2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Rabbim iateyen herkese nasip etsin canim bgun carsida hep bebek elbiselerine baktm ztn

şimdi herşey dikkatini çeker senin bizde bugun aşılama yaptık bakalım varsa nasibimizde olucak ama eşimle bakırköyde
laboratuvar a gittik termos içinde spermleri tutuşturdular elimize doğru doktora gittik Eşiime dedim bak şimdi D
tuttum termosu sıkıca ahhh annneeemm karnımda taşımadan kucağımda taşıyorum sizi eşim koptu gülmekten oda diyor allahım ne hallere düştüm ben diye

Deli yaaaa Allah yuzunuzu guldursun insaAllah

Deli yaaaa Allah yuzunuzu guldursun insaAllah
aminnn laboratuvar bakırköy deydi silivri den oraya gitmek için sabah 6 da yola çıktık :) trafikk vardı ki sorma
eşim spermi verdikten sonra gel çarşıda alışveriş yapalım dedi carusel in orda benim aklım hep bebek kıyafetlerine gitti

Dikkat et kendine canm benim vallah ben hiç iyi değilim tıpkı hamilelerde gibiyim baş ağrısı mide bulantısı bata daha var ama gerçekten çok farklıyım bu ay elim test yapmaya gitmiyor korkuyorum biliyorsun dur belki bende piko var zor hamile kalırmışm bunları düşündükçe elim teste gitmiyor bakalım Rabbim hayırlsnı nasip etsin
Yok cnm 2 saat carsida dolandm fazla ayaktada kalmadm ama belim ve karnim cok agridi basima agri girdi ..sen naptin cnm

Gitmez mi ya cok tatlilar ya

Cnm pikolu olup hemen hamile kalanlari cok gordum kafana takma gelecek minnakin insaAllah:)

Afroditim inşallah canım benim. Bu ayda deneyelim bakalım. Bende ilk günü ve silik olduğu gün mü yapsam demiştim arka arkaya olunca sanki sperm birikmiyor. Ya da 3 günlük sperm biriktirip koyu gördüğüm 2.gün yapayım daha garanti. Gerçi bu spermlerin yumurtaya ulaşması da bir kaç gün sürüyormuş. Zamanlama çok önemli.

Canım anneni bilmiyordum ben alıntılayamadım geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın.

Neye basliyorsun cnm :) bu arada nasilsin cnm bayadr gorusemiyoruz
Bugün mogami bir ilaç tavsiye etti canım normalde pko olanlara veriyormuş doktor ama pko olmayanlarda içebiliyormuş hamileliği hızlandırıyormuş. @mgul'um olurda adet olursan ki inşallah olmazsın o zaman sende buna başla derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…