:) bu ay da liste bomboş tembel yumurtalar tembel spermler
olsun canım aralık da da aşk bize başkadır :) deliye hergün bayram gibi oldu biraz ama aralık ocak farletmiyo bize :)Ben de bugun adet oldum... Sonunda oldum ya buna da sukrediyorum :) hep dedim dedim kasimda ask baskadir kasimda hamis olacam ins. Diye bu kez de adet gelmedi ilk defa bu ay bu kadar uzadi... Bizim umutlar da aralik ayina kaldi :)
Canım sıcak su torbası falan koysan bı ınsallah gecer yaaKizlar iyi aksamlar
cok kotu durumdayim kimildayamiyorum
4 gundur kabizlik var az once esimle birlikte oldik ama beni kotu bi samci adli dayanamiyorum doktoruma sormusdum oda kabiz olinca oluyor demisdi
ben napiyim simdi coookkotuyum yardm lutfen
sancidan kmildayamiyorum
nsun canım aralık da da aşk bize başkadır :) deliye hergün bayram gibi oldu biraz ama aralık ocak farletmiyo bize :)
Canm kabizliktan degil o eger hemen iliski sonrasinda olduysa kist falan patlamjstir benm.de olmusyur öyle demisti dr. Yan yat ve dizlerini karnına doğru cek rn uygun pozisyon geciriyo agriyiKizlar iyi aksamlar
cok kotu durumdayim kimildayamiyorum
4 gundur kabizlik var az once esimle birlikte oldik ama beni kotu bi samci adli dayanamiyorum doktoruma sormusdum oda kabiz olinca oluyor demisdi
ben napiyim simdi coookkotuyum yardm lutfen
sancidan kmildayamiyorum
Yok canim benimmki kabizlikdan zaten baslar baslamaz sanci tutdu beni benim kac kez basima geldi ama neden oldugunu bilmiyordum doktorum kabizlikdan diyorduCanm kabizliktan degil o eger hemen iliski sonrasinda olduysa kist falan patlamjstir benm.de olmusyur öyle demisti dr. Yan yat ve dizlerini karnına doğru cek rn uygun pozisyon geciriyo agriyi
Yılbaşı hediyesi :) ama ben 2015 içinde doğurmak istiyorum...bunun için son 4 ayım kaldı....çalışmaya devamAy cok guldumm haklisin walla gelsinler hele de ne zaman olursa artik :) gerci 2015 e hamis girmek de fena olmaz hani :)
Bi değişiklik yok canım....tembeliz bu ayKızlaaarrrrrrrrrr iyi geceler :) Birkaç gündür yoktum ne var ne yok ?
Bi değişiklik yok canım....tembeliz bu ay
yine konuştukta biz bana bidirim gelmiyo sebebini anlamadımadeti oldum ama sen şu infolici bi kullan bakalım ben olmadı senden göreyim bi öyle kullanayım
Canım öncelikle ilacı kullanmada çok yeniyim ama kıl bir yapım var birşeyi çok okuyup araştırıp didik didik etmeden bende kullanmam. İlaç gıda takviyesi olarak geçiyor. Öyle zararlı bir ilaç değil benim anladığım kadarıyla. Bende pko yok hatta ve hatta çok sağlıklı bir rahme sahipmişim doktor gnc'den vitamin hapı ve bağışıklık sistemini güçlendirici ilaç bile içmeme hiç gerek yok demişti ama gel gör ki birşeyi çok isteyince kafaya takınca olmuyor bende ki problem bu. Pko olanlar sabah 2 ayrı bardağa, akşam 2 bardağa yapıp içiyormuş yani günde 4 paket yapar ama olmayanlar sabah akşam şeklinde kullanmalıymış. Ben bir bardak suya sabah karıştırıp içtim. Tadı yok zaten kokusuda yok. Hani biri suyuna karıştırıp verse içinde inofolic olduğunu anlamazsın bildiğin su içiyorsun. İlaca başlayanlar adetten sonra başlamış haliyle çok normal çünkü bu sağlıklı yumurta ve yumurtalar elde etmeni sağlayan bir ilaç spermlerinde yumurtaya ulaşmasını kolaylaştırıyormuş. Ben maalesef geç haberdar olduğumdan yumurtlama dönemimde kullanmaya başladım. Eczacı bu ay gebeliğe hazır olun dedi. Kendi eşide kullanıp o ay hamile kalmış. Tabi her bünyede aynı etkiyi gösterir mi bilemem ama forumlarda kullananlar genelde en geç 3 ay içinde sonuç almışlar. Pkolularda bile ilk aydan kalan var yoksa bizim şansımızın onlara oranla daha yüksek olduğunu düşünüyorum. Tabi herşeyden önce allahın kısmet etmesi. Umarım en yakında veririz hamiş haberlerimizi.tsk ederim canim sende pko falan yok dimi oyle kullanmaya baslicaksin banada yazar misin ne zaman kullanilmaya baslaniyo kac gun suruyo
canm bacakların ağrıması da işaret olabilir dikkat et kendine benm de belirtilerimden biri bacak ağrımdı benm belim hiç ağrımadı hatta düşük yaparken bile bacaklarım ağrıdı kopacak gibi..kızlar nasılsınız son 2 gun kaldı ama sanırım olmadı cunku bacaklarım falan cok agrıyor dun aksam ates basması oldu
Sagol canim, insallah herkes tatsin bu duyguyu. Hayirli zamanda, hayirli sekilde:)Allahım hayırlı sağlıklı etsin kuzum oğluşuna iyi bak
Canim regl oldumcanm bacakların ağrıması da işaret olabilir dikkat et kendine benm de belirtilerimden biri bacak ağrımdı benm belim hiç ağrımadı hatta düşük yaparken bile bacaklarım ağrıdı kopacak gibi..
canım neler yapıyorsun seni merak ettimGünaydın kızlar
Soğuk algınlığı geçirdiğim ve bulantılardan bir şey yiyemediğim için biraz halsizim ama raporum bugün bitti. Eğer sıkıntı olursa yine gideceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?