Hayirli olsun canim gebelik tesyinin markasi neydi birde adetin gectimizehsel
Erken gebeliğim negatif idiSen test yaptin mi var mi belirti bakalim
Bizim mesai de sabah başlar genel olarak :)Haklisin sanirim zaten olmadiysa gununde sabah 10 da adet olurum
Aaa senin iki kızın mı var :)canim sikinti yok hamile kalabiliyorsun rabbim bidakini kusagina almayi nasip etsin bende ilk bebegimi kurtaj oldum sonrasinda rabbim iki tane melek gibi kiz evladi verdi sen hamis olabiliyorsun cok sukur nekadar ugrasipta hamis olamiyan var tip okadar ilerlediki ne yollar var :)
Muz ye yan etkisi de yok :)Kizlar cok kotu ishal oldum wc den cikmiyorum resmen kola ve bebe aspirinj iyi gelir diyorlar icersem sorun olurmu
Benim eşimin düşmanı hiç eksik Olmaz :) yapınca da Aaa noldu uçak mı geçti diyo ses azsa korkmq hayatım helikopter diyorum :)Yutiyim suyla o zmn cok sagol cnm benim
Kahveyi deniycem cnm beni dusundugunuz icin cok sagolun
Gaz sancisi cok kotu ya ne iyi gelir bilmiyorumama sana sunu diyim kocanin yaninda bile gazin gelirse tutma sal gitsinbenim amcam doktor icimizdeki dusmanlari cikarmamiz lazim derdi
Benimki huylu o konularda tuvalete girince bile beni odadan cikariyo duyarim falan diye ben.de ayni şekilde acilamadik daha birbirimize ☺☺Benim eşimin düşmanı hiç eksik Olmaz :) yapınca da Aaa noldu uçak mı geçti diyo ses azsa korkmq hayatım helikopter diyorum :)
Olsun olsun calismadan sonuc olmazİyi geceler kızlar nasılsınız? Yarın evime dönüyorum bakalım kocam beni özlemiş mi :) bugün uzayan akıntı gördüm inş yarın güzel şeyler olursizler neler yapıyorsunuz?
Insallah olmayiz canimda gelir bebisler :)Bizim mesai de sabah başlar genel olarak :)
Ne demek canım benım şifa olsunYutiyim suyla o zmn cok sagol cnm benim
Kahveyi deniycem cnm beni dusundugunuz icin cok sagolun
Gaz sancisi cok kotu ya ne iyi gelir bilmiyorumama sana sunu diyim kocanin yaninda bile gazin gelirse tutma sal gitsinbenim amcam doktor icimizdeki dusmanlari cikarmamiz lazim derdi
benim ateş düştü sanırım kırmızı kart yicem bugün yarınInsallah olmayiz canimda gelir bebisler :)
benim ateş düştü sanırım alıntı yapamadımı kart yicem bugün yarın
allAH SANA BAĞIŞLASIN ttalıM MaşaALlh SizEcnm ben ovulasyon tesı yaptım bu ay 2 gun pozıtıf gordum 3gun ust uste calıstım ama catladıgı gunu net anladım hem agrı hem testten ertesı gun doktoruma gıttım anlattım durumu alttan baktı yumurtan catlamıs calısın dedı o gunde calıstık Allah ın ıznı ıle olmus ck sukur belırtım 2gundur gogus sısme ve gogus ucu acımam oldu cok sık ıdrara cıkmaya basladım ıkı gundur onun oncesınde bısı yasamadım sadece 10 kasımda hastanelık oldum ates usume bel agrısı falan berbattı testler o gun temız cıktı ama herhalde gebelık baslangıcı ozamanmıs ondan olmus cunku o gun beta hcg 0.810du doktor kıpırdanma baslamıs ama adetının gecmesını bekleyelım dedı ve gectı degerım bu degere gelmıs Allah ıznı ılePamukprncess
allAH SANA BAĞIŞLASIN ttalıM MaşaALlh SizEdarisi tÜm topİğe oLsUN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?