2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

gelir sıra ve geçersin de mülakatı zaten böyle kurumlar 6 aylık bir süreç belirler tüm samimiyetimle söylüorum yanlış anlama inşallah olmaz o iş öle stresli yerler insanın çocuğunun olmasını da engeller ALLAH korusun çok çektim ondan diorum umarım yanlış anlamazsın

Oyyy canım benım burdayım kuzum yazamadım ama aklımdaydınız bende ozledım nasılsın ttalım :)
iyiyim canım kpss tercihleri başladı ona bakıorum ama çok az kadro var zaten atanamıcaktım ama en azından kadro çok olsa bidaha ki atamalara önüm açılırdı şimdi yığılma olcak bebiş falan istemiorum bi süre taşınma olayımız var ve 5-6 ay kadar kvnin yanında kalma durumumuz var canım onlara sıkılıo bu ara onlarla uğraşcam kuzucum.. sen nasılsın görüşmeyeli ne var ne çok :)

Sen eşimle sakın konuşma :) o da inşallah almazlar seni diyor...sonuç çok da önemli değil benim için canım...yok niye yanlış anlayayım sağol ilgilendiğin için...herkes senin gibi diyor zaten :)

Evet atamalar baslamıs esım soylemıstı dun hayırlııs olsun canım malesef cok az kadro acıyorlar bebıs konusundada hayırlııs olsun canım belkı boyle bır surecten gececegınız ıcın sımdıye kadar olmadı vardır herseyde bır hayır uzulme demek ıstyorum ama ben olsam bende uzulurum stres olur ama guclu olmaya bak ve uzun sure kalmamaya calısın kv ıle 5 6 ay surede az degıl Allah kolaylıgını sabrını versın canım... ben ıyıyım canım sukur bu hafta full gezdım hıc durmadım dıye bılırım kırmızılar gecen hafta bıttı ben artık hesap yapmıyorum canımızın ıstedıgı gıbı takılıyoruz aklımada cok getırmıyorum artık kısmet cunku zamanı ne zamansa o zaman olur :)

@mgul canim karin agrin gectimi MINIKKUS1 m bu erkeklerin hepsi ayni butun sorun bizdedr erkeklerde olmaz dusuncesiyle yasarlar bide analarida onlari tutar kizlar bugunlerde piskolojim bozuldu galiba esime sarmis durumdayim her dk aramasini istiyorum ki zavallim ariyorda arayincada kiziyorum deliriyorum galiba

Canım hıc deme gecen ay yum donemınde esımı zorla ıkna edıyordum ust uste calısma yapmaya nerdeysemasallah bu ay daha kırmızılar bıtelı 1 hafta olmadı 4 defa ılıskı oldu

ÖZLEMEK GÜZELDİR kırmızılardan sonra bi yoğunlaşıyoruz malum benim yum dönemi 20 gün sonra e tabi yorulup bırakıyoruz

Kiz nasilsin nasil gidiyor calismalar:)

HORMONLAR HORMONLAR........:)

Sen eşimle sakın konuşma :) o da inşallah almazlar seni diyor...sonuç çok da önemli değil benim için canım...yok niye yanlış anlayayım sağol ilgilendiğin için...herkes senin gibi diyor zaten :)
:) şimdi sana bunları diorum ama iş bulamazsam tek tecrübem olan iş çağrı merkezlerine döncem ben de seni bu bakımdan anlıorum ama başka fırsatın varsa önceliğin onlar olsun şimdi benimde çağrı merkezi de olsa banka deneyimim var hatta şubeden daha çok iş yaptığımız için şubelere başvurcam kpss olmazsa yani iş bulmak zor oyüzden hakkında hayırlısı neyse o olsun diorum canımmm :)

ÖZLEMEK GÜZELDİR kırmızılardan sonra bi yoğunlaşıyoruz malum benim yum dönemi 20 gün sonra e tabi yorulup bırakıyoruz

Aynen canım bızde cok ozlemıstık yaklasık 2 haftadır yaklasmıyorduk hosuma gıdıyor esımın boyle olması ama yorulmamak lazım bakalım bızımkı ılerleyen gunlerde ne yapacak bol bol cevız fındık cezerye yedırmek lazım

Kiz nasilsin nasil gidiyor calismalar:)

iyyiim bıtanem cok sukur sen nasılsın pasa nasıl calısmalar valla canım hesap yapmıyorum artık canımız ıstedıgınde oluyor ama esımde bu ay yogun bır ıstek var o yuzden sık sık oluyor oluruna bıraktım artık streste yapmıyorum gelecegı zaman gelır zaten dıyorum :)

ne güzel kafan boşalır işte düşün düşün nereye kadar hem nasibi varsa plana çalışmaya falan gerek yok büyüklerimiz ne bilirdi yumurtlamayı da günlerini de bilmem ne en iisini yapıosun kuzucum :)

Kız zayıflıktan canın çıkıyor ne rejimi ye can boğazdan gelir

sen beni karıştırdın galiba ya da fena dalga geçiyorsun kilo aldımm yusyuvarlak olucam yakındaa boğazı tutman lazım can boğazdan gelir koca elden bu kilolarla çıkar olmaz üstüne bebiş olursa ayıcık gibi olurum sevimli şekilde diyeyim bari

ne güzel kafan boşalır işte düşün düşün nereye kadar hem nasibi varsa plana çalışmaya falan gerek yok büyüklerimiz ne bilirdi yumurtlamayı da günlerini de bilmem ne en iisini yapıosun kuzucum :)
bir gün babamın halası anlatıyordu.. kadın sancısı gelmiş kendi kendine tarlada tek başına doğum yapmış kordonunuda kendi kesmiş biz olsak hayatta yapamayız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…