2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

p
primolout n i bende kullanmıştım tatile giderken adet geciksin diye. canım hayırlısı olsun inşallah önemli bir şey yoktur bu doktora ilk defa mı gidiyorsun gidenler tavsiye var mı çünkü işin içine kürtaj yara miyom alımı girdiğinde iyi bir doktor olmalı ve iyice temizlemeli yinede içimizi ferah tutalım da olmasın :)

Canım benim bat değişiyor ya şu son 2 aydır o nedenle ovulasyonda çatlamayı görüp kesin tarihi söylücem şuan bende bilmiyorum. 3'lü hesaplayıcılar 5 aralık veriyor.

sız nasıl ıstersenız canım ben soylemem gerekenı soyleyeyımde ısteyen kullansın ıstemeyen kullanmasın sonucta hayat ve karar onların benım degıl klomen ve serephonede catlatma ıgnesı sart demıssın ben ıkı gebelıgımdede onlardan kullanmıs ve catlatma ıgnesı kullanmadım dedımya herkezın bunyesı aynı degıl

Evet canım bende bu bilgilre ulaştım zaten kutunun üzerinde gıda takviyesidir yazıyor.

işte bende öyle düşünüyorum bir yandan olacak olan olur allaha emanet diyorum ama diğer yandan hamiş kalırsam ilişki olmayacak ilk zamanlar diyorum çünkü bende kimyasalda ilişki yaşamıştım
kısmetten öteye gidilmez tabi ilişki olcak ama tedbiri elden bırakmamak lazım şu da var anneannem annemi istememiş ilk çocukla arasında fark yok die ağır kaldırmış hoplamış zıplamış ama anneme hiçbişey olmamış bu dünyada yaşayacak günü varsa sen naparsan yap yaşar :)

[
peki sen benim coraspin kullanmama ne diyorsun bi doktor önerdi öbürü önermedi 2.ye düşük olursa testler yapılır öyle kullanabilirsin bu ilacı dedi?

canım bende araştırayım bi.evet çok pahalıdır eminim.bir kolayı bulunur sen niyet ettikten sonra.anlıyorum böyle 2 ye bölünmekte çok zor, hocalar izin verdikçe devamsızlığınıda kullanırsın.bir şekilde biter sen merak etme.

[
peki sen benim coraspin kullanmama ne diyorsun bi doktor önerdi öbürü önermedi 2.ye düşük olursa testler yapılır öyle kullanabilirsin bu ilacı dedi?

canım ınan bılmıyorum kullanmadıgım ıcın doktorlardan hangısıne guvenıyorsan ona gore hareket et derım ben sana

Tabiki söyleyebilirsiniz ttatlım ama genelinde klomen de ve serephone de takip sart yyumurtalama açısından ama kimine iğne vermiyor doktorlar kendi çatlıyor bunu biliyorum ancak inofolic böyle deil eğer inofolic o tarz bir iilaç olsa al bu iilacı 3 ay kullan hamile kalamazsan görüşelim demez bir oktor takibe gel der ama yumurta takibe gerek yok diyorlar bende kullandım kkendiliğinden catladi yumurtam çoksşükür

peki şimdi ne desemki :) vesile olur inşallah rabbim hayırlısıyla getirsin bebişlerii:)

peki sen kullandınmı canm sabah akşam 1 adet olarak kullanılıyor diye okudum

Yok canım pko hastalarına doktor 4 adet içmelerini tavsiye ediyor. Sabah bir bardak suya bir paket bir bardak suya 2. paket şeklinde akşamda böyle ama pko olmayanlara sabah- akşam tavsiye ediliyor ben yumurtlama dönemindeyim zaten yumurtam şuan çatlamaya yakın olduğu için günde tek sefer kullanmayı düşünüyorum ama eczacım sabah akşam kullanmak en doğrusu dedi yani pko yok bende sendede yoksa sabah 1, akşam 1 paket şeklinde.

canım ınan bılmıyorum kullanmadıgım ıcın doktorlardan hangısıne guvenıyorsan ona gore hareket et derım ben sana

şöyle doktoruma güveniyorum ama bana sorarsan bebek için erken bile dedi yani hastalarım hep 28 30 yaşında dedi o yüzden coraspin vermeden önce normal şekilde takviyesiz bir kez daha hamile kalmamı beklemiş olabilir. coraspin veren ise kv lerin gittiği ve çok güvendikleri bana dediklerini uygula allahtan sonra ona güveniyoruz dedikleri doktor önlem alıyor olabilir o bende bir kez daha bebeğimi kaybetmek istemiyorum arada kaldım ama kendi doktorumu dinleyeceğim sanırım demin svaininde dediği gibi yiyecek ekmeği varsa gelir dünyaya :)

canımm benim Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah,tutmuştur aşılaman,Anneciğinede çok çok geçmişler olsun,allah bir daha yaşatmasın.sonuç 12 gün sonramı belli oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…