2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

günaydın kızlar ya bugün canım çok sıkkın sizlerle paylaşmak istedim... bizim taşınma işimiz var daha önce anlatmıştım eşim ya lojman ya da ev alırız diodu dün ddi kilojman istemiorum ev alırız da nası olcak ddi nie ddim şimdi bizim bi ev var zaten ama içi çok kötü onu satcaktık üstüne altınlarımız falan öle alcaktık ama eşim dio ki o ev öle kötüyken satılmaz yaptırıp satcaz dio yani bi 6 ayı alıcak yapılıp satılması e nerde kalcaz ddm annemde kalırız ddi eşyalarımız ? ddm bi odayı boşaltıp oraya koycakmışız annesinin evinde. nası sığcak diorum başka çare yok dio.. ben şimdi 6 ay ayak üstü yaşıcam ddm ki sende hata taşıncağımız az çok belli madem böle bi niyetin var nie yaptırmadın ddm annesi demiş ki daha var gelmene bekle bekle die oyalamış şimdi biz oraya gidersek bi de kv nin evinden çıkamazsak nolur evliliğimiz sarsılcak korkuorum... sora kalkmış akşam dioki bence bu ay hamilesin bende istemiorum inşallah değilimdir ddm nie ddi taşıncaz eşyatoplama olcak evimiz düzenimiz olmıcak stresli bi hamilelik istemiorm ne zaman ki evimize geçeriz ozman düşünürüz ddm o da dioki nplcak sen hiç bişey yapmazsın herşeyi ben yaparım ddi hayır ddm stresli olucam yinede düzensiz bi hayatta olmaz ddim sustu biraz soğuk gibiyiz çok sıkılıorum

Günadınlar hatunlar.. Geçmişi okumadan, direkt selamımı çakayım.. :)
Uzun bir ara hiç haberleşemedim sizle, cumadan beridir hastayım.. mide bulantısı, vücut kırıklığı.. Rabbim hastalık vermesin hiç birinize.. Dikkat edesiniz, terli terli dışarı çıkmayasınız sakın dışarı
Bulantılarım o kadar feneydı ki, annem "hamile misin yoksa" diyodu "adetliyim" diyorum, "o zaman niye miden bulanıyor diyor" "e insan hastayken midesi bulanabilir" diyorum.. "bilmiyorum o zaman" die trip atıyor bana kardeşim kim hasta, kim naz yapıyor belli değil Neyse şükür bu günü gördük :)
Şimdi geçmişi okuyacağım, İnşaAllah güzel haberler almışızdır

günaydın çok çok geçmiş olsun bulantılar zor heleki hastalıktansa bende kokulara karşı çok duyarlıyım görümcem yoksaaa diyor dedim yoksa adet oluyorum bu etraf bizi öldürecek :)

Günaydın canım.. Doğru demişsin aslında.. Madem böyle bir düşüncesi vardı, küçük küçük yapılabilirdi tadilatlar..
Kv.den herşeye karışan biri mi? Nede hep evli oğullarının onların yanlarında kalmalarını istiyorlar.. bende bunu anlayamıyorum.. bizim evler de birbirimize çok yakın, arabayla 15 dk.. hatta 10 belki de ama yine de hep gelin, geldiğimizde gidiyor musunuz, kalırsınız die düşündük falan diyor.. anlayamıyorum bende.. bizde mi böye olcaz acaba?

çok haklısın bak canım tadilat dediğin şey para varsa 1 ayda olur sizin acil taşınmanız gerekiyor mu ? bende orada geçicide olsa kalmanızı istemiyorum çok zor olduğu kadarını tadilat yaptırırsınız öylede satarsınız ne kadar süre var gitmeniz için?

