Yani daha iyi olur çünkü pudralar yüzü bi süre sonra bozuyor iz yapıyor kullanmıyırum o yüzden
gorumcem de meybeln kullaniyor hemde puruzsuz guzel kapatiyorHım anladım canım cok sagol maybeln kullanıyorum ben oda guzel oluyor
gorumcem de meybeln kullaniyor hemde puruzsuz guzel kapatiyor
ayy insallah canim bende cok takintiliyim o yuzden sorup duruyorum bide hic muayene falan olmayinca kararsiz kaldim ama anladigim kadariyla zararsiz bi ilac cok tsk ederim detayli aciklaman icin su an adet donemindeyim bitince bende baslamayi dusunuyorum allah bizede nasip eder insallahCanım öncelikle ilacı kullanmada çok yeniyim ama kıl bir yapım var birşeyi çok okuyup araştırıp didik didik etmeden bende kullanmam. İlaç gıda takviyesi olarak geçiyor. Öyle zararlı bir ilaç değil benim anladığım kadarıyla. Bende pko yok hatta ve hatta çok sağlıklı bir rahme sahipmişim doktor gnc'den vitamin hapı ve bağışıklık sistemini güçlendirici ilaç bile içmeme hiç gerek yok demişti ama gel gör ki birşeyi çok isteyince kafaya takınca olmuyor bende ki problem bu. Pko olanlar sabah 2 ayrı bardağa, akşam 2 bardağa yapıp içiyormuş yani günde 4 paket yapar ama olmayanlar sabah akşam şeklinde kullanmalıymış. Ben bir bardak suya sabah karıştırıp içtim. Tadı yok zaten kokusuda yok. Hani biri suyuna karıştırıp verse içinde inofolic olduğunu anlamazsın bildiğin su içiyorsun. İlaca başlayanlar adetten sonra başlamış haliyle çok normal çünkü bu sağlıklı yumurta ve yumurtalar elde etmeni sağlayan bir ilaç spermlerinde yumurtaya ulaşmasını kolaylaştırıyormuş. Ben maalesef geç haberdar olduğumdan yumurtlama dönemimde kullanmaya başladım. Eczacı bu ay gebeliğe hazır olun dedi. Kendi eşide kullanıp o ay hamile kalmış. Tabi her bünyede aynı etkiyi gösterir mi bilemem ama forumlarda kullananlar genelde en geç 3 ay içinde sonuç almışlar. Pkolularda bile ilk aydan kalan var yoksa bizim şansımızın onlara oranla daha yüksek olduğunu düşünüyorum. Tabi herşeyden önce allahın kısmet etmesi. Umarım en yakında veririz hamiş haberlerimizi.
mac in allığını öneririm cilde zarar vermez hem de gerçekten çok kaliteli canımKızlar sıze bırsey danısacagım benım cıldım cok hassas fondoten pudra hıc kullanmam sadece dugunlerden dugune kullandım goz kapatıcı kalem rımel allık ruj ben deborah marka allık kullanıyordum hassas cıldıme ıyı gelmıstı kardesım allıgımı ıstedı kardesıme verdım sımdı ben allıksız kaldım yenı alacagım guzel bır pempe tonu ıstıyorum dogal duracak deborah heryerde satılmıyor daha once aldıgım yerdede artık yok sızın onerılerınz ne olur kızlar
canım neler yapıyorsun seni merak ettim
canım normalde maydanoz idrar söktürücü özelliği sebebiyle hamilelere önerilmio düşük olabilir die ama hamile kalana kadar da çok faydalıymış rahmi temizlediği için ama ne zamana kadar kullanılır ne zaman bırakılır bilmiorum benim de kafam karıştı şimdi :)KIZLAR SİZE BİR ŞEY SORACAĞIM ÇÖREKOTU BAL KARIŞIMI YAPACAĞIM MİDEDEN KANSERE HER ŞEYE ÇOK FAYDALIYMIŞ ( TABİ ÖĞÜTÜLMÜŞÜNÜ TÜKETMEYİN TOHUMU AĞZINIZDA ÇİĞNEYİP TÜKETİN DENİYOR ) AMA ÇÖREK OTU ADET SÖKTÜRÜCÜ ETKİSİ VAR DİYE HAMİLELERE ÖNERMİYORLAR PEKİ BU AY İÇİNDE HAMİLE KALIRSAK ZARARI OLUR MU KULLANMAMALI MIYIZ DOĞUMDAN SONRA MI BAŞLASAM?
