Bu test pozitif tatlım kan ver kesibleşsin hayırlı olsun bu arada
Hayirli olsun hosgeldin aramiza :)kan verdım cnm degerım 26 cıktı hamıleyım cok sukur
Hayirli olsun hosgeldin aramiza :)
Pozitif gorunuyor ins bebegin gelir
Benim 4 gun var bugun yaptim negatuf ciktikan degerım 26 cıktı cnm hamıleyım cok saol
Benim 4 gun var bugun yaptim negatuf cikti
cok haklisin canim istekli olursaniz erkek isteksiz olursanizda kiz olur derler missssKalite bi yana hergun olunca kasiyorsun pek istekli olmuyor.zaman girince heycanli oluyor seninde canin cekiyor zaten
Yumurta takibi yapiyo muydun beliritlerin neler oldu bilgilendir bizi canm hayirli olsun buaradadaha erken uzulme bak benım 2 gun gectı adetım daha cok yenıymıs 2 haftalık cnm senın olsa bıle cıkmazkı henuz adet gununu bekle ıns vardr
canim ilacin ismini yazdim gordunmu?Yumurta takibi yapiyo muydun beliritlerin neler oldu bilgilendir bizi canm hayirli olsun buarada
Görmedim canm kacirdim galiba tekrar yazar misincanim ilacin ismini yazdim gordunmu?
Yumurta takibi yapiyo muydun beliritlerin neler oldu bilgilendir bizi canm hayirli olsun buarada
bak burdaa yazmisdimcanim ilacin adi sultan macunu
Sanmiyorum ama insallah okursa Allahtan olur.. belirti falan varmiydi canimdaha erken uzulme bak benım 2 gun gectı adetım daha cok yenıymıs 2 haftalık cnm senın olsa bıle cıkmazkı henuz adet gununu bekle ıns vardr
Sanmiyorum ama insallah okursa Allahtan olur.. belirti falan varmiydi canim
Olabilir cok sukur bebegin seninle insallah saglikla kucagina alirsin :) bizede dua et olurmu :)) benimde aradanlasigima agri giriyor ama 1-2 sn lik ama sonuc ne olur bilememCnm benim belli olmaz daha günün gelmemiş nasip benim belirti aslında şu2 ggündür var o da bel ağrısı idrara sık çıkma ve Göğüslerde büyümeu uçlarında acıma ondan önce yoktu bir belirti ama 10 kasımda hastanelik olmuştum bel kasık ağrısı ve ateş vardı tahliller temiz çıkmıştı herhalde o gün gebelik başlangıcı imiş ondan olmuştur diye düşünüyorum şimdi
Olabilir cok sukur bebegin seninle insallah saglikla kucagina alirsin :) bizede dua et olurmu :)) benimde aradanlasigima agri giriyor ama 1-2 sn lik ama sonuc ne olur bilemem
Pozitif duruyor canım gözün aydın dıyelım ıns kan sonucunuda alda hayırlısıyla :)Adetim 2 gün geçti gebelik testim pozitif mi bakarmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?