Rabbim iateyen herkese nasip etsin canimayy çok sevindimmmm :) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) artık başlarsın erkek kıyafetlerini almaya mini mini kotlar papyonlar gelsin :)
Niye cvp vermednz kizlar artik beni sevmiyormusunuz
Yok cnm 2 saat carsida dolandm fazla ayaktada kalmadm ama belim ve karnim cok agridi basima agri girdi ..sen naptin cnmAy kız nasıl sevmeyiz geçmiş olsun rahatsızlanmşsn geçti canm dikkat et kendine yediğim birşeymi dokundu acaba
Yok bebiş ya ben başlayım diyorum yarın nolur ki? İçeriğindede adetten sonra başlayın yazmıyor.hayırlısı olsun kuzum adet olursan başlayacaksın değil mi
Rabbim iateyen herkese nasip etsin canimbgun carsida hep bebek elbiselerine baktm ztn
Deli yaaaaşimdi herşey dikkatini çeker seninbizde bugun aşılama yaptık bakalım varsa nasibimizde olucak ama eşimle bakırköyde
laboratuvar a gittik termos içinde spermleri tutuşturdular elimize doğru doktora gittikEşiime dedim bak şimdi D
tuttum termosu sıkıca ahhh annneeemm karnımda taşımadan kucağımda taşıyorum sizieşim koptu gülmekten oda diyor allahım ne hallere düştüm ben diye
Neye basliyorsun cnm :) bu arada nasilsin cnm bayadr gorusemiyoruzYok bebiş ya ben başlayım diyorum yarın nolur ki? İçeriğindede adetten sonra başlayın yazmıyor.
aminnnDeli yaaaaAllah yuzunuzu guldursun insaAllah
hayırdır canım neye başlıyosunYok bebiş ya ben başlayım diyorum yarın nolur ki? İçeriğindede adetten sonra başlayın yazmıyor.
Yok cnm 2 saat carsida dolandm fazla ayaktada kalmadm ama belim ve karnim cok agridi basima agri girdi ..sen naptin cnm
Gitmez mi ya cok tatlilar yaaminnnlaboratuvar bakırköy deydi silivri den oraya gitmek için sabah 6 da yola çıktık :) trafikk vardı ki sorma
eşim spermi verdikten sonra gel çarşıda alışveriş yapalım dedi carusel in ordabenim aklım hep bebek kıyafetlerine gitti
Cnm pikolu olup hemen hamile kalanlari cok gordum kafana takma gelecek minnakin insaAllah:)Dikkat et kendine canm benim vallah ben hiç iyi değilim tıpkı hamilelerde gibiyim baş ağrısı mide bulantısı bata daha var ama gerçekten çok farklıyım bu ay elim test yapmaya gitmiyor korkuyorum biliyorsun dur belki bende piko var zor hamile kalırmışm bunları düşündükçe elim teste gitmiyor bakalım Rabbim hayırlsnı nasip etsin
Afroditim inşallah canım benim. Bu ayda deneyelim bakalım. Bende ilk günü ve silik olduğu gün mü yapsam demiştim arka arkaya olunca sanki sperm birikmiyor. Ya da 3 günlük sperm biriktirip koyu gördüğüm 2.gün yapayım daha garanti. Gerçi bu spermlerin yumurtaya ulaşması da bir kaç gün sürüyormuş. Zamanlama çok önemli.canm bence en koyuyu gördüğün 2.gün yap senin 2 gün koyu kalıyordu değil mi yanlış hatırlamıyorsam, ikinci kez koyuyu görünce yap bi de silikleşince yap 2 gün üst üste sonra da gün aşırıya dönersin hem içerde hazır sperm bulunur hem de 2 günde bir tazelenir.. inşallah bu ay tutar tatlım:)
benim eşim koyu fenerli bende koyu galatasaray lıyım :) eşime dedim storeye bakalım yok fenerium a bakalım dedi ben girmem dedim sonra o fenerium a girdic bende store yeGitmez mi ya cok tatlilar ya
Canım anneni bilmiyordum ben alıntılayamadım geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın.şimdi herşey dikkatini çeker seninbizde bugun aşılama yaptık bakalım varsa nasibimizde olucak ama eşimle bakırköyde
laboratuvar a gittik termos içinde spermleri tutuşturdular elimize doğru doktora gittikEşiime dedim bak şimdi D
tuttum termosu sıkıca ahhh annneeemm karnımda taşımadan kucağımda taşıyorum sizieşim koptu gülmekten oda diyor allahım ne hallere düştüm ben diye
Cnm pikolu olup hemen hamile kalanlari cok gordum kafana takma gelecek minnakin insaAllah:)
aminnn rabbim kimseye yaşatmasın :)Canım anneni bilmiyordum ben alıntılayamadım geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın.
Bugün mogami bir ilaç tavsiye etti canım normalde pko olanlara veriyormuş doktor ama pko olmayanlarda içebiliyormuş hamileliği hızlandırıyormuş. @mgul'um olurda adet olursan ki inşallah olmazsın o zaman sende buna başla derim.Neye basliyorsun cnm :) bu arada nasilsin cnm bayadr gorusemiyoruz
İyiyim kuzum bende sana yazmıştım biraz önce oğluş geliyormuş çok mutlu oldum. Senin keyfin sağlığın yerinde mi kendinize iyi bakın.Neye basliyorsun cnm :) bu arada nasilsin cnm bayadr gorusemiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?