İnofolic canım sende bir araştır.hayırdır canım neye başlıyosun
canm valla kimi diyor sperm yuma 6saatte ancak ulaşır kimi diyor 1 2 günde.. benim görüşüm çok birikmesine gerek yok tazelenmesi yeterli sonucta o kadar spremden dölleyecek olan bi tanesi ama yine de kendini en ii sen bilirsin kuzum içinden nasıl geliyosa öyle çalış :):)Afroditim inşallah canım benim. Bu ayda deneyelim bakalım. Bende ilk günü ve silik olduğu gün mü yapsam demiştim arka arkaya olunca sanki sperm birikmiyor. Ya da 3 günlük sperm biriktirip koyu gördüğüm 2.gün yapayım daha garanti. Gerçi bu spermlerin yumurtaya ulaşması da bir kaç gün sürüyormuş. Zamanlama çok önemli.
16 miz bitiyor 17 ye giriyoruz insaAllah:)İnşallah canm seninki kaç haftalık oldu
şu ilacı bende bi arastırayım canm kistten kurtulursam bu ay inşallah belki kullanırım..İnofolic canım sende bir araştır.
Iyiyiz cnm arada agrilarm oluyor oyle idare ediyoruz iste oglusum sizin gibi guzel teyzeleri cok operrrİyiyim kuzum bende sana yazmıştım biraz önce oğluş geliyormuş çok mutlu oldum. Senin keyfin sağlığın yerinde mi kendinize iyi bakın.
o vakit hayırlısı olsun balım eğer hamiş kalırsan kendimede pay çıkarıcam senin aklına bunu soktum diyeYok bebiş ya ben başlayım diyorum yarın nolur ki? İçeriğindede adetten sonra başlayın yazmıyor.
tatlım 6 yıl öğretmenlik ve müdür yardımcılığı yaptı dershanede sonra abisinin aklına uydu ticaret dedi ama abisi bir iyi bir kötü dolayısıyla vazgeçti şimdi mağazacılığa geçti müdür yardımcısı ama daha 1 ay olmadı işe başlayalı dolayısıyla sıkıştık bikaç aya durumlar düzelir fakat sonrada aöf harcı formasyon parası hsg birde ankarada yurtta kalacağım buda 2 bine patlar bunları düşününce zorlanıcaz...düğünde takılanları babama verdim ev kredisine gitti keşke bi 3-4 ayırsaydım diyorum...ben atandığım an eşim işten çıkıp o da hazırlanacak üstelik o sayısalcı ayrıca tarihte de iyi yani rahat alır sosyolog olarak atanır malum sosyolojide okuyoruz...böyle işteBebegim esin ne is yapiyo malum is olanagi cok degil bölüm itibari ile
yaaaaaaa kıyamam sağolasın teklif etmen bile yeter...Canim olur da gelirsin aksilik olur yer sorun olur bak ben musaitim yabanci degilsin bolum arkadaşimin esisin buyur gel ciddiyim gülme ☺☺☺
çok çok sevindim Allahım bi daha yaşatmasın...senin aşılamanda hayırlı olsun canım 15 ten geriye sayıyoruz o zamanKızlar Herkese Merhaba Annemin .rahatsızlığından bahsetmiştim ondan dolayı giremedim ve çok şükür annem göğüs kanserini yendi. bende buşgun aşılama yaptırdım ve beklemedeyim :)
Güldürdün beni.Benim koca yı sperm testine gitmeye bile ikna edemem ben. Adam konusunu bile açtırmaz seninki iyiymişşimdi herşey dikkatini çeker seninbizde bugun aşılama yaptık bakalım varsa nasibimizde olucak ama eşimle bakırköyde
laboratuvar a gittik termos içinde spermleri tutuşturdular elimize doğru doktora gittikEşiime dedim bak şimdi D
tuttum termosu sıkıca ahhh annneeemm karnımda taşımadan kucağımda taşıyorum sizieşim koptu gülmekten oda diyor allahım ne hallere düştüm ben diye
ohh ne güzel tatlım hadi bakalım inş tutmuşturKızlar Herkese Merhaba Annemin .rahatsızlığından bahsetmiştim ondan dolayı giremedim ve çok şükür annem göğüs kanserini yendi. bende buşgun aşılama yaptırdım ve beklemedeyim :)
ateş yerlerde bugün lovelymBugün mogami bir ilaç tavsiye etti canım normalde pko olanlara veriyormuş doktor ama pko olmayanlarda içebiliyormuş hamileliği hızlandırıyormuş.Pamukprncess 'um olurda adet olursan ki inşallah olmazsın o zaman sende buna başla derim.
Günaydın canım inşallah iyi olur hamilemisin?Günaydın canlarım :)
Birazdan dr randevum var. Kanama hala devam hayırlısı artık dua edin iyi olsun
iyiyimmmm tatlım sen nassınnn bugun yoğundum yetişemedim sana cevap veremedim .. regl oldum şükür gecikmedi bu sefer ama simsiyah geliyo hayırdır inşalllah kist eriyodur :)
Günaydın canlarım :)
Birazdan dr randevum var. Kanama hala devam hayırlısı artık dua edin iyi olsun
Hayır cnm adetim erken oldu da haka devam ediyor yani 8 gün oldu ve yoğun inşallah bi şey çıkmazGünaydın canım inşallah iyi olur hamilemisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?