hadı ya benımde hep hafta ıcıne denk gelır ama ben ısten cıkıp gıdene kadar kuaforler kapatır mecbur cumartesıyı beklemek zorunda kalırım bende cok gııck oluyor
hayırlısı olsun yaa bende adet olurum durumu üçleriz yani napalım alıştık
ben yetişiyorum da nasıl yapıyorsan hep salı günü gidesim oluyor :) eşimin başı ağrıyor midesi bulanıyor hasta oldu sanırım kuaförde yok doğru eve gidip kemik suyuna çorba yapıyım ona
Hım evet canım bugun esınle ılgılensen sanırım daha ıyı olacak dedıgın gıbı kemık suyuna corba cok ıyı gelır bırde ıhlamur kaynatırsın gecmıs olsun canım
:) dur bakalım o kısmet :)
tsk ederim canim sende pko falan yok dimi oyle kullanmaya baslicaksin banada yazar misin ne zaman kullanilmaya baslaniyo kac gun suruyoCanım daha kullanmaya başlamadım ama bence dozajını ayarladığın takdirde bir sorun olmaz gibime geliyor. Pkolular günde 4 kez kullanıyormuş eczacı bana en sağlıklısının sabah akşam olduğunu söyledi. Bende yarın sabah kullanmaya başlamayı düşünüyorum.
ceviz kırcaktım ona zaman kalmadı hem kırarız hem yerız aksama :):):) iyiyim sükür daha bugun evde durabıldım gezgezgez nereye kadar dimiHazırlıklar tamma sabahlar olmasınnnnnn artık canımıyıyız canım sukur sen nasılsın kolay gelsın
merhaalar inofoic bende kullnadım ama bana etki etmedi herhalde..sabah akşam aç karnına içiyodum..bir bardağa 2 paket döküp içiyodum..yine konuştukta biz bana bidirim gelmiyo sebebini anlamadımadeti oldum ama sen şu infolici bi kullan bakalım ben olmadı senden göreyim bi öyle kullanayım
ceviz kırcaktım ona zaman kalmadı hem kırarız hem yerız aksama :):):) iyiyim sükür daha bugun evde durabıldım gezgezgez nereye kadar dimi
aslında tedavıde 2. denememdı ama evlendıgımden berı korunmuyorumkaçıncı denemeydi ki tatlım yani zaten bebiş maalesef ha diyince olmuyo ki
hayırlısı olsun iinşallah beklediğimiz sonuçtur folic asitten başka ilaç kullanıyor musun?
inşallah kuzum ayrıca teşekkürler...eşimdende Allah razı olsuntabiki bakarım bulursam haber de veririm hemen, eşin ne güzel destek :) buluruz el birliğiyle, hocalarda o kadar vicdansız değildir herhalde.
4 çok erken yahu sakın hemen test yapma olur mu kuzumevet mogamicim başlıyoruz aşılamadan 4 gün sonra eğer tuttuysa rahime yerleşiyormuşbakalım
ben araştırdım kuzum lakin doktoruma sormadan içmem zaten
oh oh maaşallah gözün aydın canım inşallah değişmezde kızın olur sağlıkla...bu arada ben 18 inde hamiş kaldın diyordum sende 14 olursa erkek 18 olursa kız mı demiştinİkili test için dr geldim kızlar.13+1 haftalık baştan ayak ucuna boyu 9-10 cm dedi.ense kalınlığı vs.ölçümleri iyi dedi kan verdim oda haftaya cıkacak.kıza benziyor dedi.1 ay sonra tekrar kontrole cagırdı ozaman daha net anlasılır cinsiyeti dedi.sizce cinsiyette degısme olurmu kızlar.ben hep kızım olsun isterdim eşimde erkek olsun die istiyordu
Allahım hayırlı sağlıklı etsin kuzum oğluşuna iyi bakKizlar selamlar, gecmisi okuyamadin kusura bakmayin. Dun kontrol vardi, doktor erkek gibi gorunuyor dedi. Sagligi da yerindeymis cok sukur. Iki gundur de esim evde erkek cocuk oldu, komiklikler yapip duruyor. Gonlumuzden kiz geciyordu ama yukarda Allah var, ikimiz de cok sevindik:))) hepinizi kocaman opuyorum, bi ara tekrar giricem foruma:))
saka gıbı ya@mogamı bende 17 aralık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?