bi erkek böle bişeye nie cevap vermez yaa sevinmesi lazım ya da du acele etmeyelim evlilimizi yaşayalım der canım aklını çelmim ama kocan bi garip davranıo yine en iyi sen tanırsın belki farklı bir insandırKizlar esime cocuk istiyorum dedim bugun daha bi cvp vermedi sizce kabul eder mi
Çok sevindim canım.. Eşler arasındaki her türlü kara bulutları uzak tutsun RAbbim.. Hadi Kış kııışşşşş[
o zaman bırak o zaten rahatsız olacak mesela ben hiç karışmıyorum eşim zaten hadi evimize gidelim ccanım sıkılyor burda diyor annesine gidince :)biz iyiyiz eşimle hiç bi şey olmamış gibiyiz konuyu açmadım bir daha . psikolog araştırıyorum buldum bir tane kabul ederse çift terapisine gidelim 1 2 ya da 3 ay ne kadar gerekliyse bence etkili olacaktır umarım ikna ederim işten zaman bulamayacak o yüzden kabul etmekte zorlanır ama elimden geleni yapacağım
aslında sorun olsun olmasın tüm çiftlerin gitmesi lazım sağlıklı bir ilişki için ama bizim ülkemizde çoğunlukla yemioikna etmeye çalış bence de giderseniz çok etkili olur büyük sorunlar olmaz inşallah bidaha böle şeyler yaşamazsınız hep musmutlu olursunuz :)
annaammm.. çok ters bir durumdan son anda kurtarmışsın..Vallahi bende de var aynı şeyler.. Her oda da ayrı bir fantazi olayına hiç girmiyorum bile
kesinlikle bi bebiş olduğu zman sağlıklı bi ailede olması lazım her yönden iyi düşünmüşsün ben evlenmeden önce böle bi fikir sundum eşime ama tabikikabul etmedi keşke bizde gidebilsek :)inşallah hepimiz mutlu oluruz :) büyük sorunlarımız yok çok şükür ama zamanla birikirse yıpratıcı olur bence destek almak şart her şeyden önce ilişkimizi düzeltmeliyiz para biriktirecektim biraz ama madem bebiş yok o zamana kadar paramı bize yatırırım psikolojimiz hiç bir şeyden önemli değil sonuçta :)
Tünaydııınnn.. :) Sana da iyi haftalar canım..İyi haftalar güzeller
Sagol cnm amin darisi size
Çok sevindim canım.. Eşler arasındaki her türlü kara bulutları uzak tutsun RAbbim.. Hadi Kış kııışşşşş
Ay evet yaa.. Misafir gelse de karışıp kalıyorsun onlar gidene kadar.. Hani onlar evdeyken de bazen, bazı şeyleri insan isteyebilio yaneevet iyi kurtardımalıştık ikili hayata tabii
Cnm cok farkli bazi dusunceleri herseyi diyer erkeklerden farkli galuba ben en en zor olani buldum ve sectim es olarak simdide bas etmek icin ugrasiom ama ya basaracam ya basaracam yada basaramadan gozlerim kapanacak bilmiom bakalum artik ne olacakmesaj attim calisio die mesaj atmadi galuba bide aksam konusacagimbi erkek böle bişeye nie cevap vermez yaa sevinmesi lazım ya da du acele etmeyelim evlilimizi yaşayalım der canım aklını çelmim ama kocan bi garip davranıo yine en iyi sebilsın belki farklı bir insandır
kesinlikle bi bebiş olduğu zman sağlıklı bi ailede olması lazım her yönden iyi düşünmüşsün ben evlenmeden önce böle bi fikir sundum eşime ama tabikikabul etmedi keşke bizde gidebilsek :)
Tünaydııınnn.. :) Sana da iyi haftalar canım..
Ay evet yaa.. Misafir gelse de karışıp kalıyorsun onlar gidene kadar.. Hani onlar evdeyken de bazen, bazı şeyleri insan isteyebilio yane
Cnm cok farkli bazi dusunceleri herseyi diyer erkeklerden farkli galuba ben en en zor olani buldum ve sectim es olarak simdide bas etmek icin ugrasiom ama ya basaracam ya basaracam yada basaramadan gozlerim kapanacak bilmiom bakalum artik ne olacakmesaj attim calisio die mesaj atmadi galuba bide aksam konusacagimbi erkek böle bişeye nie cevap vermez yaa sevinmesi lazım ya da du acele etmeyelim evlilimizi yaşayalım der canım aklını çelmim ama kocan bi garip davranıo yine en iyi sebilsın belki farklı bir insandır
adet görmemiş olsaydım 1.31 çıkan değerimi hemen tekrarlıyor olurdum şu anhayırlısı olsun rabbim sağlıklı uzunnn ömürlü bebiş olsun :)
Cnm cok farkli bazi dusunceleri herseyi diyer erkeklerden farkli galuba ben en en zor olani buldum ve sectim es olarak simdide bas etmek icin ugrasiom ama ya basaracam ya basaracam yada basaramadan gozlerim kapanacak bilmiom bakalum artik ne olacakmesaj attim calisio die mesaj atmadi galuba bide aksam konusacagim
hadi bakalım canım inşallah başarırsın sana da yazık ama bi kadın bi erkeği yola getirmenin yolunu illaki bulurCnm cok farkli bazi dusunceleri herseyi diyer erkeklerden farkli galuba ben en en zor olani buldum ve sectim es olarak simdide bas etmek icin ugrasiom ama ya basaracam ya basaracam yada basaramadan gozlerim kapanacak bilmiom bakalum artik ne olacakmesaj attim calisio die mesaj atmadi galuba bide aksam konusacagim
kesinlikle önce bi birlikte gidin zaten sora tek de gidilir kuzucum ne der acaba psikolog çok merak ettim bana da anlat tabi özel olmayan kısımları :)eşim daha öncede dedi gideyim ama ben tek tamam olur dedim ama önce biz çift olarak bi gidelim sonra o tek olarakta gider isterse :) yeterki gidelim
kesinlikle önce bi birlikte gidin zaten sora tek de gidilir kuzucum ne der acaba psikolog çok merak ettim bana da anlat tabi özel olmayan kısımları :)
ben eskiden kv ler uzaktaydı kalmaya gelirdi o gece bana bi haller olurdu eşim derdi ki sende misafirli geceleri bilerek mi seçiyorsunsanırım yasaklar mı tatlı biri gelince uzaktan süzüp dokunamıyorsun onun cazibesi mi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?