amin canım bizde çalışma yapmıyoruz biliyorsun 5 gün 6 gün olmadığı oldu çalışma demeyelim de normalde ilişki yaşamamız gereken doğal bir şey ama 1 ay çok uzun bir süre aranız mı açık neden böyle oldu
Mantıklı.. hem de gayet mantıklı bence de..evett çok etkiliyor insanı ya baştan ayarlanacak her şey ben eşime diyorum annem yakın kalmamın anlamı yok evimde kalırım rahatça yatağı pijamam vs oda bilir evimizden başka bir yerde kalmadık henüz yazın yazlığa gidince kalırız o kadar :)
inşallah kuzucum tek istediğim huzurumuz kendi evimiz bi de bebişimiz zaten bence dün biraz korktu çünkü bebiş 1 yılın sonuna doğru olabilir ddm buda demekki 2 yıl sora kucağımıza alırız korktu tabi bakalım bi gelişme olursa yazarım yine :)Hadi hayırlısı canım.. ama bir de şu var. eşyalar ayrık buyruk, hiçbirşey düzgün olayacağı; yani düzenli olayacağı için , hep bir ayağınız dışarıda gibi de olacak.. Maddi açıdan sıkıntı yoksa 1 ayda evin tüm tadilatları da biter zaten... tadilatlı eve de talip olur yani.. zaten o ara satışa da çıkarırsınız..Şimdiden sıkıntı yapma canım.. İyi düşünelim biz.. İyi şeyler gelsin karşımıza.. :) :)
Vallahi, hiçte belli olmaz canım.. Bir bakmışsın bir bebiş gelivermiş size.. :) Ayy.. çokta güzel olur..inşallah kuzucum tek istediğim huzurumuz kendi evimiz bi de bebişimiz zaten bence dün biraz korktu çünkü bebiş 1 yılın sonuna doğru olabilir ddm buda demekki 2 yıl sora kucağımıza alırız korktu tabi bakalım bi gelişme olursa yazarım yine :)
Yok kuzu canımız istemiyor zaten bir ara eşim hastaydı sonra ben oldum. Bu cts'ydi doktor randevumuzda ama ben hastayım diye gidemedik işte. Zaten doktorluk olduğumuzu da düşünmüyorum sağolsun doğum kontrol haplarının etkisi bence. Zaten daha ovulayon dönemimde gelmedi bakıcaz bundan sonrasına.
ya ben adım kadar eminim ki rahat edemez çünkü eşim alkol sever haftada vir az da olsa bir içeriz ama annesi çok karşı duyarsam hakkımı helal etmem dio alkole her zaman dışarda içilmez dünya para veriosun dışarıya eşim vır vır da sevmez annesi hep yapar bunu ve tartışırlar sıkıntı çekcek biliorum neyse du bakalım bugün düşünür akşam konuşur zaten şöle düşündüm die :) ve bu arada siz nasıl oldunuz kendi derdime düştüm unuttum sormayıbelki de sen hiç ses çıkarmadın gittin annesinin yanına o hiç rahat edemedi sizin bu durumunuzdan ve kendi çıkmak istedi sen hiç bir şey yapmadan durum bu hale gelecek olsa sus diyeceğim ama tam tersi ne yapalım fln derse diye sus diyemiyorum . sen erkeksin de ben evimde yeri geliyor yatıyorum kalkıyorum temizliğim mutfağım her şeyim bana bağlı hayata bir kez geliyoruz çocuk olmadan bağımsız şekilde evimin tadını çıkarayım seninlede tüm fantezilerimizi fln yapabilelim de :) annene yardımcı olurum ama evlerimiz aynı olursa de :) zorlanırım bayanlar hep ortak noktalarda anlaşmak zorunda kalıyor de hadi bakalım inşallah güzellikle hallolur inşallah rabbim bi yol göstersin :)
yani bi hafta önce öle düşünüodum ama şimdi varsa naparım diorum açıkçası bu durumlardan dolayı korkuorum bi süre düşünemem hatta korunmaya başlamayı bile düşünüorum :)Vallahi, hiçte belli olmaz canım.. Bir bakmışsın bir bebiş gelivermiş size.. :) Ayy.. çokta güzel olur..
