2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

ayy insallah canim bende cok takintiliyim o yuzden sorup duruyorum bide hic muayene falan olmayinca kararsiz kaldim ama anladigim kadariyla zararsiz bi ilac cok tsk ederim detayli aciklaman icin su an adet donemindeyim bitince bende baslamayi dusunuyorum allah bizede nasip eder insallah

mac in allığını öneririm cilde zarar vermez hem de gerçekten çok kaliteli canım

KIZLAR SİZE BİR ŞEY SORACAĞIM ÇÖREKOTU BAL KARIŞIMI YAPACAĞIM MİDEDEN KANSERE HER ŞEYE ÇOK FAYDALIYMIŞ ( TABİ ÖĞÜTÜLMÜŞÜNÜ TÜKETMEYİN TOHUMU AĞZINIZDA ÇİĞNEYİP TÜKETİN DENİYOR ) AMA ÇÖREK OTU ADET SÖKTÜRÜCÜ ETKİSİ VAR DİYE HAMİLELERE ÖNERMİYORLAR PEKİ BU AY İÇİNDE HAMİLE KALIRSAK ZARARI OLUR MU KULLANMAMALI MIYIZ DOĞUMDAN SONRA MI BAŞLASAM?

canım neler yapıyorsun seni merak ettim

Sağol canım şu an yorgun, halsizim. Bebeğin durumu iyi dün doktor kanama olunca azıcık merak edilecek bir şey yok dedi. İşte ara ara serum bağlatacağız yemek yiyemezsek. Doktor bulantı hapı kullanamazsın dayanmak zorundasın dedi. İşteyim şimdi 2 hafta sonrada raporlu olacağım bir hafta malum sebepten ötürü şimdilik beklemedeyiz.

canım normalde maydanoz idrar söktürücü özelliği sebebiyle hamilelere önerilmio düşük olabilir die ama hamile kalana kadar da çok faydalıymış rahmi temizlediği için ama ne zamana kadar kullanılır ne zaman bırakılır bilmiorum benim de kafam karıştı şimdi :)

bende rimel deborah loreal eyeliner kullanıyorum yanaklarım pembedir allık kullanmam :) ama pudra fondoten gibi ürünleri barbarabort diye bir markayı kullanıyorum ama oda her yerde yok cildimde en iyi o durdu tabi kullanmadan önce bioderma ın nemlendirici kremini sürüyorum :)

Canım bende inofolik kullanmayı düşünüyorum..Adet olunca başlamak istiyorum hem yumurtlama gününe kadar daha etkili olur diye düşünüyorum..Sence nasıl kullanmaya başlasam araştırdım aslında ama ilk defa kullanacağım için tereddütte kaldım..İnşaAllah inofolik bizimde hamile kalmamıza vesile olur

Hım anladım canım tesekkur ederım ben allıgı kullanıyorum canım rengım soluk duruyor bende eylıner hıc kullanmadım kalemle suruyorum acaba bende denesemmı

benimde öyle çörek otu kullandım hamiş kaldım diyenlerde var :) aslında bunu midem için kullanmak istiyorum bir de epey süre aralıklarla eşimin nefes için kendime de mideye kullanalım istiyorum acaba kullansam sonra hamiş olduğumu öğrneir öprenir bıraksam bilemedim

Canım yum donemıne kadar kullan ondan sonra kullanma eger adet olursan yenıden kullanırsın ınsallah kullanmazsın corek otu rahım kaslarının gevsemesıne neden oluyor rahat kasılıp acılıyormus doguma yakın kullanıldıgında dogumu kolaylatırdıgınıokumustum

Tatlım benım cıldım hıc kurumazdı bu sene kurumaya basladı sanırım yas ılerlıyor 25 yas ustu kremlere baslamak lazım hım aksam bır bakayım olmazsa canım
benimde çok kurur tatlım yüzünü yıkadığında kurulama nemi alsın su kendiliğinden kurursa yüzün nemlenir

mac gerçekten kaliteli ünlülerde kullanıyor :) ben kullanmadım çünkü evlenirken aldıklarım bitmedi ama bitince alacağım markalar arasında :)

Tamam canım bakacagım bu markaya tesekkur ederım bu arada muz mıdeye cok ıyı gelıyormus bende gunde bır tane muz tuketmeye baslayacagım:)

Hım anladım canım tesekkur ederım ben allıgı kullanıyorum canım rengım soluk duruyor bende eylıner hıc kullanmadım kalemle suruyorum acaba bende denesemmı

kesinlikle dene gözlerim çok hassas içine kalem sürünce gözlerim hep sulanıyor dışına kirpik dibine sürüncede o kalemi çıkarmak kabusa dönüyor zaten tamamen çıkmıyor kirpik diplerini tıkıyor ben eyeliner sürüyorum iki kere silince çıkıyor birde yüzümü iki kez sabunla yıkayınca ne gözlerim tahriiş oluyor nede kalıntı var resmen rahatlıkmış dedim artık az pudra gözaltlarıma açık renk pudra sürüyorum farla kaşlarımı belirginleştirip eyeliner ruj tamamdır :) saydıklarım 3 dakika sürüyor ve sade duruyor yüzüm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…