Kaygılım ben çok net görüyorum ovulasyonda yumurtlamamı ve çatlamayı gördükten tam 14 gün sonra adet oluyorum benim karman çorman gitmiyor yani testlerim. Bugün, yarın ya da en geç cuma ovulasyonda koyuyu görürüm kesin. Üzerine 14 koyucam ve adetim çıkıcak ortaya zaten onu 1 gün geçse şüphelenirim ben. Geçen ay ovulasyon yapmamıştım mesela 36. günümde adet oldum. Bana göre bu kadar gecikemezdi adet tarihim halbuki ovulasyon yapsaydım yumurtamın geç çatladığını bu nedenle adetiminde geç geldiğini bilecek gecikme demeyecektim. Eğer bugün koyu görürsem bugün ilişki yarın görürsem yarın ilişki mi sizce? Üst üste olsun istemiyorum çünkü spermlerin birikmesi çok önemli. Daha önce üst üste çalıştık bence bu sperm kalitesini düşürmekten başka işe yaramadı ya da benim aptal vücudum hala doğum kontrol haplarının etkisini atamadı üstünden.
İnternette 16 ve 21. günler hamile kalmak için en şanslı günler olarak veriyor. Bugün koyu çıkarsa çalışma yapıcam sanırım. 2 günde birikmiştir herhalde.
tam buğday unlu ekmekler hem çabuk doyurur hemde kolay kolay acıktırmaz, sabahları içilen 1 bardak sütte aynı doygunluğu verir yanında ceviz kuru kayısıda ara öğün olarak mutlaka tüketin.mısırı yağsız ve tuzsuz yaptıysan kalorisi sıfır.en iyi diyet abur cuburudur :)Kaygılım evet canım kılo yapıyormus bende okudum ve ben dun mısır patlattım evde normlde yemem ama yedım ve o kadar vıcdan azabaı vcektım kendımı kotu hıssettımkı sabah markete ugradım cavdar ekmegı aldım boyle sekllı sandvıc ekmegı gıbı olanlardan posetleyıp satıyorlar posetın ıcınde 6 tane falan var ve ben o bır tanesını bıtırmeden doydum ve suanda acıkmadım bundan sonra oyle yapacgaım bıttıkce cavdar tam bugdaylı kepeklı yulaflı bu ekmekelrden alıp tuketecegım
ben aktara sordum bunu ne kadar zamanda tüketelim dedim kapalı bir kavanozda buzdolabında 30 gün kadar dursa zararı olmaz mış ondan sonrada durursa zararı yok ama yararıda yok dedi bana.bende zaten macunu aldığım gün yaptım kullandım hepsini hiç kalmadı çekilmiş çörek otu.yaaaa herşeyin çoğu zarar. sunuçta bir dilim kepek üzerine sürülü bal ve çörek otu ne kadar kilo yapabilir. eğer macunuda yaparsan sabah akşam aç karnına 1 kaşık.çok kötü değil tadı.dediğim gibi macun kıvamında.
canımcım gebe değilsen eğer dr. a görün söktürücü birşey versin yazık kist falan oluşuru Allah korusun kanı bekleme.git usg ile bir baksın.önce sen sağlıklı ol,kocanın inadınında kırılması yakındır. eee 8 gün az değill...Kızlarr selam inşallah hayırlı bir gün olur, benim 8. gün hala adet olmadım şiştim resmen birde sağ yumurtalığım şiş iltahap vardı biraz fitil kullanıyorum bu arada gebelik olmaz değilmi? hormon testi için adeti bekliyorum ama gelmedi hala offf kafan çok karıştı koçişimide razı edemedim hala sperm testine ne yapsamki grevdeyim direniyorum ama işe yaramıyor mu acaba adamı nasıl razı edicem bu sperm testine bir fikir verin lütfen sabrım son demlerinde
anladım canım adet sancısı var bende deSabah mutlu uyanmadım canım.. dünden beridir bir bıkkınlık var üstümde.. atamıyorum bir türlü.. sanırım o yüzden
Kızlarr selam inşallah hayırlı bir gün olur, benim 8. gün hala adet olmadım şiştim resmen birde sağ yumurtalığım şiş iltahap vardı biraz fitil kullanıyorum bu arada gebelik olmaz değilmi? hormon testi için adeti bekliyorum ama gelmedi hala offf kafan çok karıştı koçişimide razı edemedim hala sperm testine ne yapsamki grevdeyim direniyorum ama işe yaramıyor mu acaba adamı nasıl razı edicem bu sperm testine bir fikir verin lütfen sabrım son demlerinde
Kaygılım evet canım kılo yapıyormus bende okudum ve ben dun mısır patlattım evde normlde yemem ama yedım ve o kadar vıcdan azabaı vcektım kendımı kotu hıssettımkı sabah markete ugradım cavdar ekmegı aldım boyle sekllı sandvıc ekmegı gıbı olanlardan posetleyıp satıyorlar posetın ıcınde 6 tane falan var ve ben o bır tanesını bıtırmeden doydum ve suanda acıkmadım bundan sonra oyle yapacgaım bıttıkce cavdar tam bugdaylı kepeklı yulaflı bu ekmekelrden alıp tuketecegım
tam buğday unlu ekmekler hem çabuk doyurur hemde kolay kolay acıktırmaz, sabahları içilen 1 bardak sütte aynı doygunluğu verir yanında ceviz kuru kayısıda ara öğün olarak mutlaka tüketin.mısırı yağsız ve tuzsuz yaptıysan kalorisi sıfır.en iyi diyet abur cuburudur :)
sanmıyorum tatlım bat günü test yapıldı negatifdi gebelik.Canım bu ay hamil olduğunu öğrenen arkadaşımda kist olmasından şüpheleniyorum yukarıdan bakınca bir tarafım diğerine göre daha şiş dedi. Kan verdi hemen hamile olduğunu öğrendi. Sende hamile olmayasın.
