2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

eğer öyleyse koyuyu bugün görürsen çalışma yap birde öbürgün yaparsın yok görmezsen spermler fazlaca duracak o yüzden bugün yine yap her koşulda eğer koyuyu yarın görürsen zaten içeride birikmişin var öbürgün yine çalışırsınız tabi karar senin :) bende şimdi düşününce üstüste koyu gördüğüm günlerden 14 gün sonra adet oldum ve bu durumda ben 23.günden sonra çatlattım yumurtayı tabi adet gecikmem oldu bu ay 16.günden 26 ya kadar düzenli çalışırız umarım :)

tam buğday unlu ekmekler hem çabuk doyurur hemde kolay kolay acıktırmaz, sabahları içilen 1 bardak sütte aynı doygunluğu verir yanında ceviz kuru kayısıda ara öğün olarak mutlaka tüketin.mısırı yağsız ve tuzsuz yaptıysan kalorisi sıfır.en iyi diyet abur cuburudur :)

macun nasıl oluyor ben çekilmiş aldım sabah içtim ama aşırı midem bulandı o yüzden doğalını tüketeceğim ekmeğin üstüne bala serper yerimm :) dün mide ve başka şeyler için aldım açıkçası o yüzden bugün araştırdım bakalım bir şeylere şifa olur inşallah :)

canımcım gebe değilsen eğer dr. a görün söktürücü birşey versin yazık kist falan oluşuru Allah korusun kanı bekleme.git usg ile bir baksın.önce sen sağlıklı ol,kocanın inadınında kırılması yakındır. eee 8 gün az değill...

Canım bu ay hamile olduğunu öğrenen arkadaşımda kist olmasından şüpheleniyorum yukarıdan bakınca bir tarafım diğerine göre daha şiş dedi. Kan verdi hemen hamile olduğunu öğrendi. Sende hamile olmayasın.

Son düzenleme:

canım bende tam tahıllı buğday ekmeğine biraz peynir koyunca gayet doyuyorum ama ekmek bir hafta bitmiyo o yüzden tazeliğini yitirince bende sevmiyorum ekmek konusundao yüzden böyleyim ama bende yarından itibaren köy peyniri köy tulumu ve ekmeğe başlıyorum tamtahıllı birde mısırı yağsız patlatılan aletler var böyle basit alüminyum tarzı onlarda patlat zararı yok :)

Canım cok sağol bu güzel bilgilerin için dikkate alacagım esım yaglı sevıyor ama ben cok koymadım bama bırazcık tuzunu fazla kacırmıısm :)

sanmıyorum tatlım bat günü test yapıldı negatifdi gebelik.

tatlım bat günü ultrasonda bakıldı kist filan yoktu testde yapıldı kanda gebelikte yoktu doktor ilaçta vermedi böyle arada kaldım.

Evet canm bende bugun ekmegımı aldım yarından ıtıbaren bende öyle yapıyorum canım ben mısır patlatmıyordum esım kendısı patlattı kac defa tencereleımı mahvetmıs kızartma tencersı alacagm esıme :) ben senın aldıgın gıbı tum halınde almıyoum canım ekmegı banada fazla gelır cunku 6 tane sandvıc ekmegı gıbı ekmeklerı posetlemısler ondan alıyorum bıttıkce

DÜN EŞİM HASTAYDI MALESEF İLAÇ VERDİM AMA KEMİKSUYUNA ETLİ ÇORBA YAPTIM , MANDALİNA YEDİRDİM , NANELİMON BAL İÇİRDİM, IHLAMURLU ZENCEFİLDE VERDİM ABARTTIMDA ABARTTIM İYİCE STOK YAPTIM HURMAYI DA KENDİM YEDİM ONADA BUGÜN YEDİRECEĞİM :)

ANLADIM CANIM ODA OLUR ÖYLEDE TÜKETEBİLİRSİN :) BEN BU SABAH ÇÖREKOTU YEDİM SUYLA MİDEM ÇOK KÖTÜYDÜ KAHVALTI NİYETİNE İKİ MANDALİNA YEDİM O KADAR ACIKMADIMDA YEMEK YEMEM LAZIM MİDEM HALA MAYHOŞ

Gecmıs olsn canım masallah guzel bakmıs esıne bugun turp gıbı olmustur hım esıne yedır canım bugun bol bol

Hım anladım canım mıde rahatsızlıkları1na muz cok ıyı gelıyorms canım muzda ye ıstersen duzenlı olarak gecmıs olsun canım ben kekık cyaı yapıp ıcıyordum benım mıdemı rahatlatıyordu ama en fazla 1 cay bardagı ıcıyorsun fazlası zarar

orası öyle kız erkek farketmez ama soner yanılmasın inşallah...topiğimizin minnak kızları artsın

Evet kuzu haklısın çok mantıklı her koşulda bugün görsemde görmesemde yarın görürsem koyuyu çalışma olmaz 2. koyu gördüğümde olur ertesi günde çatlıyor zaten her şekilde ara oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…