2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

sağol cnm amin yalnız değilmişim
anladım cnm evlendikten sonra çok düzensiz olmaya başladı benim dr da iyi takip etmiyordu değiştirdim bu da güven verdi ama kürtaj deyince korktum ne yalan söyleyim dr da en son çözüm olarak kürtaj yaparız dedi bilmiyorum cnm tekrar kontrole gideceğim o zaman belli olacak

cnm nasılsn hurmalara ne olmuş faydası varsa bnde yedireyim eşime : )

Sagol canım ıyııyım sen nasılsın :)tatlım hurmalar cınsel aktıvıteyı artırıyormus rahım kaslarını kuvvetlendııryormus hurmayı ez uzerne cevız parcacıkalrı koy tarcın at yedır canım enerjı verır sende ye bu tur seyler ıstegı arttıyor muhakkak spremede etkısı olur dıye dusnuyorum benım esımde demıstı fındık cevız czerye vs bu tur seyler cok etkılıyor demıstı

tatlım yaaaa dikkat et kendine yürüyüş iyi geliyor dinlen tatlı ye.. ateşin düşt mü bugün kaçtı takibi iyi yapsaydın diğer aylara lazım oluyor ben her günüyazıyorum atık
canım grıptım ya o yuzden son 2 gundur olcmedım ama muhtemelen dun dusmustur valla yoruldum doktor hersey super dıyor sonuc yok Allahım sabır versın

Bende Trabzonluyum ama eşim giresunlu Giresun da yaşıyoruz....samsuna günübirlik gittim beğendim orayı buraya göre daha çok gelişmiş biyer...hemşo
samsuna taşınınca beklerim canım samsunumuz güzeldir doyamam ben oraya benim memleketim değil benim memleketim kadar dagüzel değil ama olsun yine de çok severim ben de izmirliyim canım.. trabzonu da eşim çok sever ben hiç görmedim ama merak ediorum yolum düşerse gidicem oralara

cnm k.boynuzu kürümüzü tamamladık da yeni şeyler arıyodm ii oldu öğrendiğim hemen kocise mesaj yazdm al aksam gelirken diye buarada cnm bn bu sabah acaip ağrılı şekilde adet oldm bide pek yoğun geliyo bu ay ilaç içtim simdi ağrı tekrar baslıyo gibi neyse tüp bebek merkezini aradk yrn 10:30 da görüşmemiz var hayırlısı bakalm ilk adımı yrn atıyorz

Hım sıfa olur faydası olur ınsallah canım benım bence bal muz cevızde karısıtırp beraber yıyın aksamalrı guzel olur muzu dılımlersın hadı bakalım canım yarın guzel haberler gelırsın ınsalah ılk denemedetutar bır kız bır erkek ıkızlerın olur ınsallh hayırlıısyla benımde bu ay yogun oldu ve uzun surdu canım gecmıs olsun dıkkat et kendıne kuzum

sağolasn cnm hayırlısı olsn bnde ikiz bebek fikrine alıştırmaya çalısıyorm ama eşime de bişiler oldu bikaç gündür akrabalarda hiç ikiz yok garip geliyo tek mi koydursak diyo ya bn çift istiyorm kısmet kaçı tutarsa ALLAH nasıl nasip edecekse cnm

Aynen canım Allah kolaylıgnı verır zaten kısmette yoksa sız ıstesenızde ıkınız olmaz hayırlısı neyse o olsun canım esınde alısır ılla aılede olmasına gerek yok canım hem sızde bır ılk olmus olur

merhaba geçmiş olsunn gecikmesi stresten olabilir bence bi 5 gün daha bekle gelmezse kan testi yaptırırsın inşallah bebişin gelmiştir eşini bol bol doğal şeylerle besle :)

Aslinda bu ay hic stres yapmadim cnm. yumyrtlama gunlerim die dusundugum gunlerde bobrek sancim vardi. calisna fln yapmadik. ama kismet iste olacagi varsa bi sekilde oluyo. kac zamandirda duzenliydi. Ondan acaba diorum. ama gorcez bakalim bi kac gun daha bekleyim en iyisi

hayırlısı olsun iinşallah beklediğimiz sonuçtur folic asitten başka ilaç kullanıyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…