim tatlim bazen bunaliyorum kendime evime vakit ayiramiyorum bunda vardir bir hayir senin durumlar nasil ilaclari kullaniyor musun tup tedavisi bu ay basladi degil mi insallah senin gibi seker bebislerin olur ilk tup denemesinde rabbim hayirlisiyla nasip etsin

gunaydinnn
siki siki caliski ikramiyeyide ay sonunda alasin
Gecen ay cok sik yapmistik bu ay az ve oz olsun istiyorum.en son cuma aksam olmustu.bugun aksam dusunuyorum.olursa olur en az 3 gun yasiyorlar.rabbim ol derse neler oluyor.allah hepimizin yuzunu guldurur saglikli hayirli evlatlar nasub eder.

i
Gecen ay cok sik yapmistik bu ay az ve oz olsun istiyorum.en son cuma aksam olmustu.bugun aksam dusunuyorum.olursa olur en az 3 gun yasiyorlar.rabbim ol derse neler oluyor.allah hepimizin yuzunu guldurur saglikli hayirli evlatlar nasub eder.
iyi yapmissin her gun iliski olunca kalitede olmuyor sperimde ya gun asiri yada 2 gunde bir olacak
ins ALLAH her kese nasip edsin hayirli evlat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…