Destek almak istemen bu durumda çok normal canım ama işte erkekler ve genelde evliliğin ilk yıllarının zor geçtiği söylenir. Aile terapistleri bu konuda çok başarılı gitmiyorsa aile üzerine kitaplarda okuyabilirsiniz.
Ewt cnm ilk defa gidiyorum kv dru hemde kuzenimde gitmiş ve daha ilk girdim eşimle iyi karşıladı sohbet etti ondan sonra muayene etti yani memnun kaldım. Dr da inşallah gerek kalmaz dedi zaten en son çare olarak yapacak.
tabiki bakarım bulursam haber de veririm hemen, eşin ne güzel destek :) buluruz el birliğiyle, hocalarda o kadar vicdansız değildir herhalde.hocalara yalvarıcam zaten bütün durumumu anlatıcam beni görmezden gelmeleri için hatta bire bin katıcameşimde abisine söylemiş malum eşim tarafı ankaralı...abisinin çevresi çok o da ben hallederim demiş...sen yine de merkezde uygun fiyatlı bi yurt duyarsan haber ver bana canım
evet mogamicim başlıyoruz aşılamadan 4 gün sonra eğer tuttuysa rahime yerleşiyormuşçok çok sevindim Allahım bi daha yaşatmasın...senin aşılamanda hayırlı olsun canım 15 ten geriye sayıyoruz o zaman
benim sana güvenim tam,kilo da verirsin kocayıda ikna edersin,1 kere gelse seninle aslında senin ne kadar haklı olduğunu o da görecek,inanıyorum ben yavaş yavaş başını ağrıtmadan söylemeye devam et sen,ben hemen değilse bile gideceğine inanıyorum.evet hayırlısı canımm bende öyle olacağı varsa diyorum bu ay çalışacağım ama bir yandan da kilo vermek istiyorum :)
kendini az geri çek bence düşüncektir bizim bu taşınma olayı vardı ya dün hiç bişey demedim ama normalden soğuktum noldu nie bölesin ddi yoo normalim bişey yok bence sen kafanda kuruosun konuşmalarımızdan ddm sustu şimdi düşünüo eminim sora bana dönüp yeni bi fikirle gelcek yani genelde bu taktik işe yarıo canım:)ben diyorum ben mi düşünücem diye ama gelişme yok zaten o yüzden psikologa gidiyoruz :)
Güldürdün beni.Benim koca yı sperm testine gitmeye bile ikna edemem ben. Adam konusunu bile açtırmaz seninki iyiymiş
inşallah bakalım bu ilk aşılamam :) doktor %18 şans verdi :)ohh ne güzel tatlım hadi bakalım inş tutmuştur
Aynı benimki...EŞİMİ İKNA EDEMİYORUM PSİKOLOGA GİTMEYENEDEN DİYOR BÖYLE BÖYLE DİYORUM TAMAM SEN GİT O ZAMAN DİYOR
aminnn canım bakalım beklemedeyiz geriye doğru sayıyoruz :)canım çok çok sevindim rabb,m bir daha vermesinn allahım kimselerin evine . seninde aşılaman hayırlı olsun inşallah bu güzel haberin üstüne bir güzel haber daha alırız :)
Saolun kızlar mevlam sizede nasip etsin biran önce.gebelikten önce zaman gecmek bilmiyordu şimdi ise sanki cok hızlı gecıyor.3 ay bitti 4.aya girgik.allah herkesin yavrusunu korusun sağlıklı nasip etsin inş
amin canım benim rabbim ne yazdıysa onu yaşıcaz :) progestan verdi doktor 20 tanesini kullan dedi 10 günde biticek ondan 3*4 gün sonra kanaman olmazsa büyük ihtimal müjdeli haberi alırız dedicanımm benim Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah,tutmuştur aşılaman,Anneciğinede çok çok geçmişler olsun,allah bir daha yaşatmasın.sonuç 12 gün sonramı belli oluyor.
benim sana güvenim tam,kilo da verirsin kocayıda ikna edersin,1 kere gelse seninle aslında senin ne kadar haklı olduğunu o da görecek,inanıyorum ben yavaş yavaş başını ağrıtmadan söylemeye devam et sen,ben hemen değilse bile gideceğine inanıyorum.
canım o bende de oldu içini karamsarlaştırma arkadaşımın oğlu oldu ve şuan 4 yasında :) ben hala debeleniyorumEvet bana geçmiyor şahsen bir de dün en yakın arkadaşımın gebelik haberini aldım. Biz birlikte gitmiştik doktora birlikte gaza getirip başlamıştık çalışmalara onda kist vardı o bana hemen olcak gözüyle bakıyordu bende ona hiç belli olmaz sorun yok ama olmayanlarında yıllarca olmayabiliyor bakarsın senin hemen olur demiştim. Doktor bana folic asit yazıp ondan hormon testi istemişti. Geçen ay benim yalancı silik çizgime uçup gelmişti hemen arabayla yakından görmeye testi görünce göbüşümü sevmişti halbuki o hamileymiş o arada. Şimdi kıyamam o üzülüyor benden önce kaldı diye. Annemde iyi ki o senden önce kaldı lovely yoksa çok üzülecekti dedi (çok istiyordu çünkü) böyle de kızı çok sevinsede burkuldu mu burkuldu ama bizimkinin haberi yok ben belli etmediğim için çok istediğimi.
Ayy cnm çok güzel ya hadi hayırlısı olsun inşallah kız olur :) bende kızım olsun çok isterim o günleri görürsem tabiİkili test için dr geldim kızlar.13+1 haftalık baştan ayak ucuna boyu 9-10 cm dedi.ense kalınlığı vs.ölçümleri iyi dedi kan verdim oda haftaya cıkacak.kıza benziyor dedi.1 ay sonra tekrar kontrole cagırdı ozaman daha net anlasılır cinsiyeti dedi.sizce cinsiyette degısme olurmu kızlar.ben hep kızım olsun isterdim eşimde erkek olsun die istiyordu
kendini az geri çek bence düşüncektir bizim bu taşınma olayı vardı ya dün hiç bişey demedim ama normalden soğuktum noldu nie bölesin ddi yoo normalim bişey yok bence sen kafanda kuruosun konuşmalarımızdan ddm sustu şimdi düşünüo eminim sora bana dönüp yeni bi fikirle gelcek yani genelde bu taktik işe yarıo canım
Aynı benimki...
Erkekler zaten kendilerinde hiç bi sorun bulmazlar sorun hep bizdedir psikoloğa gidilecek se biz gideceğiz kafada sorunları olan takıntılı olan hep biziz onlara göre off bende çok sıkıldım eşimin bu hallerinden saldım çayıra ne olacaksa olsun..
ben beceremedim cnm umarım sen yaparsın ikna edebilirsin eşini
Inşallah cnm demek ki adet düzene girmemiş dg hap bırakınca tekrarladığı için öyle dedi. Hayırlısı artıko zaman duruma göre dr un ne derse o hayırlısı bakalım inşallah her şey güzelce hallolur :)
Hadi bakalım cnm inşalah herşey yolunda gider fazlada stres yapma cnm eşinin de fazla gitme üstüne düşününce sana hak verecektirdaha önce kabul etmişti ama tek gidicem demişti şimdi de ikna olacaktır işin maddi ve zaman boyutunu düşünüyor sanırım ama o bi iki hafta daha düşünsün ben onu da ayarlamaya çalışacağım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?