2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

olsun tabii ov testleri karman çorman benim biliyorsun o yüzden ona çokta bağlı kalma koyuyu gördüğün ve sonraki günü çalış ama bugünüde değerlendir en azından 18 19 u değerlendirmiş sayılırsın bugünle 34 gün içinse ideal günler bence :)

Canim deborah ben de kullandim allik cok.memnundum sıkılaştirilmis bayagi da iyiydi suan sephora kullanıyorum cok memnunim hassas cildin varsa oneririm

Canim deborah ben de kullandim allik cok.memnundum sıkılaştirilmis bayagi da iyiydi suan sephora kullanıyorum cok memnunim hassas cildin varsa oneririm

Tamam ttalım bunuda not aldım bakacagım deborahtan sende memnun kalmıssın benımde bundan memnun kalabılırım sagol tatlım

ayyy evet canm gezmekten bende ev işini yetiştiremıyorum bide evi su basmıstı ya evde elbıse dolabı ayakkabılık falan cekılı duruyo dagınık yanı sınır bozucu ama bunun yanında çalışmaların devam etmesi süper inşallah bebişlerimize kavusuruz yeni yıldan önce :):):):)

Yok elisacım ben dediğini de yaptım hiç bir işe yaramadı bende. Geçtiğimiz ay öylece geçti işte bu ay spermin zamanlamasını iyi yapmak istiyorum. En yakın arkadaşım resmen azmetti benim gibi toplu da almamıştı ovulasyon testlerini gidip gidip eczaneden alıyordu kız sürekli takip ederek kaldı.

Oooo senın ısın daha zormus canım Allah kolaylık versın ben bu hafta sonu evdeyım u hafta guzelce temızlerım aynen canım calısmalrın devam etmesı cok guzel ınsallah hayırlsıyla yenı yılden once gelır bebıslerımız :):)

Anladım canım ıcınden nasıl gelıyorsa oyle yap kuzum ınsalah hayırlısıyla bu ay bebısın gelır

öncelikle merhaba canım benim, bal tarçın çörek otu reglin 2. günü başlanıp yum dönemine kadar kullanılabilir ben mesela 2-12. günler arasında kullanmıştım.çörek oyu zaten çok faydalı ekmeğe bal sürülüp üstüne çörek otu serpilip yenebilir. ben çörek otunun çekilmişini kullanmıştım.faydalı olacağını düşünüyorum.macun gibi oluyor zaten.

canım merhaba :) çekilmişi için her gün çektirmek gerek havayla ne kadar temas ederse o kadar özelliğini yitirir zararı olur diye bir yazı gördüm kendisini çiğneyerek tüketin diyor ama ballı çörek otu kilo yapıyormuş malum kilo zaten problem ne yapsam bilemedim

Kaygılım ben çok net görüyorum ovulasyonda yumurtlamamı ve çatlamayı gördükten tam 14 gün sonra adet oluyorum benim karman çorman gitmiyor yani testlerim. Bugün, yarın ya da en geç cuma ovulasyonda koyuyu görürüm kesin. Üzerine 14 koyucam ve adetim çıkıcak ortaya zaten onu 1 gün geçse şüphelenirim ben. Geçen ay ovulasyon yapmamıştım mesela 36. günümde adet oldum. Bana göre bu kadar gecikemezdi adet tarihim halbuki ovulasyon yapsaydım yumurtamın geç çatladığını bu nedenle adetiminde geç geldiğini bilecek gecikme demeyecektim. Eğer bugün koyu görürsem bugün ilişki yarın görürsem yarın ilişki mi sizce? Üst üste olsun istemiyorum çünkü spermlerin birikmesi çok önemli. Daha önce üst üste çalıştık bence bu sperm kalitesini düşürmekten başka işe yaramadı ya da benim aptal vücudum hala doğum kontrol haplarının etkisini atamadı üstünden.

İnternette 16 ve 21. günler hamile kalmak için en şanslı günler olarak veriyor. Bugün koyu çıkarsa çalışma yapıcam sanırım. 2 günde birikmiştir herhalde.

Kaygılım evet canım kılo yapıyormus bende okudum ve ben dun mısır patlattım evde normlde yemem ama yedım ve o kadar vıcdan azabaı vcektım kendımı kotu hıssettımkı sabah markete ugradım cavdar ekmegı aldım boyle sekllı sandvıc ekmegı gıbı olanlardan posetleyıp satıyorlar posetın ıcınde 6 tane falan var ve ben o bır tanesını bıtırmeden doydum ve suanda acıkmadım bundan sonra oyle yapacgaım bıttıkce cavdar tam bugdaylı kepeklı yulaflı bu ekmekelrden alıp tuketecegım

Arkadaşımla hep yeni yıla hamiş olarak gireriz inşallah diyorduk o giriyor ama benim belli değil.

Umutsuz olma daha yenı yıla var bu ay olmazsa dıger ay olur 2 defa daha sansın var kısmet canımın ıcı uzme sakın kenıdnı ınsallah guzel yuregınden gecen gıbı olur

ben aktara sordum bunu ne kadar zamanda tüketelim dedim kapalı bir kavanozda buzdolabında 30 gün kadar dursa zararı olmaz mış ondan sonrada durursa zararı yok ama yararıda yok dedi bana.bende zaten macunu aldığım gün yaptım kullandım hepsini hiç kalmadı çekilmiş çörek otu.yaaaa herşeyin çoğu zarar. sunuçta bir dilim kepek üzerine sürülü bal ve çörek otu ne kadar kilo yapabilir. eğer macunuda yaparsan sabah akşam aç karnına 1 kaşık.çok kötü değil tadı.dediğim gibi macun kıvamında.

Kızlarr selam inşallah hayırlı bir gün olur, benim 8. gün hala adet olmadım şiştim resmen birde sağ yumurtalığım şiş iltahap vardı biraz fitil kullanıyorum bu arada gebelik olmaz değilmi? hormon testi için adeti bekliyorum ama gelmedi hala offf kafan çok karıştı koçişimide razı edemedim hala sperm testine ne yapsamki grevdeyim direniyorum ama işe yaramıyor mu acaba adamı nasıl razı edicem bu sperm testine bir fikir verin lütfen sabrım son demlerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…