tunaydinGünaydın kızlar nasılsınız
Günaydıınn... Çok şükür..sen nasılsın canım :)Günaydın kızlar nasılsınız
Teşekkürler cnm iyiyim bende çok şükürGünaydıınn... Çok şükür..sen nasılsın canım :)
Kız öğlenden sonramı oldu tünaydın yazmışsın azerikızı:)) alt tarafı 1 saat sizden gerideyiz yani burda 10.35tunaydin
canim bizde saat 13 .40 yani artik oylenKız öğlenden sonramı oldu tünaydın yazmışsın azerikızı:)) alt tarafı 1 saat sizden gerideyiz yani burda 10.35
Canim tanisarak evlenmediniz mi siz cikma veya nusan sureniz olmadi tanımak içinCnm cok farkli bazi dusunceleri herseyi diyer erkeklerden farkli galuba ben en en zor olani buldum ve sectim es olarak simdide bas etmek icin ugrasiom ama ya basaracam ya basaracam yada basaramadan gozlerim kapanacak bilmiom bakalum artik ne olacakmesaj attim calisio die mesaj atmadi galuba bide aksam konusacagim
Öğlen ezanının okunmasına şurda dakikalar kaldı.. dimek oluyor ki, öğlen olmuuşşşKız öğlenden sonramı oldu tünaydın yazmışsın azerikızı:)) alt tarafı 1 saat sizden gerideyiz yani burda 10.35
aynennnnÖğlen ezanının okunmasına şurda dakikalar kaldı.. dimek oluyor ki, öğlen olmuuşşş
ben 4 cuma uüst üste1000 ya evvel okudum ayrıca hergün istiğfar etmek gerekir onuda yapın birde ben tesbih duası yapmıştım 99 tesbihe her birine tek tek 3 ihlas bir fatiha oku bundan önce abdest al 1 yasin oku 2rekat Allah rrızası için 2 rekat dileğini için 2 rekat Hz, Muhammed peygamberimiz için namaz kil sonra kıbleye doğru otur ve tesbihe ttek tek oku en son imamesine yani 100.yude oku ve bitir Duani et Kıble olan tarafa tesbih yüksek bir yere as dileğini olunca astığın yerden al ve 41 adet tesbih alıp dagitiyosun ben bu ay yaptım cok şükür kabul oldu kızlar
Bende bu ay persembeyi cumaya baglayan gece yaptim 3 gun kaldi insallah Allahim benim duqmida kabul eder
geçmiş olsun canım....bende uyandım bi mide bulantısıyla sonra yatakda oyalandım gecti allah tanMİDEM BULANIYOR SANIRIM HASTA OLUYORUMDÜNDE İSHAL VARDI
Türkiye ye göre Burda 1 saat gerideyiz biz cnm.Burda ezanda okunmadığı için çan sesinden 12 olduğu belli oluyo.azar kızı gil bizden 3 saat ilerdeymiş 13.40 yazmıştı çünkü.:)))Öğlen ezanının okunmasına şurda dakikalar kaldı.. dimek oluyor ki, öğlen olmuuşşş
Insallah canim bende yumurtlamadan once yapptimBende bu ay yaptım tamam yumurtlama zamanımı aynen perşembe cumaya bağlayan gece yaptım çok şükür kabul oldu inş seninde kabul olur
Insallah canim bende yumurtlamadan once yapptim
üşütmüşsün canım benim, taze bir nane limon birde sıcak battaniye dicem çalışıyorsun ama nane limonu içip mideni yumuşatabilirsin ,dikkat et havalar bir garip zaten,benimde ayaklarım hiç ısınmıyorki iş yerimiz alttan ısıtmalı olduğu halde...boğazlı kazak kışın üzerimden eksik edemiyorum.geçmiş olsunMİDEM BULANIYOR SANIRIM HASTA OLUYORUMDÜNDE İSHAL VARDI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?