2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

hadı ya benımde hep hafta ıcıne denk gelır ama ben ısten cıkıp gıdene kadar kuaforler kapatır mecbur cumartesıyı beklemek zorunda kalırım bende cok gııck oluyor

ben yetişiyorum da nasıl yapıyorsan hep salı günü gidesim oluyor :) eşimin başı ağrıyor midesi bulanıyor hasta oldu sanırım kuaförde yok doğru eve gidip kemik suyuna çorba yapıyım ona

ben yetişiyorum da nasıl yapıyorsan hep salı günü gidesim oluyor :) eşimin başı ağrıyor midesi bulanıyor hasta oldu sanırım kuaförde yok doğru eve gidip kemik suyuna çorba yapıyım ona

Hım evet canım bugun esınle ılgılensen sanırım daha ıyı olacak dedıgın gıbı kemık suyuna corba cok ıyı gelır bırde ıhlamur kaynatırsın gecmıs olsun canım

:) dur bakalım o kısmet :)

suan yasadığım belirtiler her ay adetimde yasadığım belirtiler canım yaa umudum yok en azından içim rahatladı bu da iyi bişey.
bu arada bu ay bebek düşüncesini en az düşündüğüm ay bu aydı
çok aktif geçti ders çalışıorum ünitelerimi yetiştirmeye çalışıyorum bir yandan hobi olsun diye iğne oyası kursuna başladım bakalım salıvermenin faydası var mıymış görücez

tsk ederim canim sende pko falan yok dimi oyle kullanmaya baslicaksin banada yazar misin ne zaman kullanilmaya baslaniyo kac gun suruyo

Hazırlıklar tamma sabahlar olmasınnnnnn artık canım ıyıyız canım sukur sen nasılsın kolay gelsın
ceviz kırcaktım ona zaman kalmadı hem kırarız hem yerız aksama :):):) iyiyim sükür daha bugun evde durabıldım gezgezgez nereye kadar dimi

yine konuştukta biz bana bidirim gelmiyo sebebini anlamadım adeti oldum ama sen şu infolici bi kullan bakalım ben olmadı senden göreyim bi öyle kullanayım
merhaalar inofoic bende kullnadım ama bana etki etmedi herhalde..sabah akşam aç karnına içiyodum..bir bardağa 2 paket döküp içiyodum..

ceviz kırcaktım ona zaman kalmadı hem kırarız hem yerız aksama :):):) iyiyim sükür daha bugun evde durabıldım gezgezgez nereye kadar dimi

Hımm aynen canım aksam hem kırar hem yersınız sımdıden afıyet olsun ..:) gezmekte ıyı oluyor canım ama gezınce evın ıslrı bırazık aksıyor hafta sonu bende ful gezdım sımdı aksamları bıraz bıraz yapıyorum

hayırlısı olsun iinşallah beklediğimiz sonuçtur folic asitten başka ilaç kullanıyor musun?

B vitamini verdi dr bide onu kullaniorum. bende kan pihtilasmasi var. hamis olursam igne kullancam. . Senin var mi ilacin fkn. ne zamandir bebis istiosun

ben araştırdım kuzum lakin doktoruma sormadan içmem zaten

Kizlar selamlar, gecmisi okuyamadin kusura bakmayin. Dun kontrol vardi, doktor erkek gibi gorunuyor dedi. Sagligi da yerindeymis cok sukur. Iki gundur de esim evde erkek cocuk oldu, komiklikler yapip duruyor. Gonlumuzden kiz geciyordu ama yukarda Allah var, ikimiz de cok sevindik:))) hepinizi kocaman opuyorum, bi ara tekrar giricem foruma:))

oh oh maaşallah gözün aydın canım inşallah değişmezde kızın olur sağlıkla...bu arada ben 18 inde hamiş kaldın diyordum sende 14 olursa erkek 18 olursa kız mı demiştin

