Kızlar dr çıktım. Testlere baktı ekstra test ekledi perşembe günü yapılacak. Kanama olduğu için alttan bakmadı buna sevindim çünkü diğer gittiklerim bakıyordu. Primolout-N verdi kesmesi için kanama durunca alttan bakacakmış miyom yada yara var mı diye Üstelik dedi ki kürtaj da yapabiliriz dedi bazı testler yapacakmış onun için neden dedim sadece gebelikte kürtaj olmazmı ş rahim içini temizlemek için gerek olabilir dedi inşallah olmaz dedi. Kanama kesilince tekrar gideceğim
Ewt sonuçlar bu işte bu dr güven verdi umarım boşa gitmez
Kızlar dr çıktım. Testlere baktı ekstra test ekledi perşembe günü yapılacak. Kanama olduğu için alttan bakmadı buna sevindim çünkü diğer gittiklerim bakıyordu. Primolout-N verdi kesmesi için kanama durunca alttan bakacakmış miyom yada yara var mı diye Üstelik dedi ki kürtaj da yapabiliriz dedi bazı testler yapacakmış onun için neden dedim sadece gebelikte kürtaj olmazmı ş rahim içini temizlemek için gerek olabilir dedi inşallah olmaz dedi. Kanama kesilince tekrar gideceğim
Ewt sonuçlar bu işte bu dr güven verdi umarım boşa gitmez
bu ilaç ne için kullanılıyor kızlar
İnş bu ay hamiş görürüm seni kuzum bat ne senin :) bebebeğim benim kırmızı geldi gelecek ateşim 36.2 ye düştü adet oldum geçen ay bu ay da şuan 36.2 oldu bugünacaba ateşin yanılma payı var mıdır
Canım inofolic folik asit içeriyor ancak klomen en içermiyor bunu sordum ayrıca yumurta takibi gerektirmiyor öyle bir ilaç değil bu zaten gıda takviyesi diye geçiyor yumurta takibi klomen yada serephone tarzı ilaçlarda gerekli çünkü çatlatma iğnesi şart o ilaçlarda ve kist yapabilir ancak inofolic böyle değil ama Steven doktoruna sorsun öyle kullansın doktor gebe kalmak isteyen herkes kullanabilir demis
İNOFOLİC üzümüm :)
İNOFOLİC üzümüm :)
canım bu ilacı reçetesiz alıp kullanabilirmiyim çok duydum kullanıp memnun kalan çokİNOFOLİC üzümüm :)
Canım inofolic folik asit içeriyor ancak klomen en içermiyor bunu sordum ayrıca yumurta takibi gerektirmiyor öyle bir ilaç değil bu zaten gıda takviyesi diye geçiyor yumurta takibi klomen yada serephone tarzı ilaçlarda gerekli çünkü çatlatma iğnesi şart o ilaçlarda ve kist yapabilir ancak inofolic böyle değil ama Steven doktoruna sorsun öyle kullansın doktor gebe kalmak isteyen herkes kullanabilir demis
kısmetten öteye gidilmez tabi ilişki olcak ama tedbiri elden bırakmamak lazım şu da var anneannem annemi istememiş ilk çocukla arasında fark yok die ağır kaldırmış hoplamış zıplamış ama anneme hiçbişey olmamış bu dünyada yaşayacak günü varsa sen naparsan yap yaşar :)işte bende öyle düşünüyorum bir yandan olacak olan olur allaha emanet diyorum ama diğer yandan hamiş kalırsam ilişki olmayacak ilk zamanlar diyorum çünkü bende kimyasalda ilişki yaşamıştım
[aynen oyle canım ben zaten normal yolla gebe kalamayan bırı oldugum ıcın bahsettıgınız ılacların cogunu kullandım ılkınde sadece klomen kullanmıstım bunda mesela troıd ılacı klomen seker ılacı ve ayrıca kortızon kullandım anlayacagınız her ılac herkezde aynı tepkıyı vermıyor aman derım once lutfen doktora gıdıp problemın ne oldugunu ogrenın cok guzel yumurtlayabılırsınız bırden cokta yumurtanız olabılır ama kalanllarda tıkanıklık varsa gebe kalamssınız ve senelerce ugrasırsınız yada esınızın sperm sayısı az olabılır yada sperm sayısı yeterlı olup hızı yavas olabılır yada erkeklerın zamanında cok eslılık gecırmesınden dolayı bır mıkrop varmıs buda kadınlara gecınce gebelıgın olusmasına engel oluyormus bunları bılın bende ılk gebelıgımde bana ne deseler yapacak pozısyondaydım emın olun su anda bılınclendım dogru doktor ve dogru ılaclarla tabıkı oncelıkle allahımın vermesı gerekıyor sız elınızden gelenı yapın
canım bu ilacı reçetesiz alıp kullanabilirmiyim çok duydum kullanıp memnun kalan çok
peki sen kullandınmı canm sabah akşam 1 adet olarak kullanılıyor diye okudumEvet reçetesiz satılıyor canım kutusunun üzerinde tavsiye edilen satış fiyatı da yazıyor 24.90 sanırım.
