2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

hay yarabbi o insülini düzenliyormuş o yüzden kullananlar kilo vermiş birde ama senin tüm bunlara ihtiyacın yokki çok şükür neyse hayırlısı olsun yine de :)

Kuzucum hamile kalmayı kolaylaştırıyor, saç dökülmesini önlüyor, adetleri düzene sokuyor daha bir çok şey. Kullananlar ilaçtan kilo vermediğini söylüyor ama eğer böyle bir etkiside varsa süper çünkü pkolular kullanıyor bildiğim kadarıyla ve pko varsa kiloda var demektir ve kiloluyken hamile kalmakta zordur o nedenle kilo verdirip hamile kalmayı da kolaylaştırıyor olabilir ama saçlarım da deli gibi dökülürken az birazda kilo almışken verdirse hiçte fena olmaz hani.

BENDE çok kilo aldımm şu sıra daha iyiyim dikkat ediyorum ama daha da dikkat etmem lazım acilen diyete girdim yani az yiyorum her şeyi yiyorum tatlı vs hariç bu ay 5 kilo versem süper olucak

kızlar benim reglim 22-23 kasım gibi şimdi son hafta ilişki yasakmı bebek tutunmaya çalışıyorsa zarar mı verir, lütfennnnn cevaplayınnnn
çok sert bi ilişki yaşamıosanız hiiiiç bişey olmaz canım ama şu da var kafa karışırıcı olmak istemem annemin ilk bebeği ilişki esnasında düşmüş ama o zaten riskli bi hamilelikmiş

çok sert bi ilişki yaşamıosanız hiiiiç bişey olmaz canım ama şu da var kafa karışırıcı olmak istemem annemin ilk bebeği ilişki esnasında düşmüş ama o zaten riskli bi hamilelikmiş

işte bende öyle düşünüyorum bir yandan olacak olan olur allaha emanet diyorum ama diğer yandan hamiş kalırsam ilişki olmayacak ilk zamanlar diyorum çünkü bende kimyasalda ilişki yaşamıştım

İNOFOLİC üzümüm :)

canlarım bu bahsettıgınız ılactan kullandım ole kafanıza gore kullanılacak ılac degıl folık asıt ve klomen karısımı bır ılac olup takıplı kullanılmadıgında yumurtaları kıste donusturuyor ayrıca bu ılca tup bebek tedavısınde de kullanılan bır ılactır lutfen kulaktan dolma bılgılerle ılac almayın yarardan fazla zararı dokununca canınız yanar 1 yıla yakın gebelık olusmuyorsa once doktora gıdıp esınızın sperm testı sızınde yumurtalık ve kanallarınız tıkalımı dıye baktırmanız lazım onlarda sorun yoksa doktor kontrolunde ılac tedavısı gerekıyor yeterlı gelmesse asılama tup bebebge gecılıyor once lutfen kontrollerınızı yaptırıp neden gebe kalamadıgınızı ogrenın bılıyorum bende sızın yollarınızdan gectım hemde cok uzucu sekıllerde ama nolur yapmayın boyle

Bende öyle düşündüm düşük yapmış bir insan olarak herkesten tedbirli ve kaygılı olmam gerekli ama her iyi denileni alamam coraspini bile almadım 2.doktor önermedi diye hala onu düşünüyorum . Lovely35 Mogami A Afrodit üzümün ilaç yorumunu yukarıda okuyabilirsiniz ...

Kızlar dr çıktım. Testlere baktı ekstra test ekledi perşembe günü yapılacak. Kanama olduğu için alttan bakmadı buna sevindim çünkü diğer gittiklerim bakıyordu. Primolout-N verdi kesmesi için kanama durunca alttan bakacakmış miyom yada yara var mı diye Üstelik dedi ki kürtaj da yapabiliriz dedi bazı testler yapacakmış onun için neden dedim sadece gebelikte kürtaj olmazmı ş rahim içini temizlemek için gerek olabilir dedi inşallah olmaz dedi. Kanama kesilince tekrar gideceğim
Ewt sonuçlar bu işte bu dr güven verdi umarım boşa gitmez

aynen oyle canım ben zaten normal yolla gebe kalamayan bırı oldugum ıcın bahsettıgınız ılacların cogunu kullandım ılkınde sadece klomen kullanmıstım bunda mesela troıd ılacı klomen seker ılacı ve ayrıca kortızon kullandım anlayacagınız her ılac herkezde aynı tepkıyı vermıyor aman derım once lutfen doktora gıdıp problemın ne oldugunu ogrenın cok guzel yumurtlayabılırsınız bırden cokta yumurtanız olabılır ama kalanllarda tıkanıklık varsa gebe kalamssınız ve senelerce ugrasırsınız yada esınızın sperm sayısı az olabılır yada sperm sayısı yeterlı olup hızı yavas olabılır yada erkeklerın zamanında cok eslılık gecırmesınden dolayı bır mıkrop varmıs buda kadınlara gecınce gebelıgın olusmasına engel oluyormus bunları bılın bende ılk gebelıgımde bana ne deseler yapacak pozısyondaydım emın olun su anda bılınclendım dogru doktor ve dogru ılaclarla tabıkı oncelıkle allahımın vermesı gerekıyor sız elınızden gelenı yapın

he bu arada sıze verebılecegım en guzel onerıyı vereyım ben ev yapımı bulabılırsenız eger ev yapımı ıncır recelı kahvaltıda 1 tane yıyın her gun duzenlı olarak bununda yumurta ıcın cok faydası var emın olun

İnş bu ay hamiş görürüm seni kuzum bat ne senin :) bebebeğim benim kırmızı geldi gelecek ateşim 36.2 ye düştü adet oldum geçen ay bu ay da şuan 36.2 oldu bugün acaba ateşin yanılma payı var mıdır

Canım inofolic folik asit içeriyor ancak klomen en içermiyor bunu sordum ayrıca yumurta takibi gerektirmiyor öyle bir ilaç değil bu zaten gıda takviyesi diye geçiyor yumurta takibi klomen yada serephone tarzı ilaçlarda gerekli çünkü çatlatma iğnesi şart o ilaçlarda ve kist yapabilir ancak inofolic böyle değil ama Steven doktoruna sorsun öyle kullansın doktor gebe kalmak isteyen herkes kullanabilir demis

Canım ben ilacı bayağı araştırdım hala da okuyorum üzümün söyledikleri kafamı karıştırdı diye ama ilaç inozitol+folic asitten oluşuyor. Yumurtanın güzel olgunlaşıp çatlamasını ve sperm geçişini hızlandırdığını söylüyorlar. Zaten ben şuan yumurtlama döneminde olduğum için sadece bir paket içeceğim sabahları.

Bu arada inofolic kullananlar yazarak kk'daki yorumlara da ulaşabilirsiniz. Eczacıma danışarak aldım eşi de kullanmış tavsiye etti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…