- 5 Haziran 2014
- 1.899
- 1.755
- 138
- 34
Malum canım erkekler düz mantık düşünür herşeyi 2 boyutlu yada yönlü değerlendirmez malesef daha ne olsun değil mi? bir ömür geçireceksin ama iletişim farklılığı veya kopukluğu var inşallah ikna edebilirsin zamanla dahada büyür sorun yoksambenimkide sorun ne diyor aramızla iletişimi düzgün sağlayamıyoruz ben abartıyorum sen kızıyorsun derken birbirimizi kırıyoruz diyorum bu kadar mı diyo
du bakalım canım birden çok üstüne gtme bu düşünceyi yavaş yavaş empoze etmeye çalış kafasına yatmaya başlar soradan inşallah
Kaygılım neden gideceksiniz psikoloğa?
Adet günüm geçeli bugün 6 yada 7 gün oldu öncesinde doktora gitmiştim zaten bat günümde ama yok olamadım daha eşime açıkca söyledim doktorum senin test yapman gerekiyormuş dedi dedim ama gitmeye yanaşmadı hala ben adet olamadım oda test yaptırmadı doktorum eşin sperm testi yaptırsın ondan sonra tedavi yoluna bakalım dedi bakalım 1-2 gündür sırnaşıp duruyor 3 günden fazla uzak kalamazdı az kaldı sanırım tıpış tıpış gidecek doktorakötüyüm ben kötüyüm kötüyüm lalalala kötüyüm ben
Malum canım erkekler düz mantık düşünür herşeyi 2 boyutlu yada yönlü değerlendirmez malesef daha ne olsun değil mi? bir ömür geçireceksin ama iletişim farklılığı veya kopukluğu var inşallah ikna edebilirsin zamanla dahada büyür sorun yoksam
hatta baktın ikna olmuo ben de istemiorum artık psikolog dersin nie die sorar sormazsa da hemen arkasından de ki hep ben mi düşüncem bizi az da sen düşün de bak gör nası kafası bulanıo konuşmaya başlıoBende dedim ısrar etmiyorum düşün taşın bunu bi hafta sonra yinelerim :)
canım bat günümde kan testi yapıldı ama negatif:):) peki sen test niye yapmıyorsun ?
Ayy çok güzel haberler Maşallah Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallahİkili test için dr geldim kızlar.13+1 haftalık baştan ayak ucuna boyu 9-10 cm dedi.ense kalınlığı vs.ölçümleri iyi dedi kan verdim oda haftaya cıkacak.kıza benziyor dedi.1 ay sonra tekrar kontrole cagırdı ozaman daha net anlasılır cinsiyeti dedi.sizce cinsiyette degısme olurmu kızlar.ben hep kızım olsun isterdim eşimde erkek olsun die istiyordu
canım geçen hafta tartışmıştık birbirimizi tanıyoruz ama tanırken zarar veriyoruz kırıyoruz onun öfkesi benim bazı şeyleri abartmam derken oturtmak için tavsiyler iş vs streslerinin hayatımıza çok girmemesi hem kişisel hem çift olarak rahatlama pozitif düşünmemiz gerek birinin desteğine ihtiyacımız var belki iyi gelir ben öyle düşünüyorum :)
İkili test için dr geldim kızlar.13+1 haftalık baştan ayak ucuna boyu 9-10 cm dedi.ense kalınlığı vs.ölçümleri iyi dedi kan verdim oda haftaya cıkacak.kıza benziyor dedi.1 ay sonra tekrar kontrole cagırdı ozaman daha net anlasılır cinsiyeti dedi.sizce cinsiyette degısme olurmu kızlar.ben hep kızım olsun isterdim eşimde erkek olsun die istiyordu
Ewt cnm ilk defa gidiyorum kv dru hemde kuzenimde gitmiş ve daha ilk girdim eşimle iyi karşıladı sohbet etti ondan sonra muayene etti yani memnun kaldım. Dr da inşallah gerek kalmaz dedi zaten en son çare olarak yapacak.p
primolout n i bende kullanmıştım tatile giderken adet geciksin diye. canım hayırlısı olsun inşallah önemli bir şey yoktur bu doktora ilk defa mı gidiyorsun gidenler tavsiye var mı çünkü işin içine kürtaj yara miyom alımı girdiğinde iyi bir doktor olmalı ve iyice temizlemeli yinede içimizi ferah tutalım da olmasın :)
Ayy çok güzel haberler Maşallah Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah
Saolun kızlar mevlam sizede nasip etsin biran önce.gebelikten önce zaman gecmek bilmiyordu şimdi ise sanki cok hızlı gecıyor.3 ay bitti 4.aya girgik.allah herkesin yavrusunu korusun sağlıklı nasip etsin inşCanım yerim o minnakı ben. Allah sağlıkla kucağına aldırsın.
hatta baktın ikna olmuo ben de istemiorum artık psikolog dersin nie die sorar sormazsa da hemen arkasından de ki hep ben mi düşüncem bizi az da sen düşün de bak gör nası kafası bulanıo konuşmaya başlıoay şimdi kendimi baya cin gördüm nolmuş bana anasının gözü olmuşum
canım bat günümde kan testi yapıldı ama negatifultrasonla alttan da baktı doktorum o yüzden gebelik olmadığını biliyorum kısmet herşeyin hayırlısı moralimiz bozmuyoruz olacağı varsa olacaktır
İkili test için dr geldim kızlar.13+1 haftalık baştan ayak ucuna boyu 9-10 cm dedi.ense kalınlığı vs.ölçümleri iyi dedi kan verdim oda haftaya cıkacak.kıza benziyor dedi.1 ay sonra tekrar kontrole cagırdı ozaman daha net anlasılır cinsiyeti dedi.sizce cinsiyette degısme olurmu kızlar.ben hep kızım olsun isterdim eşimde erkek olsun die istiyordu
hocalara yalvarıcam zaten bütün durumumu anlatıcam beni görmezden gelmeleri için hatta bire bin katıcamcanım bende araştırayım bi.evet çok pahalıdır eminim.bir kolayı bulunur sen niyet ettikten sonra.anlıyorum böyle 2 ye bölünmekte çok zor, hocalar izin verdikçe devamsızlığınıda kullanırsın.bir şekilde biter sen merak etme.
eşimde aynını dedi...halledicez bakalımcanım Allah ev kuranında okuyanında yardımcısıdır, biraz sıkışırsınız ama temeliniz sağlam olur en azından.başlamkta bitirmenin yarısı. sen formasyonu bir hallet,hsg falan çok tutmaz eğer bebiş normal yolla gelmezse aşılama öyle çokta tutmuyor daha bunları düşünmek sıkıntıya düşmek için erken.hele nisan mayıs bir gelsin,tabii plan yapmak iyi ama anı da yaşamak önemli :)
Maşallah tontişe :) sağlıklı sağ salim gelsin kucağınıza, cinsiyet değişmez de belki tam görememiştir o yüzden en sağlıklısı 14 ve daha sonraki haftalar diye biliyorum.Saolun kızlar mevlam sizede nasip etsin biran önce.gebelikten önce zaman gecmek bilmiyordu şimdi ise sanki cok hızlı gecıyor.3 ay bitti 4.aya girgik.allah herkesin yavrusunu korusun sağlıklı nasip etsin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?