öyle cnm yaa sanırım eşim tüp bebek olduğu anlasılır diye çekiniyo bn öyle tahmin ediyorm anlasılsn yada ne olcak belki çift yumurtladmAynen canım Allah kolaylıgnı verır zaten kısmette yoksa sız ıstesenızde ıkınız olmaz hayırlısı neyse o olsun canım esınde alısır ılla aılede olmasına gerek yok canım hem sızde bır ılk olmus olur
Biz 1 yıllık evliyiz ama 4 aydır düzenli olarak bir aradayız çünkü eşim yurddışındaydı benim yanına gitmem zaman aldı şimdi yanındayım 4 aydır.Ben sitres yaptım ilk aylar ama o hiç takmıyo Allah verirse olur diyo.Doktora gittim izinden döncegm gün doktor eşinde sperm testi yaptırsın dedi hatta spermiyoloji gibi bişi yazdı unutmayalım diye.Elimde o kâğıdı görünce sinir oldu sen beni rezilmi edicen dedi.Çok hassas bu konuda beyfendi.Yarın burdaki jinekologda ilk randevum var benimde bakalım ne çıkacak inşaallah güzel haberlerle dönerimbeş sene içinde arkadaşlarının bebeği olunca insan özeniyor benim kisine asıl darbe abimin oğlu olması oldu ondan sonra heryere gitti :)
öyle cnm yaa sanırım eşim tüp bebek olduğu anlasılır diye çekiniyo bn öyle tahmin ediyorm anlasılsn yada ne olcak belki çift yumurtladm
selam kızlar
bugün adet günüm henüz adet olmadım ama ağrılarım ve üşümem var dayanamadım evde olan tek testimi kullandım ve negatifi gördüm en azından adet olacağımı anladım beklenti içine girmemiş olurum
bazen adetim gecikio 1-2 gün içinde adet olurum.Sizde durumlar nasıl ?
YA YİNE SALI BUGÜN UNUTMUŞUM KUAFÖRLER KAPALI ŞANSIMA HEP Mİ SALIYI SEÇERİM BEN
olur inş canım canını sıkma sen :)canım grıptım ya o yuzden son 2 gundur olcmedım ama muhtemelen dun dusmustur valla yoruldumdoktor hersey super dıyor sonuc yok Allahım sabır versın
inşallah canım nasip ...hımmm izmire hiç gitmedim daha doğrusu karadenizden hiç ayrılmadım ...bebişlerimizi gezdiririz inşallahsamsuna taşınınca beklerim canım samsunumuz güzeldir doyamam ben oraya benim memleketim değil benim memleketim kadar dagüzel değil ama olsun yine de çok severim ben de izmirliyim canım.. trabzonu da eşim çok sever ben hiç görmedim ama merak ediorum yolum düşerse gidicem oralara
öyle tabi cnm artık öyle söylerkısmetBenımde aklıma o geldı canım anlasılır dıye ama olsun herkes yaptırıyor onemlı olan bebıslerınız bırsey olmaz hem nerden anlayacaklar esımın tarafında varmıs der esınde
hayırlısı olsun bugünün 2 adet haberi üzerine umarım sen olmazsın :) bizde aynı çalışmalara devam :)
ıns ama umudum kalmadıolur inş canım canını sıkma sen :)
yine konuştukta biz bana bidirim gelmiyo sebebini anlamadımOlsun kuzu önemli değil hiç takılmam öyle şeylere.
kızlar benımde yumyum gunlerı yaklasıyo ov testınıde yapmaya devam agdamıda yaptım ooooh çok rahatımarada girip okuyorum ama yazmaya vaktım olmuyo herkes iyi cok sükür şimdi de yemek yapma zamanı :)
aynen bugün çok keyifliyim her şeye rağmen belirsizlik adamı yoruyo zatihayırlısı olsun yaa bende adet olurum durumu üçleriz yani napalım alıştık
öyle tabi cnm artık öyle söylerkısmetolursa
inş yeniyıl hediyesi olur bizlereAAA SENDE MİHAYIRLI OLSUN UMUTLAR ARALIĞA KALDI DESENİZE HEP BERABER YENİ BİR YIL YENİ BEBİŞ HABERLERİ :)
kaçıncı denemeydi ki tatlım yani zaten bebiş maalesef ha diyince olmuyo kiıns ama umudum kalmadı
aynen bugün çok keyifliyim her şeye rağmen belirsizlik adamı yoruyo zati
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?