2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Geçmiş olsun canım.. Acil şifalar dilerim.. Bu ara herkeste bir hastalık havası esiyor.. Aman dikkat... :)

Sağol canım, teşekkür ederim. Evet kafamı ne tarafa çevirsem biri hasta bu ara ben normalde daha soğuk havalarda hasta olurdum bu sene erken oldum.

ya ctesi günü açtık viskimizi ben güzel sexy bi gecelik giydim keyif yaptık şimdi annesini yanında yan yana bile oturmayız rahat edemicez bilio oh olsun gidelm de görsün gününü hep olmaz annen var olmaz şöle böle dicem

haklısın maddi sıkıntı yoksa sen güzelce konuş kv yalnız anladığım kadarıyla bunu kullanarak oğlunun aklını çelebilir sende kv ne yardımcı olurum elimden geldiğince ama bir düzenim var kendimce beraber yaşamak çok zor olur her konuda öyle zorlanırım deyip hem iyi davran hemde isteme bendim başıma gelse annen yakın olsun giderim ama aynı ev olmasın ben senden çekiniyorum daha hiç rahat edemem derim eşim zaten bilir beni . inşallah bu olaydan ötürü aranız açılmaz annemi istemiyo mevzusuna getiirmesinde

evet çok istiyordu benimde bildiğim sen nasılsın kafan rahatlamıştır sanırım bu süreçte bu arada doktora gittin mi neler oldu ?

Gecmis olsun canim bende oyleyim buun daha kotu oldum.birde oksuruk basladi

ondan çekindiğimden çok bişey diemedim annem tek bi sığdıramadın deyip sinirlenir die şimdi haklı da kadın tek ben yardımcı olmak isterim ama aynı ev olmaz bide kendi eşyalarım olmıcak herşey paketli off düşünmek bile istemiorum neyse hayırlısı dicem ne diim olacağına varır herşey

evet çok istiyordu benimde bildiğim sen nasılsın kafan rahatlamıştır sanırım bu süreçte bu arada doktora gittin mi neler oldu ?

Yok kuzu biz çalışmaları da bıraktık artık olursa bilmiyoruz ama bebeğe dair bir çalışma yapmıyoruz hatta çalışmıyoruz biz 1 ay oldu eşimle birlikte olmayalı.

Biraz önce çalışmalara aynı zamanda başladığım arkadaşımın hamilelik haberini aldım ağlıcaktım telefonda. Sevinç çığlıkları attım ofiste. 2242 çıktı sonucu acayip mutluyum allah hepinize nasip etsin.

hahahah ... çok güzel yaa

Ya çok çetrefilli bir durum.. Hani "geçici" gibi görünen ama ucu açık bir durum aslında.. Piff...

Hadi hayırlısı canım.. ama bir de şu var. eşyalar ayrık buyruk, hiçbirşey düzgün olayacağı; yani düzenli olayacağı için , hep bir ayağınız dışarıda gibi de olacak.. Maddi açıdan sıkıntı yoksa 1 ayda evin tüm tadilatları da biter zaten... tadilatlı eve de talip olur yani.. zaten o ara satışa da çıkarırsınız.. Şimdiden sıkıntı yapma canım.. İyi düşünelim biz.. İyi şeyler gelsin karşımıza.. :) :)

belki de sen hiç ses çıkarmadın gittin annesinin yanına o hiç rahat edemedi sizin bu durumunuzdan ve kendi çıkmak istedi sen hiç bir şey yapmadan durum bu hale gelecek olsa sus diyeceğim ama tam tersi ne yapalım fln derse diye sus diyemiyorum . sen erkeksin de ben evimde yeri geliyor yatıyorum kalkıyorum temizliğim mutfağım her şeyim bana bağlı hayata bir kez geliyoruz çocuk olmadan bağımsız şekilde evimin tadını çıkarayım seninlede tüm fantezilerimizi fln yapabilelim de :) annene yardımcı olurum ama evlerimiz aynı olursa de :) zorlanırım bayanlar hep ortak noktalarda anlaşmak zorunda kalıyor de hadi bakalım inşallah güzellikle hallolur inşallah rabbim bi yol göstersin :)

amin canım bizde çalışma yapmıyoruz biliyorsun 5 gün 6 gün olmadığı oldu çalışma demeyelim de normalde ilişki yaşamamız gereken doğal bir şey ama 1 ay çok uzun bir süre aranız mı açık neden böyle oldu

Ya çok çetrefilli bir durum.. Hani "geçici" gibi görünen ama ucu açık bir durum aslında.. Piff...

evett çok etkiliyor insanı ya baştan ayarlanacak her şey ben eşime diyorum annem yakın kalmamın anlamı yok evimde kalırım rahatça yatağı pijamam vs oda bilir evimizden başka bir yerde kalmadık henüz yazın yazlığa gidince kalırız o kadar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…