Koptummmmm deli ya
O zmn kocisim hemen gelsinbende bu zevke düşkünlüğümden utanıyorumm kocamı istemek kötü değilde bebiş gelmiş gidip işin bu kısmını düşünmek ayıp gibi geliyor ama bak insan istiyor işte bi süre sonra bak sende istiyorsunn özlenmez mii ya belkide senin sinirin buna bi kavuşsanız rahatlıcak hormonlar :):):)
BAK CANIM BAK FAYDALARINAbende normaldede yerimm nımm nımmm :):) yemek bizim işimiz
insana resmen motive oluyormuş daha önce niye dememişim ben :) ya eşimin çocuk isteğini hamile kalınca anladım ama geçen ay ara fln verince sonra gitti o bu ara bebiş yok mu diye soruyorlar sanırım adet olunca çalışmıyoruz deyince eşimde çalışma kararı aldı :)
bugün olmam lazımdı tatlım ateşim 36.2 ye düştüğünde olurum ben bugün düştü ama gelmedi daha inş gelmez de 9 ay kurtulurum gelmeyesicelerdenyok yok paketi bitirmem zaten küçük alırım onu bitiririm senin kaçıncı gün bugün??
tatlım yaaaa dikkat et kendine yürüyüş iyi geliyorkızlar regl oldumsanırım bu ay agır olacak cok sancılı
O zmn kocisim hemen gelsin
BAK CANIM BAK FAYDALARINA
çinde yüksek miktarda nişasta, glikoz, mineral ve vitamin bulunduran taze hurma kesinlikle evinizde tüketilmesi gereken önemli besinlerden biri.
Özellikle yeni doğum yapan kadınların tüketmesi gereken bu besin, doğumda kaybedilen enerjinin ve kanın normal seviyeye gelmesinde önemli bir rol oynuyor.
İşte taze hurmanın bilinmeyen faydaları:
- Rahimde bulunan kasları kuvvetlendirir.
- Doğum esnasında ve daha sonrasında kanamaları önler.
- Balgama ve öksürüğe iyi gelmektedir.
- Tansiyonu düşürür.
- Sindirim sistemini rahatlatır.
- Aç karnına tüketildiğinde bağırsaktaki asalakları öldürür.
- Hamilelerde sütü artırır.
- Hafızayı güçlendirir.
- Yaşlanmayı geciktirir.
- Dinç tutar.
- Cinsel aktiviteyi artırır. BENDE DIYORUM ESIMDEKI BU ENERJI ISTEK NERDEN GELIYOR BIR TABAK HURMA UZERINE BIRDE CEVIZ EKLERSEM TAIBI
betiiii sonuç ne peki kız :9 her neyse de hayırlısı olsun :)Ilahi guldurdun beni ☺☺ valla aynen her ay ayni belirtileri yaşıyorum ben de ama bi ay klomen kullandim ondan test yapcam
bugün olmam lazımdı tatlım ateşim 36.2 ye düştüğünde olurum ben bugün düştü ama gelmedi daha inş gelmez de 9 ay kurtulurum gelmeyesicelerden
kızlar regl oldumsanırım bu ay agır olacak cok sancılı
harika hemen alıyorum çıkışta cevizli hurmaa :)
lovelymmm beni alıntıladığını geçmişi okuyunca gördüm ben şimdi ne olmuşsa bildirimde yok bişyPamukprncess sana hal hatır soramadım bu arada kuzum nasılsın?
Mogişim sana da soramadım sende iyi misin?
ya bebişi ilk evlendiğimde istemmedim ya ne huzurlu günlerdi ne kadar takmam desende aklına geliyo insanıninşallah canım heyecanla bekliyoruz bebişi :)
him elisacim bune hiz bende tam tersi adetin 12. gununu bekledim pazartesi sabah basladik gun asiri devam edecegiz gecen aylarda ust uste tutmadi bide boyle deniyoruz aklinda olsun sabah spermler daha faxla oluyormus dinlenmis vucuttan olabilir birazda atesim fazla oluyor hayirlisi tabi yeterki rabbim ol desin kizlar hepimize dua ediyorum sizde eksik etmeyin insallah buay guzel habetler veririzCanım hıc deme gecen ay yum donemınde esımı zorla ıkna edıyordum ust uste calısma yapmaya nerdeysemasallah bu ay daha kırmızılar bıtelı 1 hafta olmadı 4 defa ılıskı oldu
ooo elisamdan takviye tarifleraynen canım evden eksık etmemek lazım muda al muzu dılımle uzerıne bal gezdır uzerıne cevız parcacıklrı canım sonra sabahlar olmasınnnnn
him elisacim bune hiz bende tam tersi adetin 12. gununu bekledim pazartesi sabah basladik gun asiri devam edecegiz gecen aylarda ust uste tutmadi bide boyle deniyoruz aklinda olsun sabah spermler daha faxla oluyormus dinlenmis vucuttan olabilir birazda atesim fazla oluyor hayirlisi tabi yeterki rabbim ol desin kizlar hepimize dua ediyorum sizde eksik etmeyin insallah buay guzel habetler veririz
ooo elisamdan takviye tarifler
Bende Trabzonluyum ama eşim giresunlu Giresun da yaşıyoruz....samsuna günübirlik gittim beğendim orayı buraya göre daha çok gelişmiş biyer...hemşooyyy hemşerum benumdiorum nerden gelio bu sıcaklık karadenuzdanmış daa eşimde samsunlu yani bende öle olmalıymışım bende samsunluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?