cok sukur canımm gözün aydınkan verdım cnm degerım 26 cıktı hamıleyım cok sukur
bende bu ay ınofolıc kullandım hem folık sıt hem kalıtelı yumurta gelısımını saglıyormusadet olunca basladım yumurtlama olunca bıraktım Allah ıznı ıle ve ınofolıc de vesıle oldu hamıle kaldım cok sukur
Bende kullanıyorum inofolic doktor verdi pkolu olduğum için. Allah inş hepimize nasip eder dualarınızı eksik etmeyin.
Canim adetin gecene kadar bekle. Ben hamile kaldigim ucuz normal test ve erken gebelik yaptim, denemek icin. Erken gebelik bir gorundu bir gitti. Onlar cok guvenilir olmuyor. Batin gecsin, ya da en azinda bat gunun gelsin normal gebelik testi yap bence. Insallah fazla bekletmeZ canim.Gunaydin kizlar adete 4 gun kaldi bugun bebe marka gebelik testi yaptim tabiki negatifbu ayda olmadi ;(
Canim kan testi yaptirsana. Hayirli olsun bu arada, tebrikler:))Adetim 2 gün geçti gebelik testim pozitif mi bakarmisiniz
Yeni gordum, hayirli olsun tekrar:)kan degerım 26 cıktı cnm hamıleyım cok saol
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)kan verdım cnm degerım 26 cıktı hamıleyım cok sukur
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)
Hayirli olsun tebrikler canim...Sagol cnm
Tatlım hemen bilgi alalım hamişliğini hissettin mi ne gibi değişiklikler olduAmin inş
Tatlım hemen bilgi alalım hamişliğini hissettin mi ne gibi değişiklikler oldubenim regl yarın bakalım
İnş hanfendim :)Senin renk yarınmı inşallah olmazsın ve haniş olursun canm
Hadi insallah canim bu sefer tutmustur insallah...Tatlım hemen bilgi alalım hamişliğini hissettin mi ne gibi değişiklikler oldubenim regl yarın bakalım
Hic yok galiba benimle ayni durumu yasayan:)neyse olmasin saten... Bekleyip gorecez artik sonuclari :)Kislar carsamba gunu doktorum adet gecikmesi icin 3 tup progestan igne yapti ve 3 gun icinde adetin gelir dedi. Su saat itibari ile ne gelen var ne de belirti. Daha once bu igneden olan varmi aranizda??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?