onu bilmiyordum canımcığım kan testine göre fitil verdi doktor çünkü arastıracağım sağolasın.Bazen kanda bile geç çıkıyor biliyorsun ki bu konuda konuları bir oku istersen.
onu bilmiyordum canımcığım kan testine göre fitil verdi doktor çünkü arastıracağım sağolasın.
Hım anladım canım mıde rahatsızlıkları1na muz cok ıyı gelıyorms canım muzda ye ıstersen duzenlı olarak gecmıs olsun canım ben kekık cyaı yapıp ıcıyordum benım mıdemı rahatlatıyordu ama en fazla 1 cay bardagı ıcıyorsun fazlası zarar
oyy... sıcak tutmaya çalış kendini canım.. Geçen ay benim de bayağı sanışlı geçmişti..anladım canım adet sancısı var bende de
Canım dediğim gibi pko değilsen sabah akşam bir bardak suya karıştırıp içeceksin.
ben hazirandan beri istiyorum kimyasal gebelik geçirdim ağustos ayında doktorlar tahlil vs istemediler sadece folik asit kullanıyorum aslında bir doktor coraspin verdi ama kendi doktorum şu an için gerek yok eğer ikinciye kimyasal yaparsan gerekli tahliller yapılır ve böyle başlarız müdahaleye dedi bende başından geçenlere ne kullandıklarını soruyorum her zaman:)
Topiğimizdeki hatunlara ÖZELDİR....
CİNSİYET TABLOMUZ
Uzum34 ---------> Erkek
Asim -------------> Kız
Sweetamber ----> Kız
Elf21 -------------> Erkek
Loafer -----------> Erkek ?
Larsson ---------> Kız ?
Amiiin kuzum...çok güzel oldu dimi baktıkça içim açılıyordarisi bize
Benimkii eğer gösterirse 2 hafta sonra belli olur insaAlah mogamimmHamişler YENİ Bİ TABLO YAPICAM sizler için...bana bebişlerinizin cinsiyetlerini yazar mısınız...
CİNSİYET TABLOMUZ
Uzum34 -----------> Erkek
Asim ---------------> Kız
Sweetamber ------> Kız
Elf21 ---------------> Erkek
Loafer -------------> Erkek ?
Larsson -----------> Kız ?
Sırrıeyvan -------->
Cimcimesevilay -->
Sebebiumut ------>
Tubaomur -------->
Meemure --------->
CİNSİYET TABLOMUZ
Sweetamber ------> Kız
Sırrıeyvan -------->
Cimcimesevilay -->
Sebebiumut ------>
Tubaomur -------->
Meemure --------->
Melegim ve hilal yok kuzum...Topiğimizdeki hatunlara ÖZELDİR....
CİNSİYET TABLOMUZ
Sweetamber ------> Kız
Sırrıeyvan -------->
Cimcimesevilay -->
Sebebiumut ------>
Tubaomur -------->
Meemure --------->
evet canim cok guzel olduAmiiin kuzum...çok güzel oldu dimi baktıkça içim açılıyor
Bat a 5 gün var normalde goğuslerime dokunamazdım acırdı bu zamanlarda bu ay hiç umurlarında değil hayırdır inşallah....o derece mi hamile değilim yani onu mu demek istiyor :)
aminÇOK GÜZEL BİR TABLO BAKTIKÇA MUTLU OLDUM MAŞALLAH RABBİM BEBEKLERİN RESİMLERİNİ KOYMAYI DA NASİP ETSİN :)
Benimki cocuk aspirinide onerdi ama hergun icmiorum. hatta bu ay folik asitide almadimdun ewde labiquik stript test yaptim. yine negatif. regl de olmadim. bu test kullanan varmi arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?