Günaydın hanımlar :)
İş çokluğundan dünde mesaim vardı anlayacağınız yorgun bitkin bir haldeyim

inşallah olmaz canım vala çok canım sıkkın kv herşeye karışır mesela arar napıosun kızartma yapıorum aa sakın yere gazete sermeden yapma bak şöle yap bilmem ne en basiti ya benim annem dahi bana karışamıoken böle yapmasa çıldırtıo beni bence acele etme bekle demesinin sebebi de onda kalalım die günahına girmim de hem şöle bişey var o evin içi yapılsa ben ordada otururum ev alana kadar sorun değildi bunu da mıı düşünemiosun... sakın giderseniz oraya kalmayın bir olur iki olur sora çıkamazsın hep isterler canım

tahmini 3 ya da 4 hafta ama o da kesin değil işte bi de satılması var bilmiorum yaa şimdi direk de bişey demiorum çünkü eşimi biliorum az zıtlaşsam ev falan yok otur annemin evinde der canım işte çocuk mevzusundan girdim ben de

Günaydın canım..
benim BAT ımı 14 aralık yapar mısın?
Bu aralar adet günlerimin kafası karışmış

günaydın çok çok geçmiş olsun bulantılar zor heleki hastalıktansa bende kokulara karşı çok duyarlıyım görümcem yoksaaa diyor dedim yoksa adet oluyorum bu etraf bizi öldürecek :)
hakikatten öyle ya.. her durumda, her doktora gidişinde.. insan hasta olacağına da pişman oluyor bizden daha umutlular vallahi

anlat 5 6 ay çok zor olur ben nasıl yaparım de senin evin ama bunun duşu tualeti rahat edemem bir iki gün değilki bir çözüm bulalım de oturun konuşun açıkça söyle sen olsan her şeyimiz zor olacak ilişkisi banyosu vs de 4 haftaya neler olur eğer orda oturacaksan taşının bir odada kalırsınız diğer yerler tam tadilat olana kadar idare edersin durumları bilmediğim için tam bir şey diyemiyorum ama maddi açıya bağlı yoksa kiraya çık yapılsın tadilat sizden sonra satışa çıkarın olsun bitsin ama kolay olmuyor . eğer kv dede kalırsanız çıkışınız zor olur oda kötü olur

Günaydınlar bende yazamıyorum epeydir zaten perşembeden beri bayağı hastaydım. Anca toparlıyorum. Nasılsınız herkes iyi mi var mı yeni hamiş haberleri?

hakikatten öyle ya.. her durumda, her doktora gidişinde.. insan hasta olacağına da pişman oluyor bizden daha umutlular vallahi

evet torun yok muhabbeti var bencede kayınvalidende kalmayın sonra hep kalın kalın derler benimkide ay kalın diyor sanki çocuk oyuncağı üst başım yok eve gidicem diyorum bide yanımızda oturuyor sen hiç bakma tak çantanı koluna herkes kendi yoluna

aslında mantıklı yapmışsın bebik konusundan girerek.. Çünkü benim eşim de evde biri gece yatmasında varken, sevmiyor yanaşmayı E bu durumda nasıl olcak bebiş ? E bi de,Allah ın işine karışılmaz ne zaman olcağı O na kalmış ama, belirli günler de yapman gerekiyorsa, nasıl olcak.. 5 dk da beşiktaş hesabı olcak o zamn hatta 5 dk sürerse bile şükür ben şahsen düşünüyorum, ve aynen böyle olur.. başıma gelmişliği var çünkü

Günaydınlar bende yazamıyorum epeydir zaten perşembeden beri bayağı hastaydım. Anca toparlıyorum. Nasılsınız herkes iyi mi var mı yeni hamiş haberleri?

günaydın ben iyice merak etmiştim seni geçmiş olsun neyin var son hamişler eseslamazi ve sebebiumut ve tubaömür :))

Geçmiş olsun canım.. Acil şifalar dilerim.. Bu ara herkeste bir hastalık havası esiyor.. Aman dikkat... :)

ben sonunu biliorum annem çok alıştı yalnız kalcak benden başka kimse de yok dicek .. önce doğru kelimeleri seçmem lazım yoksa ters teper canım maddi sıkıntı yok zaten kv ben yaptırırm diodu kiraya da eşim karşı çıkıo kiraya vercem parayı tadilata veririm daha iyi olur dio... yapmıcam bebek görür gününü ben kendi evimde yaşıcam hamileliğimi daha rahat ederim

günaydın ben iyice merak etmiştim seni geçmiş olsun neyin var son hamişler eseslamazi ve sebebiumut ve tubaömür :))

eseslamazi ve sebebiumutu biliyordum canım ama tubaömür müydü çok isteyen karıştırıyor muyum sanki o çok istiyordu çok sevindim tebrik ediyorum kendisini.

Ben biraz üşüttüm herhalde canım grip olmuştum bugün daha iyiyim ama sağolasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…