ne güzel kafan boşalır işte düşün düşün nereye kadar hem nasibi varsa plana çalışmaya falan gerek yok büyüklerimiz ne bilirdi yumurtlamayı da günlerini de bilmem ne en iisini yapıosun kuzucum :)
@mgul canim karin agrin gectimiMINIKKUS1 m bu erkeklerin hepsi ayni butun sorun bizdedr erkeklerde olmaz dusuncesiyle yasarlar bide analarida onlari tutar kizlar bugunlerde piskolojim bozuldu galiba esime sarmis durumdayim her dk aramasini istiyorum ki zavallim ariyorda arayincada kiziyorum deliriyorum galiba
Iyi yapiyorsunuz canim hem senin toapik belki sana farkettrmeden gelecekiyyiim bıtanem cok sukur sen nasılsın pasa nasıl calısmalar valla canım hesap yapmıyorum artık canımız ıstedıgınde oluyor ama esımde bu ay yogun bır ıstek var o yuzden sık sık oluyor oluruna bıraktım artık streste yapmıyorum gelecegı zaman gelır zaten dıyorum :)
4 ay oldu esime yaklasmayali ve bende cok ozledim esimi
Aynen canım bızde cok ozlemıstık yaklasık 2 haftadır yaklasmıyorduk hosuma gıdıyor esımın boyle olması ama yorulmamak lazım bakalım bızımkı ılerleyen gunlerde ne yapacak bol bol cevız fındık cezerye yedırmek lazım
Başka sans yok zaten Giresun kuçuk yer bide emekli almancı dolu o yüzden iş yeri yok bi tek market var...sağol canım:) şimdi sana bunları diorum ama iş bulamazsam tek tecrübem olan iş çağrı merkezlerine döncem ben de seni bu bakımdan anlıorum ama başka fırsatın varsa önceliğin onlar olsun şimdi benimde çağrı merkezi de olsa banka deneyimim var hatta şubeden daha çok iş yaptığımız için şubelere başvurcam kpss olmazsa yani iş bulmak zor oyüzden hakkında hayırlısı neyse o olsun diorum canımmm :)
Iyi yapiyorsunuz canim hem senin toapik belki sana farkettrmeden gelecekpasamizda iyi galiba bir kac gundr iyice pitpitlar artti artik bende burdayim diyor
Ilk 12.haftaya yapmasanz daha iyi dedi zaten disimden dolayi o isi dusunemedk bile ondan sonrada d.bakira geldim aralik sonuna kdr burdayim iyice pzliycem yani bildigin 6 ay olacak adam delirmese bariHadı yadr yasakmı koydu canım
yesinler yesinlerr yarasınnn nurtopu bebişlerr gelsinnn
Ya şu fotoğraf larda var ya ordan gördüm kadarıyla zayıfsın kız kaç kilosun...koca kurban olsun sanasen beni karıştırdın galiba ya da fena dalga geçiyorsun kilo aldımm yusyuvarlak olucam yakındaa boğazı tutman lazım can boğazdan gelir koca elden bu kilolarla çıkar olmaz üstüne bebiş olursa ayıcık gibi olurum sevimli şekilde diyeyim bari
Ilk 12.haftaya yapmasanz daha iyi dedi zaten disimden dolayi o isi dusunemedk bile ondan sonrada d.bakira geldim aralik sonuna kdr burdayim iyice pzliycem yani bildigin 6 ay olacak adam delirmese bari
Aynen canım esım bu sıralar cevızı balı cezeryeyı cok tukettı benım aklıma o gelıyor her konuda oldugu gıbı bu konudada beslenme cok önemlı evet tosuncuklar gelsınnn
Ya şu fotoğraf larda var ya ordan gördüm kadarıyla zayıfsın kız kaç kilosun...koca kurban olsun sana
BENDE ÇIKIŞTA CEVİZ ALIYIM :) BİZ GENEL OLARAK CEVİZ BAL TÜKETİYORUZ HEP :) AMA AKŞAMDAN AKŞAMA ALALIM DÜZENLİ
EŞİMİN BAŞI AĞRIYOR DEDİM Bİ MİNOSET AL ECZANEDEN İÇ DİYO Kİ İLAÇ YOK BEBİŞ VARİYİDE Bİ ŞEY OLMAZ SENDEN DEDİM
Slm kizlar. ikibucuk yillik ewliyim. yaklasik bir yildir bebek.istiyoruz. bi sorunumuz yok. esimin degerler biraz dusuk ama dr onemsenecek.kadar diil dedi. rahmi uyarsin die serephone verdi. o ay kimyasal gebelik oldu. sonra bide ekimde kullandim. yine olmadi. bu ay iki gun geciktim. ewde test yapiom cikmio strip test gerci bilmiom dogrulugunu. kan tahlili yaptirsam mi sizce ya kafam karisik. gelmedikce reglim umutlaniorum. gerci karnim agrio hafif hafif. beklemeliyim sanirim :+
Slm kizlar. ikibucuk yillik ewliyim. yaklasik bir yildir bebek.istiyoruz. bi sorunumuz yok. esimin degerler biraz dusuk ama dr onemsenecek.kadar diil dedi. rahmi uyarsin die serephone verdi. o ay kimyasal gebelik oldu. sonra bide ekimde kullandim. yine olmadi. bu ay iki gun geciktim. ewde test yapiom cikmio strip test gerci bilmiom dogrulugunu. kan tahlili yaptirsam mi sizce ya kafam karisik. gelmedikce reglim umutlaniorum. gerci karnim agrio hafif hafif. beklemeliyim sanirim :+
KeskeeeeHadı ya Allah sabrını versın canım bu ozlemın patlaması guzel olur ama bır bakarsın dayanamaz esın gelır bır hafta sonu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?