2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Kizlar esime cocuk istiyorum dedim bugun daha bi cvp vermedi sizce kabul eder mi
bi erkek böle bişeye nie cevap vermez yaa sevinmesi lazım ya da du acele etmeyelim evlilimizi yaşayalım der canım aklını çelmim ama kocan bi garip davranıo yine en iyi sen tanırsın belki farklı bir insandır

Çok sevindim canım.. Eşler arasındaki her türlü kara bulutları uzak tutsun RAbbim.. Hadi Kış kııışşşşş

inşallah hepimiz mutlu oluruz :) büyük sorunlarımız yok çok şükür ama zamanla birikirse yıpratıcı olur bence destek almak şart her şeyden önce ilişkimizi düzeltmeliyiz para biriktirecektim biraz ama madem bebiş yok o zamana kadar paramı bize yatırırım psikolojimiz hiç bir şeyden önemli değil sonuçta :)

kesinlikle bi bebiş olduğu zman sağlıklı bi ailede olması lazım her yönden iyi düşünmüşsün ben evlenmeden önce böle bi fikir sundum eşime ama tabikikabul etmedi keşke bizde gidebilsek :)

bi erkek böle bişeye nie cevap vermez yaa sevinmesi lazım ya da du acele etmeyelim evlilimizi yaşayalım der canım aklını çelmim ama kocan bi garip davranıo yine en iyi sebilsın belki farklı bir insandır
Cnm cok farkli bazi dusunceleri herseyi diyer erkeklerden farkli galuba ben en en zor olani buldum ve sectim es olarak simdide bas etmek icin ugrasiom ama ya basaracam ya basaracam yada basaramadan gozlerim kapanacak bilmiom bakalum artik ne olacakmesaj attim calisio die mesaj atmadi galuba bide aksam konusacagim

kesinlikle bi bebiş olduğu zman sağlıklı bi ailede olması lazım her yönden iyi düşünmüşsün ben evlenmeden önce böle bi fikir sundum eşime ama tabikikabul etmedi keşke bizde gidebilsek :)

eşim daha öncede dedi gideyim ama ben tek tamam olur dedim ama önce biz çift olarak bi gidelim sonra o tek olarakta gider isterse :) yeterki gidelim

Ay evet yaa.. Misafir gelse de karışıp kalıyorsun onlar gidene kadar.. Hani onlar evdeyken de bazen, bazı şeyleri insan isteyebilio yane

ben eskiden kv ler uzaktaydı kalmaya gelirdi o gece bana bi haller olurdu eşim derdi ki sende misafirli geceleri bilerek mi seçiyorsun sanırım yasaklar mı tatlı biri gelince uzaktan süzüp dokunamıyorsun onun cazibesi mi bilemedim

bi erkek böle bişeye nie cevap vermez yaa sevinmesi lazım ya da du acele etmeyelim evlilimizi yaşayalım der canım aklını çelmim ama kocan bi garip davranıo yine en iyi sebilsın belki farklı bir insandır
Cnm cok farkli bazi dusunceleri herseyi diyer erkeklerden farkli galuba ben en en zor olani buldum ve sectim es olarak simdide bas etmek icin ugrasiom ama ya basaracam ya basaracam yada basaramadan gozlerim kapanacak bilmiom bakalum artik ne olacakmesaj attim calisio die mesaj atmadi galuba bide aksam konusacagim

nazelihay seviyorsun öyle çok seviyorsun ki eşinin değişik sitelerini telefon arkadaşlarını bebek isteğine ses çıkarmayışını görmene rağmen tüm sorunları kapatıp bebek istiyorsun tamam bu senin özelin her şeye katlan kabul et ama ya bebek? o bir can ve büyük sorumluluk sana bunları rahatça yapan eşin çocuktan sonra değişecek mi ona karşı sorumluluklarını yerine getirecek mi bunlar hep sorun olacak senin o kocaman aşkın sevgi 3ünüze yetmez çocuğun baba sevgisine ihtiyacı var ve bunu sen veremezsin eşin çocuk için sessiz kalırken aniden doğan çocuğuna ölüp bitecek sanma bence ikinizde istekli olmadan bir çocuk yapıp ona yazık etme .

hadi bakalım canım inşallah başarırsın sana da yazık ama bi kadın bi erkeği yola getirmenin yolunu illaki bulur

eşim daha öncede dedi gideyim ama ben tek tamam olur dedim ama önce biz çift olarak bi gidelim sonra o tek olarakta gider isterse :) yeterki gidelim
kesinlikle önce bi birlikte gidin zaten sora tek de gidilir kuzucum ne der acaba psikolog çok merak ettim bana da anlat tabi özel olmayan kısımları :)

kesinlikle önce bi birlikte gidin zaten sora tek de gidilir kuzucum ne der acaba psikolog çok merak ettim bana da anlat tabi özel olmayan kısımları :)

Özel yerlerde sıkıntı yok çok şükür derim neler uygulayacağını neler diyeceğini :)

kendimi gorordum sanki bende oyleyimdr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…