Al canım bızdede öyle aksamları yerız bız gecen yumusamız hurmaları ezdık zaten yumusacak hemen dagıldı uzerıne bol cevız tarcın doktuk guzel oldu bır tabak yedı esım ben sımdı bal muz cevız karıstırmak ıstıyorum :)
Ne duusncelın esın var canım masallah
yokcanım biz çok nariniz hayatta gelemeyiz öle şeylere ben doğumhanede bile olay çıkartırım herald öle tahmin ediorumbir gün babamın halası anlatıyordu.. kadın sancısı gelmiş kendi kendine tarlada tek başına doğum yapmış kordonunuda kendi kesmişbiz olsak hayatta yapamayız :)
ohh benim yerime de gez tatlım hayatını yaşa gerçekten çok düşündüğümde hayatımdan boşuna zaman çalıomuşum gibi oluo alışveriş yap eğlen gönlünce :)Aynen canım kendımı beynımı yormusum sımdıye kadar uzerımden yuk kalkmıs gıbı rahatım her hfta kuzenlerle plan yapıyoruz gezıyoruz sınemeya gıdıyoruz cok guzel oluyor aynen buyukler ne bılıyordu vaktı geldıgınde gelır zaten tatlım :)
evet çok tuhaf ilk defa böyle bir de dedim bi şey olmaz diyor ilaç kalıntıları birikireşime ilk defa bu ay açık açık çalışalım dedim belliki oda önemsedi :)
Keskeeeeadam artik ruyalarima giriyor tovbe tovbe konuyu nereye getirdim
Keskeeeeadam artik ruyalarima giriyor tovbe tovbe konuyu nereye getirdim
ye sen ye az ye ama paketi bitirim deme sakınyani hırkaların altına saklanmak olmaz şöyle temizlenip kremlenmekk giyinmekk biraz açılmak saçılmak gereksonra hasta oluyomuşum yok yok çikolata yiyeceğim bugün dayanamam :)
Ne guzel canım onların ısteklı olmasıda cok önemlı adet oldugunda benım esımde ılk defa dedım bu ay sankı bırseyler olur gıbı gelıyor bana dedı bende ılk defa esımden bunu duydum bızımkılerde bu ay degıısklık var hayır olsun
oyyy hemşerum benumBaşka sans yok zaten Giresun kuçuk yer bide emekli almancı dolu o yüzden iş yeri yok bi tek market var...sağol canım
bu hurmalar hani hurmalaro turuncu domates gibi olanlardan mı ?
Koptummmmm deli yagirer girmez miii erkekler iyi kendilerince hallederler de biz annemi arayıp anneciğim benim için aylarca doya doya yapamadın kusura bakma o zamanlarından çaldım diyormuşum
ohh benim yerime de gez tatlım hayatını yaşa gerçekten çok düşündüğümde hayatımdan boşuna zaman çalıomuşum gibi oluo alışveriş yap eğlen gönlünce :)
TamamGirer canım cok normal sen sınyalı ver esıne bu hafta sonu hemnececık gelır
ye sen ye az ye ama paketi bitirim deme sakınaklanıp paklanıp güzel şeyler yaşamak gerek yani diyosun ve doğru diyosun
evet çünkü hep kendi içimizde yaşadık birazda çift olarak çabalayalım :) hayırlısıı
evet canım koyu renklı hurmalar
biz h sonu karadeniz tarafına gittik çok gördüm de alamadımbende çok severim alıyım onlardan :)
aynen canım cıft olarak yasamak eslerın ıstemeı cok guzel olur onlarında ne kadar cok ıstedgını bılmek
Hımm ne guzel yapmısınzı canım :) hım burdan alırsın canım guzel bır meyve ben severım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?