- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
süper o hareket spermlere de geçmiştir inş :)Valla gulcum esım bu ay o kadar enerjı verıcı seyler yedıkı normaldede hareketlıdır ama bu defa katlandı hareket enerjısı fazla gelmeey basladı bende bunlara bagladım
süper o hareket spermlere de geçmiştir inş :)
sağol cnm amin yalnız değilmişimcanim aynisi badima geldi iki ay kanamam oldu kurtaj dedi ilac tedavisihle gecti bide ilk doktor kurtaj ve ameliyat dedi sonra baska doktora gittim oda ilacla fuzelmezse kurtaj defi ve ucuncu doktorun verdigi ilacla gecyi gittikanama durdu kurtaj da olmadim ameliyatts rabbim sifani versin ustunden uzun zaman gecti tek hatirladigim ilacin birisi dogum kontrol hapiydi gecmis olsun
cnm nasılsn hurmalara ne olmuş faydası varsa bnde yedireyim eşime : )evet canım koyu renklı hurmalar
cnm nasılsn hurmalara ne olmuş faydası varsa bnde yedireyim eşime : )
evet ya hıc sormahemde erkenden mi ?
canım grıptım ya o yuzden son 2 gundur olcmedım ama muhtemelen dun dusmustur valla yoruldumtatlım yaaaa dikkat et kendine yürüyüş iyi geliyordinlen tatlı ye.. ateşin düşt mü bugün kaçtı takibi iyi yapsaydın diğer aylara lazım oluyor ben her günüyazıyorum atık
samsuna taşınınca beklerim canım samsunumuz güzeldir doyamam ben oraya benim memleketim değil benim memleketim kadar dagüzel değil ama olsun yine de çok severim ben de izmirliyim canım.. trabzonu da eşim çok sever ben hiç görmedim ama merak ediorum yolum düşerse gidicem oralaraBende Trabzonluyum ama eşim giresunlu Giresun da yaşıyoruz....samsuna günübirlik gittim beğendim orayı buraya göre daha çok gelişmiş biyer...hemşo
saka gıbı ya
cnm k.boynuzu kürümüzü tamamladık da yeni şeyler arıyodm ii oldu öğrendiğim hemen kocise mesaj yazdm al aksam gelirken diyeSagol canım ıyııyım sen nasılsın :)tatlım hurmalar cınsel aktıvıteyı artırıyormus rahım kaslarını kuvvetlendııryormus hurmayı ez uzerne cevız parcacıkalrı koy tarcın at yedır canım enerjı verır sende ye bu tur seyler ıstegı arttıyor muhakkak spremede etkısı olur dıye dusnuyorum benım esımde demıstı fındık cevız czerye vs bu tur seyler cok etkılıyor demıstı
ya bebişi ilk evlendiğimde istemmedim ya ne huzurlu günlerdi ne kadar takmam desende aklına geliyo insanıninş biz böyle olmadan gelirler
cnm k.boynuzu kürümüzü tamamladık da yeni şeyler arıyodm ii oldu öğrendiğim hemen kocise mesaj yazdm al aksam gelirken diyebuarada cnm bn bu sabah acaip ağrılı şekilde adet oldm bide pek yoğun geliyo bu ay ilaç içtim simdi ağrı tekrar baslıyo gibi neyse tüp bebek merkezini aradk yrn 10:30 da görüşmemiz var hayırlısı bakalm ilk adımı yrn atıyorz
merhaba Bence bıraz daha bekle eger olmazsan o zaman dırek kana gıdersın ınsallah bebısın senınledır
lovelymmm beni alıntıladığını geçmişi okuyunca gördüm ben şimdi ne olmuşsa bildirimde yok bişy
sağolasn cnm hayırlısı olsn bnde ikiz bebek fikrine alıştırmaya çalısıyorm ama eşime de bişiler oldu bikaç gündür akrabalarda hiç ikiz yok garip geliyo tek mi koydursak diyo ya bn çift istiyorm kısmet kaçı tutarsa ALLAH nasıl nasip edecekse cnmHım sıfa olur faydası olur ınsallah canım benım bence bal muz cevızde karısıtırp beraber yıyın aksamalrı guzel olur muzu dılımlersın hadı bakalım canım yarın guzel haberler gelırsın ınsalah ılk denemedetutar bır kız bır erkek ıkızlerın olur ınsallh hayırlıısyla benımde bu ay yogun oldu ve uzun surdu canım gecmıs olsun dıkkat et kendıne kuzum
sağolasn cnm hayırlısı olsn bnde ikiz bebek fikrine alıştırmaya çalısıyorm ama eşime de bişiler oldu bikaç gündür akrabalarda hiç ikiz yok garip geliyo tek mi koydursak diyo ya bn çift istiyorm kısmet kaçı tutarsa ALLAH nasıl nasip edecekse cnm
merhaba geçmiş olsunn gecikmesi stresten olabilir bence bi 5 gün daha bekle gelmezse kan testi yaptırırsın inşallah bebişin gelmiştir eşini bol bol doğal şeylerle besle :)
Aslinda bu ay hic stres yapmadim cnm. yumyrtlama gunlerim die dusundugum gunlerde bobrek sancim vardi. calisna fln yapmadik. ama kismet iste olacagi varsa bi sekilde oluyo. kac zamandirda duzenliydi. Ondan acaba diorum. ama gorcez bakalim bi kac gun daha bekleyim en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?