2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

ayyy hadi hayırlısıyla inşallah,döllensin tutunsun büyüsün hayırlısıyla,rahat olmaya çalış lütfen,Rabbim nasip etmiştir bu zamanı umarım

valla cnm benim bu ay cok ates basmam oldu ve backlarim cok agridi seninde beli bebs habecisidir

benım gecen ay cok oldu regl oldum bu ay hep usudum sadece dun aksam kasıklarım cok agrıdı bıcak gıbı sonra cok fazla akıntı geldı ılk defa gordum ıns usutmemısımdır. Gece bır anda ates bastı

canim aynisi badima geldi iki ay kanamam oldu kurtaj dedi ilac tedavisihle gecti bide ilk doktor kurtaj ve ameliyat dedi sonra baska doktora gittim oda ilacla fuzelmezse kurtaj defi ve ucuncu doktorun verdigi ilacla gecyi gittikanama durdu kurtaj da olmadim ameliyatts rabbim sifani versin ustunden uzun zaman gecti tek hatirladigim ilacin birisi dogum kontrol hapiydi gecmis olsun

Yazılı mülakata gittim idare ederdi bayağı kalabalık vardı cuma gününe kadar haber veririz sozlu mülakat a katılmaya hak kazanırsanız dediler..bi kıytırık çağrı merkezi için yer yerinden oynamış.....çocuk da yapıcam kariyer de :) :)

hadi hayırlısı şekerim, bakmışsın olmuş,ekmek yiyeceğin varsa ordan ne kadar kalabalıkta olsa farketmez,kısmet :)

nerenin çağrı merkezi canım ben de daha önce bi bankanın çağrı merkezinde çalıştım çok ağırdır çağrımerkezi haberin olsun 3 yılın sonunda depresyon ilaçları kullanır vaziyette ayrıldım düşün yani çağrı merkezi dünyanın en zor 4. meslek dalı seçilmiştir bilgin olsun ki ilk 3 meslek madencilik tarzı ağır işlerdir bianda çağrı merkezi lafını görünce tüulerim diken diken oldu yazayım ddm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…