- 30 Ekim 2013
- 20.477
- 57.157
- 798
ınsallah ama Allhtan pko yok bende sende varmıydı kacırdımmı bılmıyorumbenzer, belki de aynı durumlar bende de var. şeker dürenci yüksek, biraz vermem gerekn fazlalıklar da var.. bir sürü tahlil verdi doktor.. hepsini yaptırdım.. Şimdi tekrar kontrol zamanımı ve tedavimi bekliyorum.. İnşaAllah şifa görürüz canım :)
Ben Maxfactor'un 221 classic Pink'ini kullanıyorum. Bence güzel bir pembe canım deneyebilirsin :)Kızlar sıze bırsey danısacagım benım cıldım cok hassas fondoten pudra hıc kullanmam sadece dugunlerden dugune kullandım goz kapatıcı kalem rımel allık ruj ben deborah marka allık kullanıyordum hassas cıldıme ıyı gelmıstı kardesım allıgımı ıstedı kardesıme verdım sımdı ben allıksız kaldım yenı alacagım guzel bır pempe tonu ıstıyorum dogal duracak deborah heryerde satılmıyor daha once aldıgım yerdede artık yok sızın onerılerınz ne olur kızlar
Kızlar sıze bırsey danısacagım benım cıldım cok hassas fondoten pudra hıc kullanmam sadece dugunlerden dugune kullandım goz kapatıcı kalem rımel allık ruj ben deborah marka allık kullanıyordum hassas cıldıme ıyı gelmıstı kardesım allıgımı ıstedı kardesıme verdım sımdı ben allıksız kaldım yenı alacagım guzel bır pempe tonu ıstıyorum dogal duracak deborah heryerde satılmıyor daha once aldıgım yerdede artık yok sızın onerılerınz ne olur kızlar
Ben Maxfactor'un 221 classic Pink'ini kullanıyorum. Bence güzel bir pembe canım deneyebilirsin :)
canım benımde cıldım aynı ben loreal allık ve pudrasını max factoründe honey diye bi fondetenı var krem gıbı onu kullanıyorum tek alerjı yapmayanlar tavsıye edebılırım
Canım bende inofolik kullanmayı düşünüyorum..Adet olunca başlamak istiyorum hem yumurtlama gününe kadar daha etkili olur diye düşünüyorum..Sence nasıl kullanmaya başlasam araştırdım aslında ama ilk defa kullanacağım için tereddütte kaldım..İnşaAllah inofolik bizimde hamile kalmamıza vesile olur
Canım önce sağlığını hallet bebek gelir. Benim nasıl bir süreçten geçtiğime şahitsin. Yüreği ağzında bir hamilelik geçirmektense bence önce mideni hallet sonrada bebiş gelir inşallah. Bak bizde ara ara kanamalar, yok kalbi atacak mı yok aldırmak zorunda kalacak mıyım endişesi var. Bence sağlıklı bir anne kolay bir hamilelik süreci olur. Çünkü gerçekten bu şekilde yaşamak çok zor.
ben dun doktora gıttım cıger gelıstırıcı ıgne verdı 10 gun sonra onu yaptırıcam bebet 34-35-36 gelebılır ama donmedı bu hala ters sıpa
Tesekkurler canım bende bakacagım aksam allık hangı ton kullanıyorsun canım
Sabah mutlu uyanmadım canım.. dünden beridir bir bıkkınlık var üstümde.. atamıyorum bir türlü.. sanırım o yüzden
Hım o ıgneyı neden verdı dıkkat edn kendınıze belkıde öyle rahat annesı
valla tatlım ınan tonunu bılmıyorum aksam bakarım yanımda degıl ıkılı seftalı rengıyle pembeye donuk bı kac ton acıgı ıkısı harıka oluyo tavsıye ederım ama fondetenı kesınlıkle ederım tabaka gıbı kalmıyor cok dogal kalıyor kımsede anlamıyo fondeten oldugunu
cıger gelısımı ıcın tatlım kuveze gırmesın dıye oyle rahatta sıpa ben onu nasıl normal doğurcam onu nıye dusunmuyu
Hım anladım gelıssın cıgerlerı gelıssın hemencecık annesının kollarına gelsın hımmm az kalmıs senınde 2 aycık bırsey belkı bırden donecek annesı
valla bılmıyom ablası gorcez ne olacak kucuk sıpa
Aynen öyle canım zaten hamilelik zor bir süreç birde sen hasta olunca daha da zorlaşıyor. Sen sağlıklı, mutlu oldukça bebek içinde aynı şey geçerli oluyor. Aklında ihtimaller olmasındansa sen bekle daha iyiÖyleyse bitkiselle midemi düşüneyim olacağı varsa olur zaten önce bizz :)
Kızlar bugün 18. günümdeyim artık geç adet olduğum için (ortalama 34 gün) hala ovulasyonda koyu çizgiyi göremedim en son pzts ilişki olmuştu. Koyuyu görene kadar bekleyim dimi? Zaten en geç yarın yada cuma görürüm gibi geliyor. Koyuyu görünce ve sonraki günler ilişki olsun demi?
Döner annessi döner inşallah ama sanada masallah ne guzel normal doguruyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?