2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Koptummmmm deli ya

bende bu zevke düşkünlüğümden utanıyorumm kocamı istemek kötü değilde bebiş gelmiş gidip işin bu kısmını düşünmek ayıp gibi geliyor ama bak insan istiyor işte bi süre sonra bak sende istiyorsunn özlenmez mii ya belkide senin sinirin buna bi kavuşsanız rahatlıcak hormonlar :):):)

O zmn kocisim hemen gelsin

bende normaldede yerimm nımm nımmm :):) yemek bizim işimiz
BAK CANIM BAK FAYDALARINA

çinde yüksek miktarda nişasta, glikoz, mineral ve vitamin bulunduran taze hurma kesinlikle evinizde tüketilmesi gereken önemli besinlerden biri.

Özellikle yeni doğum yapan kadınların tüketmesi gereken bu besin, doğumda kaybedilen enerjinin ve kanın normal seviyeye gelmesinde önemli bir rol oynuyor.

İşte taze hurmanın bilinmeyen faydaları:
  • Rahimde bulunan kasları kuvvetlendirir.
  • Doğum esnasında ve daha sonrasında kanamaları önler.
  • Balgama ve öksürüğe iyi gelmektedir.
  • Tansiyonu düşürür.
  • Sindirim sistemini rahatlatır.
  • Aç karnına tüketildiğinde bağırsaktaki asalakları öldürür.
  • Hamilelerde sütü artırır.
  • Hafızayı güçlendirir.
  • Yaşlanmayı geciktirir.
  • Dinç tutar.
  • Cinsel aktiviteyi artırır. BENDE DIYORUM ESIMDEKI BU ENERJI ISTEK NERDEN GELIYOR BIR TABAK HURMA UZERINE BIRDE CEVIZ EKLERSEM TAIBI

eevet canım keısnlıkle motıve oluyor bende esımın ne kadar cok ıstedıgını gunum gecınce anladı nasıl heveslendı umutlandı nasıl yaaparız nasıl ogrenebılırız acaba demeye baslamstı bırseyler tetıklıyor demekkı calısın canım calısın bol bol :)

yok yok paketi bitirmem zaten küçük alırım onu bitiririm senin kaçıncı gün bugün??
bugün olmam lazımdı tatlım ateşim 36.2 ye düştüğünde olurum ben bugün düştü ama gelmedi daha inş gelmez de 9 ay kurtulurum gelmeyesicelerden

kızlar regl oldum sanırım bu ay agır olacak cok sancılı
tatlım yaaaa dikkat et kendine yürüyüş iyi geliyor dinlen tatlı ye.. ateşin düşt mü bugün kaçtı takibi iyi yapsaydın diğer aylara lazım oluyor ben her günüyazıyorum atık

harika hemen alıyorum çıkışta cevizli hurmaa :)

Canım hıc deme gecen ay yum donemınde esımı zorla ıkna edıyordum ust uste calısma yapmaya nerdeysemasallah bu ay daha kırmızılar bıtelı 1 hafta olmadı 4 defa ılıskı oldu
him elisacim bune hiz bende tam tersi adetin 12. gununu bekledim pazartesi sabah basladik gun asiri devam edecegiz gecen aylarda ust uste tutmadi bide boyle deniyoruz aklinda olsun sabah spermler daha faxla oluyormus dinlenmis vucuttan olabilir birazda atesim fazla oluyor hayirlisi tabi yeterki rabbim ol desin kizlar hepimize dua ediyorum sizde eksik etmeyin insallah buay guzel habetler veririz

Valla canım esım ıstıyor kı ben esımı hep ısterım bende yok demıyorum evet canım bende okumustum sabahlrı daha hızlı oluyormus dıye ama ben calısıyorum sabahları olması cok zor boyle kafamıza gore davrnaıyoruz canım hayırlııs bakalım Rabbım dualarımızı kabul etsın senınde calısmanda bereketlı olur ınsallah bebısın gelır hemencecık Rabbımız hepımıze hayırlı saglıklı bebısler nasıp etsın

oyyy hemşerum benum diorum nerden gelio bu sıcaklık karadenuzdanmış daa eşimde samsunlu yani bende öle olmalıymışım bende samsunluyum
Bende Trabzonluyum ama eşim giresunlu Giresun da yaşıyoruz....samsuna günübirlik gittim beğendim orayı buraya göre daha çok gelişmiş biyer...hemşo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…