2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Yok kuzu canımız istemiyor zaten bir ara eşim hastaydı sonra ben oldum. Bu cts'ydi doktor randevumuzda ama ben hastayım diye gidemedik işte. Zaten doktorluk olduğumuzu da düşünmüyorum sağolsun doğum kontrol haplarının etkisi bence. Zaten daha ovulayon dönemimde gelmedi bakıcaz bundan sonrasına.

Mantıklı.. hem de gayet mantıklı bence de.. ya her türlü insan kendi evin de olduğu gibi rahat olamıyor.. ben kendi babamın evinde bile bekarken olduğum kadar rahat değilim.. kendi evime gelince daha bi ferahlıyorum, kendime geliyorum :) Rabbim evsiz barksız bırakmasın..

inşallah kuzucum tek istediğim huzurumuz kendi evimiz bi de bebişimiz zaten bence dün biraz korktu çünkü bebiş 1 yılın sonuna doğru olabilir ddm buda demekki 2 yıl sora kucağımıza alırız korktu tabi bakalım bi gelişme olursa yazarım yine :)

Vallahi, hiçte belli olmaz canım.. Bir bakmışsın bir bebiş gelivermiş size.. :) Ayy.. çokta güzel olur..

İyi yapmışsınız geçmiş olsun şöyle bi silkelenir mikropları atarsınız sonrada vitamin dolup normal akışında devam edersiniz:) bende öyleyim ama bu ay biraz fazla istiyorum geçen ay arayı çok açtık kocamı özledim bu ay dolu dolu yaşayalım istiyorum ama kısmett :)

ya ben adım kadar eminim ki rahat edemez çünkü eşim alkol sever haftada vir az da olsa bir içeriz ama annesi çok karşı duyarsam hakkımı helal etmem dio alkole her zaman dışarda içilmez dünya para veriosun dışarıya eşim vır vır da sevmez annesi hep yapar bunu ve tartışırlar sıkıntı çekcek biliorum neyse du bakalım bugün düşünür akşam konuşur zaten şöle düşündüm die :) ve bu arada siz nasıl oldunuz kendi derdime düştüm unuttum sormayı

Vallahi, hiçte belli olmaz canım.. Bir bakmışsın bir bebiş gelivermiş size.. :) Ayy.. çokta güzel olur..
yani bi hafta önce öle düşünüodum ama şimdi varsa naparım diorum açıkçası bu durumlardan dolayı korkuorum bi süre düşünemem hatta korunmaya başlamayı bile düşünüorum :)

bende öyleyim bunu eşime de diyorum dün babamlar geldi ben yatakodasının kapısı açık pantolonumu çıkardım sonra farkına varıp koştur koştur kapıyı kapadım o kadar rahatlığa alışmışım düşün rabbim onlara sağlık verdiği sürece böyle tadını çıkaralım sonra yaşlanıcaklar çoluk çocuk derken olmaz en güzel zamanlarımız şimdi :)

[

o zaman bırak o zaten rahatsız olacak mesela ben hiç karışmıyorum eşim zaten hadi evimize gidelim ccanım sıkılyor burda diyor annesine gidince :) biz iyiyiz eşimle hiç bi şey olmamış gibiyiz konuyu açmadım bir daha . psikolog araştırıyorum buldum bir tane kabul ederse çift terapisine gidelim 1 2 ya da 3 ay ne kadar gerekliyse bence etkili olacaktır umarım ikna ederim işten zaman bulamayacak o yüzden kabul etmekte zorlanır ama elimden geleni yapacağım

aslında sorun olsun olmasın tüm çiftlerin gitmesi lazım sağlıklı bir ilişki için ama bizim ülkemizde çoğunlukla yemio ikna etmeye çalış bence de giderseniz çok etkili olur büyük sorunlar olmaz inşallah bidaha böle şeyler yaşamazsınız hep musmutlu olursunuz :)

Ben de yarin sabah yapcam bidaha da yapmam cuma kanda yoktu sali testte mi cikacak dite düşünmüyo da degilim ya ☺

Cnm benim 10 kasımda kanda bbakildi 0.810 negatif yani ondan sonra 16 kasımda kanda bakildi yani dün iste değerim 26 çıktı Hamileymisim hhiçbelli olmaz bende olamaz dedim hep hep düşün adetime 4 gun vvardınegatif çıktığında idrarda çıkmadı cumartesi testte sonrada belli belirsiz bişicçıktıama emin oolamamıştıkpazar eren gebelik testinde silik cçıktı hede baya silik kan değerlerim 26 imiş adet olana kadar umut var

annaammm.. çok ters bir durumdan son anda kurtarmışsın.. Vallahi bende de var aynı şeyler.. Her oda da ayrı bir fantazi olayına hiç girmiyorum bile

Cnm benim 10 kasımda kanda bbakildi 0.810 negatif yani ondan sonra 16 kasımda kanda bakildi yani dün iste değerim 26 çıktı Hamileymisim hhiçbelli olmaz
Huu huuu... hayırlı olsun canım.. Yeni hafta yeni bir haber.. Rabbim nazardqan korusun canım..

ayy aynen ben de geçen hafta annemin evine gittim hiç rahat edemedim biran önce evime gidim die baktım insanın kendi evi olunca başka yerde hiçrahat edemio :)

Kayıgılım.. Sende, eşinle aranızdaki problemli dönemi atlatmışsınızdır inşaAllah... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…