2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Yumurta takibi yapiyo muydun beliritlerin neler oldu bilgilendir bizi canm hayirli olsun buarada

cnm ben ovulasyon tesı yaptım bugun 2 gun pozıtıf gordum 3gun ust uste calıstım ama catladıgı gunu net anladım hem agrı hem testten ertesı gun doktoruma gıttım anlattım durumu alttan baktı yumurtan catlamıs calısın dedı o gunde calıstık Allah ın ıznı ıle olmus ck sukur belırtım 2gundur gogus sısme ve gogus ucu acımam oldu cok sık ıdrara cıkmaya basladım ıkı gundur onun oncesınde bısı yasamadım sadece 10 kasımda hastanelık oldum ates usume bel agrısı falan berbattı testler o gun temız cıktı ama herhalde gebelık baslangıcı ozamanmıs ondan olmus cunku o gun beta hcg 0.810du doktor kıpırdanma baslamıs ama adetının gecmesını bekleyelım dedı ve gectı degerım bu degere gelmıs Allah ıznı ıle

bende bu ay ınofolıc kullandım hem folık sıt hem kalıtelı yumurta gelısımını saglıyormusadet olunca basladım yumurtlama olunca bıraktım Allah ıznı ıle ve ınofolıc de vesıle oldu hamıle kaldım cok sukur

Sanmiyorum ama insallah okursa Allahtan olur.. belirti falan varmiydi canim

Cnm benim belli olmaz daha günün gelmemiş nasip benim belirti aslında şu2 ggündür var o da bel ağrısı idrara sık çıkma ve Göğüslerde büyümeu uçlarında acıma ondan önce yoktu bir belirti ama 10 kasımda hastanelik olmuştum bel kasık ağrısı ve ateş vardı tahliller temiz çıkmıştı herhalde o gün gebelik başlangıcı imiş ondan olmuştur diye düşünüyorum şimdi

Olabilir cok sukur bebegin seninle insallah saglikla kucagina alirsin :) bizede dua et olurmu :)) benimde aradanlasigima agri giriyor ama 1-2 sn lik ama sonuc ne olur bilemem

Olabilir cok sukur bebegin seninle insallah saglikla kucagina alirsin :) bizede dua et olurmu :)) benimde aradanlasigima agri giriyor ama 1-2 sn lik ama sonuc ne olur bilemem

Amin ins cnm hep dua ediyorum inan hergun duzenli sende cok dua et Allah kabul ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…