2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

ama sinirli olan küs kalmaya devaam eden eşim yani onunda çabalaması gerek gitmesi gerek bende kadının bizi rahatlatacağına eşime iyi geleceğine inanıyorum ilk yıllarda olur tamam doğru ama yıpranmayalım istiyorum umarım eşimi ikna edebilirim :)

Ewt cnm ilk defa gidiyorum kv dru hemde kuzenimde gitmiş ve daha ilk girdim eşimle iyi karşıladı sohbet etti ondan sonra muayene etti yani memnun kaldım. Dr da inşallah gerek kalmaz dedi zaten en son çare olarak yapacak.

o zaman duruma göre dr un ne derse o hayırlısı bakalım inşallah her şey güzelce hallolur :)

tabiki bakarım bulursam haber de veririm hemen, eşin ne güzel destek :) buluruz el birliğiyle, hocalarda o kadar vicdansız değildir herhalde.

evet hayırlısı canımm bende öyle olacağı varsa diyorum bu ay çalışacağım ama bir yandan da kilo vermek istiyorum :)
benim sana güvenim tam,kilo da verirsin kocayıda ikna edersin,1 kere gelse seninle aslında senin ne kadar haklı olduğunu o da görecek,inanıyorum ben yavaş yavaş başını ağrıtmadan söylemeye devam et sen,ben hemen değilse bile gideceğine inanıyorum.

:) ben diyorum ben mi düşünücem diye ama gelişme yok zaten o yüzden psikologa gidiyoruz :)
kendini az geri çek bence düşüncektir bizim bu taşınma olayı vardı ya dün hiç bişey demedim ama normalden soğuktum noldu nie bölesin ddi yoo normalim bişey yok bence sen kafanda kuruosun konuşmalarımızdan ddm sustu şimdi düşünüo eminim sora bana dönüp yeni bi fikirle gelcek yani genelde bu taktik işe yarıo canım

Güldürdün beni.Benim koca yı sperm testine gitmeye bile ikna edemem ben. Adam konusunu bile açtırmaz seninki iyiymiş
beş sene içinde arkadaşlarının bebeği olunca insan özeniyor benim kisine asıl darbe abimin oğlu olması oldu ondan sonra heryere gitti :)

EŞİMİ İKNA EDEMİYORUM PSİKOLOGA GİTMEYE NEDEN DİYOR BÖYLE BÖYLE DİYORUM TAMAM SEN GİT O ZAMAN DİYOR
Aynı benimki...
Erkekler zaten kendilerinde hiç bi sorun bulmazlar sorun hep bizdedir psikoloğa gidilecek se biz gideceğiz kafada sorunları olan takıntılı olan hep biziz onlara göre off bende çok sıkıldım eşimin bu hallerinden saldım çayıra ne olacaksa olsun..
ben beceremedim cnm umarım sen yaparsın ikna edebilirsin eşini

canım çok çok sevindim rabb,m bir daha vermesinn allahım kimselerin evine . seninde aşılaman hayırlı olsun inşallah bu güzel haberin üstüne bir güzel haber daha alırız :)
aminnn canım bakalım beklemedeyiz geriye doğru sayıyoruz :)

Saolun kızlar mevlam sizede nasip etsin biran önce.gebelikten önce zaman gecmek bilmiyordu şimdi ise sanki cok hızlı gecıyor.3 ay bitti 4.aya girgik.allah herkesin yavrusunu korusun sağlıklı nasip etsin inş

Evet bana geçmiyor şahsen bir de dün en yakın arkadaşımın gebelik haberini aldım. Biz birlikte gitmiştik doktora birlikte gaza getirip başlamıştık çalışmalara onda kist vardı o bana hemen olcak gözüyle bakıyordu bende ona hiç belli olmaz sorun yok ama olmayanlarında yıllarca olmayabiliyor bakarsın senin hemen olur demiştim. Doktor bana folic asit yazıp ondan hormon testi istemişti. Geçen ay benim yalancı silik çizgime uçup gelmişti hemen arabayla yakından görmeye testi görünce göbüşümü sevmişti halbuki o hamileymiş o arada. Şimdi kıyamam o üzülüyor benden önce kaldı diye. Annemde iyi ki o senden önce kaldı lovely yoksa çok üzülecekti dedi (çok istiyordu çünkü) böyle de kızı çok sevinsede burkuldu mu burkuldu ama bizimkinin haberi yok ben belli etmediğim için çok istediğimi.

canımm benim Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah,tutmuştur aşılaman,Anneciğinede çok çok geçmişler olsun,allah bir daha yaşatmasın.sonuç 12 gün sonramı belli oluyor.
amin canım benim rabbim ne yazdıysa onu yaşıcaz :) progestan verdi doktor 20 tanesini kullan dedi 10 günde biticek ondan 3*4 gün sonra kanaman olmazsa büyük ihtimal müjdeli haberi alırız dedi büyük ihtimal ay sonu aralık bası gibi öğreniriz :)

bende inanıyorum pancarımmm sağ ol ama kilo konusunda yıllardır istikrarsızım düğünden önce vermiştim ama aldım şimdi kökten halletmek istiyorum dikkat edeceğim ne yersem yiyeyim 3 beyaz ve tatlıyı kesiyorum en azından bir ay bu şekilde deneyeceğim :) eşimide ikna edeceğim umarım düşünsün bir süre :)

canım o bende de oldu içini karamsarlaştırma arkadaşımın oğlu oldu ve şuan 4 yasında :) ben hala debeleniyorum

Ayy cnm çok güzel ya hadi hayırlısı olsun inşallah kız olur :) bende kızım olsun çok isterim o günleri görürsem tabi

bende eminim düşünüp gelecek benimkide öyle yapıyor tamam bende öyle yapıyım bakalım :)

daha önce kabul etmişti ama tek gidicem demişti şimdi de ikna olacaktır işin maddi ve zaman boyutunu düşünüyor sanırım ama o bi iki hafta daha düşünsün ben onu da ayarlamaya çalışacağım :)

kızlar nasılsınız son 2 gun kaldı ama sanırım olmadı cunku bacaklarım falan cok agrıyor dun aksam ates basması oldu

Hadi bakalım cnm inşalah herşey yolunda gider fazlada stres yapma cnm eşinin de fazla gitme üstüne düşününce sana hak verecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…