Canim negatif sinir oldum bu predictor early ye çizgiler cok silik cikiyo c yi bile kirk nazla gosteriyo bana t falan gostermez o ☺☺betiiii sonuç ne peki kız :9 her neyse de hayırlısı olsun :)
Nevsehirlilerde bu ticaret meraki var canim benimki de ticaret yapiyo babasiyla.. (yanlis hatirlamamisimdir esinin memleketi inşallah) ☺dersanecilik yipratici gunu yok gecesi yok hele de yoneticiyken. Neyse ki suanki isi guzel allah hakkinizda hayielisini versin ve gonlunuze gore versin bakbtaslar tek tek oturiyo yerine hele al su formasyonu hemen kolej fakan baslar kpss hazirlanirsin gelir gecer canimtatlım 6 yıl öğretmenlik ve müdür yardımcılığı yaptı dershanede sonra abisinin aklına uydu ticaret dedi ama abisi bir iyi bir kötü dolayısıyla vazgeçti şimdi mağazacılığa geçti müdür yardımcısı ama daha 1 ay olmadı işe başlayalı dolayısıyla sıkıştık bikaç aya durumlar düzelir fakat sonrada aöf harcı formasyon parası hsg birde ankarada yurtta kalacağım buda 2 bine patlar bunları düşününce zorlanıcaz...düğünde takılanları babama verdim ev kredisine gitti keşke bi 3-4 ayırsaydım diyorum...ben atandığım an eşim işten çıkıp o da hazırlanacak üstelik o sayısalcı ayrıca tarihte de iyi yani rahat alır sosyolog olarak atanır malum sosyolojide okuyoruz...böyle işte
doğru hatırlıyorsun canım nevşehir ürgüplü eşim... abisi genç yaşından beri uğraşıyor ticaretle bazen şahane bazen kötü...eşim akıllı adam kısa sürede farketti neyse ki...hallederiz kuzum inşallah ben şu formasyonu alayım atanması da olur Allahın izni ve benim gayretimle...eşimde ben atanırsam atanabilir...Allah hayırlısını versin...Nevsehirlilerde bu ticaret meraki var canim benimki de ticaret yapiyo babasiyla.. (yanlis hatirlamamisimdir esinin memleketi inşallah) ☺dersanecilik yipratici gunu yok gecesi yok hele de yoneticiyken. Neyse ki suanki isi guzel allah hakkinizda hayielisini versin ve gonlunuze gore versin bakbtaslar tek tek oturiyo yerine hele al su formasyonu hemen kolej fakan baslar kpss hazirlanirsin gelir gecer canim
canim giresunun neresinde oturuyorsun kayinvalidem espiyeli he sen trsbzonun neresindensin benim dedemde trabzondan bartina gocmus yani ben bartin liyim esim samsunlu kayin validem de giresunlu aslimiz trabzon yomradan gelmis tam karadenizliyizBende Trabzonluyum ama eşim giresunlu Giresun da yaşıyoruz....samsuna günübirlik gittim beğendim orayı buraya göre daha çok gelişmiş biyer...hemşo
Giresun merkez de oturuyorum canım Arsinli yim bi hemşo daha buldum :)canim giresunun neresinde oturuyorsun kayinvalidem espiyeli he sen trsbzonun neresindensin benim dedemde trabzondan bartina gocmus yani ben bartin liyim esim samsunlu kayin validem de giresunlu aslimiz trabzon yomradan gelmis tam karadenizliyiz
Yok canim tek belirti göğüslerde ama olmadi bu ay da bence bu sabah early test yaptim negatifNevsehirlilerde bu ticaret meraki var canim benimki de ticaret yapiyo babasiyla.. (yanlis hatirlamamisimdir esinin memleketi inşallah) ☺dersanecilik yipratici gunu yok gecesi yok hele de yoneticiyken. Neyse ki suanki isi guzel allah hakkinizda hayielisini versin ve gonlunuze gore versin bakbtaslar tek tek oturiyo yerine hele al su formasyonu hemen kolej fakan baslar kpss hazirlanirsin gelir gecer canim
iyi akşamlar canım....Merhaba kizlar iyi aksamlar herkese..
benim bat da 24 kasım bendede belirti yok ...en çok da bu ay çalışma olmuştuYok canim tek belirti göğüslerde ama olmadi bu ay da bence bu sabah early test yaptim negatif
valla ya hastanenin bizden çekeceği var :)yokcanım biz çok nariniz hayatta gelemeyiz öle şeylere ben doğumhanede bile olay çıkartırım herald öle tahmin ediorum
Hayirlisi olur insallah canin... Ben bu ay kendime soz verdim cok rahat olucam kafaya takmiycam hic bi de boyle deniylim bakalm.. Ne kafar cok dusununce beyin hormonlari yonetmeye basliyor ve stresten olmuyor ben bunu tescilledim bu ay :)benim bat da 24 kasım bendede belirti yok ...en çok da bu ay çalışma olmuştu
ne demişler nasipse gelir hintten yemenden nasip değilse ne gelir eldenHayirlisi olur insallah canin... Ben bu ay kendime soz verdim cok rahat olucam kafaya takmiycam hic bi de boyle deniylim bakalm.. Ne kafar cok dusununce beyin hormonlari yonetmeye basliyor ve stresten olmuyor ben bunu tescilledim bu ay :)
canm okudum üzümün yazısını ama sadece gıda takviyesi deniyor kullanıp kullanmıcağımı zaten bilmiyorum canm şu kistimden kurtulayım da testime geri dönerim ben :)
aminnn canım ama bunda rezil olacak bişi yok ki ben hangi doktora gittiysem bana ilk önce sperm tahlili rahim filmi ve hormon tahlili yaptırmadan asla tedaviye başlayamam dedi hatta eşime sert çıkışınca dedim ben çok mu meraklıyım elin erkeklerine bir tarafımı açıp çubukları kurcalattırmak sen bu tahlili yaptırmazsan bende bundan sonra kılımı kıpırdatmam dedim öylelikle ikna oldu ilk sperm tahlilineBiz 1 yıllık evliyiz ama 4 aydır düzenli olarak bir aradayız çünkü eşim yurddışındaydı benim yanına gitmem zaman aldı şimdi yanındayım 4 aydır.Ben sitres yaptım ilk aylar ama o hiç takmıyo Allah verirse olur diyo.Doktora gittim izinden döncegm gün doktor eşinde sperm testi yaptırsın dedi hatta spermiyoloji gibi bişi yazdı unutmayalım diye.Elimde o kâğıdı görünce sinir oldu sen beni rezilmi edicen dedi.Çok hassas bu konuda beyfendi.Yarın burdaki jinekologda ilk randevum var benimde bakalım ne çıkacak inşaallah güzel haberlerle dönerim
Aynen oyle canim ne zaman hayirlisiysa o zaman buyursun gelsin hanfendiler beyefendilerne demişler nasipse gelir hintten yemenden nasip değilse ne gelir elden
yok kız yaparmıyım4 çok erken yahu sakın hemen test yapma olur mu kuzum
:) bu ay da liste bomboş tembel yumurtalar tembel spermlerAynen oyle canim ne zaman hayirlisiysa o zaman buyursun gelsin hanfendiler beyefendiler
Ben hamiş olsam kesin ateşten anlarım gerek kalmaz teste yüksek lisans yaptım sayılır :) hayırlısı olsun tatlım hakkımızdaCanim negatif sinir oldum bu predictor early ye çizgiler cok silik cikiyo c yi bile kirk nazla gosteriyo bana t falan gostermez o ☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?