2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Kizlar cok kotu ishal oldum wc den cikmiyorum resmen kola ve bebe aspirinj iyi gelir diyorlar icersem sorun olurmu

betibbeklet: 37819196 .!.:
Canim duymadim.ben hic adet söktürücü duydum.ama igne ihh

Sagol canim bekliycem artik biras daha.... Progestan igne hamileysen bebisin tutunmasini sagliyormus hamile degilsen de 3 gun icinde adetin geliyormus .. Bende ikiside yok suan:)

Canim muz yok ve etrafta alabilecgm yer yok ben kahveyi bile icemem nasil yiyicem ki olecem galiba belim kopuyor wc gtmekten
hmm muz yoksa da kahve baya işe yarıyor canm bi seferlik at ağzına ardından su iç yut sağlık için.. gecmiş olsun kuzum

Kizlar cok kotu ishal oldum wc den cikmiyorum resmen kola ve bebe aspirinj iyi gelir diyorlar icersem sorun olurmu
Canim ya kiyamam gecmis olsum evet iyi geliyormus ama bebege zarar verirmi bilmiyorum siyah cay i kuru 1 kasik kadar suyla yutarsan geciyormus gecenlerde bi teyzeden duymustum kahve telveside iyiymis ama cay aninda kesiyor demisti teyze

Canim muz yok ve etrafta alabilecgm yer yok ben kahveyi bile icemem nasil yiyicem ki olecem galiba belim kopuyor wc gtmekten
Beyazpeynir patates hasla iyi gelir.tuzlu cubuk kraker ye.benimde cok kotu gaz sancim var tam yumurtlama zamani denk geldi gecen ayda olmustu.onla ugrasiyorum.

hmm muz yoksa da kahve baya işe yarıyor canm bi seferlik at ağzına ardından su iç yut sağlık için.. gecmiş olsun kuzum
Yutiyim suyla o zmn cok sagol cnm benim
Canim ya kiyamam gecmis olsum evet iyi geliyormus ama bebege zarar verirmi bilmiyorum siyah cay i kuru 1 kasik kadar suyla yutarsan geciyormus gecenlerde bi teyzeden duymustum kahve telveside iyiymis ama cay aninda kesiyor demisti teyze
Kahveyi deniycem cnm beni dusundugunuz icin cok sagolun
Beyazpeynir patates hasla iyi gelir.tuzlu cubuk kraker ye.benimde cok kotu gaz sancim var tam yumurtlama zamani denk geldi gecen ayda olmustu.onla ugrasiyorum.
Gaz sancisi cok kotu ya ne iyi gelir bilmiyorumama sana sunu diyim kocanin yaninda bile gazin gelirse tutma sal gitsin benim amcam doktor icimizdeki dusmanlari cikarmamiz lazim derdi

Haklisin sanirim zaten olmadiysa gununde sabah 10 da adet olurum

Nasilsin tAtlim bende de gaz sancisi var aynen yum gunleri dun basladi gecmek bilmiyor ne iyi gelir acaba

canim sikinti yok hamile kalabiliyorsun rabbim bidakini kusagina almayi nasip etsin bende ilk bebegimi kurtaj oldum sonrasinda rabbim iki tane melek gibi kiz evladi verdi sen hamis olabiliyorsun cok sukur nekadar ugrasipta hamis olamiyan var tip okadar ilerlediki ne yollar var :)

İYİ NİYETLERİN TEŞEKKÜR EDERİM

Ayy ciksalar ama cikmiyor icimdeki dusmalar.

Canim yapacagin en iyi sey bi bardak suya 1 kasik sirke karistirip dik kafana bu ankara ishal salgininda hamile bi arkadas a dr söylemişti kesiyo hemen biz de denemistik

cnm ben ovulasyon tesı yaptım bu ay 2 gun pozıtıf gordum 3gun ust uste calıstım ama catladıgı gunu net anladım hem agrı hem testten ertesı gun doktoruma gıttım anlattım durumu alttan baktı yumurtan catlamıs calısın dedı o gunde calıstık Allah ın ıznı ıle olmus ck sukur belırtım 2gundur gogus sısme ve gogus ucu acımam oldu cok sık ıdrara cıkmaya basladım ıkı gundur onun oncesınde bısı yasamadım sadece 10 kasımda hastanelık oldum ates usume bel agrısı falan berbattı testler o gun temız cıktı ama herhalde gebelık baslangıcı ozamanmıs ondan olmus cunku o gun beta hcg 0.810du doktor kıpırdanma baslamıs ama adetının gecmesını bekleyelım dedı ve gectı degerım bu degere gelmıs Allah ıznı ıle @mgul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…