benimde çok kurur tatlım yüzünü yıkadığında kurulama nemi alsın su kendiliğinden kurursa yüzün nemlenir
Canım yum donemıne kadar kullan ondan sonra kullanma eger adet olursan yenıden kullanırsın ınsallah kullanmazsın corek otu rahım kaslarının gevsemesıne neden oluyor rahat kasılıp acılıyormus doguma yakın kullanıldıgında dogumu kolaylatırdıgınıokumustum
kesinlikle dene gözlerim çok hassas içine kalem sürünce gözlerim hep sulanıyor dışına kirpik dibine sürüncede o kalemi çıkarmak kabusa dönüyor zaten tamamen çıkmıyor kirpik diplerini tıkıyor ben eyeliner sürüyorum iki kere silince çıkıyor birde yüzümü iki kez sabunla yıkayınca ne gözlerim tahriiş oluyor nede kalıntı var resmen rahatlıkmış dedim artık az pudra gözaltlarıma açık renk pudra sürüyorum farla kaşlarımı belirginleştirip eyeliner ruj tamamdır :) saydıklarım 3 dakika sürüyor ve sade duruyor yüzüm :)
kullandım canım çok doğal duruo numarasını bilmiorum bitince alamadım burda yok ilçede kaldığımız için ama şeftaliyle toprak karışımı gibiydi canımSen kullandınmı canım hangı tonunu kullandın ben bu markayı hıc duymamıstım
Ewt cnm benim ciltte hassas herşeyi kyllanamıyorum mesela göz kalemi aletji yapıyor toz kullanıyorum
Aynen canım bende eylenır yerıne kalem kullanarak suruyorum cok guzel oluyor goze ayrı bır anlam katıyor bende goz kapatıcısı suruyorum rımel ruj daha bır aydınlık guzel duruyor :)
bi dr a danışmak lazım canım yada akışına bırak dün de konuştuk ya nasipse olur her türlü hamile olduğunu öğrenince bırakırsınbenimde öyle çörek otu kullandım hamiş kaldım diyenlerde var :) aslında bunu midem için kullanmak istiyorum bir de epey süre aralıklarla eşimin nefes için kendime de mideye kullanalım istiyorum acaba kullansam sonra hamiş olduğumu öğrneir öprenir bıraksam bilemedim
kullandım canım çok doğal duruo numarasını bilmiorum bitince alamadım burda yok ilçede kaldığımız için ama şeftaliyle toprak karışımı gibiydi canım
evet aydınlık güzel duruyor far sevmiyorum yüz az kapansın bi tazelik dursun yeter eyeliner a alışırsan kalemi bırakacaksın çok daha rahat bak :)
doktora sorayımda canım ben glıfor kullanıyorum ama seker dırencım varmıs kıloda var bırazbatdaşım infolic kullanmayı düşünür müsün
Canım önce sağlığını hallet bebek gelir. Benim nasıl bir süreçten geçtiğime şahitsin. Yüreği ağzında bir hamilelik geçirmektense bence önce mideni hallet sonrada bebiş gelir inşallah. Bak bizde ara ara kanamalar, yok kalbi atacak mı yok aldırmak zorunda kalacak mıyım endişesi var. Bence sağlıklı bir anne kolay bir hamilelik süreci olur. Çünkü gerçekten bu şekilde yaşamak çok zor.KIZLAR SİZE BİR ŞEY SORACAĞIM ÇÖREKOTU BAL KARIŞIMI YAPACAĞIM MİDEDEN KANSERE HER ŞEYE ÇOK FAYDALIYMIŞ ( TABİ ÖĞÜTÜLMÜŞÜNÜ TÜKETMEYİN TOHUMU AĞZINIZDA ÇİĞNEYİP TÜKETİN DENİYOR ) AMA ÇÖREK OTU ADET SÖKTÜRÜCÜ ETKİSİ VAR DİYE HAMİLELERE ÖNERMİYORLAR PEKİ BU AY İÇİNDE HAMİLE KALIRSAK ZARARI OLUR MU KULLANMAMALI MIYIZ DOĞUMDAN SONRA MI BAŞLASAM?
Sabah mutlu uyanmadım canım.. dünden beridir bir bıkkınlık var üstümde.. atamıyorum bir türlü.. sanırım o yüzdenneden öyle dedin ki jasminegünaydın
kullandım canım çok doğal duruo numarasını bilmiorum bitince alamadım burda yok ilçede kaldığımız için ama şeftaliyle toprak karışımı gibiydi canım
ne demek canım bak ona beğeneceğini tahmin ediyorumAnladım canım bakacagım cok tesekkur ederım
Ewt cnm aynen ya herşeyi kullanamıyorum kullansam bile ertsi gün yüzüm kötü oluyor doğal halim daha güzel zaten sıkıntı yokAnladım canım benmkı senınkı kadar hassas degıl canım senın ısınde zor
benzer, belki de aynı durumlar bende de var. şeker dürenci yüksek, biraz vermem gerekn fazlalıklar da var.. bir sürü tahlil verdi doktor.. hepsini yaptırdım.. Şimdi tekrar kontrol zamanımı ve tedavimi bekliyorum.. İnşaAllah şifa görürüz canım :)doktora sorayımda canım ben glıfor kullanıyorum ama seker dırencım varmıs kıloda var bırazdetayları ne bılmıyorumkı ama suna karar verdım esımde bende her gece yaarken 1 tatlı kasıgı kecıboynuzu pekmezı yyecegız
ben samsunda avmden almıştım ama canım watsonda olabilir oraya bi bak istersen kuzumCanım pekı hangı magazalarda satılıyor
Ewt cnm aynen ya herşeyi kullanamıyorum kullansam bile ertsi gün yüzüm kötü oluyor doğal halim daha güzel zaten sıkıntı yok
ben samsunda avmden almıştım ama canım watsonda olabilir oraya bi bak istersen kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?