Size yazdıktan sonra kahverengi lekelenme başladı dewamda ediyor azcık bakalım hapı almicam ama fisfisi kullanmam gerekiyor nasip ama yine erken geldi geçen ayda erken olmuştum niye bole oluyir anlamadım

Allahım hayırlı sağlıklı etsin kuzum oğluşuna iyi bak

Arkadaşlar listemiz başlığımızda AKTİF olarak sohbet edenlere açıktır...Bekleriz

KASIM BAT

Bebek isdeyen biri ----> 1 Kasım -------> 37. deneme ------->
Adrenalin85 -----------> 1 Kasım -------> 10. deneme ------->
Wuslt -------------------> 1 Kasım -------> 7. deneme --------->
Elifbade06 -------------> 3 Kasım -------> 8. deneme -------->
Batu7884 --------------> 3 Kasım -------> 3. deneme --------->
Sebebiumut -----------> 4 Kasım -------> 2. deneme ---------> HAMİŞ
Ayseygt1453 -----------> 5 Kasım -------> 4. deneme --------->
Elisa --------------------> 6 Kasım -------> 5. deneme --------->
Kaygılı ------------------> 6 Kasım -------> 3. deneme --------->
Golyayla ----------------> 7 Kasım --------> 21. deneme ------->
Blummmm -------------> 7 Kasım -------> 5. deneme --------->
Ecrin87* ----------------> 10 Kasım ------> 37. deneme ------->
Donence5838 ----------> 11 Kasım ------> 5. deneme --------->
Friendly8584 ----------> 11 Kasım ------> 5. deneme --------->
Cemrem15 --------------> 11 Kasım ------> 2. deneme --------->
Tospaa ------------------> 12 Kasım ------> 5. deneme --------->
Nilgunuk ----------------> 12 Kasım ------> 3. deneme --------->
Yfrks --------------------> 13 Kasım ------> 10. deneme -------->
Deminos ----------------> 14 Kasım ------> 8. deneme --------->
Tubaomur01 ------------> 16 Kasım ------> 4. deneme --------> HAMİŞ
Pielorr -------------------> 16 Kasım ------> 6. deneme --------->
Mgul ----------------------> 17 Kasım ------> 3. deneme -------->
Hanife55 -----------------> 18 Kasım -----> 11. deneme
Abcdefcd -----------------> 19 Kasım -----> 11. deneme
Secido --------------------> 20 Kasım -----> 15. deneme -------->
Betiboop -----------------> 21 Kasım ------> 6. deneme
Berlinberlin -------------> 23 Kasım ------> 1. deneme

Arsinli --------------------> 24 Kasım -----> 7. deneme
Beztebya -----------------> 24 Kasım ------> 2. deneme
Gulbıke -------------------> 25 Kasım -----> 5. deneme
Bebek isdeyen biri ------> 25 Kasım -----> 38. deneme
Svai5 ----------------------> 26 Kasım -----> 9. deneme

Nenu ----------------------> 26 Kasım -----> 50. deneme
Golyayla ------------------> 28 Kasım -----> 21. deneme
Zzzzynpppp -------------> 30 Kasım ------> 7. deneme
Okosale -------------------> 30 Kasım -----> 8. deneme

ARALIK BAT

Ayseygt1453 ------> 4 Aralık -------> 5. deneme
Cemrem15 --------> 4 Aralık -------> 3. deneme

Hanfendi25 -------> 6 Aralık -------> 5. deneme
Elisa ----------------> 7 Aralık -------> 6. deneme
Blummmm --------> 8 Aralık -------> 6. deneme
Okulum ------------> 9 Aralık -------> 13. deneme
Friendly8584 -----> 12 Aralık ------> 6. deneme
Jasmine53 --------> 14 Aralık ------> 14. deneme
Kaygılı -------------> 16 Aralık ------> 4. deneme
Mgul ----------------> 17 Aralık ------> 4. deneme
Secido --------------> 17 Aralık ------> 16. deneme

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz alıntı yapabilirsiniz
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…