Mantıklı.. hem de gayet mantıklı bence de..ya her türlü insan kendi evin de olduğu gibi rahat olamıyor.. ben kendi babamın evinde bile bekarken olduğum kadar rahat değilim.. kendi evime gelince daha bi ferahlıyorum, kendime geliyorum :) Rabbim evsiz barksız bırakmasın..
[ya ben adım kadar eminim ki rahat edemez çünkü eşim alkol sever haftada vir az da olsa bir içeriz ama annesi çok karşı duyarsam hakkımı helal etmem dio alkole her zaman dışarda içilmez dünya para veriosun dışarıya eşim vır vır da sevmez annesi hep yapar bunu ve tartışırlar sıkıntı çekcek biliorum neyse du bakalım bugün düşünür akşam konuşur zaten şöle düşündüm die :) ve bu arada siz nasıl oldunuz kendi derdime düştüm unuttum sormayı
aslında sorun olsun olmasın tüm çiftlerin gitmesi lazım sağlıklı bir ilişki için ama bizim ülkemizde çoğunlukla yemio[
o zaman bırak o zaten rahatsız olacak mesela ben hiç karışmıyorum eşim zaten hadi evimize gidelim ccanım sıkılyor burda diyor annesine gidince :)biz iyiyiz eşimle hiç bi şey olmamış gibiyiz konuyu açmadım bir daha . psikolog araştırıyorum buldum bir tane kabul ederse çift terapisine gidelim 1 2 ya da 3 ay ne kadar gerekliyse bence etkili olacaktır umarım ikna ederim işten zaman bulamayacak o yüzden kabul etmekte zorlanır ama elimden geleni yapacağım
Ben de yarin sabah yapcam bidaha da yapmam cuma kanda yoktu sali testte mi cikacak dite düşünmüyo da degilim ya ☺
annaammm.. çok ters bir durumdan son anda kurtarmışsın..bende öyleyim bunu eşime de diyorum dün babamlar geldi ben yatakodasının kapısı açık pantolonumu çıkardım sonra farkına varıp koştur koştur kapıyı kapadım o kadar rahatlığa alışmışım düşünrabbim onlara sağlık verdiği sürece böyle tadını çıkaralım sonra yaşlanıcaklar çoluk çocuk derken olmaz en güzel zamanlarımız şimdi :)
Huu huuu... hayırlı olsun canım.. Yeni hafta yeni bir haber..Cnm benim 10 kasımda kanda bbakildi 0.810 negatif yani ondan sonra 16 kasımda kanda bakildi yani dün iste değerim 26 çıktı Hamileymisim hhiçbelli olmaz
ayy aynen ben de geçen hafta annemin evine gittim hiç rahat edemedim biran önce evime gidim die baktım insanın kendi evi olunca başka yerde hiçrahat edemio :)Mantıklı.. hem de gayet mantıklı bence de..ya her türlü insan kendi evin de olduğu gibi rahat olamıyor.. ben kendi babamın evinde bile bekarken olduğum kadar rahat değilim.. kendi evime gelince daha bi ferahlıyorum, kendime geliyorum :) Rabbim evsiz barksız bırakmasın..
Huu huuu... hayırlı olsun canım.. Yeni hafta yeni bir haber..Rabbim nazardqan korusun canım..
Kayıgılım.. Sende, eşinle aranızdaki problemli dönemi atlatmışsınızdır inşaAllah... :)İyi yapmışsınız geçmiş olsun şöyle bi silkelenir mikropları atarsınız sonrada vitamin dolup normal akışında devam edersiniz:) bende öyleyim ama bu ay biraz fazla istiyorum geçen ay arayı çok açtık kocamı özledim bu ay dolu dolu yaşayalım istiyorum ama kısmett :)
Tünaydın hatuuunn :)gunaydin bayanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?