2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

ne güzel kafan boşalır işte düşün düşün nereye kadar hem nasibi varsa plana çalışmaya falan gerek yok büyüklerimiz ne bilirdi yumurtlamayı da günlerini de bilmem ne en iisini yapıosun kuzucum :)

Aynen canım kendımı beynımı yormusum sımdıye kadar uzerımden yuk kalkmıs gıbı rahatım her hfta kuzenlerle plan yapıyoruz gezıyoruz sınemeya gıdıyoruz cok guzel oluyor aynen buyukler ne bılıyordu vaktı geldıgınde gelır zaten tatlım :)

yok yok anası oğlunu tutmuyor ya da benim yanımda öyle değil psikolojin bozulmadıı hormonların çok normall ama işte bildiğin halde engel olamamak ne zor

Iyi yapiyorsunuz canim hem senin toapik belki sana farkettrmeden gelecekpasamizda iyi galiba bir kac gundr iyice pitpitlar artti artik bende burdayim diyor

yesinler yesinlerr yarasınnn nurtopu bebişlerr gelsinnn

Başka sans yok zaten Giresun kuçuk yer bide emekli almancı dolu o yüzden iş yeri yok bi tek market var...sağol canım

Iyi yapiyorsunuz canim hem senin toapik belki sana farkettrmeden gelecekpasamizda iyi galiba bir kac gundr iyice pitpitlar artti artik bende burdayim diyor

:) belkıde canım tospam uzun yoldan gelıyor sanırım anca karaya ulasacak masallah kuzuma benım oyle tabı annesı tepıkler yogun bır sekılde gelmeye baslar artık aferın ona buyusun buyuusn annesıyle buyusun dunyaya yakısıklı bır prens gelsinn

yesinler yesinlerr yarasınnn nurtopu bebişlerr gelsinnn

Aynen canım esım bu sıralar cevızı balı cezeryeyı cok tukettı benım aklıma o gelıyor her konuda oldugu gıbı bu konudada beslenme cok önemlı evet tosuncuklar gelsınnn

Slm kizlar. ikibucuk yillik ewliyim. yaklasik bir yildir bebek.istiyoruz. bi sorunumuz yok. esimin degerler biraz dusuk ama dr onemsenecek.kadar diil dedi. rahmi uyarsin die serephone verdi. o ay kimyasal gebelik oldu. sonra bide ekimde kullandim. yine olmadi. bu ay iki gun geciktim. ewde test yapiom cikmio strip test gerci bilmiom dogrulugunu. kan tahlili yaptirsam mi sizce ya kafam karisik. gelmedikce reglim umutlaniorum. gerci karnim agrio hafif hafif. beklemeliyim sanirim :+

Ya şu fotoğraf larda var ya ordan gördüm kadarıyla zayıfsın kız kaç kilosun...koca kurban olsun sana

Ilk 12.haftaya yapmasanz daha iyi dedi zaten disimden dolayi o isi dusunemedk bile ondan sonrada d.bakira geldim aralik sonuna kdr burdayim iyice pzliycem yani bildigin 6 ay olacak adam delirmese bari

Hadı ya Allah sabrını versın canım bu ozlemın patlaması guzel olur ama bır bakarsın dayanamaz esın gelır bır hafta sonu canım

Aynen canım esım bu sıralar cevızı balı cezeryeyı cok tukettı benım aklıma o gelıyor her konuda oldugu gıbı bu konudada beslenme cok önemlı evet tosuncuklar gelsınnn

BENDE ÇIKIŞTA CEVİZ ALIYIM :) BİZ GENEL OLARAK CEVİZ BAL TÜKETİYORUZ HEP :) AMA AKŞAMDAN AKŞAMA ALALIM DÜZENLİ

Ya şu fotoğraf larda var ya ordan gördüm kadarıyla zayıfsın kız kaç kilosun...koca kurban olsun sana

canım sağ ol fotolarda düğün zamanım işte o zamanın üstüne 5 kilo fazlam var şimdi ( tamam üzülmek yok vericem ben onlarıı :):):)

BENDE ÇIKIŞTA CEVİZ ALIYIM :) BİZ GENEL OLARAK CEVİZ BAL TÜKETİYORUZ HEP :) AMA AKŞAMDAN AKŞAMA ALALIM DÜZENLİ

Al canım bızdede öyle aksamları yerız bız gecen yumusamız hurmaları ezdık zaten yumusacak hemen dagıldı uzerıne bol cevız tarcın doktuk guzel oldu bır tabak yedı esım ben sımdı bal muz cevız karıstırmak ıstıyorum :)

merhaba Bence bıraz daha bekle eger olmazsan o zaman dırek kana gıdersın ınsallah bebısın senınledır

Reactions: GCA

merhaba geçmiş olsunn gecikmesi stresten olabilir bence bi 5 gün daha bekle gelmezse kan testi yaptırırsın inşallah bebişin gelmiştir eşini bol bol doğal şeylerle besle :)

Reactions: GCA
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…