Canim duymadim.ben hic adet söktürücü duydum.ama igne ihhHic yok galiba benimle ayni durumu yasayan:)neyse olmasin saten... Bekleyip gorecez artik sonuclari :)
tatlım onu içene kadar bol muz ye kahveyle limonu karıştır 2 kasık onu yeKizlar cok kotu ishal oldum wc den cikmiyorum resmen kola ve bebe aspirinj iyi gelir diyorlar icersem sorun olurmu
patates haşlayıp yiyebilirsin o da yarar :) tuz kullanma ve bol su iç canmKizlar cok kotu ishal oldum wc den cikmiyorum resmen kola ve bebe aspirinj iyi gelir diyorlar icersem sorun olurmu
Canim muz yok ve etrafta alabilecgm yer yoktatlım onu içene kadar bol muz ye kahveyle limonu karıştır 2 kasık onu ye
Tamam cnm cok sagolpatates haşlayıp yiyebilirsin o da yarar :) tuz kullanma ve bol su iç canm
betibbeklet: 37819196 .!.:Canim duymadim.ben hic adet söktürücü duydum.ama igne ihh
hmm muz yoksa da kahve baya işe yarıyor canm bi seferlik at ağzına ardından su iç yut sağlık için.. gecmiş olsun kuzumCanim muz yok ve etrafta alabilecgm yer yokben kahveyi bile icemem nasil yiyicem ki olecem galiba belim kopuyor wc gtmekten
Canim ya kiyamam gecmis olsum evet iyi geliyormus ama bebege zarar verirmi bilmiyorum siyah cay i kuru 1 kasik kadar suyla yutarsan geciyormus gecenlerde bi teyzeden duymustum kahve telveside iyiymis ama cay aninda kesiyor demisti teyzeKizlar cok kotu ishal oldum wc den cikmiyorum resmen kola ve bebe aspirinj iyi gelir diyorlar icersem sorun olurmu
Beyazpeynir patates hasla iyi gelir.tuzlu cubuk kraker ye.benimde cok kotu gaz sancim var tam yumurtlama zamani denk geldi gecen ayda olmustu.onla ugrasiyorum.Canim muz yok ve etrafta alabilecgm yer yokben kahveyi bile icemem nasil yiyicem ki olecem galiba belim kopuyor wc gtmekten
Yutiyim suyla o zmn cok sagol cnm benimhmm muz yoksa da kahve baya işe yarıyor canm bi seferlik at ağzına ardından su iç yut sağlık için.. gecmiş olsun kuzum
Kahveyi deniycem cnm beni dusundugunuz icin cok sagolunCanim ya kiyamam gecmis olsum evet iyi geliyormus ama bebege zarar verirmi bilmiyorum siyah cay i kuru 1 kasik kadar suyla yutarsan geciyormus gecenlerde bi teyzeden duymustum kahve telveside iyiymis ama cay aninda kesiyor demisti teyze
Gaz sancisi cok kotu ya ne iyi gelir bilmiyorumama sana sunu diyim kocanin yaninda bile gazin gelirse tutma sal gitsinBeyazpeynir patates hasla iyi gelir.tuzlu cubuk kraker ye.benimde cok kotu gaz sancim var tam yumurtlama zamani denk geldi gecen ayda olmustu.onla ugrasiyorum.
Haklisin sanirim zaten olmadiysa gununde sabah 10 da adet olurumCanim adetin gecene kadar bekle. Ben hamile kaldigim ucuz normal test ve erken gebelik yaptim, denemek icin. Erken gebelik bir gorundu bir gitti. Onlar cok guvenilir olmuyor. Batin gecsin, ya da en azinda bat gunun gelsin normal gebelik testi yap bence. Insallah fazla bekletmeZ canim.
Nasilsin tAtlim bende de gaz sancisi var aynen yum gunleri dun basladi gecmek bilmiyor ne iyi gelir acabaBeyazpeynir patates hasla iyi gelir.tuzlu cubuk kraker ye.benimde cok kotu gaz sancim var tam yumurtlama zamani denk geldi gecen ayda olmustu.onla ugrasiyorum.
canim sikinti yok hamile kalabiliyorsun rabbim bidakini kusagina almayi nasip etsin bende ilk bebegimi kurtaj oldum sonrasinda rabbim iki tane melek gibi kiz evladi verdi sen hamis olabiliyorsun cok sukur nekadar ugrasipta hamis olamiyan var tip okadar ilerlediki ne yollar var :)İyi geceler kızlar çok içim sıkılıyo varım yoğum bebek oldu yine ve kürtajdan sonra hamile kalamıycam diye çok korkuyorum.. İçim çok huzursuz çok üzgünüm ağlayamıyorumda .. Kürtajdan sonra kendimi topladım o yönden iyiyim biliyorum kendimi ama beni üzen bişey var içim sıkılıyo bugün adetimin 2.günüydü bu ay çalışma yok bize çünkü pıhtılaşma sonucumu bekliycem
İYİ NİYETLERİN TEŞEKKÜR EDERİMÇok gecmıs olsun Rabbım bu acıları bır daha yasatmasın en kısa zamanda acını unutturacak bır bebek nasıp etsın saglıcakla kucagına almak nasıp etsın benım bu konuda bır bılgım yok ama oncelıkle sakın ol stresten uzak dur dengelı ve saglıklı İeslenmen yetelıdır dıye dusunyorum ben
Bilmiyorum canim en son ayagima sicak torba koydum.si di biraz daha iyiyim.tamda sabah pozitifi gormustum.Nasilsin tAtlim bende de gaz sancisi var aynen yum gunleri dun basladi gecmek bilmiyor ne iyi gelir acaba
Ayy ciksalar ama cikmiyor icimdeki dusmalar.Yutiyim suyla o zmn cok sagol cnm benim
Kahveyi deniycem cnm beni dusundugunuz icin cok sagolun
Gaz sancisi cok kotu ya ne iyi gelir bilmiyorumama sana sunu diyim kocanin yaninda bile gazin gelirse tutma sal gitsinbenim amcam doktor icimizdeki dusmanlari cikarmamiz lazim derdi
Canim yapacagin en iyi sey bi bardak suya 1 kasik sirke karistirip dik kafana bu ankara ishal salgininda hamile bi arkadas a dr söylemişti kesiyo hemen biz de denemistikKizlar cok kotu ishal oldum wc den cikmiyorum resmen kola ve bebe aspirinj iyi gelir diyorlar icersem sorun olurmu
Kahve kesmezse onu deneyecem canim insaAllah gecerCanim yapacagin en iyi sey bi bardak suya 1 kasik sirke karistirip dik kafana bu ankara ishal salgininda hamile bi arkadas a dr söylemişti kesiyo hemen biz de denemistik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?