Kaygılım bu ilacı doktorlar yazıyor zaten. Eczacının eşide kullanmış zaten folic asit merak etme.
hay yarabbi o insülini düzenliyormuş o yüzden kullananlar kilo vermiş birde ama senin tüm bunlara ihtiyacın yokki çok şükür neyse hayırlısı olsun yine de :)
peki bakalım eşinin d günü ne zaman ?
Kuzucum hamile kalmayı kolaylaştırıyor, saç dökülmesini önlüyor, adetleri düzene sokuyor daha bir çok şey. Kullananlar ilaçtan kilo vermediğini söylüyor ama eğer böyle bir etkiside varsa süper çünkü pkolular kullanıyor bildiğim kadarıyla ve pko varsa kiloda var demektir ve kiloluyken hamile kalmakta zordur o nedenle kilo verdirip hamile kalmayı da kolaylaştırıyor olabilir ama saçlarım da deli gibi dökülürken az birazda kilo almışken verdirse hiçte fena olmaz hani.
9 aralık kocişkomun doğum günü.
hay yarabbi o insülini düzenliyormuş o yüzden kullananlar kilo vermiş birde ama senin tüm bunlara ihtiyacın yokki çok şükür neyse hayırlısı olsun yine de :)
çok sert bi ilişki yaşamıosanız hiiiiç bişey olmaz canımkızlar benim reglim 22-23 kasım gibi şimdi son hafta ilişki yasakmı bebek tutunmaya çalışıyorsa zarar mı verir, lütfennnnn cevaplayınnnn
bayanlar bu ılacın adı nedır acaba merak ettım
çok sert bi ilişki yaşamıosanız hiiiiç bişey olmaz canımama şu da var kafa karışırıcı olmak istemem annemin ilk bebeği ilişki esnasında düşmüş ama o zaten riskli bi hamilelikmiş
İNOFOLİC üzümüm :)
http://www.hamilelikformulu.com/
kızlar bu siteye bi bakın
bayanlar bu ılacın adı nedır acaba merak ettım
canlarım bu bahsettıgınız ılactan kullandım ole kafanıza gore kullanılacak ılac degıl folık asıt ve klomen karısımı bır ılac olup takıplı kullanılmadıgında yumurtaları kıste donusturuyor ayrıca bu ılca tup bebek tedavısınde de kullanılan bır ılactır lutfen kulaktan dolma bılgılerle ılac almayın yarardan fazla zararı dokununca canınız yanar 1 yıla yakın gebelık olusmuyorsa once doktora gıdıp esınızın sperm testı sızınde yumurtalık ve kanallarınız tıkalımı dıye baktırmanız lazım onlarda sorun yoksa doktor kontrolunde ılac tedavısı gerekıyor yeterlı gelmesse asılama tup bebebge gecılıyor once lutfen kontrollerınızı yaptırıp neden gebe kalamadıgınızı ogrenın bılıyorum bende sızın yollarınızdan gectım hemde cok uzucu sekıllerde ama nolur yapmayın boyle
İnş bu ay hamiş görürüm seni kuzum bat ne senin :) bebebeğim benim kırmızı geldi gelecek ateşim 36.2 ye düştü adet oldum geçen ay bu ay da şuan 36.2 oldu bugünCanım adet bittikten sonra başlanıyormuş sanırım ama eczacı istediğiniz zaman başlayabilirsiniz dedi bana içeriğindede yazmıyor adetten sonra diye. Ben şimdi içtim bir bardak. Suya karıştırıyorsun görüntü olarak nişasta gibi bişiy ama suda tadı değişmiyor su tadını alıyorsun. İnşallah olurda hamile kalırsam eşime doğum günü sürprizi yapıcam.
canlarım bu bahsettıgınız ılactan kullandım ole kafanıza gore kullanılacak ılac degıl folık asıt ve klomen karısımı bır ılac olup takıplı kullanılmadıgında yumurtaları kıste donusturuyor ayrıca bu ılca tup bebek tedavısınde de kullanılan bır ılactır lutfen kulaktan dolma bılgılerle ılac almayın yarardan fazla zararı dokununca canınız yanar 1 yıla yakın gebelık olusmuyorsa once doktora gıdıp esınızın sperm testı sızınde yumurtalık ve kanallarınız tıkalımı dıye baktırmanız lazım onlarda sorun yoksa doktor kontrolunde ılac tedavısı gerekıyor yeterlı gelmesse asılama tup bebebge gecılıyor once lutfen kontrollerınızı yaptırıp neden gebe kalamadıgınızı ogrenın bılıyorum bende sızın yollarınızdan gectım hemde cok uzucu sekıllerde ama nolur yapmayın boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?