2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Kizcelerim özledim sizi ama bu ara yoğundumm... Bulgarca kursuna başladım, ve dikiş nakis, çok iyi oldu... Ama sandalye tepesinde oturmak baya değişik hamileyken popom ve belim agirdi yaw...
CANIM HAYIRLI UGURLU OLSUN
KOLAY GELSIN AMA DIKKAT ET COK YORULMA

Lovely35 öyle birşey olmuşsa fitil kullandım bu kadar gün panik oldum ben yaaaaa

Canım bu arada seni endişelendirmek istemem ama tekrar kana git derim bak bizim ofisteki arkadaşada doktor kanda çıkmadı adette olmuyor diye vermiş fitil şuan arkadaşım 5.5 aylık hamile ve yanımda kan versin diyor.

Canım bu arada seni endişelendirmek istemem ama tekrar kana git derim bak bizim ofisteki arkadaşada doktor kanda çıkmadı adette olmuyor diye vermiş fitil şuan arkadaşım 5.5 aylık hamile ve yanımda kan versin diyor.
bebişi etkilemişmi fitil hemen test yaptırıcam aman krizzzz panikkkk

Peki adet oluncamı başlamak daha mantıklı?

Öyle okudum forumlarda ama eczacı bana farketmez dedi. Düzenli sabah akşam kullan yeter dedi. Burda zehsel 'de bu ay hamile kalamasan bile bırakma dedi. Forumlarda okuduğum kadarıyla problemi olmayanlar en geç 3 ay içinde kalmış. Hatta pkolularda bile ilk aydan sonuç verenler var. Bende denemekten zarar gelmez diyerek yumurtlama döneminde başladım kullanmaya. Kutunun bitmesi adetime denk gelir muhtemelen yeni kutuya da önümüzdeki ay başlarım. İçinde 30 poşet var.

Benimki cocuk aspirinide onerdi ama hergun icmiorum. hatta bu ay folik asitide almadim dun ewde labiquik stript test yaptim. yine negatif. regl de olmadim. bu test kullanan varmi arkadaslar

Laboquick kullanıyorum canım ben hem ovulasyonda hem gebelik testlerinde. Bugüne kadar bir kez yanlış test sonucu gösterdi silik verdi ama hamile değilmişim gecesine adet oldum.

ben kullandım ama arkadaşının gebeliğinin başında yumurtalığının sağ veya sol tarafında şişlik olmuşmu acaba sorabilirmsin?

Hayır olmamış canım ama bu ay kalan arkadaşımda bir tarafında şişlik vardı ve kissten şüpheleniyordu bende dedim kist öyle dışardan farkedilecek bir şişlik yapmazmış o da kan verdi bu pazartesi ve 2242 çıktı sonucu.

o derece değilim :-:) çok güldüm ya sen karadenizin esprilerini almışsın hemde keskin zekayla :)
Kız ben de zeka ne gezer...bakalım kıymetli komisyon karar verecek zekii miyim değil miyim....Allah ım ne günlere kaldık

Canim yuzun hassassa body shop urunlerinide
Deneyebilirsin ve svai5 in dedigi gibi mac te dunyanin en iyi markalarindan biraz tuzludur fiyatlari:) ykm de gormustum mac markasini ve boyner de bide tekin acar da

Tesekkur ederım canım not aldım mac fıyatına baktım evet bıraz tuzlu canım :)

Canim yuzun hassassa body shop urunlerinide
Deneyebilirsin ve svai5 in dedigi gibi mac te dunyanin en iyi markalarindan biraz tuzludur fiyatlari:) ykm de gormustum mac markasini ve boyner de bide tekin acar da

Mac sever ve kullanırım. Make up markası da güzeldir. Mac'in kendi satış mağazaları da var bu arada makyaj da yaptırabiliyorsunuz.

Topiğimizdeki hatunlara ÖZELDİR....

CİNSİYET TABLOMUZ

Uzum34 -----------> Erkek
Asim ---------------> Kız
Sweetamber ------> Kız
Elf21 ---------------> Erkek
Loafer -------------> Erkek ?
Larsson -----------> Kız ?
Sırrıeyvan -------->
Cimcimesevilay -->
Sebebiumut ------>
Tubaomur -------->
Meemure --------->

Meleğim ---------->
Hilal --------------->
Eseslamazi ------->

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…