Canım benim bat değişiyor ya şu son 2 aydır o nedenle ovulasyonda çatlamayı görüp kesin tarihi söylücem şuan bende bilmiyorum. 3'lü hesaplayıcılar 5 aralık veriyor.
sen ateş ölçmüşmüydün tatlımGebeligi hizlandirmak icin cnm
canım bende araştırayım bi.evet çok pahalıdır eminim.bir kolayı bulunur sen niyet ettikten sonra.anlıyorum böyle 2 ye bölünmekte çok zor, hocalar izin verdikçe devamsızlığınıda kullanırsın.bir şekilde biter sen merak etme.ahh kuzum yaa yatacak yer bulursam kendime iş görüşmeye kalsın...son çare özel yurtlara bakıcam onlarda ateş pahası...şu beytepe davası çabuk kapansın istiyorum tek güzel yanı formasyon almak ve sizlerle yanyana gelmek olacak
[
peki sen benim coraspin kullanmama ne diyorsun bi doktor önerdi öbürü önermedi 2.ye düşük olursa testler yapılır öyle kullanabilirsin bu ilacı dedi?
sız nasıl ıstersenız canım ben soylemem gerekenı soyleyeyımde ısteyen kullansın ıstemeyen kullanmasın sonucta hayat ve karar onların benım degıl klomen ve serephonede catlatma ıgnesı sart demıssın ben ıkı gebelıgımdede onlardan kullanmıs ve catlatma ıgnesı kullanmadım dedımya herkezın bunyesı aynı degıl
Canım ben ilacı bayağı araştırdım hala da okuyorum üzümün söyledikleri kafamı karıştırdı diye ama ilaç inozitol+folic asitten oluşuyor. Yumurtanın güzel olgunlaşıp çatlamasını ve sperm geçişini hızlandırdığını söylüyorlar. Zaten ben şuan yumurtlama döneminde olduğum için sadece bir paket içeceğim sabahları.
Bu arada inofolic kullananlar yazarak kk'daki yorumlara da ulaşabilirsiniz. Eczacıma danışarak aldım eşi de kullanmış tavsiye etti.
peki sen kullandınmı canm sabah akşam 1 adet olarak kullanılıyor diye okudum
sen ateş ölçmüşmüydün tatlım
canım ınan bılmıyorum kullanmadıgım ıcın doktorlardan hangısıne guvenıyorsan ona gore hareket et derım ben sana
canımm benim Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah,tutmuştur aşılaman,Anneciğinede çok çok geçmişler olsun,allah bir daha yaşatmasın.sonuç 12 gün sonramı belli oluyor.aminnnlaboratuvar bakırköy deydi silivri den oraya gitmek için sabah 6 da yola çıktık :) trafikk vardı ki sorma
eşim spermi verdikten sonra gel çarşıda alışveriş yapalım dedi carusel in ordabenim aklım hep bebek kıyafetlerine gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?