2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Bende pkoluyum doktor glukofenle inofolik vermişti. İnofolic insülin direnci olan pkolularda faydalı. Bir haftadır kullanıyorum bakalım hayırlısı.

benimkide sorun ne diyor aramızla iletişimi düzgün sağlayamıyoruz ben abartıyorum sen kızıyorsun derken birbirimizi kırıyoruz diyorum bu kadar mı diyo
Malum canım erkekler düz mantık düşünür herşeyi 2 boyutlu yada yönlü değerlendirmez malesef daha ne olsun değil mi? bir ömür geçireceksin ama iletişim farklılığı veya kopukluğu var inşallah ikna edebilirsin zamanla dahada büyür sorun yoksam

Kaygılım neden gideceksiniz psikoloğa?

canım geçen hafta tartışmıştık birbirimizi tanıyoruz ama tanırken zarar veriyoruz kırıyoruz onun öfkesi benim bazı şeyleri abartmam derken oturtmak için tavsiyler iş vs streslerinin hayatımıza çok girmemesi hem kişisel hem çift olarak rahatlama pozitif düşünmemiz gerek birinin desteğine ihtiyacımız var belki iyi gelir ben öyle düşünüyorum :)

:):) peki sen test niye yapmıyorsun ?

bende her sorun bi yara açmasın ona göre önemli değil ama bence yararlı olur o yüzden gitmekte kararlıyım bir şekilde ikna edeceğim eşimi

Bende dedim ısrar etmiyorum düşün taşın bunu bi hafta sonra yinelerim :)
hatta baktın ikna olmuo ben de istemiorum artık psikolog dersin nie die sorar sormazsa da hemen arkasından de ki hep ben mi düşüncem bizi az da sen düşün de bak gör nası kafası bulanıo konuşmaya başlıo ay şimdi kendimi baya cin gördüm nolmuş bana anasının gözü olmuşum

İkili test için dr geldim kızlar.13+1 haftalık baştan ayak ucuna boyu 9-10 cm dedi.ense kalınlığı vs.ölçümleri iyi dedi kan verdim oda haftaya cıkacak.kıza benziyor dedi.1 ay sonra tekrar kontrole cagırdı ozaman daha net anlasılır cinsiyeti dedi.sizce cinsiyette degısme olurmu kızlar.ben hep kızım olsun isterdim eşimde erkek olsun die istiyordu

Ayy çok güzel haberler Maşallah Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah

Destek almak istemen bu durumda çok normal canım ama işte erkekler ve genelde evliliğin ilk yıllarının zor geçtiği söylenir. Aile terapistleri bu konuda çok başarılı gitmiyorsa aile üzerine kitaplarda okuyabilirsiniz.

Canım yerim o minnakı ben. Allah sağlıkla kucağına aldırsın.

Ewt cnm ilk defa gidiyorum kv dru hemde kuzenimde gitmiş ve daha ilk girdim eşimle iyi karşıladı sohbet etti ondan sonra muayene etti yani memnun kaldım. Dr da inşallah gerek kalmaz dedi zaten en son çare olarak yapacak.

Ayy çok güzel haberler Maşallah Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah

Canım yerim o minnakı ben. Allah sağlıkla kucağına aldırsın.
Saolun kızlar mevlam sizede nasip etsin biran önce.gebelikten önce zaman gecmek bilmiyordu şimdi ise sanki cok hızlı gecıyor.3 ay bitti 4.aya girgik.allah herkesin yavrusunu korusun sağlıklı nasip etsin inş

:) ben diyorum ben mi düşünücem diye ama gelişme yok zaten o yüzden psikologa gidiyoruz :)

canım bat günümde kan testi yapıldı ama negatif ultrasonla alttan da baktı doktorum o yüzden gebelik olmadığını biliyorum kısmet herşeyin hayırlısı moralimiz bozmuyoruz olacağı varsa olacaktır

evet hayırlısı canımm bende öyle olacağı varsa diyorum bu ay çalışacağım ama bir yandan da kilo vermek istiyorum :)

hayırlısı olsun iyimişşşş ya bakınnn küçük tospiğeee maşallahhh :)

hocalara yalvarıcam zaten bütün durumumu anlatıcam beni görmezden gelmeleri için hatta bire bin katıcam eşimde abisine söylemiş malum eşim tarafı ankaralı...abisinin çevresi çok o da ben hallederim demiş...sen yine de merkezde uygun fiyatlı bi yurt duyarsan haber ver bana canım

eşimde aynını dedi...halledicez bakalım

Saolun kızlar mevlam sizede nasip etsin biran önce.gebelikten önce zaman gecmek bilmiyordu şimdi ise sanki cok hızlı gecıyor.3 ay bitti 4.aya girgik.allah herkesin yavrusunu korusun sağlıklı nasip etsin inş
Maşallah tontişe :) sağlıklı sağ salim gelsin kucağınıza, cinsiyet değişmez de belki tam görememiştir o yüzden en sağlıklısı 14 ve daha sonraki haftalar diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…