2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

bu hurmalar hani hurmalaro turuncu domates gibi olanlardan mı ?

bir gün babamın halası anlatıyordu.. kadın sancısı gelmiş kendi kendine tarlada tek başına doğum yapmış kordonunuda kendi kesmiş biz olsak hayatta yapamayız :)
yokcanım biz çok nariniz hayatta gelemeyiz öle şeylere ben doğumhanede bile olay çıkartırım herald öle tahmin ediorum

ohh benim yerime de gez tatlım hayatını yaşa gerçekten çok düşündüğümde hayatımdan boşuna zaman çalıomuşum gibi oluo alışveriş yap eğlen gönlünce :)

evet çok tuhaf ilk defa böyle bir de dedim bi şey olmaz diyor ilaç kalıntıları birikir eşime ilk defa bu ay açık açık çalışalım dedim belliki oda önemsedi :)

Ne guzel canım onların ısteklı olmasıda cok önemlı adet oldugunda benım esımde ılk defa dedım bu ay sankı bırseyler olur gıbı gelıyor bana dedı bende ılk defa esımden bunu duydum bızımkılerde bu ay degıısklık var hayır olsun

yani hırkaların altına saklanmak olmaz şöyle temizlenip kremlenmekk giyinmekk biraz açılmak saçılmak gerek sonra hasta oluyomuşum yok yok çikolata yiyeceğim bugün dayanamam :)
ye sen ye az ye ama paketi bitirim deme sakın aklanıp paklanıp güzel şeyler yaşamak gerek yani diyosun ve doğru diyosun

evet çünkü hep kendi içimizde yaşadık birazda çift olarak çabalayalım :) hayırlısıı

Başka sans yok zaten Giresun kuçuk yer bide emekli almancı dolu o yüzden iş yeri yok bi tek market var...sağol canım
oyyy hemşerum benum diorum nerden gelio bu sıcaklık karadenuzdanmış daa eşimde samsunlu yani bende öle olmalıymışım bende samsunluyum

ohh benim yerime de gez tatlım hayatını yaşa gerçekten çok düşündüğümde hayatımdan boşuna zaman çalıomuşum gibi oluo alışveriş yap eğlen gönlünce :)

Sagol canımın ıcı gezerım aynen canım kesınlıkle hayatı kendımıze zor hale getırıyoruz bız ne yapsakta zamanı geldıgınde gelecek bebeklerımız o yuzden bu zamanların tadını cıkrmak lazım :)

aynen canım cıft olarak yasamak eslerın ıstemeı cok guzel olur onlarında ne kadar cok ıstedgını bılmek

insana resmen motive oluyormuş daha önce niye dememişim ben :) ya eşimin çocuk isteğini hamile kalınca anladım ama geçen ay ara fln verince sonra gitti o bu ara bebiş yok mu diye soruyorlar sanırım adet olunca çalışmıyoruz deyince eşimde çalışma kararı aldı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…