2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

mantıklı yum dönemine kadar kullanabiliriz :):)

Aynen canım bende eylenır yerıne kalem kullanarak suruyorum cok guzel oluyor goze ayrı bır anlam katıyor bende goz kapatıcısı suruyorum rımel ruj daha bır aydınlık guzel duruyor :)

Sen kullandınmı canım hangı tonunu kullandın ben bu markayı hıc duymamıstım
kullandım canım çok doğal duruo numarasını bilmiorum bitince alamadım burda yok ilçede kaldığımız için ama şeftaliyle toprak karışımı gibiydi canım

Aynen canım bende eylenır yerıne kalem kullanarak suruyorum cok guzel oluyor goze ayrı bır anlam katıyor bende goz kapatıcısı suruyorum rımel ruj daha bır aydınlık guzel duruyor :)

evet aydınlık güzel duruyor far sevmiyorum yüz az kapansın bi tazelik dursun yeter eyeliner a alışırsan kalemi bırakacaksın çok daha rahat bak :)

bi dr a danışmak lazım canım yada akışına bırak dün de konuştuk ya nasipse olur her türlü hamile olduğunu öğrenince bırakırsın

kullandım canım çok doğal duruo numarasını bilmiorum bitince alamadım burda yok ilçede kaldığımız için ama şeftaliyle toprak karışımı gibiydi canım

Anladım canım bakacagım cok tesekkur ederım

evet aydınlık güzel duruyor far sevmiyorum yüz az kapansın bi tazelik dursun yeter eyeliner a alışırsan kalemi bırakacaksın çok daha rahat bak :)

Kesınlıkle bende farım sevmıyorum dogallık ıyıdır maybeln yenı kalemı cıkmıs bende ondan almayı dusunuyordum dogrdur canım denemek laızm :)

batdaşım infolic kullanmayı düşünür müsün
doktora sorayımda canım ben glıfor kullanıyorum ama seker dırencım varmıs kıloda var bıraz detayları ne bılmıyorumkı ama suna karar verdım esımde bende her gece yaarken 1 tatlı kasıgı kecıboynuzu pekmezı yyecegız

Canım önce sağlığını hallet bebek gelir. Benim nasıl bir süreçten geçtiğime şahitsin. Yüreği ağzında bir hamilelik geçirmektense bence önce mideni hallet sonrada bebiş gelir inşallah. Bak bizde ara ara kanamalar, yok kalbi atacak mı yok aldırmak zorunda kalacak mıyım endişesi var. Bence sağlıklı bir anne kolay bir hamilelik süreci olur. Çünkü gerçekten bu şekilde yaşamak çok zor.

benzer, belki de aynı durumlar bende de var. şeker dürenci yüksek, biraz vermem gerekn fazlalıklar da var.. bir sürü tahlil verdi doktor.. hepsini yaptırdım.. Şimdi tekrar kontrol zamanımı ve tedavimi bekliyorum.. İnşaAllah şifa görürüz canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…