tamam kuzum çok da bişi yok 17 güncük kadar :)
Yok canım pko hastalarına doktor 4 adet içmelerini tavsiye ediyor. Sabah bir bardak suya bir paket bir bardak suya 2. paket şeklinde akşamda böyle ama pko olmayanlara sabah- akşam tavsiye ediliyor ben yumurtlama dönemindeyim zaten yumurtam şuan çatlamaya yakın olduğu için günde tek sefer kullanmayı düşünüyorum ama eczacım sabah akşam kullanmak en doğrusu dedi yani pko yok bende sendede yoksa sabah 1, akşam 1 paket şeklinde.
Bende de pko yok sabah akşam 1 tane aç karnınakkullanmıştım
Yumurtlama haftamdayım peki sence ben nasıl kullanayım? Tahmini cuma çatlamayı görürüm gibi.
canım Allah ev kuranında okuyanında yardımcısıdır, biraz sıkışırsınız ama temeliniz sağlam olur en azından.başlamkta bitirmenin yarısı. sen formasyonu bir hallet,hsg falan çok tutmaz eğer bebiş normal yolla gelmezse aşılama öyle çokta tutmuyor daha bunları düşünmek sıkıntıya düşmek için erken.hele nisan mayıs bir gelsin,tabii plan yapmak iyi ama anı da yaşamak önemli :)tatlım 6 yıl öğretmenlik ve müdür yardımcılığı yaptı dershanede sonra abisinin aklına uydu ticaret dedi ama abisi bir iyi bir kötü dolayısıyla vazgeçti şimdi mağazacılığa geçti müdür yardımcısı ama daha 1 ay olmadı işe başlayalı dolayısıyla sıkıştık bikaç aya durumlar düzelir fakat sonrada aöf harcı formasyon parası hsg birde ankarada yurtta kalacağım buda 2 bine patlar bunları düşününce zorlanıcaz...düğünde takılanları babama verdim ev kredisine gitti keşke bi 3-4 ayırsaydım diyorum...ben atandığım an eşim işten çıkıp o da hazırlanacak üstelik o sayısalcı ayrıca tarihte de iyi yani rahat alır sosyolog olarak atanır malum sosyolojide okuyoruz...böyle işte
Cnm ben o zamanlar günde 2 tane alıyordum ama sen bilirsin
Günaydınlar kızlarrr, hayırlı bir gün olsun inşallah
Keşke daha önce öğrenip başlasaydım. Bende sabah 1 akşam 1 içeyim o zaman.
Valla öyle oldu Allah bozmasın gelen giden yok hala bende geçen ay yumurtlamadım galiba böyle beklemedeyim içimde tuhaf bir keyif hali var belkide koçişe yaptırımım devam ediyor diyorum greve gittimgünaydın enerjikk nasıl kıpır kıpır girdin ne güzel olduu :):)
Canım zor şey şu kocalarımızı ikna etme olayı valla bende eşime demiştim çabuk sinirleniyor öfke problemin var git psikoloğa sağlığını etkiliyor derim hep ama nerdee adam sperm testi vermeye gitmedi dahaEŞİMİ İKNA EDEMİYORUM PSİKOLOGA GİTMEYENEDEN DİYOR BÖYLE BÖYLE DİYORUM TAMAM SEN GİT O ZAMAN DİYOR
Valla öyle oldu Allah bozmasın gelen giden yok hala bende geçen ay yumurtlamadım galiba böyle beklemedeyim içimde tuhaf bir keyif hali var belkide koçişe yaptırımım devam ediyor diyorum greve gittimsen doktora gidene kadarda devam edecek dedim bakalım 1 hafta oldu tükkan kapalı
Canım zor şey şu kocalarımızı ikna etme olayı valla bende eşime demiştim çabuk sinirleniyor öfke problemin var git psikoloğa sağlığını etkiliyor derim hep ama nerdee adam sperm testi vermeye gitmedi daha
1 haftadır tükkan kapalı olunca keyif yaptı sanırsamValla öyle oldu Allah bozmasın gelen giden yok hala bende geçen ay yumurtlamadım galiba böyle beklemedeyim içimde tuhaf bir keyif hali var belkide koçişe yaptırımım devam ediyor diyorum greve gittimsen doktora gidene kadarda devam edecek dedim bakalım 1 hafta oldu tükkan kapalı
du bakalım canım birden çok üstüne gtme bu düşünceyi yavaş yavaş empoze etmeye çalış kafasına yatmaya başlar soradan inşallahEŞİMİ İKNA EDEMİYORUM PSİKOLOGA GİTMEYENEDEN DİYOR BÖYLE BÖYLE DİYORUM TAMAM SEN GİT O ZAMAN DİYOR
EŞİMİ İKNA EDEMİYORUM PSİKOLOGA GİTMEYENEDEN DİYOR BÖYLE BÖYLE DİYORUM TAMAM SEN GİT O ZAMAN DİYOR
Adet günüm geçeli bugün 6 yada 7 gün oldu öncesinde doktora gitmiştim zaten bat günümde ama yok olamadım daha eşime açıkca söyledim doktorum senin test yapman gerekiyormuş dedi dedim ama gitmeye yanaşmadı hala ben adet olamadım oda test yaptırmadı doktorum eşin sperm testi yaptırsın ondan sonra tedavi yoluna bakalım dedi bakalım 1-2 gündür sırnaşıp duruyor 3 günden fazla uzak kalamazdı az kaldı sanırım tıpış tıpış gidecek doktoraeşine adet oluyorum dedin ama olmadın mı :):):) peki ne kadar geçti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?