Kızlar sıze bırsey danısacagım benım cıldım cok hassas fondoten pudra hıc kullanmam sadece dugunlerden dugune kullandım goz kapatıcı kalem rımel allık ruj ben deborah marka allık kullanıyordum hassas cıldıme ıyı gelmıstı kardesım allıgımı ıstedı kardesıme verdım sımdı ben allıksız kaldım yenı alacagım guzel bır pempe tonu ıstıyorum dogal duracak deborah heryerde satılmıyor daha once aldıgım yerdede artık yok sızın onerılerınz ne olur kızlar
Canım öncelikle ilacı kullanmada çok yeniyim ama kıl bir yapım var birşeyi çok okuyup araştırıp didik didik etmeden bende kullanmam. İlaç gıda takviyesi olarak geçiyor. Öyle zararlı bir ilaç değil benim anladığım kadarıyla. Bende pko yok hatta ve hatta çok sağlıklı bir rahme sahipmişim doktor gnc'den vitamin hapı ve bağışıklık sistemini güçlendirici ilaç bile içmeme hiç gerek yok demişti ama gel gör ki birşeyi çok isteyince kafaya takınca olmuyor bende ki problem bu. Pko olanlar sabah 2 ayrı bardağa, akşam 2 bardağa yapıp içiyormuş yani günde 4 paket yapar ama olmayanlar sabah akşam şeklinde kullanmalıymış. Ben bir bardak suya sabah karıştırıp içtim. Tadı yok zaten kokusuda yok. Hani biri suyuna karıştırıp verse içinde inofolic olduğunu anlamazsın bildiğin su içiyorsun. İlaca başlayanlar adetten sonra başlamış haliyle çok normal çünkü bu sağlıklı yumurta ve yumurtalar elde etmeni sağlayan bir ilaç spermlerinde yumurtaya ulaşmasını kolaylaştırıyormuş. Ben maalesef geç haberdar olduğumdan yumurtlama dönemimde kullanmaya başladım. Eczacı bu ay gebeliğe hazır olun dedi. Kendi eşide kullanıp o ay hamile kalmış. Tabi her bünyede aynı etkiyi gösterir mi bilemem ama forumlarda kullananlar genelde en geç 3 ay içinde sonuç almışlar. Pkolularda bile ilk aydan kalan var yoksa bizim şansımızın onlara oranla daha yüksek olduğunu düşünüyorum. Tabi herşeyden önce allahın kısmet etmesi. Umarım en yakında veririz hamiş haberlerimizi.
mac in allığını öneririm cilde zarar vermez hem de gerçekten çok kaliteli canım
bende rimel deborah loreal eyeliner kullanıyorum yanaklarım pembedir allık kullanmam :) ama pudra fondoten gibi ürünleri barbarabort diye bir markayı kullanıyorum ama oda her yerde yokcildimde en iyi o durdu tabi kullanmadan önce bioderma ın nemlendirici kremini sürüyorum :)
canım normalde maydanoz idrar söktürücü özelliği sebebiyle hamilelere önerilmio düşük olabilir die ama hamile kalana kadar da çok faydalıymış rahmi temizlediği için ama ne zamana kadar kullanılır ne zaman bırakılır bilmiorum benim de kafam karıştı şimdi :)
Sen kullandınmı canım hangı tonunu kullandın ben bu markayı hıc duymamıstım
KIZLAR SİZE BİR ŞEY SORACAĞIM ÇÖREKOTU BAL KARIŞIMI YAPACAĞIM MİDEDEN KANSERE HER ŞEYE ÇOK FAYDALIYMIŞ ( TABİ ÖĞÜTÜLMÜŞÜNÜ TÜKETMEYİN TOHUMU AĞZINIZDA ÇİĞNEYİP TÜKETİN DENİYOR ) AMA ÇÖREK OTU ADET SÖKTÜRÜCÜ ETKİSİ VAR DİYE HAMİLELERE ÖNERMİYORLAR PEKİ BU AY İÇİNDE HAMİLE KALIRSAK ZARARI OLUR MU KULLANMAMALI MIYIZ DOĞUMDAN SONRA MI BAŞLASAM?
Ayy hadi inşallah canım ya ...sağolGünaydın canım.. Sakın negatif şeyler düşünüp kendini hırpalama... inşaAllah mülakatın güzel geçecek..
benimde çok kurur tatlım yüzünü yıkadığında kurulama nemi alsın su kendiliğinden kurursa yüzün nemlenirTatlım benım cıldım hıc kurumazdı bu sene kurumaya basladı sanırım yas ılerlıyor 25 yas ustu kremlere baslamak lazımhım aksam bır bakayım olmazsa canım
mac gerçekten kaliteli ünlülerde kullanıyor :) ben kullanmadım çünkü evlenirken aldıklarım bitmedi ama bitince alacağım markalar arasında :)
Ewt cnm benim ciltte hassas herşeyi kyllanamıyorum mesela göz kalemi aletji yapıyor toz kullanıyorumaynen canım tabaka olusturuyor sankı fondoten neysede pudrayı ben hıc sevmıyorum
Hım anladım canım tesekkur ederım ben allıgı kullanıyorum canım rengım soluk duruyor bende eylıner hıc kullanmadım kalemle suruyorum acaba bende denesemmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?