evet canm gördüm olsun üzülme aralıkta olur inşallah sağlıklı ol daCanim regl oldumher ay ayri birseyle karsilasiyorum bakalim ne olacak
Aynen öyleydi canım.ama daha net belli degıl cinsiyetimiz.soner kıza benziyor dedi ama 1 ay sonra geldiginde net bişi derim dedi.14.gün pozitifi görmüştüm testte.ogunden sonraki 4 gün çalışma olmamıstı malum.erkek derse 14. Günkü çalısma tutmustur derim.kız olursada 18. Günkü çalısmada yumurta catlamıstır die bir tez konuşmuştuk evet :) mevla saglıklı hayırlı nasıp etsinde hersine razıyımoh oh maaşallah gözün aydın canım inşallah değişmezde kızın olur sağlıkla...bu arada ben 18 inde hamiş kaldın diyordum sende 14 olursa erkek 18 olursa kız mı demiştin
Insallah diyelim baska elden birsey gelmiyorevet canm gördüm olsun üzülme aralıkta olur inşallah sağlıklı ol da
batdaşım infolic kullanmayı düşünür müsünInsallah diyelim baska elden birsey gelmiyor
Günaydın canım.. Sakın negatif şeyler düşünüp kendini hırpalama... inşaAllah mülakatın güzel geçecek..Kızlar yazılı mülakatı geçmişim...sözlu mülakata çağırıyorlar saat 3 de..şimdi elenme vaktim geldi :) kızım sen bu diksiyonla müşteri temsilcisi olamazsın...güle güle
Günaydın canım !Günaydın hatunlar.. Keske uyanmasaydım dediğim bir günde, hepinizin günü güzel geçsin.. :) Güzel haberler alın :)
Günaydın tatlım sana da güzel ve mutlu günler dilerim!günaydın kızlar herkese mutlu günler :)
B vitamini verdi dr bide onu kullaniorum. bende kan pihtilasmasi var. hamis olursam igne kullancam. . Senin var mi ilacin fkn. ne zamandir bebis istiosun
neden öyle dedin ki jasmineGünaydın hatunlar.. Keske uyanmasaydım dediğim bir günde, hepinizin günü güzel geçsin.. :) Güzel haberler alın :)
Cnm bende kullanmıyorum allık fondöten falan sadece bb krem kullanıyorum bilsem yardımcı olurdumKızlar sıze bırsey danısacagım benım cıldım cok hassas fondoten pudra hıc kullanmam sadece dugunlerden dugune kullandım goz kapatıcı kalem rımel allık ruj ben deborah marka allık kullanıyordum hassas cıldıme ıyı gelmıstı kardesım allıgımı ıstedı kardesıme verdım sımdı ben allıksız kaldım yenı alacagım guzel bır pempe tonu ıstıyorum dogal duracak deborah heryerde satılmıyor daha once aldıgım yerdede artık yok sızın onerılerınz ne olur kızlar
Cnm bende kullanmıyorum allık fondöten falan sadece bb krem kullanıyorum bilsem yardımcı olurdum
tatlım cildinhassas ise tek diyebileceğim bilindik markalardan hassas cilde özel ürünleri kullanmanHım anladım canım cok sagol maybeln kullanıyorum ben oda guzel oluyor
Yani daha iyi olur çünkü pudralar yüzü bi süre sonra bozuyor iz yapıyor kullanmıyırum o yüzdenHım anladım canım cok sagol maybeln kullanıyorum ben oda guzel oluyor
tatlım cildinhassas ise tek diyebileceğim bilindik markalardan hassas cilde özel ürünleri kullanman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?