2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

selam kızlar
bugün adet günüm henüz adet olmadım ama ağrılarım ve üşümem var dayanamadım evde olan tek testimi kullandım ve negatifi gördüm en azından adet olacağımı anladım beklenti içine girmemiş olurum
bazen adetim gecikio 1-2 gün içinde adet olurum.Sizde durumlar nasıl ?

öyle cnm yaa sanırım eşim tüp bebek olduğu anlasılır diye çekiniyo bn öyle tahmin ediyorm anlasılsn yada ne olcak belki çift yumurtladm

beş sene içinde arkadaşlarının bebeği olunca insan özeniyor benim kisine asıl darbe abimin oğlu olması oldu ondan sonra heryere gitti :)
Biz 1 yıllık evliyiz ama 4 aydır düzenli olarak bir aradayız çünkü eşim yurddışındaydı benim yanına gitmem zaman aldı şimdi yanındayım 4 aydır.Ben sitres yaptım ilk aylar ama o hiç takmıyo Allah verirse olur diyo.Doktora gittim izinden döncegm gün doktor eşinde sperm testi yaptırsın dedi hatta spermiyoloji gibi bişi yazdı unutmayalım diye.Elimde o kâğıdı görünce sinir oldu sen beni rezilmi edicen dedi.Çok hassas bu konuda beyfendi.Yarın burdaki jinekologda ilk randevum var benimde bakalım ne çıkacak inşaallah güzel haberlerle dönerim

öyle cnm yaa sanırım eşim tüp bebek olduğu anlasılır diye çekiniyo bn öyle tahmin ediyorm anlasılsn yada ne olcak belki çift yumurtladm

Benımde aklıma o geldı canım anlasılır dıye ama olsun herkes yaptırıyor onemlı olan bebıslerınız bırsey olmaz hem nerden anlayacaklar esımın tarafında varmıs der esınde

YA YİNE SALI BUGÜN UNUTMUŞUM KUAFÖRLER KAPALI ŞANSIMA HEP Mİ SALIYI SEÇERİM BEN

hayırlısı olsun bugünün 2 adet haberi üzerine umarım sen olmazsın :) bizde aynı çalışmalara devam :)

YA YİNE SALI BUGÜN UNUTMUŞUM KUAFÖRLER KAPALI ŞANSIMA HEP Mİ SALIYI SEÇERİM BEN

hadı ya benımde hep hafta ıcıne denk gelır ama ben ısten cıkıp gıdene kadar kuaforler kapatır mecbur cumartesıyı beklemek zorunda kalırım bende cok gııck oluyor

kızlar benımde yumyum gunlerı yaklasıyo ov testınıde yapmaya devam agdamıda yaptım ooooh çok rahatım arada girip okuyorum ama yazmaya vaktım olmuyo herkes iyi cok sükür şimdi de yemek yapma zamanı :)

inşallah canım nasip ...hımmm izmire hiç gitmedim daha doğrusu karadenizden hiç ayrılmadım ...bebişlerimizi gezdiririz inşallah

Benımde aklıma o geldı canım anlasılır dıye ama olsun herkes yaptırıyor onemlı olan bebıslerınız bırsey olmaz hem nerden anlayacaklar esımın tarafında varmıs der esınde
öyle tabi cnm artık öyle söylerkısmet olursa

kızlar benımde yumyum gunlerı yaklasıyo ov testınıde yapmaya devam agdamıda yaptım ooooh çok rahatım arada girip okuyorum ama yazmaya vaktım olmuyo herkes iyi cok sükür şimdi de yemek yapma zamanı :)

Hazırlıklar tamma sabahlar olmasınnnnnn artık canım ıyıyız canım sukur sen nasılsın kolay gelsın

aynen bugün çok keyifliyim her şeye rağmen belirsizlik adamı yoruyo zati

valla canım zamanında adet olmak en azından insanı rahatlatıo beklenti çine girmiyosun
adet olcaksam olayımda artık su ağrılar geçsin belim kalçama doğru ağrıyo kasıklarım da hafif ağrıyo ve ayaklarım donuyooo yaaa beklemeyim bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…