2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Bende de pko yok sabah akşam 1 tane aç karnınakkullanmıştım

canım Allah ev kuranında okuyanında yardımcısıdır, biraz sıkışırsınız ama temeliniz sağlam olur en azından.başlamkta bitirmenin yarısı. sen formasyonu bir hallet,hsg falan çok tutmaz eğer bebiş normal yolla gelmezse aşılama öyle çokta tutmuyor daha bunları düşünmek sıkıntıya düşmek için erken.hele nisan mayıs bir gelsin,tabii plan yapmak iyi ama anı da yaşamak önemli :)

Ben birde eşime her akşam 1 bardak havuçsuyu iiçirdim kizlar sperm sorunu varmı yok mu bilmiyorum ama yinede içirdim sperm hareketine çok iyi geliyormuş bence deneyin ilk bebegime de aynı şekilde havuç suyu içirdim ım ay kalmıştım tabi bunlar vesile rabbim ol diyor önce

günaydın enerjikk nasıl kıpır kıpır girdin ne güzel olduu :):)
Valla öyle oldu Allah bozmasın gelen giden yok hala bende geçen ay yumurtlamadım galiba böyle beklemedeyim içimde tuhaf bir keyif hali var belkide koçişe yaptırımım devam ediyor diyorum greve gittim sen doktora gidene kadarda devam edecek dedim bakalım 1 hafta oldu tükkan kapalı

EŞİMİ İKNA EDEMİYORUM PSİKOLOGA GİTMEYE NEDEN DİYOR BÖYLE BÖYLE DİYORUM TAMAM SEN GİT O ZAMAN DİYOR
Canım zor şey şu kocalarımızı ikna etme olayı valla bende eşime demiştim çabuk sinirleniyor öfke problemin var git psikoloğa sağlığını etkiliyor derim hep ama nerdee adam sperm testi vermeye gitmedi daha

eşine adet oluyorum dedin ama olmadın mı :):):) peki ne kadar geçti?

benimkide sorun ne diyor aramızla iletişimi düzgün sağlayamıyoruz ben abartıyorum sen kızıyorsun derken birbirimizi kırıyoruz diyorum bu kadar mı diyo

1 haftadır tükkan kapalı olunca keyif yaptı sanırsam

EŞİMİ İKNA EDEMİYORUM PSİKOLOGA GİTMEYE NEDEN DİYOR BÖYLE BÖYLE DİYORUM TAMAM SEN GİT O ZAMAN DİYOR
du bakalım canım birden çok üstüne gtme bu düşünceyi yavaş yavaş empoze etmeye çalış kafasına yatmaya başlar soradan inşallah

eşine adet oluyorum dedin ama olmadın mı :):):) peki ne kadar geçti?
Adet günüm geçeli bugün 6 yada 7 gün oldu öncesinde doktora gitmiştim zaten bat günümde ama yok olamadım daha eşime açıkca söyledim doktorum senin test yapman gerekiyormuş dedi dedim ama gitmeye yanaşmadı hala ben adet olamadım oda test yaptırmadı doktorum eşin sperm testi yaptırsın ondan sonra tedavi yoluna bakalım dedi bakalım 1-2 gündür sırnaşıp duruyor 3 günden fazla uzak kalamazdı az kaldı sanırım tıpış tıpış gidecek doktora kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm lalalala kötüyüm ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…