2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Kızlar Herkese Merhaba Annemin .rahatsızlığından bahsetmiştim ondan dolayı giremedim ve çok şükür annem göğüs kanserini yendi. bende buşgun aşılama yaptırdım ve beklemedeyim :)

canım çok çok sevindim rabb,m bir daha vermesinn allahım kimselerin evine . seninde aşılaman hayırlı olsun inşallah bu güzel haberin üstüne bir güzel haber daha alırız :)

kanaman devam ederse bir beta hcg yaptır derim ve 26 sına kadar ilişkiye girmeyin eğer hamileysen zarar vermiş olabilir ya da verebilirsin o yüzden korunmakta fayda var ama sen bilirsin canım

Cnm tamda benim böyle oldu işte ilişkiden sonra hafif pembe akıntı ertsi gün biraz daha oldu sonrakigün iyice koyulaştı inşallah senin ki tutunmadır

Yok bebiş ya ben başlayım diyorum yarın nolur ki? İçeriğindede adetten sonra başlayın yazmıyor.

ya kafanıza göre ilaç almakta nerden çıktı ne olursa olsun kimyasal ben tüm doktorların önerdiği ama kendi doktorumun kimysal diye karşı çıkıtğı şuan için gereksiz bulduğu coraspini bile almıyorum kaldı ki siz neler alıyorsunuz ahh lovely im ahh alma onları lütfen bi iki ay daha araştıralım en azından

Kızlar kafam çok karışık yaa geçen ay 1 hafta önce geldi adetim şimdi de 10 gun var gelmesine eğer yine degisiklik olmazsa ama ben bogazlarim dan dolayi fena hastayım yutkunamiyorum dün gece ateslendim eşim acile götürdü Dr ilaç verdi ama korkarak kullaniyorum eğer bebek varsa diye Rabbim büyük varsa da bişey olmaz inşaallah dimi yoksa da önümüzdeki zamanda olur inşallah

canım geçmiş olsun ilaç almasan olmaz mı tabi çok ateşin yoksa ateş önemli ayrıca keşke bi kan testi baktırıp kullansaydın yani bunlar önemli her ilaç hafif değil malesef

kızlar benim reglim 22-23 kasım gibi şimdi son hafta ilişki yasakmı bebek tutunmaya çalışıyorsa zarar mı verir, lütfennnnn cevaplayınnnn

tatlım korkma bu kadar.. ev sahgibimizin oğlu karısıyla kaza yapmış 6 yaşındaki kızları ölmüş, kadın ise yeni hamile ve herkesten saklamış sonra tekerin altında kalmış kırığı çok, sivasta günde 3 kez röntgendir, nediir çekmişler.. sonra kadın uyanıp kzını sormuş tabi yaşıyor iyi demişler.. sonra anne ben hamileydim demiş.. paniklemişler kesin sakatlık olacak, doktoru zorlamışlar doktor almamış bebeği, bişey olmayacak diye.. neyse kadın eve gelince öğreniyor kızının öldüğünü de..9 ay yatıyor doğuma kadar 40 ı çıkıyor kadın yürümeyi unutmuş, kemikler kendiliğinden kaynamış falan.. ağrılar çekmiş velhasıl, umarım bişey olmamıştır kötü düşünme.. o kadının doğan çocuktan sonra 6 sene olmamış başka çocuğu o çocuğu aldırsalarmış dedim kadın kafayı yerdi valla.. 6 yıl sonra olmuş tabi.. Rabbim hayırlısını versin her zma :)

Canım adet bittikten sonra başlanıyormuş sanırım ama eczacı istediğiniz zaman başlayabilirsiniz dedi bana içeriğindede yazmıyor adetten sonra diye. Ben şimdi içtim bir bardak. Suya karıştırıyorsun görüntü olarak nişasta gibi bişiy ama suda tadı değişmiyor su tadını alıyorsun. İnşallah olurda hamile kalırsam eşime doğum günü sürprizi yapıcam.

kızlar benim reglim 22-23 kasım gibi şimdi son hafta ilişki yasakmı bebek tutunmaya çalışıyorsa zarar mı verir, lütfennnnn cevaplayınnnn

hamileliğini 2 3 aylıkken öğrenenler var doktorlar rahat olun diyorlar yani her ay böyle 6 gün dikkat et bir de adet ol ayın yarısını ilişkiden mahrum geçirmek mantıklı değil ama bence yine de dikkatli ol mesela bu aralıkta sadece bir kere arada yap yani ne yardan ne serden benim fikrim :):)

hay yarabbi o insülini düzenliyormuş o yüzden kullananlar kilo vermiş birde ama senin tüm bunlara ihtiyacın yokki çok şükür neyse hayırlısı olsun yine de :)

Kaygılım bu ilacı doktorlar yazıyor zaten. Eczacının eşide kullanmış zaten folic asit merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…