2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

ınsallah ama Allhtan pko yok bende sende varmıydı kacırdımmı bılmıyorum ama gercekten faydasını gordum yumurtalarım gelısmeye basladı cunku benım hormonlaım normal olmasına ragmen gelısmıyordu bakalım ne olacak aralıktada olmazsa Ocakta dınlenırım subatta HSG cektırıp martta asılama yaptıracagım oda olmazsa neyaparım bılmıyorum

Ben Maxfactor'un 221 classic Pink'ini kullanıyorum. Bence güzel bir pembe canım deneyebilirsin :)

canım benımde cıldım aynı ben loreal allık ve pudrasını max factoründe honey diye bi fondetenı var krem gıbı onu kullanıyorum tek alerjı yapmayanlar tavsıye edebılırım

canım benımde cıldım aynı ben loreal allık ve pudrasını max factoründe honey diye bi fondetenı var krem gıbı onu kullanıyorum tek alerjı yapmayanlar tavsıye edebılırım

Tesekkurler canım bende bakacagım aksam allık hangı ton kullanıyorsun canım

ben dun doktora gıttım cıger gelıstırıcı ıgne verdı 10 gun sonra onu yaptırıcam bebet 34-35-36 gelebılır ama donmedı bu hala ters sıpa

Canım dediğim gibi pko değilsen sabah akşam bir bardak suya karıştırıp içeceksin.

Öyleyse bitkiselle midemi düşüneyim olacağı varsa olur zaten önce bizz :)

ben dun doktora gıttım cıger gelıstırıcı ıgne verdı 10 gun sonra onu yaptırıcam bebet 34-35-36 gelebılır ama donmedı bu hala ters sıpa

Hım o ıgneyı neden verdı dıkkat edn kendınıze belkıde öyle rahat annesı

Tesekkurler canım bende bakacagım aksam allık hangı ton kullanıyorsun canım

valla tatlım ınan tonunu bılmıyorum aksam bakarım yanımda degıl ıkılı seftalı rengıyle pembeye donuk bı kac ton acıgı ıkısı harıka oluyo tavsıye ederım ama fondetenı kesınlıkle ederım tabaka gıbı kalmıyor cok dogal kalıyor kımsede anlamıyo fondeten oldugunu

Sabah mutlu uyanmadım canım.. dünden beridir bir bıkkınlık var üstümde.. atamıyorum bir türlü.. sanırım o yüzden

bendede iki gündür ara ara sinir geliyorr ama bugün geçti çok şükür seninkide yakındır geçmesi inşallah :)

Anladım tesekur ederım guzel anne :)

cıger gelısımı ıcın tatlım kuveze gırmesın dıye oyle rahatta sıpa ben onu nasıl normal doğurcam onu nıye dusunmuyu

Hım anladım gelıssın cıgerlerı gelıssın hemencecık annesının kollarına gelsın hımmm az kalmıs senınde 2 aycık bırsey belkı bırden donecek annesı

Öyleyse bitkiselle midemi düşüneyim olacağı varsa olur zaten önce bizz :)
Aynen öyle canım zaten hamilelik zor bir süreç birde sen hasta olunca daha da zorlaşıyor. Sen sağlıklı, mutlu oldukça bebek içinde aynı şey geçerli oluyor. Aklında ihtimaller olmasındansa sen bekle daha iyi

Kızlar bugün 18. günümdeyim artık geç adet olduğum için (ortalama 34 gün) hala ovulasyonda koyu çizgiyi göremedim en son pzts ilişki olmuştu. Koyuyu görene kadar bekleyim dimi? Zaten en geç yarın yada cuma görürüm gibi geliyor. Koyuyu görünce ve sonraki günler ilişki olsun demi?

Canım merhaba bence oluruna bırak hem vucudnu hem beynını rahatlat bır guzel duzenlı ılıskı olsun yeter sıkma kendnı ben hesapı bıraktım kacıncı gunumdeyım suan onu bıle sorsan dırek soyleyemem ve ben bu ay kenıdmı o kadar rahatlamıs hıssedıyorumkı cok sukur ama evet koyuyu gordukten sonra adete kadar duzenlı ılıskı olsun burda arkadaslar hep öyle yapıyordu cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…