2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

canm valla kimi diyor sperm yuma 6saatte ancak ulaşır kimi diyor 1 2 günde.. benim görüşüm çok birikmesine gerek yok tazelenmesi yeterli sonucta o kadar spremden dölleyecek olan bi tanesi ama yine de kendini en ii sen bilirsin kuzum içinden nasıl geliyosa öyle çalış :):)

Bebegim esin ne is yapiyo malum is olanagi cok degil bölüm itibari ile
tatlım 6 yıl öğretmenlik ve müdür yardımcılığı yaptı dershanede sonra abisinin aklına uydu ticaret dedi ama abisi bir iyi bir kötü dolayısıyla vazgeçti şimdi mağazacılığa geçti müdür yardımcısı ama daha 1 ay olmadı işe başlayalı dolayısıyla sıkıştık bikaç aya durumlar düzelir fakat sonrada aöf harcı formasyon parası hsg birde ankarada yurtta kalacağım buda 2 bine patlar bunları düşününce zorlanıcaz...düğünde takılanları babama verdim ev kredisine gitti keşke bi 3-4 ayırsaydım diyorum...ben atandığım an eşim işten çıkıp o da hazırlanacak üstelik o sayısalcı ayrıca tarihte de iyi yani rahat alır sosyolog olarak atanır malum sosyolojide okuyoruz...böyle işte

Canim olur da gelirsin aksilik olur yer sorun olur bak ben musaitim yabanci degilsin bolum arkadaşimin esisin buyur gel ciddiyim gülme ☺☺☺
yaaaaaaa kıyamam sağolasın teklif etmen bile yeter...

Kızlar Herkese Merhaba Annemin .rahatsızlığından bahsetmiştim ondan dolayı giremedim ve çok şükür annem göğüs kanserini yendi. bende buşgun aşılama yaptırdım ve beklemedeyim :)
çok çok sevindim Allahım bi daha yaşatmasın...senin aşılamanda hayırlı olsun canım 15 ten geriye sayıyoruz o zaman

Güldürdün beni.Benim koca yı sperm testine gitmeye bile ikna edemem ben. Adam konusunu bile açtırmaz seninki iyiymiş

Şiddetli mide ağrısı yaşıyorum kızlar veya üst karın bu saatte uyuyamıyorum da çok ağrıyor :'(

Kızlar Herkese Merhaba Annemin .rahatsızlığından bahsetmiştim ondan dolayı giremedim ve çok şükür annem göğüs kanserini yendi. bende buşgun aşılama yaptırdım ve beklemedeyim :)
ohh ne güzel tatlım hadi bakalım inş tutmuştur

ateş yerlerde bugün lovelym gelecek biliyorum .. tatlım hamile kalmayı hangi açıdan kolaylaştırıyor bu ilaç sen aldın tatlım başladın mı peki, reglin ilk günü mü başlanıyormuş bi de benim eşim varikosel geçmişi var o da kafamı karıştırıyor kendisine dilimin ucuna geliyor söyleyemiyorum da çok alınır kafaya takar, bu ara sınavları var kafası karışmasın istiyorum

iyiyimmmm tatlım sen nassınnn bugun yoğundum yetişemedim sana cevap veremedim .. regl oldum şükür gecikmedi bu sefer ama simsiyah geliyo hayırdır inşalllah kist eriyodur :)

canım inşallah eriyip gider biterr ohh çok şükür vücutlarımız dengesini bi bulsun da hayırlısıyla rahatlayalım :)

Günaydın kızlar benim adetim 24 Kasım'da olucak bu gün ayın 18 sabah-sabah ilişkide olduk bi bakdım çarşaf kan olmuş silindikde mendil kan oldu ama adet kanaması gibi değil kızlar acaba adetimi olucak bu kadar erken yoksa embriyo rahime tutunmuş ola bilir bunun için kan geldi benim Gibi olubda gebe kalanlar yardımcı olun bana hiç adet ağrım falan da yok yalnızca belim ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…