2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Nevsehirlilerde bu ticaret meraki var canim benimki de ticaret yapiyo babasiyla.. (yanlis hatirlamamisimdir esinin memleketi inşallah) ☺dersanecilik yipratici gunu yok gecesi yok hele de yoneticiyken. Neyse ki suanki isi guzel allah hakkinizda hayielisini versin ve gonlunuze gore versin bakbtaslar tek tek oturiyo yerine hele al su formasyonu hemen kolej fakan baslar kpss hazirlanirsin gelir gecer canim

doğru hatırlıyorsun canım nevşehir ürgüplü eşim... abisi genç yaşından beri uğraşıyor ticaretle bazen şahane bazen kötü...eşim akıllı adam kısa sürede farketti neyse ki...hallederiz kuzum inşallah ben şu formasyonu alayım atanması da olur Allahın izni ve benim gayretimle...eşimde ben atanırsam atanabilir...Allah hayırlısını versin...

bu arada batın gelmiş var mı belirti falan

Bende Trabzonluyum ama eşim giresunlu Giresun da yaşıyoruz....samsuna günübirlik gittim beğendim orayı buraya göre daha çok gelişmiş biyer...hemşo
canim giresunun neresinde oturuyorsun kayinvalidem espiyeli he sen trsbzonun neresindensin benim dedemde trabzondan bartina gocmus yani ben bartin liyim esim samsunlu kayin validem de giresunlu aslimiz trabzon yomradan gelmis tam karadenizliyiz

canim giresunun neresinde oturuyorsun kayinvalidem espiyeli he sen trsbzonun neresindensin benim dedemde trabzondan bartina gocmus yani ben bartin liyim esim samsunlu kayin validem de giresunlu aslimiz trabzon yomradan gelmis tam karadenizliyiz
Giresun merkez de oturuyorum canım Arsinli yim bi hemşo daha buldum :)

Yok canim tek belirti göğüslerde ama olmadi bu ay da bence bu sabah early test yaptim negatif

benim bat da 24 kasım bendede belirti yok ...en çok da bu ay çalışma olmuştu
Hayirlisi olur insallah canin... Ben bu ay kendime soz verdim cok rahat olucam kafaya takmiycam hic bi de boyle deniylim bakalm.. Ne kafar cok dusununce beyin hormonlari yonetmeye basliyor ve stresten olmuyor ben bunu tescilledim bu ay :)

Hayirlisi olur insallah canin... Ben bu ay kendime soz verdim cok rahat olucam kafaya takmiycam hic bi de boyle deniylim bakalm.. Ne kafar cok dusununce beyin hormonlari yonetmeye basliyor ve stresten olmuyor ben bunu tescilledim bu ay :)
ne demişler nasipse gelir hintten yemenden nasip değilse ne gelir elden

canm okudum üzümün yazısını ama sadece gıda takviyesi deniyor kullanıp kullanmıcağımı zaten bilmiyorum canm şu kistimden kurtulayım da testime geri dönerim ben :)

aminnn canım ama bunda rezil olacak bişi yok ki ben hangi doktora gittiysem bana ilk önce sperm tahlili rahim filmi ve hormon tahlili yaptırmadan asla tedaviye başlayamam dedi hatta eşime sert çıkışınca dedim ben çok mu meraklıyım elin erkeklerine bir tarafımı açıp çubukları kurcalattırmak sen bu tahlili yaptırmazsan bende bundan sonra kılımı kıpırdatmam dedim öylelikle ikna oldu ilk sperm tahliline

4 çok erken yahu sakın hemen test yapma olur mu kuzum
yok kız yaparmıyım doktor progestan verdi 10 gün boyunca 2 tane günde ilaç bitince 3-4 gün içinde adet görmezsen müjdeli haberi alırız dedi :) ay sonunu beklicem :)

Kizlar iyi aksamlar
cok kotu durumdayim kimildayamiyorum
4 gundur kabizlik var az once esimle birlikte oldik ama beni kotu bi samci adli dayanamiyorum doktoruma sormusdum oda kabiz olinca oluyor demisdi
ben napiyim simdi coookkotuyum yardm lutfen
sancidan kmildayamiyorum

Canim negatif sinir oldum bu predictor early ye çizgiler cok silik cikiyo c yi bile kirk nazla gosteriyo bana t falan gostermez o ☺☺
Ben hamiş olsam kesin ateşten anlarım gerek kalmaz teste yüksek lisans yaptım sayılır :) hayırlısı olsun tatlım hakkımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…