nerelerdesin canımmm özlemişim gözlerim seni aradı:)Kızlarrrr ben geldımmmmmm nasılsınızzzzzzzzzzz
nerelerdesin canımmm özlemişim gözlerim seni aradı:)
beklemedeyim, ruh hali olarak iyiyim ama açım evde enerji takılıyor mutfaktalarHosbuldum tatlımm nasılsın :)
beklemedeyim, ruh hali olarak iyiyim ama açım evde enerji takılıyor mutfaktalarsen naptın nasılsın bitti mi kırmızılar
Türk Telekom un canım ya zaten o kadar insan ın içinde bana sıra gelmez gelsede sozlu mülakat ı var sonra iş kurun 4 aylık kursu akabinde 2 ay deneme süresi var oo anlayacağın bu zamana kadar bi bebeğim olur herhalde bırakır onu bakarımnerenin çağrı merkezi canım ben de daha önce bi bankanın çağrı merkezinde çalıştım çok ağırdır çağrımerkezi haberin olsun 3 yılın sonunda depresyon ilaçları kullanır vaziyette ayrıldım düşün yani çağrı merkezi dünyanın en zor 4. meslek dalı seçilmiştir bilgin olsun ki ilk 3 meslek madencilik tarzı ağır işlerdir bianda çağrı merkezi lafını görünce tüulerim diken diken oldu yazayım ddm
burdayım canım bıraz uzaktan okudum yazamadım :) nasılsın canım
iyiyim sağol sen nasılsın nasıl gdiyor?
kaygılım senden naber yawyum
iyiyim canım cok sukur guzel gıdıyor hersey yolunda :)
MasaAllah canim insaAllah testin sonucuda guzel cikarİkili test için dr geldim kızlar.13+1 haftalık baştan ayak ucuna boyu 9-10 cm dedi.ense kalınlığı vs.ölçümleri iyi dedi kan verdim oda haftaya cıkacak.kıza benziyor dedi.1 ay sonra tekrar kontrole cagırdı ozaman daha net anlasılır cinsiyeti dedi.sizce cinsiyette degısme olurmu kızlar.ben hep kızım olsun isterdim eşimde erkek olsun die istiyordu
çalışmalar hızla devam diyorsun gündüzler yoğun geceler yoğun
bat dün veya bugün bakalım tatlım daha gelen giden yok ateşim düştü ama 36.8 lerden 36.2 yeHım bekle bakalım canım bat ne zaman bende cok yemısım bugun uykum gelıyor kahve ıctım ama banamasın demıyor bıttı canım kırmızılar gecen hafta bıtmıstı :)
keyfiiii başlasın bakalım şekerimcanım iyiyim iki gündür hiç çalışasım yok ne yapacağımı bilemiyorumçıkışta kuaför temizlik bakımmm çalışmalar başlasınnn daha çok erken ama
bat dün veya bugün bakalım tatlım daha gelen giden yok ateşim düştü ama 36.8 lerden 36.2 ye
aynen hayırlısı canım benimhım hayırlııs olsun canım bekleyelım bakalım hıc bellı olmaz ınsallah bebıs vardır ama yoksada kırmzılar gecıkmez ınsallah
keyfiiii başlasın bakalım şekerimohhh bakım iyidir iyi hissettirir hadi bakalım
ben gündekçük bi parça kare bitter yerdim :) hiç sıkıntı değil o kadarı ama onu ara öğün saycancanım bir çikolata çekiyor yemezsem ölücem o derece ama rejimde var ne yapıcam?
aynen hayırlısı canım benimbaşlasın çalışmalar start verildi
hırkayı anladım da neyin altına olmaz mış :)evet evet kesinlikle kış diye girdik kalın hırka altlarına olmazkiii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?