- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
CANIM HAYIRLI UGURLU OLSUNKizcelerim özledim sizi ama bu ara yoğundumm... Bulgarca kursuna başladım, ve dikiş nakis, çok iyi oldu... Ama sandalye tepesinde oturmak baya değişik hamileyken popom ve belim agirdi yaw...
bebişi etkilemişmi fitil hemen test yaptırıcam aman krizzzz panikkkkCanım bu arada seni endişelendirmek istemem ama tekrar kana git derim bak bizim ofisteki arkadaşada doktor kanda çıkmadı adette olmuyor diye vermiş fitil şuan arkadaşım 5.5 aylık hamile ve yanımda kan versin diyor.
Peki adet oluncamı başlamak daha mantıklı?
bebişi etkilemişmi fitil hemen test yaptırıcam aman krizzzz panikkkk
ben kullandım ama arkadaşının gebeliğinin başında yumurtalığının sağ veya sol tarafında şişlik olmuşmu acaba sorabilirmsin?Canım arkadaşım doktorun vermesine rağmen kullanmamış fitili.
Tesekkur ederim canimm... Dikkat ederim :)CANIM HAYIRLI UGURLU OLSUN
KOLAY GELSIN AMA DIKKAT ET COK YORULMA
Benimki cocuk aspirinide onerdi ama hergun icmiorum. hatta bu ay folik asitide almadimdun ewde labiquik stript test yaptim. yine negatif. regl de olmadim. bu test kullanan varmi arkadaslar
ben kullandım ama arkadaşının gebeliğinin başında yumurtalığının sağ veya sol tarafında şişlik olmuşmu acaba sorabilirmsin?
Canim yuzun hassassa body shop urunlerinideTamam canım yolumun uzerınde var watsons aksam bakrım
ekliyim hemen sağol kuzumMelegim ve hilal yok kuzum...
onları da toplar paylaşırım oyyyyyyyyy ne tatlı olurÇOK GÜZEL BİR TABLO BAKTIKÇA MUTLU OLDUM MAŞALLAH RABBİM BEBEKLERİN RESİMLERİNİ KOYMAYI DA NASİP ETSİN :)
Kız ben de zeka ne gezer...bakalım kıymetli komisyon karar verecek zekii miyim değil miyim....Allah ım ne günlere kaldıko derece değilim:-:) çok güldüm ya sen karadenizin esprilerini almışsın hemde keskin zekayla :)
inşallah kuzum benim minnakın çok bekletmesin seniBenimkii eğer gösterirse 2 hafta sonra belli olur insaAlah mogamimm
Canim yuzun hassassa body shop urunlerinide
Deneyebilirsin vesvai5 in dedigi gibi mac te dunyanin en iyi markalarindan biraz tuzludur fiyatlari:) ykm de gormustum mac markasini ve boyner de bide tekin acar da
Canim yuzun hassassa body shop urunlerinide
Deneyebilirsin vesvai5 in dedigi gibi mac te dunyanin en iyi markalarindan biraz tuzludur fiyatlari:) ykm de gormustum mac markasini ve boyner de bide tekin acar da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?