2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

beklemedeyim, ruh hali olarak iyiyim ama açım evde enerji takılıyor mutfaktalar sen naptın nasılsın bitti mi kırmızılar

Hım bekle bakalım canım bat ne zaman bende cok yemısım bugun uykum gelıyor kahve ıctım ama banamasın demıyor bıttı canım kırmızılar gecen hafta bıtmıstı :)

Türk Telekom un canım ya zaten o kadar insan ın içinde bana sıra gelmez gelsede sozlu mülakat ı var sonra iş kurun 4 aylık kursu akabinde 2 ay deneme süresi var oo anlayacağın bu zamana kadar bi bebeğim olur herhalde bırakır onu bakarım

MasaAllah canim insaAllah testin sonucuda guzel cikar

çalışmalar hızla devam diyorsun gündüzler yoğun geceler yoğun

Canım hıc deme gecen ay yum donemınde esımı zorla ıkna edıyordum ust uste calısma yapmaya nerdeysemasallah bu ay daha kırmızılar bıtelı 1 hafta olmadı 4 defa ılıskı oldu

Hım bekle bakalım canım bat ne zaman bende cok yemısım bugun uykum gelıyor kahve ıctım ama banamasın demıyor bıttı canım kırmızılar gecen hafta bıtmıstı :)
bat dün veya bugün bakalım tatlım daha gelen giden yok ateşim düştü ama 36.8 lerden 36.2 ye

canım iyiyim iki gündür hiç çalışasım yok ne yapacağımı bilemiyorum çıkışta kuaför temizlik bakımmm çalışmalar başlasınnn daha çok erken ama
keyfiiii başlasın bakalım şekerim ohhh bakım iyidir iyi hissettirir hadi bakalım

bat dün veya bugün bakalım tatlım daha gelen giden yok ateşim düştü ama 36.8 lerden 36.2 ye

hım hayırlııs olsun canım bekleyelım bakalım hıc bellı olmaz ınsallah bebıs vardır ama yoksada kırmzılar gecıkmez ınsallah

canım bir çikolata çekiyor yemezsem ölücem o derece ama rejimde var ne yapıcam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…