2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Canim tanisarak evlenmediniz mi siz cikma veya nusan sureniz olmadi tanımak için

Bebek olmasi icin okunacak dualar ben hergünokudum okuyun kizlar

Estağfirullâhe'l-Azîm ellezî Lâ Ilâhe İllâ Hüve'l Hayyu'l-Kayyûm (Kendisinden başka hiç bir ilâh olmayan, diri ve her an yaratıklarını gözetip duran yüce Allah'tan bağışlanmamı dilerim)" derse, Allah günahlarını deniz suyunun damlaları kadar çok olsa da bağışlar" buyrulmuştur.(Tirmizî)

bu istiğfar duasını sık sık çocuk isteyenler okumalıymış arkadaşlar günde 700 kez okunsun mutlaka deniyor.....

Zekeriya Aleyhisselâm şöyle duâ etti: “Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” Yani: “Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”

birde ben buna ek olarak

'' Rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr '' duasını okudum.. Şifa olsun inşallah herkese

ben 4 cuma uüst üste1000 ya evvel okudum ayrıca hergün istiğfar etmek gerekir onuda yapın birde ben tesbih duası yapmıştım 99 tesbihe her birine tek tek 3 ihlas bir fatiha oku bundan önce abdest al 1 yasin oku 2rekat Allah rrızası için 2 rekat dileğini için 2 rekat Hz, Muhammed peygamberimiz için namaz kil sonra kıbleye doğru otur ve tesbihe ttek tek oku en son imamesine yani 100.yude oku ve bitir Duani et Kıble olan tarafa tesbih yüksek bir yere as dileğini olunca astığın yerden al ve 41 adet tesbih alıp dagitiyosun ben bu ay yaptım cok şükür kabul oldu kızlar

Bende bu ay persembeyi cumaya baglayan gece yaptim 3 gun kaldi insallah Allahim benim duqmida kabul eder

Bende bu ay persembeyi cumaya baglayan gece yaptim 3 gun kaldi insallah Allahim benim duqmida kabul eder

Bende bu ay yaptım tamam yumurtlama zamanımı aynen perşembe cumaya bağlayan gece yaptım çok şükür kabul oldu inş seninde kabul olur

Öğlen ezanının okunmasına şurda dakikalar kaldı.. dimek oluyor ki, öğlen olmuuşşş
Türkiye ye göre Burda 1 saat gerideyiz biz cnm.Burda ezanda okunmadığı için çan sesinden 12 olduğu belli oluyo.azar kızı gil bizden 3 saat ilerdeymiş 13.40 yazmıştı çünkü.:)))

MİDEM BULANIYOR SANIRIM HASTA OLUYORUM DÜNDE İSHAL VARDI
üşütmüşsün canım benim, taze bir nane limon birde sıcak battaniye dicem çalışıyorsun ama nane limonu içip mideni yumuşatabilirsin ,dikkat et havalar bir garip zaten,benimde ayaklarım hiç ısınmıyorki iş yerimiz alttan ısıtmalı olduğu halde...boğazlı kazak kışın üzerimden eksik edemiyorum.geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…