tatlım bat günü ultrasonda bakıldı kist filan yoktu testde yapıldı kanda gebelikte yoktu doktor ilaçta vermedi böyle arada kaldım.canımcım gebe değilsen eğer dr. a görün söktürücü birşey versin yazık kist falan oluşuru Allah korusun kanı bekleme.git usg ile bir baksın.önce sen sağlıklı ol,kocanın inadınında kırılması yakındır. eee 8 gün az değill...
canım bende tam tahıllı buğday ekmeğine biraz peynir koyunca gayet doyuyorum ama ekmek bir hafta bitmiyo o yüzden tazeliğini yitirince bende sevmiyorum ekmek konusundao yüzden böyleyim ama bende yarından itibaren köy peyniri köy tulumu ve ekmeğe başlıyorum tamtahıllı birde mısırı yağsız patlatılan aletler var böyle basit alüminyum tarzı onlarda patlat zararı yok :)
Evet canm bende bugun ekmegımı aldım yarından ıtıbaren bende öyle yapıyorum canım ben mısır patlatmıyordum esım kendısı patlattı kac defa tencereleımı mahvetmıs kızartma tencersı alacagm esıme :) ben senın aldıgın gıbı tum halınde almıyoum canım ekmegı banada fazla gelır cunku 6 tane sandvıc ekmegı gıbı ekmeklerı posetlemısler ondan alıyorum bıttıkce
DÜN EŞİM HASTAYDI MALESEF İLAÇ VERDİM AMA KEMİKSUYUNA ETLİ ÇORBA YAPTIM , MANDALİNA YEDİRDİM , NANELİMON BAL İÇİRDİM, IHLAMURLU ZENCEFİLDE VERDİM ABARTTIMDA ABARTTIMİYİCE STOK YAPTIM HURMAYI DA KENDİM YEDİM ONADA BUGÜN YEDİRECEĞİM :)
sanmıyorum tatlım bat günü test yapıldı negatifdi gebelik.
ANLADIM CANIM ODA OLUR ÖYLEDE TÜKETEBİLİRSİN :) BEN BU SABAH ÇÖREKOTU YEDİM SUYLA MİDEM ÇOK KÖTÜYDÜ KAHVALTI NİYETİNE İKİ MANDALİNA YEDİM O KADAR ACIKMADIMDA YEMEK YEMEM LAZIM MİDEM HALA MAYHOŞ
orası öyle kız erkek farketmez ama soner yanılmasın inşallah...topiğimizin minnak kızları artsınAynen öyleydi canım.ama daha net belli degıl cinsiyetimiz.soner kıza benziyor dedi ama 1 ay sonra geldiginde net bişi derim dedi.14.gün pozitifi görmüştüm testte.ogunden sonraki 4 gün çalışma olmamıstı malum.erkek derse 14. Günkü çalısma tutmustur derim.kız olursada 18. Günkü çalısmada yumurta catlamıstır die bir tez konuşmuştuk evet :) mevla saglıklı hayırlı nasıp etsinde hersine razıyım
eğer öyleyse koyuyu bugün görürsen çalışma yap birde öbürgün yaparsın yok görmezsen spermler fazlaca duracak o yüzden bugün yine yap her koşulda eğer koyuyu yarın görürsen zaten içeride birikmişin var öbürgün yine çalışırsınız tabi karar senin :) bende şimdi düşününce üstüste koyu gördüğüm günlerden 14 gün sonra adet oldum ve bu durumda ben 23.günden sonra çatlattım yumurtayı tabi adet gecikmem oldu bu ay 16.günden 26 ya kadar düzenli çalışırız umarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?