aynen ole tatlım hedefım bunuda normal doğurmak cok guzel bı duygu cunku
Kızlar bugün 18. günümdeyim artık geç adet olduğum için (ortalama 34 gün) hala ovulasyonda koyu çizgiyi göremedim en son pzts ilişki olmuştu. Koyuyu görene kadar bekleyim dimi? Zaten en geç yarın yada cuma görürüm gibi geliyor. Koyuyu görünce ve sonraki günler ilişki olsun demi?
Canim deborah ben de kullandim allik cok.memnundum sıkılaştirilmis bayagi da iyiydi suan sephora kullanıyorum cok memnunim hassas cildin varsa oneririmKızlar sıze bırsey danısacagım benım cıldım cok hassas fondoten pudra hıc kullanmam sadece dugunlerden dugune kullandım goz kapatıcı kalem rımel allık ruj ben deborah marka allık kullanıyordum hassas cıldıme ıyı gelmıstı kardesım allıgımı ıstedı kardesıme verdım sımdı ben allıksız kaldım yenı alacagım guzel bır pempe tonu ıstıyorum dogal duracak deborah heryerde satılmıyor daha once aldıgım yerdede artık yok sızın onerılerınz ne olur kızlar
Canim deborah ben de kullandim allik cok.memnundum sıkılaştirilmis bayagi da iyiydi suan sephora kullanıyorum cok memnunim hassas cildin varsa oneririm
ayyy evet canm gezmekten bende ev işini yetiştiremıyorum bide evi su basmıstı ya evde elbıse dolabı ayakkabılık falan cekılı duruyo dagınık yanı sınır bozucu ama bunun yanında çalışmaların devam etmesi süper inşallah bebişlerimize kavusuruz yeni yıldan önce :):):):)Hımm aynen canım aksam hem kırar hem yersınız sımdıden afıyet olsun ..:) gezmekte ıyı oluyor canım ama gezınce evın ıslrı bırazık aksıyor hafta sonu bende ful gezdım sımdı aksamları bıraz bıraz yapıyorum
Canım merhaba bence oluruna bırak hem vucudnu hem beynını rahatlat bır guzel duzenlı ılıskı olsun yeter sıkma kendnı ben hesapı bıraktım kacıncı gunumdeyım suan onu bıle sorsan dırek soyleyemem ve ben bu ay kenıdmı o kadar rahatlamıs hıssedıyorumkı cok sukur ama evet koyuyu gordukten sonra adete kadar duzenlı ılıskı olsun burda arkadaslar hep öyle yapıyordu cunku
ayyy evet canm gezmekten bende ev işini yetiştiremıyorum bide evi su basmıstı ya evde elbıse dolabı ayakkabılık falan cekılı duruyo dagınık yanı sınır bozucu ama bunun yanında çalışmaların devam etmesi süper inşallah bebişlerimize kavusuruz yeni yıldan önce :):):):)
Yok elisacım ben dediğini de yaptım hiç bir işe yaramadı bende. Geçtiğimiz ay öylece geçti işte bu ay spermin zamanlamasını iyi yapmak istiyorum. En yakın arkadaşım resmen azmetti benim gibi toplu da almamıştı ovulasyon testlerini gidip gidip eczaneden alıyordu kız sürekli takip ederek kaldı.
csnim gorimcem de tavsiye ustune flormar mat touch gecmis puruzsuz olan da oymus ozel gunler icin aklinda olsunEvet fondotenı falan cok guzel ben rımelıde maybelınden kullanıyorum ama artık fondoten kullanmayı bıraktım canım
öncelikle merhaba canım benim, bal tarçın çörek otu reglin 2. günü başlanıp yum dönemine kadar kullanılabilir ben mesela 2-12. günler arasında kullanmıştım.çörek oyu zaten çok faydalı ekmeğe bal sürülüp üstüne çörek otu serpilip yenebilir. ben çörek otunun çekilmişini kullanmıştım.faydalı olacağını düşünüyorum.macun gibi oluyor zaten.KIZLAR SİZE BİR ŞEY SORACAĞIM ÇÖREKOTU BAL KARIŞIMI YAPACAĞIM MİDEDEN KANSERE HER ŞEYE ÇOK FAYDALIYMIŞ ( TABİ ÖĞÜTÜLMÜŞÜNÜ TÜKETMEYİN TOHUMU AĞZINIZDA ÇİĞNEYİP TÜKETİN DENİYOR ) AMA ÇÖREK OTU ADET SÖKTÜRÜCÜ ETKİSİ VAR DİYE HAMİLELERE ÖNERMİYORLAR PEKİ BU AY İÇİNDE HAMİLE KALIRSAK ZARARI OLUR MU KULLANMAMALI MIYIZ DOĞUMDAN SONRA MI BAŞLASAM?
csnim gorimcem de tavsiye ustune flormar mat touch gecmis puruzsuz olan da oymus ozel gunler icin aklinda olsun
öncelikle merhaba canım benim, bal tarçın çörek otu reglin 2. günü başlanıp yum dönemine kadar kullanılabilir ben mesela 2-12. günler arasında kullanmıştım.çörek oyu zaten çok faydalı ekmeğe bal sürülüp üstüne çörek otu serpilip yenebilir. ben çörek otunun çekilmişini kullanmıştım.faydalı olacağını düşünüyorum.macun gibi oluyor zaten.
olsun tabii ov testleri karman çorman benim biliyorsun o yüzden ona çokta bağlı kalma koyuyu gördüğün ve sonraki günü çalış ama bugünüde değerlendir en azından 18 19 u değerlendirmiş sayılırsın bugünle 34 gün içinse ideal günler bence :)
Anladım canım ıcınden nasıl gelıyorsa oyle yap kuzum ınsalah hayırlısıyla bu ay bebısın gelır
İnaşllah canım hepimizin gelsin artık ya.
İnşallah canım hepımzın gelır bu ay yenı yıla gobusumuzde bebıslerımızle gırerız :)
canım merhaba :) çekilmişi için her gün çektirmek gerek havayla ne kadar temas ederse o kadar özelliğini yitirir zararı olur diye bir yazı gördüm kendisini çiğneyerek tüketin diyor ama ballı çörek otu kilo yapıyormuş malum kilo zaten problem ne yapsam bilemedim
Arkadaşımla hep yeni yıla hamiş olarak gireriz inşallah diyorduk o giriyor ama benim belli değil.
ben aktara sordum bunu ne kadar zamanda tüketelim dedim kapalı bir kavanozda buzdolabında 30 gün kadar dursa zararı olmaz mış ondan sonrada durursa zararı yok ama yararıda yok dedi bana.bende zaten macunu aldığım gün yaptım kullandım hepsini hiç kalmadı çekilmiş çörek otu.yaaaa herşeyin çoğu zarar. sunuçta bir dilim kepek üzerine sürülü bal ve çörek otu ne kadar kilo yapabilir. eğer macunuda yaparsan sabah akşam aç karnına 1 kaşık.çok kötü değil tadı.dediğim gibi macun kıvamında.canım merhaba :) çekilmişi için her gün çektirmek gerek havayla ne kadar temas ederse o kadar özelliğini yitirir zararı olur diye bir yazı gördüm kendisini çiğneyerek tüketin diyor ama ballı çörek otu kilo yapıyormuş malum kilo zaten problem ne yapsam bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?