canım bir çikolata çekiyor yemezsem ölücem o derece ama rejimde var ne yapıcam?
gelir sıra ve geçersin de mülakatı zaten böyle kurumlar 6 aylık bir süreç belirler tüm samimiyetimle söylüorum yanlış anlama inşallah olmaz o iş öle stresli yerler insanın çocuğunun olmasını da engeller ALLAH korusun çok çektim ondan diorum umarım yanlış anlamazsınTürk Telekom un canım ya zaten o kadar insan ın içinde bana sıra gelmez gelsede sozlu mülakat ı var sonra iş kurun 4 aylık kursu akabinde 2 ay deneme süresi var oo anlayacağın bu zamana kadar bi bebeğim olur herhalde bırakır onu bakarım
iyiyim canım kpss tercihleri başladı ona bakıorum ama çok az kadro var zaten atanamıcaktım ama en azından kadro çok olsa bidaha ki atamalara önüm açılırdı şimdi yığılma olcakOyyy canım benım burdayım kuzum yazamadım ama aklımdaydınız bende ozledım nasılsın ttalım :)
Sen eşimle sakın konuşma :) o da inşallah almazlar seni diyor...sonuç çok da önemli değil benim için canım...yok niye yanlış anlayayım sağol ilgilendiğin için...herkes senin gibi diyor zaten :)gelir sıra ve geçersin de mülakatı zaten böyle kurumlar 6 aylık bir süreç belirler tüm samimiyetimle söylüorum yanlış anlama inşallah olmaz o iş öle stresli yerler insanın çocuğunun olmasını da engeller ALLAH korusun çok çektim ondan diorum umarım yanlış anlamazsın
iyiyim canım kpss tercihleri başladı ona bakıorum ama çok az kadro var zaten atanamıcaktım ama en azından kadro çok olsa bidaha ki atamalara önüm açılırdı şimdi yığılma olcakbebiş falan istemiorum bi süre taşınma olayımız var ve 5-6 ay kadar kvnin yanında kalma durumumuz var canım onlara sıkılıo bu ara onlarla uğraşcam kuzucum.. sen nasılsın görüşmeyeli ne var ne çok :)
Kız zayıflıktan canın çıkıyor ne rejimi ye can boğazdan gelircanım bir çikolata çekiyor yemezsem ölücem o derece ama rejimde var ne yapıcam?
Canım hıc deme gecen ay yum donemınde esımı zorla ıkna edıyordum ust uste calısma yapmaya nerdeysemasallah bu ay daha kırmızılar bıtelı 1 hafta olmadı 4 defa ılıskı oldu
Kiz nasilsin nasil gidiyor calismalar:)Evet atamalar baslamıs esım soylemıstı dun hayırlııs olsun canım malesef cok az kadro acıyorlarbebıs konusundada hayırlııs olsun canım belkı boyle bır surecten gececegınız ıcın sımdıye kadar olmadı vardır herseyde bır hayır uzulme demek ıstyorum ama ben olsam bende uzulurum stres olur ama guclu olmaya bak ve uzun sure kalmamaya calısın kv ıle 5 6 ay surede az degıl Allah kolaylıgını sabrını versın canım... ben ıyıyım canım sukur bu hafta full gezdım hıc durmadım dıye bılırım kırmızılar gecen hafta bıttı ben artık hesap yapmıyorum canımızın ıstedıgı gıbı takılıyoruz aklımada cok getırmıyorum artık kısmet cunku zamanı ne zamansa o zaman olur :)
HORMONLAR HORMONLAR........:)@mgul canim karin agrin gectimiMINIKKUS1 m bu erkeklerin hepsi ayni butun sorun bizdedr erkeklerde olmaz dusuncesiyle yasarlar bide analarida onlari tutar kizlar bugunlerde piskolojim bozuldu galiba esime sarmis durumdayim her dk aramasini istiyorum ki zavallim ariyorda arayincada kiziyorum deliriyorum galiba
4 ay oldu esime yaklasmayali ve bende cok ozledim esimiÖZLEMEK GÜZELDİR kırmızılardan sonra bi yoğunlaşıyoruz malum benim yum dönemi 20 gün sonra e tabi yorulup bırakıyoruz
hırkayı anladım da neyin altına olmaz mış :)
:) şimdi sana bunları diorum ama iş bulamazsam tek tecrübem olan iş çağrı merkezlerine döncem ben de seni bu bakımdan anlıorum ama başka fırsatın varsa önceliğin onlar olsun şimdi benimde çağrı merkezi de olsa banka deneyimim var hatta şubeden daha çok iş yaptığımız için şubelere başvurcam kpss olmazsa yani iş bulmak zor oyüzden hakkında hayırlısı neyse o olsun diorum canımmm :)Sen eşimle sakın konuşma :) o da inşallah almazlar seni diyor...sonuç çok da önemli değil benim için canım...yok niye yanlış anlayayım sağol ilgilendiğin için...herkes senin gibi diyor zaten :)
ÖZLEMEK GÜZELDİR kırmızılardan sonra bi yoğunlaşıyoruz malum benim yum dönemi 20 gün sonra e tabi yorulup bırakıyoruz
Hormonlar altust olmus deseneHORMONLAR HORMONLAR........:)
Kiz nasilsin nasil gidiyor calismalar:)
ne güzel kafan boşalır işte düşün düşün nereye kadar hem nasibi varsa plana çalışmaya falan gerek yok büyüklerimiz ne bilirdi yumurtlamayı da günlerini de bilmem ne en iisini yapıosun kuzucum :)Evet atamalar baslamıs esım soylemıstı dun hayırlııs olsun canım malesef cok az kadro acıyorlarbebıs konusundada hayırlııs olsun canım belkı boyle bır surecten gececegınız ıcın sımdıye kadar olmadı vardır herseyde bır hayır uzulme demek ıstyorum ama ben olsam bende uzulurum stres olur ama guclu olmaya bak ve uzun sure kalmamaya calısın kv ıle 5 6 ay surede az degıl Allah kolaylıgını sabrını versın canım... ben ıyıyım canım sukur bu hafta full gezdım hıc durmadım dıye bılırım kırmızılar gecen hafta bıttı ben artık hesap yapmıyorum canımızın ıstedıgı gıbı takılıyoruz aklımada cok getırmıyorum artık kısmet cunku zamanı ne zamansa o zaman olur :)
4 ay oldu esime yaklasmayali ve bende cok ozledim esimi
Kız zayıflıktan canın çıkıyor ne rejimi ye can boğazdan gelir
bir gün babamın halası anlatıyordu.. kadın sancısı gelmiş kendi kendine tarlada tek başına doğum yapmış kordonunuda kendi kesmişne güzel kafan boşalır işte düşün düşün nereye kadar hem nasibi varsa plana çalışmaya falan gerek yok büyüklerimiz ne bilirdi yumurtlamayı da günlerini de bilmem ne en iisini yapıosun kuzucum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?