Kızlar Herkese Merhaba Annemin .rahatsızlığından bahsetmiştim ondan dolayı giremedim ve çok şükür annem göğüs kanserini yendi. bende buşgun aşılama yaptırdım ve beklemedeyim :)
Olur cnm yaxarım sizlerden başka kimseye söyleyemiyorum zaten :)günaydın inşallah iyi olur bizide haberdar et :)
Inşallah canım hiç bi şey çıkmaz bazen böyle oluyor.Hayır cnm adetim erken oldu da haka devam ediyor yani 8 gün oldu ve yoğun inşallah bi şey çıkmaz
Öyle umuyorum cnm bendeInşallah canım hiç bi şey çıkmaz bazen böyle oluyor.
Günaydın kızlar benim adetim 24 Kasım'da olucak bu gün ayın 18 sabah-sabah ilişkide olduk bi bakdım çarşaf kan olmuş silindikde mendil kan oldu ama adet kanaması gibi değil kızlar acaba adetimi olucak bu kadar erken yoksa embriyo rahime tutunmuş ola bilir bunun için kan geldi benim Gibi olubda gebe kalanlar yardımcı olun bana hiç adet ağrım falan da yok yalnızca belim ağrıyor
Cnm tamda benim böyle oldu işte ilişkiden sonra hafif pembe akıntı ertsi gün biraz daha oldu sonrakigün iyice koyulaştı inşallah senin ki tutunmadırGünaydın kızlar benim adetim 24 Kasım'da olucak bu gün ayın 18 sabah-sabah ilişkide olduk bi bakdım çarşaf kan olmuş silindikde mendil kan oldu ama adet kanaması gibi değil kızlar acaba adetimi olucak bu kadar erken yoksa embriyo rahime tutunmuş ola bilir bunun için kan geldi benim Gibi olubda gebe kalanlar yardımcı olun bana hiç adet ağrım falan da yok yalnızca belim ağrıyor
Bu gün geçti yarın gidicem canım test yaptırmaya inşallah hamileyimdir.kanaman devam ederse bir beta hcg yaptır derim ve 26 sına kadar ilişkiye girmeyin eğer hamileysen zarar vermiş olabilir ya da verebilirsin o yüzden korunmakta fayda var ama sen bilirsin canım
İnşallah canım benim.Cnm tamda benim böyle oldu işte ilişkiden sonra hafif pembe akıntı ertsi gün biraz daha oldu sonrakigün iyice koyulaştı inşallah senin ki tutunmadır
Yok bebiş ya ben başlayım diyorum yarın nolur ki? İçeriğindede adetten sonra başlayın yazmıyor.
Kızlar kafam çok karışık yaa geçen ay 1 hafta önce geldi adetim şimdi de 10 gun var gelmesine eğer yine degisiklik olmazsa ama ben bogazlarim dan dolayi fena hastayım yutkunamiyorum dün gece ateslendim eşim acile götürdü Dr ilaç verdi ama korkarak kullaniyorum eğer bebek varsa diye Rabbim büyük varsa da bişey olmaz inşaallah dimi yoksa da önümüzdeki zamanda olur inşallah
tatlım korkma bu kadar.. ev sahgibimizin oğlu karısıyla kaza yapmış 6 yaşındaki kızları ölmüş, kadın ise yeni hamile ve herkesten saklamış sonra tekerin altında kalmış kırığı çok, sivasta günde 3 kez röntgendir, nediir çekmişler.. sonra kadın uyanıp kzını sormuş tabi yaşıyor iyi demişler.. sonra anne ben hamileydim demiş.. paniklemişler kesin sakatlık olacak, doktoru zorlamışlar doktor almamış bebeği, bişey olmayacak diye.. neyse kadın eve gelince öğreniyor kızının öldüğünü de..9 ay yatıyor doğuma kadar 40 ı çıkıyor kadın yürümeyi unutmuş, kemikler kendiliğinden kaynamış falan.. ağrılar çekmiş velhasıl, umarım bişey olmamıştır kötü düşünme.. o kadının doğan çocuktan sonra 6 sene olmamış başka çocuğu o çocuğu aldırsalarmış dedim kadın kafayı yerdi valla.. 6 yıl sonra olmuş tabi.. Rabbim hayırlısını versin her zma :)Kızlar kafam çok karışık yaa geçen ay 1 hafta önce geldi adetim şimdi de 10 gun var gelmesine eğer yine degisiklik olmazsa ama ben bogazlarim dan dolayi fena hastayım yutkunamiyorum dün gece ateslendim eşim acile götürdü Dr ilaç verdi ama korkarak kullaniyorum eğer bebek varsa diye Rabbim büyük varsa da bişey olmaz inşaallah dimi yoksa da önümüzdeki zamanda olur inşallah
ateş yerlerde bugün lovelymgelecek biliyorum .. tatlım hamile kalmayı hangi açıdan kolaylaştırıyor bu ilaç sen aldın tatlım başladın mı peki, reglin ilk günü mü başlanıyormuş bi de benim eşim varikosel geçmişi var o da kafamı karıştırıyor kendisine dilimin ucuna geliyor söyleyemiyorum da çok alınır kafaya takar, bu ara sınavları var kafası karışmasın istiyorum
kızlar benim reglim 22-23 kasım gibi şimdi son hafta ilişki yasakmı bebek tutunmaya çalışıyorsa zarar mı verir, lütfennnnn cevaplayınnnn
günaydın şekerler
Canım adet bittikten sonra başlanıyormuş sanırım ama eczacı istediğiniz zaman başlayabilirsiniz dedi bana içeriğindede yazmıyor adetten sonra diye. Ben şimdi içtim bir bardak. Suya karıştırıyorsun görüntü olarak nişasta gibi bişiy ama suda tadı değişmiyor su tadını alıyorsun. İnşallah olurda hamile kalırsam eşime doğum günü sürprizi yapıcam.
ya kafanıza göre ilaç almakta nerden çıktı ne olursa olsun kimyasal ben tüm doktorların önerdiği ama kendi doktorumun kimysal diye karşı çıkıtğı şuan için gereksiz bulduğu coraspini bile almıyorum kaldı ki siz neler alıyorsunuz ahh lovely im ahh alma onları lütfen bi iki ay daha araştıralım en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?