Hadi bakalım cnm inşalah herşey yolunda gider fazlada stres yapma cnm eşinin de fazla gitme üstüne düşününce sana hak verecektir
ayyy hadi hayırlısıyla inşallah,döllensin tutunsun büyüsün hayırlısıyla,rahat olmaya çalış lütfen,Rabbim nasip etmiştir bu zamanı umarımamin canım benim rabbim ne yazdıysa onu yaşıcaz :) progestan verdi doktor 20 tanesini kullan dedi 10 günde biticek ondan 3*4 gün sonra kanaman olmazsa büyük ihtimal müjdeli haberi alırız dedibüyük ihtimal ay sonu aralık bası gibi öğreniriz :)
bi bakmışsın haftaya psikoloğa gidiosunuz :)bende eminim düşünüp gelecek benimkide öyle yapıyor tamam bende öyle yapıyım bakalım :)
kızlar nasılsınız son 2 gun kaldı ama sanırım olmadı cunku bacaklarım falan cok agrıyor dun aksam ates basması oldu
valla cnm benim bu ay cok ates basmam oldu ve backlarim cok agridi seninde beli bebs habecisidir
bi bakmışsın haftaya psikoloğa gidiosunuz :)
canim aynisi badima geldi iki ay kanamam oldu kurtaj dedi ilac tedavisihle gecti bide ilk doktor kurtaj ve ameliyat dedi sonra baska doktora gittim oda ilacla fuzelmezse kurtaj defi ve ucuncu doktorun verdigi ilacla gecyi gittikanama durdu kurtaj da olmadim ameliyatts rabbim sifani versin ustunden uzun zaman gecti tek hatirladigim ilacin birisi dogum kontrol hapiydi gecmis olsunKızlar dr çıktım. Testlere baktı ekstra test ekledi perşembe günü yapılacak. Kanama olduğu için alttan bakmadı buna sevindim çünkü diğer gittiklerim bakıyordu. Primolout-N verdi kesmesi için kanama durunca alttan bakacakmış miyom yada yara var mı diye Üstelik dedi ki kürtaj da yapabiliriz dedi bazı testler yapacakmış onun için neden dedim sadece gebelikte kürtaj olmazmı ş rahim içini temizlemek için gerek olabilir dedi inşallah olmaz dedi. Kanama kesilince tekrar gideceğim
Ewt sonuçlar bu işte bu dr güven verdi umarım boşa gitmez
hadi hayırlısı şekerim, bakmışsın olmuş,ekmek yiyeceğin varsa ordan ne kadar kalabalıkta olsa farketmez,kısmet :)Yazılı mülakata gittim idare ederdi bayağı kalabalık vardı cuma gününe kadar haber veririz sozlu mülakat a katılmaya hak kazanırsanız dediler..bi kıytırık çağrı merkezi için yer yerinden oynamış.....çocuk da yapıcam kariyer de :) :)
Amin inşallah canım hayırlısı olsun bakalımhadi hayırlısı şekerim, bakmışsın olmuş,ekmek yiyeceğin varsa ordan ne kadar kalabalıkta olsa farketmez,kısmet :)
bu hafta içinde onun polip ameliyatı var,gün almıştı,bazen geceleri gidiğinden göremiyorum,ama ameliyatı kesindi.KızlarTospaaa nerelerde napıyor bilen var mı?
bu hafta içinde onun polip ameliyatı var,gün almıştı,bazen geceleri gidiğinden göremiyorum,ama ameliyatı kesindi.
nerenin çağrı merkezi canım ben de daha önce bi bankanın çağrı merkezinde çalıştım çok ağırdır çağrımerkezi haberin olsun 3 yılın sonunda depresyon ilaçları kullanır vaziyette ayrıldım düşün yani çağrı merkezi dünyanın en zor 4. meslek dalı seçilmiştir bilgin olsun ki ilk 3 meslek madencilik tarzı ağır işlerdir bianda çağrı merkezi lafını görünce tüulerim diken diken oldu yazayım ddmYazılı mülakata gittim idare ederdi bayağı kalabalık vardı cuma gününe kadar haber veririz sozlu mülakat a katılmaya hak kazanırsanız dediler..bi kıytırık çağrı merkezi için yer yerinden oynamış.....çocuk da yapıcam kariyer de :) :)
Kızlarrrr ben geldımmmmmm nasılsınızzzzzzzzzzz
nerelerdesin sen elisa ya :)
elissss hoşgeldinnnnnKızlarrrr ben geldımmmmmm nasılsınızzzzzzzzzzz
kaygılım senden naber yawyumnerelerdesin sen elisa ya :)
elissss hoşgeldinnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?