2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

oh oh maaşallah gözün aydın canım inşallah değişmezde kızın olur sağlıkla...bu arada ben 18 inde hamiş kaldın diyordum sende 14 olursa erkek 18 olursa kız mı demiştin
Aynen öyleydi canım.ama daha net belli degıl cinsiyetimiz.soner kıza benziyor dedi ama 1 ay sonra geldiginde net bişi derim dedi.14.gün pozitifi görmüştüm testte.ogunden sonraki 4 gün çalışma olmamıstı malum.erkek derse 14. Günkü çalısma tutmustur derim.kız olursada 18. Günkü çalısmada yumurta catlamıstır die bir tez konuşmuştuk evet :) mevla saglıklı hayırlı nasıp etsinde hersine razıyım

bayanlar yarın regl 3. günü ben hormon testine gidecem bakalım ne çıkacak ateşim saçma bi şekilde 36.7 alet elimden düştü sanırım şaştı.. ama kızlar testlere para saçmaya gerek yokmuş yani kesin ve net 36.2 yi gördüğüm gün reglim geliyor :) bundan sonra test yapmam sanırım almadım evde de yok zati mahsus bitirdim.. ben anlasam ateşten de anlarım

Kızlar yazılı mülakatı geçmişim...sözlu mülakata çağırıyorlar saat 3 de..şimdi elenme vaktim geldi :) kızım sen bu diksiyonla müşteri temsilcisi olamazsın...güle güle
Günaydın canım.. Sakın negatif şeyler düşünüp kendini hırpalama... inşaAllah mülakatın güzel geçecek..

B vitamini verdi dr bide onu kullaniorum. bende kan pihtilasmasi var. hamis olursam igne kullancam. . Senin var mi ilacin fkn. ne zamandir bebis istiosun

ben hazirandan beri istiyorum kimyasal gebelik geçirdim ağustos ayında doktorlar tahlil vs istemediler sadece folik asit kullanıyorum aslında bir doktor coraspin verdi ama kendi doktorum şu an için gerek yok eğer ikinciye kimyasal yaparsan gerekli tahliller yapılır ve böyle başlarız müdahaleye dedi bende başından geçenlere ne kullandıklarını soruyorum her zaman:)

Kızlar sıze bırsey danısacagım benım cıldım cok hassas fondoten pudra hıc kullanmam sadece dugunlerden dugune kullandım goz kapatıcı kalem rımel allık ruj ben deborah marka allık kullanıyordum hassas cıldıme ıyı gelmıstı kardesım allıgımı ıstedı kardesıme verdım sımdı ben allıksız kaldım yenı alacagım guzel bır pempe tonu ıstıyorum dogal duracak deborah heryerde satılmıyor daha once aldıgım yerdede artık yok sızın onerılerınz ne olur kızlar

Cnm bende kullanmıyorum allık fondöten falan sadece bb krem kullanıyorum bilsem yardımcı olurdum

tatlım cildinhassas ise tek diyebileceğim bilindik markalardan hassas cilde özel ürünleri kullanman

Tatlım benım cıldım hıc kurumazdı bu sene kurumaya basladı sanırım yas ılerlıyor 25 yas ustu kremlere baslamak lazım hım aksam bır bakayım olmazsa canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…